Jelenlegi hely

Készülő filmek, melyek érdekelnek!

Utolsó bejegyzés


Nem kell hozzá nagy jósnak lenni... :D



szerintem zeneileg nem tudjak hozni a WoW ost szinvonalat, rongyosra hallgattam anno sztem az egyik legjobban megirt jatek zenek egyike. hamar kovetelunk akkor mindenkepp legyen a filmben leeroy jenkins, nelkule nem lehet igazi egy filmes feldolgozas!
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=mLyOj_QD4a4

az uj xmanos klipphez meg-miert nem portal ki a ketrecbol nightcrowler? amugy biztos bennem van a hiba, de nekem az regi x-men 2ben levo nc sokkal jobban bejott.
rwurl=http://media.aintitcool.com/media/legacy/image/NightcrawlerTail.jpg

"okey-dokey!"



Ami kritikát láttam róla, mindegyik kiemelte, hogy amilyen szuper az első fele olyan hatalmas bukta a második fele, de legalább Quicksilver még királyabb mint az előzőben:))
És persze Katniss döglött halat utánzó színészkedése az előzetesekben végigkíséri az egész filmet (ezt mondjuk én már elkönyveltem előre, de én amúgy is Lawrence hater vagyok:D)
De itt úgyis kb én vártam ezt a filmet egyedül.
Ettől még persze lehet az év filmje, én mindenesetre óvatosan behúztam a féket a hype train-en:)



Nem kell hozzá nagy jósnak lenni... :D

:D Okés, de gondoltam van valami tapasztalat is már a filmről. Én elmegyek megnézni, mert popcorn/képregény mozi buzi vagyok (Ghostbusters-re nem fogok elmenni... szeretném, ha csődbe mennének). Egynek jó lesz max...

(ezt mondjuk én már elkönyveltem előre, de én amúgy is Lawrence hater vagyok:D)

Dettó... Nem tudom miért ennyire felkapott odakint... Ennyien dugják a producerek közül?



Jönnek a kritikák. Egybehangzóan állítják, hogy jóval gyengébb, mint az előző futam, ami szintén nem volt egy nagy eresztés.
Hatalmas szégyen egyébként, amit ezzel a franchise-zal művelnek. Az X-Men lehetne a fény ebben a képregényfilm éjszakában.

Respect is not given. It's taken.



Egybehangzóan állítják, hogy jóval gyengébb, mint az előző futam

az azert is gaz mert a legutobbi annyira szutyok volt, hogy nem is emlekszem ra.:-/

"okey-dokey!"




Az abszolút legjobban várt film, ráadásul ha minden igaz, be is mutatják itthon. Hogy országosan-e, az már más kérdés, de nem lepődnék meg, ha csak nagyon limitáltan futna. Az Only God Forgives-en is hárman ültünk, ez pedig legalább annyira súlyosnak tűnik.

Respect is not given. It's taken.



Ezek nekem már túl művészi filmek... Fizikai fájdalmat okozott ez a pár perc is. Jöhetnek a kövek.



a trailerben a 'drive'-al példálóznak, és nem az only god forgives-el, ami nekem bíztatót jel mert az előbbit imádom

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Ami kritikat lattam rola az egy szoban osszefoglalhato. "Dull". A Dofp-nal rosszabb a korai velemenyek szerint ami szerintem se volt tul nagy eresztes.




"Az Only God Forgives-en is hárman ültünk, ez pedig legalább annyira súlyosnak tűnik."

Kösz az infót, így legalább az előzetesre sem kell elpazarolnom az időmet.



Nagyon fontos, hogy ne nézz meg egy 01:34 hosszúságú előzetest, hanem az alapján döntsd el, érdekel-e egy film, hogy egy vadidegen mihez hasonlítja :)

Respect is not given. It's taken.




Hihetetlen, hogy amint felüti a fejét egy olyan film, ami egy kicsit is szeret "művészkedni", mindjárt jön a fika. :D Tökre megérteném a reakciót, ha mondjuk 5 évente jönne egy normális blockbuster vagy képregényfilm az őrületes művészfilm-dömping közepette, de basszus, nem ez a helyzet, az RW-n meg aztán végképp nem. Ennyire kurvára nehéz lenne szó nélkül elmenni mellette, ha egyszer úgysem érdekel?

Egyébként meg benne van a tök őrült modellcsaj a Mad Maxből, szóval mindenkinek a véleménye le van szarva, ez király lesz. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



LY képe
LY
Donator

Az a vicc hogy ez a fotó úgy néz ki mint egy rossz game screenshot... A karakterek lebegnek és leesnek a háttérről, az előtér leesik a háttérről, a pózok furák, a jelmezek furák... ;)



Remélem lesz benne térképről kieső karakterek! Anélkül nem lenne az igazi!


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Inkább úgy néz ki, mint egy rossz '95-ös FMV-játékból lőtt kép. Én nem is értem.

Persze nem fikázok, a film tuti olyan lesz, hogy Bergman és Tarkovszkij versenyt szégyellné el egymást, hogy nem ők rendezték.

Sors bona, nihil aliud.



Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson



Persze nem fikázok, a film tuti olyan lesz, hogy Bergman és Tarkovszkij versenyt szégyellné el egymást, hogy nem ők rendezték.

Erre azért nem fogadnék a helyedben. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



nem akarok átmenni ellentrollba, de azért ez a Macbeth vizuálisan brutáljó volt és a rendező-operatőr páros ugyanaz, szóval van remény



Igy-igy. Nem is a latvanyvilagert aggodom szemely szerint. Ha csak fele olyan jol fog festeni mint a Macbeth akkor mar kibaszott jo lesz.



