The Division

Utolsó bejegyzés


Ubisoft.... PC-n soha, de soha nem volt dolguk MMO designhiba/bugkereső/hackerekkel, ha belegondol az ember. Plusz talán emlékszel még, hogy az előző két AssCreed milyen borzalmas bughalmazként lett kiadva? Na, ez nem annyira elbaszott, de cserébe MMO, tehát a bugokat kihasználhatod arra, hogy mások orra alá borsot törj.



az iment tortent. kivetelesen alig voltak hekkerek a szerveren, gondoltam kicuccolok a dz-bol ezt-azt, ugyis az volt a napi kuldi, hogy szedjek szet akarmit. megjelenik egy kinai player amig varom az extractot, aszongya
-vasszap ju bissh? vasz ju hef jor bekk bissh?
amig megprobaltam megfejteni mit mond, hatbalott es kinyirt. akarhogyis, ez volt a legszorakoztatobb kill amit eddig elszenvedtem.:D

"okey-dokey!"



nem az a baj hogy nem orvosoltak, az a baj, hogy mindennel amit ki akarnak javitani megtobb hibat csinalnak. egyebkent igen, ugyanazokat a glitcheket, hackeket latom a beta ota, csak mar valami iszonyat mod elszaporodva.
sajnos amit megtapasztaltam a WoW-ban anno, hogy majd be erik, felfejlodik a jatek-eddig pont az ellentetjet tapasztalom. egyre toldozottabb-foltozottabb, a exploitereket(nem akarom vedeni oket, en meg farm exploitot sem hasznaltam) fenyegetik bannal, mikozben a szerverek tele vannak (de szo szerint, a DZben kb 20 playerbol 10-15) hackerekkel.
a game jelenleg (a DZ legalabbis) teljesen torott. a fejlesztok lathatoan panikban vannak, kapkodnak, mindenhova kapnak-olyan erzesem van, hogy nemcsak hogy nem csinaltak meg multi/mmo jatekot, de nem is jatszottak egyel sem, akkora szarvas bakikat kovetnek el folyamatosan.

"okey-dokey!"



Teljesen "logikus", hogy az Ubisoft gyakorlatilag nem tud mit kezdeni a helyzettel - mobilos szarokon túl tényleg nem tervezett még egy szakemberük sem épkézláb MMO-t, ráadásul azok is tele voltak exploittal, még, ha csíterrel nem is. Egyébként nagyobb gond a vállalatnak a sok exploiter, mint csíter, mert a csalás gyakorlatilag csak a PC-s tábor sajátja (vagyis kevésbé fontos a cégnek), a hibákat konzolokon is ész nélkül kihasználják, ott is élhetetlen\játszhatatlan Dark Zone-t produkálva.

És akkor most került amúgy durván patthelyzetbe az egész cég. Persze, hogy fenyegetőznek - úgysem tesznek majd nagy valószínűség szerint semmit - hogy legalább a játékosok egy részét megállítsák a beépített hibák kihasználásától. Rollback tuti nem lesz - nagyobb lenne a felháborodás, mint amit elképzelni lehet -, aki elhízott az exploitokból, az még egy darabig élvezkedik, aztán - talán rá sem jön, mert ostoba szegény - megunja, és hőbörög, hogy nincs ellenfele, a maradék még egy darabig erőlteti majd, a PC-s multit meg totálisan szétbasszák a csíterek, sztori - és sajnos játék - vége.

Nem tudom elképzelni, hogy ebből jól kijön majd a vállalat - bár azt a nézőpontot is teljesen reálisnak tartom, hogy a játékosok zömének fingja sincs a problémákról, csak elvan a programmal.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



annyi minden fogalmazodott meg bennem valaszkepp, hogy le sem tudom irni.:D szerintem csak itt az RW-n hasrautesbol talalnek legalabb 10-15 embert barmikor, akinek kello tapasztalata es logikaja lenne ki huzni a sz@rbol ezt a jatekot mint designer. felelmetes, hogy ekkora koltsegvetesbol nekik nem futja egy hozzaertore sem.

bár azt a nézőpontot is teljesen reálisnak tartom, hogy a játékosok zömének fingja sincs a problémákról, csak elvan a programmal.

ez azert nem egy klasszik MMO, meg a szuper kazuarok is hamar tulnonek a single reszen es belecsoppennek a csiterekkel/exploiterekkel teli DZ-be.

"okey-dokey!"



NightBagoly írta: Persze, hogy fenyegetőznek - úgysem tesznek majd nagy valószínűség szerint semmit - hogy legalább a játékosok egy részét megállítsák a beépített hibák kihasználásától.

