Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés

ShowHide spoiler #
ShowHide spoiler #

ShowHide spoiler #

KMZ képe
KMZ

Mikor volt Medivhből kettő? Esküszöm kiesett a jelenet ha volt ilyen (mondjuk egyszer elmentem pisálni)
Amúgy Sargeras főfőboss uraság a démonbácsi a végén (bár kicsit gyúrósabb Illidanre emlékeztetett)

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Nem volt ilyen. Egy volt.

Choose your next words with excpetional care!



Ezek szerint én ültem háttal a moziban.

Egyszer csak odateleportált a királyhoz amikor a megbeszélés volt, hogy támadjanak e vagy sem a térképnél. És mondta is, hogy jól vagyok üde és friss. Vagy valami ilyesmi. És utána ugye lovagolt SW ből a királlyal. Legalábbis én így emlékszem. Közben meg a toronyban ott volt rusnya pofával és Khagdar meg Lothar próbálták elkalapálni. (Amikor Sargeras előbújt belőle).



Warcraft

Nem volt olyan rossz mint amire felkészültem :-) Látványos volt, ami CG mármint, az emberek kilógtak, meg nekik nem állt jól a rajzfilmes dizájnú felszerkó. Egy-két helyen vicces is volt (birka, murloc, ilyet még nem csinált...). Az orkok nagyon jól is "játszottak". Az emberek nem :-) A történet eleinte nem is volt rossz, aztán a végére de. A végére a kevesebb több lett volna. Mesének egyszer jó.



Nokedli írta: Warcraft
Az orkok nagyon jól is "játszottak". Az emberek nem :-)

Ami ugye azért vicces mert azokat is emberi színészek játszották el csak ugye rájuk húzták a cgi orc bundát.



the darkness
egyszer jo mumusos horror. felejtheto.

10 coverfield lane
ez bejovos volt. klasszikus minimal szereplos, minimal koltsegvetesu jol felepitett drama fajanyos befejezessel.

xmen apocalypse
szamomra meglepoen jo volt az itteni velemenyek olvasasa utan. az elozo resz nekem sokkal inkabb takolt erzesu volt, nem is emlekszem semmire belole, kiveve higany fiu nagyjelenetet.

"okey-dokey!"



The 5th wave.

Nehéz szavakba önteni de talán a szar szó tökéletesen kifejezi, hogy milyen film.
Senki ne nézze meg ha csak nincs elpazarolni való 2 órája. Én mondjuk csaltam mert csomó részt átpörgettem.



És utána ugye lovagolt SW ből a királlyal. Legalábbis én így emlékszem. Közben meg a toronyban ott volt rusnya pofával és Khagdar meg Lothar próbálták elkalapálni. (Amikor Sargeras előbújt belőle).

Idővonalbeli gondok vannak nálad. :) Lothart bezárták kalitkába, mert majdnem szétfejelte Medit a megbeszélés alatt. Tényleg együtt lovagoltak ki a várból, de ő visszament Kharazanba lóháton. Amíg a sereg felvonult a portálhoz sok idő telt el... Akkor van a birkás jelenet is, amikor Khadgar kiszabadítja Lothart és utána mennek Kharazanba együtt.



Captain America Civil War.

Ha cím nélkül láttam volna nem biztos, hogy eltaláltam volna, hogy ez Amerika Kapitány film. Alsó hangon akár egy aktuális Avengers(lite) vagy Iron Man is lehetett volna. Amúgy szerintem jó lett, hozta az elvárható 8/10 szintet.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Nyilván, de sztem jobb lett a végeredmény... Gul'Dan pl. zseniális, de Doomhammer is tök jó volt, de még az átlag "statiszta" orkok is faszák voltak. Az emberek oldalán meg... a viking nem volt rossz, meg néha Khadgar, aztán hosszú csend :-) Nem voltak katasztrófálisak, csak jók se.

A sztori meg: Az elején kifejezetten jól indul, a végére meg kissé furává válik... Ha nem bonyolítják agyon,

ShowHide spoiler #

egész jó film lehetne, így egy "vasárnapi csemege" lett belőle.