SBKMozes írta: nem akarok átmenni ellentrollba, de azért ez a Macbeth vizuálisan brutáljó volt és a rendező-operatőr páros ugyanaz, szóval van remény

Remény az van, a Macbeth meg bitang jó referencia, de azért azt nem érdemes elfelejteni, hogy videojáték-filmről van szó, egy Assassin's Creed forgatókönyvre pedig már így látatlanul is rá lehet mondani, hogy minőségben köze nem lesz a Macbethhez (oké, az AC három írója közül az egyik a Macbeth egyik forgatókönyírója, de a sztori nem mai, na). :D

Egyébként meg egy bizonyítottan működő recept sem biztosíték a sikerre. Ha már a neve előkerült, erre pl. Nicolas Winding Refn két Gosling-filmje tökéletes példa. A Drive egy újszerű, zseniális mestermunka volt, a hozzá rendezésben és témában is hasonló Only God Forgives viszont jóindulattal is csak egy közepes, de azért érdekes film. A Drive-ban működött a szereplők szűkszavúsága, az OGF-ben meg pont ez az egyik oka annak, hogy a film szvsz legfontosabb és legérdekesebb vonala (Gosling vs. anyuci meg úgy az egész család) igazából kibontatlan marad, így helyette kapsz egy "álbosszúfilmet" a megbocsátásról meg arról, hogy milyen hülye dolog a bosszúállósdi. Ez még önmagában tragédia sem lenne, csak az Oldboy már 10 évvel korábban megcsinálta 60x jobban, a sok kitartott jelenet (ami megint csak tökéletes választás volt a Drive-ban) között meg elvesznek a jellemek, így papírmasé karakterekért kellene izgulnod.

Tök ugyanaz a rendező, tök ugyanaz a stílus, mégis teljesen más végeredmény, pedig Refn sem pont a one hit wonder kategória (a Pusher-trilógiát és a Bronsont bűn kihagyni tőle).

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Valamiért az olcsó Blair Witch ugrott be.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Szerk. 2
Ev filmje gyanus:
rwurl=https://youtu.be/xilSOkluStI



a film szvsz legfontosabb és legérdekesebb vonala (Gosling vs. anyuci meg úgy az egész család) igazából kibontatlan marad, így helyette kapsz egy "álbosszúfilmet" a megbocsátásról meg arról, hogy milyen hülye dolog a bosszúállósdi.

Ha nem érted a filmet, arról előfordulhat, hogy a film tehet, de azért ennyire magabiztos ne legyél :)

Respect is not given. It's taken.



Kösz, a filmet értem, pont az a bajom, hogy ami szimbolikusan el van magyarázva, abból tartalmilag semmit sem kapsz meg.

Goslingot molesztálta az anyja kiskorában? Oké, érdekes, csak ki kellett volna fejteni, ehelyett viszont mindössze egy darab furcsa jelenetet kapsz, amiből megérted, hogy "volt valami".
Gosling a múltja miatt képtelen normális kapcsolatot kialakítani nőkkel? Oké, ez még korrekt módon be is lett mutatva, de egy kicsit többet vártam.
Gosling megölte a saját apját? Remek, de a körülményekről semmit sem tudtam meg, Gosling meg beszél 5 mondatot a filmben, enyhén kifejezően ácsorog meg ücsörög, 5 percenként pedig a kezeit nézi: tök szép szimbolizmus, csak azt nem tudom, hogy miért kellene nekem érdeklődően viszonyulnom a karakter felé.
Gosling megbocsátást akar nyerni a bűnei alól? Frankó, de továbbra sem érdekel, hiszen nincsen kibontva az előző 3 probléma, ehelyett csak gondolatjeleket látok egy darab papíron.

Ez lenne ugye a film gerince, de nem működik, mert művészfilmhez képest is rettentő életidegenül van előadva, a hangsúlyok meg rossz helyen vannak. Ami nálam megmentette a dolgot, az a rendőrcsávóval előadott isteni karakter volt, mert baromi király, ahogyan a sok idióta folyamatosan a saját kardjába dől... de ennyi, ettől mestermű még nem lesz.

Nem azért áll 40%-on a film a RottenTomatoes-on, mert nem értették (azért ne áltassuk magunkat azzal, hogy nehéz megérteni egy olyan filmet, amiben a központi szimbólumot 5 percenként az arcodba nyomják), hanem mert a többi hasonló próbálkozáshoz képest közepes, a Drive-hoz képest meg egyenesen rossz. Ettől függetlenül én megnéztem vagy négyszer, mióta megjelent, mert a lenyűgöző fényképezés és az atmoszféra miatt nézeti magát, de ez sajnos kevés egy igazán jó filmhez.

Ha te valami mást láttál bele, és emiatt az egyik kedvenc filmed, annak csak örülni tudok, de mindenkinek máshogyan csapódik le az, hogy mit értékel egy ilyen típusú filmben. Én pl. az Oldboy-t sokkal többre tartom, mert az úgy tudott művészfilm lenni, hogy közben a néző kíváncsiságát is kielégítette, az Only God Forgives viszont gyorsan kíváncsivá tesz, aztán lógva hagy. Tök érdekes pl., hogy Refn még arra sem adja meg a választ, hogy a film végi áldozat megérte-e Goslingnak, viszont azt a jelenetet is leforgatta, csak végül az utolsó pillanatban kivágta. Ebben elméletileg a karjait elvesztett Goslingot láttad volna, miközben a barátnője eteti és boldognak tűnnek: abszolút helye lett volna a filmben.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!