Jelenlegi hely

Akciós játékok

Utolsó bejegyzés


A Her Story már magában megéri, kibaszott jó. Lényegében keresőszavak alapján találsz felvételeket amit végighallgatva új szavakra keresel rá, szép lassan összerakva mi is történt valójában. _MINDENRE_ figyelni kell, hogy összeálljon a teljes kép ami eléggé mind=blown. Igazi kis nyomozómunka. Mindenképpen ajánlom a vételt, 1 dollárért iszonyatosan megéri, nekem annó a teljes áráért is bőven megérte az élmény.

Az 80 Days meg kurva jó mobil játék volt. Igaz konkrét játékmenet nem sok van, vagyis inkább elég primitív, de baromi jól meg van írva. Nem MMO, egyszerűen körbe kell utazni a világot 80 nap alatt, olyan útvonalon ami neked tetszik. Saját magadnak kell megoldani a költségeket azzal, hogy x helyen vásárolsz valamit vagy szerzel valamit amit y helyen jó pénzért tudsz eladni csak nyilván akkor arra kell menni ami lehet 1 nap veszteség, de tök sok pénzt tudsz összeszedni vele szóval lehet megéri. Vagy próbálhatsz végigrohanni a legköltséghatékonyabb módon. :D Viszont figyelni kell arra is, hogy legyen nálad megfelelő felszerelés ha mondjuk szibérián akarsz keresztülmenni meg ilyenek. Szintén tudom ajánlani.

A többi játékot én se ismerem, de igazából azt a 4 dollárt már ez a két játék bőségesen megéri.



~3.5et fizettem erte, nyilvan ahogy masok is nyomjak fel az atlag erteket novekszik a csomag ara is, de ja mindenkepp ugy fest kellemes jatekok vannak benne.

Elkezdtem a Broken Aget de nagyon nem kot le sajnod, az egesz feeling meh, a tortenet nem kot le, az art designt meg nem tudom egyszeruen megemeszteni, egyszerun szornyu a szamomra. Pedig olyan regota ki szerettem volna probalni es szeretni is akartam. Na mindegy.

Sorcery lesz a kovetkezo, mar le van toltve es remelem ez mar erdekfeszito lesz. A videokbol amit lattam kifejezetten erdekfeszitonek tunt, igy batran fogok hozza.

Utana talan Her Storynak is nekiesek, egyre erdekesebbnek fest. Her Story utan Cibele nyilvan, ami valahol hasonlo fazon mint a Her Story ugye (annyiban hogy FMV vizualis novella).

Koszi a 80days rol is a gyors reviewt. Meg mindig ugy fest hogy a leggyengebb a csomagbol, elobb kezdenek valoszinuleg neki a ROM low budgetes point and click cyberpunk kalandnak mar akkor.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



psishock írta: btw mit takarnak ezek felkialtojelek az ikonoknal? Nehol van nehol nincs.
rwurl=http://i.imgur.com/OTBgomj.png

szerk: megvalaszolom magamnak ha mas esetleg kivancsi ra es detto nem vagta. Szoval kis guglizassal a humbli support oldalan ugy irja hogy a 3 (pc/linux/mac) platform kozul egyikre, vagy tobbre nem adtak ki az ilyen felkialtojeles jatekot. Azaz ha nincs felkialtojel, mind 3 platformon kint van.

felkiáltójel: csak egy vagy max két platformra van (win). Általában azt jelzi, hogy linuxra nincs.

ROM-ot már kinéztem anno magamnak, én speciel amiatt vettem meg az 1$-os pakkot



Akinek kell belőle a Broken Age, az szóljon.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Free?! What's the catch?
There's no catch. Grab full games, expansions and more at absolutely no cost. Just make sure to act fast because On the House specials can appear and disappear at any time.

you have to install Origin. :)

Btw a Sorcery!-nek milyen shitty harcrendszere van mar, az ellenseg random tamadasokat hasznal mindig, szoval eleve lutri a dolog, szinte semmi strategia, amire rajatszik hogy "csal" az AI mivel ha te kicsi tamadassal kezdesz, 9/10 eselyel bivaly erossel fog tamadni, ha viszont bivaly erosset utsz kezdetnek, 9/10 hogy vedekezni fog :D. Ha meg vedekezessel inditasz akkor meg kapsz egy lajtos utest tipikusan. :D

Szoval a rendszer rigged hogy eleve barhogyan is dontesz, veszteni fogsz stamina-t, kiveve ha epp makod van.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."


Tno képe
Tno

Na. Megváltoztatták a kockadobós rendszert? Mé?

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Azt nagyon szerettem anno :-)



Tegnap jött ki a Hard Reset Redux! 20 euró, de akinek megvan már az eredeti változat, az júni 10-ig mindössze 3 euróért dobhatja kosárba.
http://store.steampowered.com/app/407810/
Szerk: Hopp, a Steam elcseszte a dolgot, mert két akció is van egyszerre a játékra (a szokásos megjelenés utáni -10%-os a régi vevőknek szóló mellé), szóval helyesen:

- a -10%-os akció június 10-ig él,
- a régi vásárlóknak szóló -85%-os meg forevör, és nemcsak a régi Hard Resettel, de a Shadow Warriorral is jogosult vagy rá.