Azt gondolom nem olvastad, hogy azóta visszaszívták twitteren, hogy bárkinek bármi ejnyebejnyét kiosztanának. Ettől persze még nevetségesebbek lettek, és még kevésbé fogják vissza magukat az emberek.

A PC-s csítereket is meg lehet fogni, lásd CS:S, WoW, stb. Akarat kell hozzá, de ubinál/massive-nél csak nyögés van és néha bevallottan üres fenyegetőzés.

@mikkamakka: a legnagyobb probléma ugye, hogy a WoW-nak évei voltak a csíterek kitapasztalására, majd kiebrudalására, és volt kellő tábora ahhoz, hogy mindig maradjon elég bevétel, még ha ezreket is basznak ki a játékból. Division csak ubi nedves álmaiban számíthat bármi hasonlóra, sokszor még a szerverek se stabilak.

Egyébként abban egyetértek, hogy MMO-hoz képest viszonylag rövid a buffer, ami után belecsöppen a csíterek/exploiterek közé az ember, nekem kb ~35-45 óra volt a single, néhány collectable kivételével mindent betakarítva.



a legnagyobb probléma ugye, hogy a WoW-nak évei voltak a csíterek kitapasztalására, majd kiebrudalására, és volt kellő tábora ahhoz, hogy mindig maradjon elég bevétel, még ha ezreket is basznak ki a játékból

ok, meg ertem en, bar nekik nincs is elofizetoi taboruk, tehat ha vkit kiraknak csitelesert, nincs mitol tartaniuk, mar megvette a jatekot. viszont ha nincs ill. nem lessz valami hack controll, az tuti hogy en nem veszek meg egy kieget ehez a jatekhoz es ahogy olvasom nemzetkozileg is elegge tele van a mamusza az embereknek. a legtobb "tisztesseges"(tehat hack es exploit mentes) playert meg egy rollback sem zavarna, ha cserebe elvezhetove valna a jatek.

sokszor még a szerverek se stabilak

csak ma ketszer b@szott ki a szerver a napi challenging kozben (szerencsemre az egesz partit is, szal ujra nekifutottunk egyutt) majd varatlanul bejott a server shotdown info a szerintuk szokasos (eddig csak kedden volt) heti karbantartasrol. gyanitom tuzet oltanak.

"okey-dokey!"



Ezzel a játékkal akkor tudnának a legjobban bánni, hogyha rittyentenének hozzá egy sztori módot, ami single lenne és nem kellene hozzá semmilyen online hozzáférés. Értelemszerűen újra kellene kezdeni hozzá a játékot, de ez a legkevesebb.
Aki meg multizni akar, annak kellene csak a netre csatlakoznia, ahol viszont szigorú, 0-24-es felügyelet lenne, moderátorokkal karöltve. Aki meg csal, vagy külső programokat használ, azt első körben felszólítani, hogy ejnye-bejnye, és ezzel együtt egy 3 napos kitiltással jutalmazni, a következőnél meg repül, account hozzáférésének a törlésével. Ahogy a Blizzard is teszi. Rövidtávon sokan anyáznának, viszont hosszútávon megtérülne. Illetve gondolkozzunk már, aki csalt és tudott róla hogy csal, az ne lázadjon, hanem lapítson, mint sz@r a fűben és örüljön, ha mondjuk első körben csak egy figyelmeztetést kapna.
Persze bilibe lóg a kezem, Ubisoftnak ehhez nincsenek tökei sajnos.



rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=8YTLgi8fcco

Azt hiszem ideje újragondolnia pár dolgot a fejlesztőknek. :(



Ez így egy nagy kupac gőzölgő szar.
Még jó, hogy nem adtam érte egy fityinget sem.
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=utPnZVqems0



Az első pár hét teljesen jó volt szóval én nem bánom. A season pass-t már egy kicsit. :D



Amúgy a mai napig sincs vele komoly gond - ha valaki űberkazuár, mint én, és még a harmincadik szintig sem jutott el azzal a pár naponta pár órányi játékkal. Dark Zone számomra ismeretlen terület :D

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Én is így vagyok vele - igaz, egyszer beragadt a karakterem 3 hétre, és másikat kezdtem, így most van két lvl20 körülim, de ezzel együtt én élveztem/élvezem a szintezős részét, meg a küldetéseket hardon pár haverral. Az árát megérte.