Warcraft
Ezt a fost. :D A film csak azért volt jó, mert jó volt látni régi helyszineket nosztalgikus szemmel filmvásznon. Voltak jópofa dolgok amik szintén a Warcrafttal töltött sok sok év nosztalgiája miatt jött be, de mint film ez egy hulladék. A vágás az olyan szinten szar, hogy egyszerűen hihetetlen. Néha már fogtam a fejem annyira el lett baszva. A szinészek is... Omg. Egyik rosszabb mint a másik. Jóformán két épkézláb mondatot nem tudnak kivitelezni. Végig eléggé cringe érzésem volt valami miatt. Lehet 10 éve tapsikolva örültem volna ennek, de most meh. Második részre remélem kicsit értelmesebb filmet sikerül összerakni.



The night before

A trailer jó volt és a filmnek is vannak jó pillanatai, de nem lesz több egy felejthető, közepes kis mókázásnál. Fura, de Seth Rogen-en röhögtem a legjobbakat, pedig nem kifejezetten csípem a fazont.



Nice Guys

Hát az előzetes hype és kritikák alapján jobbra számítottam. Pedig nem voltak túl nagy elvárásaim, és előzetesből is csak egyet néztem, de abban a jobb poénok zöme el is volt sütve sajnos. Én egy affél durr durr és csók színvonalra számítottam, ami most elmaradt, ha az egy 8-as akkor ez egy 7, vagy 6,5. Így sem volt rossz, és voltak jó pillanatai, de nekem hiányérzetem maradt. Volt néhány jelenet ami nagyon jól ült, meg crowe és gosling is végig hozta a karaktert a filmen, nem is velük volt a baj, hanem inkább a megírt szerepükkel, valahogy kevés volt. Mint a teszkós kifli ami kívülről szép és kívánatos de beleharapva kiderül, hogy egy üreges váz az egész. Na jó ez így talán egy kicsit túlzás, de én többet vártam. Majd otthon még egy újranézést megér, de nem lesz olyan sokszor fogyasztható mint a durr durr szerintem.
kár érte

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



In the heart of the sea

Booooooooooring.



Legjobban az a megoldás tetszett, hogy egy olyan ember meséli el az egész történetet, aki az események jó felében egyszerűen ott sem volt :D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Alice Tükörországban

Nos az első részhez hasonlóan ennek sem volt semmi köze se történetben se szellemiségében a könyvekhez. Aki ezen túltudja magát tenni, valamint az első rész okán(ami rettenetes nagy csalódás volt) nulla elvárásokkal ül le elé az kellemesen szórakozhat. Mert a bolond kalapos továbbra is nagyszerű, a történet pedig szódával elmegy, viszont a látványra nem lehet panasz. Összesegében nekem tetszett mert helyén tudtam kezelni a filmet és nem kerestem benne a könyv zsenialitását. Kellemes látványos családi film, nem több és nem is kevesebb.



én az American McGee's Alice-t is szívesen keresném benne, de hiába :-)
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=SpmiSiw6VBM
Alice: There's more ways to skin a cat, if you pardon my expression.
Cheshire cat: A most unsettling metaphor. (egy pillanatra kiengedi a karmait) Do avoid it in the future.



Warcraft

Összességében tetszett. Az emberes-beszélgetős részek kevésbé, de amint orkok és mágusok léptek színre, egyből helyükre kerültek a dolgok. Nekem megvolt a Warcraft feeling, örömmel fedeztem fel minden kis utalást a háttérben. A zene sajnos nem volt olyan jó, mint a játékokban, nem is értem, miért nem emelték át az eredeti témákat egy az egyben, csak profi hangszereléssel. :/ Még nagyon sok minden van a világból, amit szeretnék látni ilyen minőségben, csak egy kicsit rendezettebben, összeszedettebben, kevésbé nyögvenyelősen helyenként. Hajrá!

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Az egy kedvenc játékom a mai napig:) (szigorúan az első rész)



Ennek volt feelingje ja

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Nem először és nem utoljára a filmgyártás történetében, a közönségnek bejön a Warcraft miközben a kritikusok lehúzták. IMDB-n szinte kivétel nélkül pozitív hangnemben írnak az emberkék.

Astroturfer aktivitás vagy tényleg?...

