Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Igen ez egy kimondottan jó jelenet volt :) De alapvetően ahogy megszoktam Archer karakterét amúgy is a legtöbb beszólása és reakciója dolgokra egyre mulatságosabb részről részre :) Többi karakter sem rossz persze.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



daredevil s02
matt naivitasa es elektra onzese nehol idegesito volt, de szerencsere punisher karaktere tulutott minden egyebet. varom a kovetkezo evadot, mar nagyon ideje lenne osszehozni a csapatot!
tovabbra is 5/7!

"okey-dokey!"



Daredevil s02e10

Fisk papa imádlak!!

ShowHide spoiler #

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Archer S3

Még mindig szórakoztató.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



"Mind így van ezzel, ki hasonló időket megél, de a döntés nem rajta áll. A mi dolgunk eldönteni, hogy mit kezdjünk az idővel, ami megadatik nekünk."



Archer 7x01
Volt pár kvajó poén, tetszik az új vonal. :)



Daredevil kivégezve

Tömören: mindenki aki reálisabb és nyersebb volt az vitte a showt, és a többiek voltak az időhúzó díszlet.

ShowHide spoiler #

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



bosch se1-se2
teljesen szorakoztato zsarus sorozat a wire egyik alkotojatol ami erosen erzodik is a filmen. elotunik par szinesz, a sztori bizonyos reszei is ismerosek lehetnek-meg kell mondjam ebbol szamomra baromira nem hianyzott a politikai vonal, ami raadasul teljesen a wire nyulasanak hatott. de az egesz kicsit lajtosabb, egyszerubb. fura modon pont a foszereplot erezni a legkevesbe hitelesnek, de elfogadhato.

peaky blinders se1-se2
no ez nagyon bejott! az elso evadban egyedul sam neill akcentusat ereztem eroltetettnek, de a masodik evedra belejott. talan ez volt az egyetlen hibaja a sorozatnak szamomra. tehat igazandibol semmi.:D

"okey-dokey!"



Banshee S4E1

Hát ez egyértelműen nem olyan lesz, mint az eddigiek, de ezzel csak még kíváncsibbá tettek :)

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Pont akartam írni, hogy ez tök máshogy kezdődött, mint amire számítottam.:)

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson



Daredevil 2. sorozat:
Az eleje a mögtorlóval nagyon ott volt. A nyinnyákkkal romlott a helyzet, és a végére késő esti RTL klubos akciófilm színvonalat kezdett súrolni...

ShowHide spoiler #


Fekete vitorlák (Black Sails) S03

Nagyobb hangsúlyt kapott a magasabb szintű politika és az elmélkedés, mint a korábbi évadokban, de nem volt rossz így sem. A végén szépen lezárják az aktuális szakaszt, és frankón felvezetik a következő évadot. Az egyetlen baj, hogy olyan sokat kell rá várni.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Archer S4

Évad kb 2/3-áig azt mondtam volna hogy simán a legjobb évad. A különböző karakterek és mellészállak kb most értek a legjobb szintre aztán volt egy-két nem annyira erős rész (mexikoi meg a kutyás meg az évadzáró dupla is).

A karakterek közül mindegyik jól működik de egyedül Pam karaktere az ami szerintem szinte semmit nem fejlődött és a legkevésbé érdekes és cserébe a leginkább repetitív (shitsnacks, dicknuts és társai). Még Carolban vagy akár Lanaban is több móka van mint ebben a karakterben.

No mind1 azért ez persze nem okoz komoly törést sem :)

Jöhet a köv évad.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



A napokban fejeztem be én is, osztom a véleményt. John Silver volt a kedvenc karakterem mindig is, nagyon jó irányba viszik.



Az a fekete csajszi, atyaég <3

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



American Crime Story: The People Vs OJ Simpson

Ezt is befejeztem. Habár ismertem a 90-es évekből a sztorit illetve a kimenetelt is de mégis érdekes volt végignézni, hogy az amerikai igazságrendszer mekkora egy kalap szar :) Elképesztő mennyiségű bizonyíték vs ügyvédi bla bla és az eredmény egy kétszeres gyilkos szabad.

Szinészi alakítások jók voltak habár David Schwimmer itt teljességgel haszontalan volt. Végig csak egy arcot tudod mutatni. Travolta jó volt és jól hozta a karaktert bár a kinézete ijesztő volt :P Cuba Goodingot jó szinésznek találom de mint OJ szerintem nem volt jó választás. Bár az is igaz, hogy OJ-t is csak a csupasz pisztolyokból ismertem szóval mit tudok én :)

Viszont a casting maga ha csak a külsöt vesszük figyelembe 5 csillagos volt ahogy azt a záró képsorok is szépen mutatták.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Kösz a tippet.