Szerk2: A gatyába rázott Shadow Warriorhoz hasonlóan frankó melót végzett a Flying Wild Hog: az eredeti verzió teljesítménygondjai szanálva lettek (nálam 200-300 fps-sel fut még az intenzív csaták alatt is), a SW-osított mozgás meg szépen felpörgeti a játékot. A grafika nem lett szebb, de ezt ugye nem is ígérték, az eredeti assetek pedig még mindig megállják a helyüket.

Jó cucc, szóval akinek kimaradt az eredeti vagy simán csak szeretné jobb formában végigvinni azt, ne hagyja ki.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



A grafika nem lett szebb

Ellenben randább.
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1227629

Én nem rohannék érte a boltokba, a teljesítménnyel eddig se voltak gondok amúgy se, azért meg hogy randább legyen, szerintem nem éri meg fizetni :D



Ellenben randább.

Hülyeség:
http://www.pcgamer.com/hard-reset-studio-addresses-redux-graphics-complaints/

Mellesleg igazuk van, egyáltalán nem néz ki rondábban mozgásban a játék.

a teljesítménnyel eddig se voltak gondok amúgy se

Akkor te biztosan valami földöntúli procival nyomod 5 ghz-re overclockolva, mert nekem tavaly annyira megfektette az i7-esemet az eredeti DX9-es verzió, hogy néhány nagyobb csatában 40 körüli fps-t produkált (a Shadow Warrior után ott is hagytam). Nagyon rosszul használta a procit, miközben a játék tele van CPU-intenzív részekkel, a 200 fps meg ugye egy "kicsit" több, mint a 40. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Nem tudom. Nekem se tűnik szebbnek a videóban. Minden homályosabb és tényleg pár részlet kiveszett a redux-ból. Jó-jó, cserébe 300+ fps-el megy 100+ helyett meg mozgásban tényleg nem lehet annyira feltűnő, de na. Ne azért kérjenek már pénzt mert optimalizálták így 5 év után a játékot. :D Én ilyesmire számítottam ha már redux-ról van szó:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=JV3xP8-4BRs


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Pedig annak idején a Metrónál is lement a kör, hogy a Redux csúnyább.

Sors bona, nihil aliud.



Azért homályosabb, mert a régi verzió FSAA-jával ellentétben az új FXAA-t használ, ami tök jó olcsó élsimítás, csak elmossa távolabbi részleteket. Ha kikapcsolod, akkor szvsz ugyanolyan éles a kép, mint azelőtt, a hatalmas fps többlet miatt meg pl. rá lehet húzni a DSR-t, szóval összességében egy valamivel szebb játékot kapsz végeredményként (én DSR-ral felnyomtam 1440p-be, úgy már az FXAA is inkább előny, mint hátrány, fps-ben meg 150 fölött vagyok még így is, szóval win). A pre-baked AO helyetti SSAO is néhol elég látványosra sikeredett.

Egyébként így néhány óra játék után szvsz a grafikai változás sokadlagos szempont, inkább az a fegyvertény, hogy mennyivel jobb lett a játékmenet a "Shadow Warriorosítás" eredményeként. Magasabb nehézségen sem kell végre vért izzadni a játék elején a szar fegyverekkel, mert sokkal pöpecebb a balansz, és a charge-oló robotok sem kergetnek végre az őrületbe a hozzáadott dodge miatt. Ez mellesleg egyébként is sokat ad a dologhoz, mert az eredeti játék legnagyobb problémája az volt, hogy sprintelés nélkül lassabb voltál az ellenfeleknél, szóval elég körülményes volt mozogni. Jó játék az oridzsinál is, de voltak gyermekbetegségei, amiket úgy tűnik, csont nélkül sikerült kijavítani.

Aminek egyelőre nem sok értelmét látom, az a katana: nyilván minden játék jobb egy katanától, de ez annyira lövölde, hogy egyszerűen furcsa. Használni se nagyon érdemes, mert a legtöbb ellenfél robban egyet, ha kinyiffantod, szóval minek állnék neki melee-zni? Elméletileg bekerült néhány új ellenfél is, gondolom azok ellen majd jobb lesz, de fölöslegesnek tűnik egyelőre.

3 euróért / 5 lootbox áráért szerintem nagyon megéri, ha meg eddig csak a Shadow Warrior volt meg, akkor tulajdonképpen kaptál egy cyberpunk Shadow Warriort nulla pénzért.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



5 euro az 5 lootbox és annó annyiért vettem a Hard Resetet (ki tudja már hány éve). Most költsek rá megint közel ugyanannyit mert optimalizálták meg kapott egy minimális upgrade-et? :D Hát, nope. Annyira sajnos nem volt jó játék. Ha jól emlékszem a Shadow Warrior DX11 update az ingyenes volt, nem? =/ Na mind1, csak furának tartom ezt az egészet.