Más: X-menpocalypse, mozi, tegnap este, 3D:

A SW:TFA előtt promóztak egy jófajta barnasört, és mindenki kapott a társaságban egyet. Persze azzal a megjegyzéssel, hogy nem a teremben isszuk meg, és persze amint kikapcsolták a hangot mindenünnen csak az ismerős doboznyitó hang hallatszott. Bejött a mozis sörözés, és azóta minden (nálam) bukóesélyes filmre viszek egy-két barnát, és garantált a szórakozás :D

Az X-ment szigorúan minimum kétsörös filmnek becsültem föl, csupán a neve miatt, mert elég gyér az előtudásom a témában, a többségét nem is néztem az előző filmeknek, most is csak a társaság miatt mentem. Az a rész tetszett, amikor Sansa Stark végre

ShowHide spoiler #

és azok a részek is, amikor a film nem vette magát komolyan. A többi videojáték-sztori kategória, a végén kötelező bossfighttal. Miközben panaszkodnak az emberek, hogy nincs jó videojáték-adaptáció, ez a film (is) jellemző dinamikával halad...



Pet Sematary remake The Other Side of the Door

jol osszerakott jumpscare muvi tok erdekes kornyezetben (india). -de amerikai szineszekkel, nem bollywood!- bar eleg kiszamithato es idegesito a karakterek butasaga-de ha nem lennenek butak, mirol szolna a film ugyebar. egyszer mindenkepp jo, de remelem nem lesz occso folytatas. ha megis, majd azt is megnezem.

"okey-dokey!"



pár horror tipp:
rwurl=http://imgur.com/account/favorites/ytyOP
párat láttam belőle, de többet nem

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Warcraftnal kivancsi lennek mi tortenne, ha a sokkal de sokkal jobban ismert 3. resz sztorijat irnak at olyan mertekben mint ahogy itt azt tettek az elso resszel. Vajon akkor is ilyen pozitiv lenne a hangvetel? Vagy csak siman atsiklik felette mindenki mert senkinek sincs fogalma arrol, hogy mi hogy volt az elso resz alatt? Mind1 azert varom majd a fordulatot mikor Terenas fogja majd megkerni Arthast hogy ugyan olje mar meg. Rofl... :D



A réges-régi Warcraft 1 történetét már maga a Blizard is száz helyen írta át... én örültem volna ha abból lesz film, mert az egy egyszerű de működő sztori. Ez meg egy agyilag egyszerű sztori ami csak eleinte működött (nekem). Ezzel együtt egyszer jó volt, látvány, nosztalgia, és a csalfa vak remény hogy hátha a kövi már szinészileg/sztoriban is ott lesz :-)
Amúgy Gul'dan, Durothan, Kalapács elvtárs ott voltak sztem szinészileg is, és a viking meg a kisvarázsló se volt rossz. Nulla elvárással ültem be, az is segített :-)

ShowHide spoiler #


Feltétlen nem írták át inkább átmentek alternatív univerzumba, mert why the fuck not. Mondjuk ez a film is tökéletesen beleillik a trendbe amit a Blizzard csinál a Warcraft sztorival. A baj, hogy nem tudom eldönteni, hogy szánt szándékkal akarják szétbaszni az egészet vagy ennyire inkompetensek már a témát illetően. :D Talán ez már sosem fog kiderülni.



Ahoz is lehet egy picike köze hogy ugye a Warcraft 1 még Warhammer játéknak indult, csak aztán nem kapott licenszet (ami, ahogy a Starcraft igen hasonló esetében is, a Games Workshop legnagyobb anyagi öngyilkossága retrospektíve :-) ). Az 1 meg még a 2 orkjai is ennek megfelelően igazán tökös (illetve vérgőzös) orkok voltak, azt hogy ők titokban tök jó fejek csak a gonosz aljasul megronCSa őket, utólag rakták ugye bele :-)


KMZ képe
KMZ

Amúgy mi változott annyira drasztikusan a loreban? Garona mondjuk Medivhvel kefél, nem Anduinnal, volt még más is?

Megnéztük céggel is a cuccot és azt kellett megállapítanom hogy a legjobban az kúrt föl, hogy nem a játékok zenéjét raktál alá soundtracknek.
Több tízórányi kurvajó zenét csináltak már a warcraft 3tól a wow összes expansionig bezárólag, mindegyik városnak, frakciónak kiváló témái vannak, annyira kellett ez a Ramin Djawadi srác? (nem mintha a trónokos munkásságától annyira el lennék alélva)
Most komolyan, az egyszeri nézőnek (hallgatónak) marhára nem tűnne föl, nekünk meg kiváló fanservice lenne ha Stormwind alatt Stormwind téma, orkok alatt ork téma, stb. menne. Erre nyomtak alá egy full generic gyalázatot, ami a lába nyomát se csókolhatja a játékok zenéjének. Fene érti ezt...

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!