DZ akkor jó, ha teljesen üres. Azaz 30. szint alatt. Én 29. szinten mentem be, és teleszedtem a stash-t. :D



az letezik, hogy nevesitett bossok sem dobnak soha 163 gear lvl feletti cuccot (igaz mind dob fixen HE itemet)-max nagyon ritkan a nevesitett fegyokat?

"okey-dokey!"



létezhet, én legalábbis soha nem láttam őket droppolni ilyeneket. DZ-ben tegnap esett egy 163-esem, persze egy csapat rogue megszabadított tőle...



Az általam beletett 80 órából cirka 75 kiváló szórakozás volt. Így is sokkal többet DZ-ztem, mint előzetesen terveztem.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



A sorozatos elbaszásokért cserébe most mindenki kapott a reward vendornál 150 phoenix creditet...

...lol.



Ezzel a húzással aztán jól megoldották az exploit problémát...




Have one teammate go out and go to the nearest safehouse
Use mobile cover to glitch through texture and get the "You are out of the map" notification. Before you get teleported, fast travel to a teammate
You should now fall thru the map and land on top of the APC (or close to it). It would look like you are floating

Csak két kérdésem van:
1. Erre hogy a faszban jön rá valaki? (Ismerve a kondíciókat)
2. Mégis hogy a lófaszba esik pont az ember az APC-re? Miért pont oda? :D

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Párszor láttam már ilyen képtelenebbnél képtelenebb leírásokat is másik játéknál és bennem is mindig megfogalmazódik ez a kérdés.
De máshogy nem lehetséges csak úgy ha nekiáll és probálkozik mindenfélével.
Tehát szándékosan keresik a hibákat.



lol, netlimiterrel meg végtelen resource-t lehet szerezni, mert valami isteni sugallat (SE) miatt nem tranzakciókkal működnek a játék boltjai a szerveren...
http://imgur.com/a/jDBDT
b+, ilyen amatőr hibát :D

Egyébként igen, szándékosan keresik az extrémebb helyzeteknél fellépő hibát. A mobil cover bug mondjuk - láttam róla részletes youtube videót - szerintem véletlenül is megtalálható.



The Division PC would need "complete rewrite" to combat hacks

rwurl=http://images.eurogamer.net/2015/articles/1/8/2/6/9/7/1/the-divisions-pc...

Simply put, it trusts the job of tracking key gameplay information to individual players, rather than the server.

...és goldsellerek, izé, carry-k spammelik a main chatet, de olyan gyorsan, hogy látni alig látod 1-1 frame-re a linkeket, nemhogy jelenteni tudnád :D

rwurl=https://youtu.be/eWNhAhDwscY
Jó látom, cheat engine? pffffff.....



Úgy gondolom ez a játék sem lesz hosszú életű. Hatalmas hiba volt pénzt adni érte...



awwww. közben levette az emberünk. Nem baj, én lementettem, tessék gyorsan egy mirror :D
(épp töltődik, majd ha felér, megjelenik itt is elvileg.)
rwurl=https://youtu.be/IbKfUjWf6qM



Továbbra is tartom, hogy az első pár hetes játékélmény amit adott az nekem megérte az árát, mert nagyon élveztem. Ha kapok 60-70 óra jó játékélményt egy teljes árú játékért akkor nem tudom rámondani, hogy kár volt fizetni érte. Meg szvsz hülyeség is lenne.



yupp+1
sztem a single resze nagyon jopofa, elvezheto. amikor a fenti videon lathato kepessegu sracokba futok DZ-ben akkor egyet nyelek (merthogy az sem lenne rossz, ha nem lenne tele csiterekkel, meg exploiterekkel), majd eloveszem kis tadcoopert es kenyelmesen single uzemmodban el lotyogok vele.
sot megkockaztatom lvl30 alatt meg a DZ is elvezheto!

"okey-dokey!"



bakker, ez a cikk eleg elkeserito. magyaran soha a budes eletben nem lesz anticsit a jatekban, mert rosszul osztottak fel a kliens/server feladatokat? sux.

"okey-dokey!"



Nem is értem, hogy a mai világban melyik design meetingen verték ezt az ötletet át...

Amúgy +1 Jodához.. Bár nekem videókari mellé adták a kulcsot, de 30ig eléggé élvezetes volt, sőt, amíg a glitchek nem jöttek ki, addig a challange mód insták is kellően lekötöttek. Most mivel meg nulla időm van vele játszani, kb nem is zavar, hogy kik mit balfaszkodnak :)

Lehet hateerkedni, de nagyon üde színfolt volt a mai felhozatalban.

Well.... f*ck. o.O

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!