Igen, az ingyenes volt, viszont az mindössze egy engine ápgréd volt, ez meg egy teljes játékmeneti rebalance + engine ápgréd. Egyébként a SW-t a Devolver Digital adta ki, ők meg imádják ingyenes update-ekkel hajkurászni a népszerűséget, a HR Reduxot viszont a Gambitious nevű cég és asszem, hogy az eredetit nem ők kezelték.

Fícsörökben egyébként a steames oldal szerint ezt tudja:

Brand New Cyber-Katana Weapon: A powerful new weapon which provides an effective close range combat option

Brand New Enemy Type: Various variants of a threatening new Cyborg Zombie now lie in wait for unsuspecting players

New Quick Dash Move: Provides players with a new movement option in battle to help avoid incoming attacks and enemies

Enhanced Visuals: The game has been updated to the newest version of the RoadHog engine and includes improved lightning and effects

Improved Performance: Enjoy faster Load times, a new Quicksave feature and full joypad support
Rebalanced Gameplay: The game now includes improved difficulty levels and better pacing

Different Enemy Placement: Enemies are introduced differently throughout the game, and provide a new challenge for even the most seasoned Hard Reset veteran

Szerk: Ja, egyébként ez nincs odaírva sehova, de nyilván benne van az Exile DLC is. Nem értem, ez miért maradt ki a promó anyagból.

Mellesleg basszus, Steamen a 3 euró az tulajdonképpen ingyenes játék... bár ki tudja, lehet, hogy csak én adom el mindig azonnal a trading cardokat, elvégre mindig van olyan balek, aki veszi őket. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Steam: mrstrato
Cserekulcs listám




Szóval lecseréltek egy effektet, ami ugyan rosszabbul néz ki, de legalább a mozgó dolgokon is, nem csak a statikusakon, meg van egy effekt, ami mozgásban közben számít improvementnek. Aztán kapunk még egy perfomance boostot. Hát... ezt jobb helyeken peccsnek hívják...
Nekem eddig sem volt problémám a teljesítménnyel, sose néztem fps-t, nem éreztem szükségét, szóval nem hat meg a növekedés, de persze dicséretes, hogy van.

Még mindig tartom, hogy nem éri meg a pénzét, na persze nem is eget rengető összeg, ha már megvan az eredeti :)



ezt jobb helyeken peccsnek hívják

A megjelenés után 5 évvel viszont még a jobb helyeken sem szokott full optimalizáló-rebalance patch kijönni (lásd StarCraft 2 és Heroes of the Storm, azok a szerencsétlenek még mindig azon a fos proci bottlenecken szenvednek, amit az apró-pici-lengyel Flying Wild Hog már két játékában kijavított :D).

Gondolom függ attól is a dolog, hogy kinek mennyire jött be az eredeti verzió. Én pl. azt utáltam: néhány óra után otthagytam, mert idegesített, hogy annyira korlátozott lehetőségeim vannak a mozgás terén, hogy az óriásit sebző bullet sponge ellenfeleket rohadtul nem tudom kikerülni. Alacsonyabb nehézségen elölről kezdeni "ami rossz, az rossz" alapon semmi kedvem nem volt, a megváltást jelentő fegyverápgrédektől pedig még messze voltam, szóval kb. 3 órányi játék után kukáztam és rá se néztem azóta sem.

Aztán jött ez a verzió, aminek mindjárt insane fokozaton álltam neki és tökéletes, szóval az én szempontomból nagyon megérte.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Ugyanígy voltam vele. Alapból tetszett a játék, de nagyon lassúnak éreztem magam az ellenfelekhez képest, közben meg annyi más jó játék volt, hogy nem éreztem szükségét, hogy pár óránál több effortot tegyek bele abba, hogy tökéletesítsem a mozgáskulturám :)

Ha majd lesz valami bundleben, bezsebelem. Remélem hamarabb bekövetkezik, mint az Overwatch bundle :)



Ingyen System Shock 2 Galaxy tesztért cserébe:
https://www.gog.com/

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



A következő hónapokban elvileg ingyen játékokat fog osztani Steam kulcsok formájában a 10 éves Kalypso, ha feliratkozunk a hírlevelére:
http://www.kalypsomedia.com/10years/

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Megint akciós a Z steamen. 1.74 euro.

Humble edigital ticketben pedig 4 euro a Grey Goo. Egyebek mellett.



Ingyen PoP Sands of Time (Uplay):
https://club.ubi.com/#!/hu-HU/

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Batman arkham night 12$ - t megér?
Meg pár óráig ennyiért adják psn networkon.

Érdekel de a shadows of mordort se nyomtam végig mert frusztrált hogy ha meghalok egy kutya miatt a fél ork hadsereg szintet lép.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



PS4-en nem baszták el tudtommal (annyira? egyáltalán? no idea) a teljesítményt, de a "mindenbe erőltessük bele az autót, abba is, amiben már benne van" tervezési irányelv sajnos ott is megvan. A történet maga viszont jó.



Elméletileg szépen fut. Kérdés tényleg kell e nekem :D

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Fuck it. Megvettem. Majd ősszel talán lesz is időm játszani vele.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Nem tudom, hogy megéri-e*, mindenesetre olcsó:
http://store.steampowered.com/bundle/833/

* A játékkártyásoknak megérheti...

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!