A címre pislantva volt egy kényelmetlenül hosszú disszonáns pillanatom. Tudtam, hogy elcseszett egy ügy volt, na de hogy American Horror Story-alapanyag?? (Annak a sorozatnak is csak az első évadját láttam anno, talán nem is végig.)

ibi amentia latet




Ash vs Evil Dead S1

Ez nagyon komoly lett! Az elején még véresen vicces, de a végére rendesen feljebb tekerték a gore faktort. Nehéz elhinni, hogy ez egy TV sorozat, bár ahogy olvasom, eredetileg a 4. résznek indult, csak nagyon megnyúlt a fogatókönyv, és nem akarták megvágni. A kivitelezés csillagos ötös, a poénok helyenként hatalmasak, Bruce Campbell még mindig hozza a figurát. :) Aki még nagyon bejött, az a Dana DeLorenzo; nem szoktam hollywoodi picsákért rajongani, de ez a csaj nagyon ott van mindenféle szempontból, meg a szövege is állat volt a sorozatban. És most látom, milyen kiváló parodista, bakker!

ShowHide spoiler #

A második évad nem jöhet elég korán, az első vége kicseszett zseniális lett. :DDD

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Lesz második évad a Luciferből, yay! A kedvenc sorozatom mostanában :-) És van még pár rész hátra az elsőből is.
rwurl=https://media2.giphy.com/media/26FPoBseEWXDRDhQI/200.gif



Archer S5

Nos ez tényleg nem volt a legfényesebb évad. Értékeltem, hogy próbáltak valami teljesen másat csinálni itt és alapvetően müködhetett is volna ha jobb a tartalom és kevesebb az idegesítő hülyeségre való koncentrálás mint:

Pam aki kóla függő lesz. Amúgy is a legidegesítöbb karakter de itt kb 100al beszorozták ezt most.
Carol akiből isten se tudja miért mindenáron country énekest akarnak csinálni. Sosem volt a legérdekesebb vagy legvicesebb karakter de amire használták az elöző évadokban arra pont elég volt.

Krieger is aki az egyik kedvenc karakter nálam az is teljesen háttérbe került és amikor volt alig volt jó cucca.

Szóval összeségében tényleg kár mert a koncepció Archer Vice lehetett volna jó is de ebben a formában nem volt az.

Szerencsére S6-nál ahogy az első rész alapján nézem kb vissza is mennek a régi koncepcióhoz.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



11.22.63

Stephen King konyv alapjan, J.J.Abrams a producer. James Franco a foszereplo, aki egy olyan palit alakit aki bizonyos okok folytan vissza tud menni a 60as evekbe. Egyetlen celja van: megakadalyozni a Kennedy gyilkossagot.
Ez az alap plot, tobbet nem is meselek. Nagyon igenyes es szorakoztato volt a pilot, a teljes elso evad viszont 8 reszbol all. Majd irok ha mind vegig daraltam oket.



Archer S6

Na szerencsére ezzel már majdnem visszatértünk a régi formához. Mallory elég keveset szerepelt meg Woodhouse teljesen eltünt (de ahogy most olvasom mert meghalt a szinkronhangja :/). Ezeket leszámítva kaptunk megint megfelelően jó részeket. Barry meg Katya is visszatért (hiányoztak az elöző évadból bár oda nem illettek volna az fix) ami szokás szerint jó volt.

Lássuk mit hoz a friss évad.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Nemrég néztem az utolsó részt a GothamS1-ből, hát szerintem igen jól sikerült. Szinte minden pozitívum a S1-ben. A történetek jók, a karakterek jók, a színészek jók, a megvalósítás is jó. Pont annyi van benne ami egy jó sorozathoz már elég. Nemsokára belevágok a S2-be, remélem tudták tartani a színvonalat.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Méltó sorozat folytatása az Evil Dead filmeknek. Én is végigpörgettem már az első szériát, tetszett.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Archer 7x01 - 7x02

Ismét koncepció váltás. Most magánnyomozó irodást játsszunk. Ebben is van lehetőség ámbár az 5ös évad fényében van némi aggodalom is részemről . Első két rész nem volt rossz de kimondottan jó sem.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Bazzeg te ráfeküdtél rendesen erre az árcserre :D



Naja. Igazából annyira nem durva mert fél órás részek és évadonként 13 rész szóval tekintve, hogy másfél hónapja kezdtem el nem egy akkora nagy teljesítmény :)

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Falling Skies S5

Ezzel vége is a sorozatnak. A befejezés elég összecsapott lett, gyakorlatilag még az utolsó részben is láttam időhúzásra való elemeleket, felesleges kavarásokat. Nem igazán értem, ha már tudják hogy vége lesz a sorozatnak, miért nem szánják rá az utolsó x darab részt, és legalább megpróbálják normálisan lezárni a szálakat... Na mindegy.

Összességében nem volt rossz, hozta az előző évadok szintjét, szvsz korrekt sci-fi sorozat, egyszer végig lehet darálni. Van sok jó pillanata, sok okos párbeszéd, életszerű helyzet - de persze sok blődség és felesleges időhúzás, baromság is.

Nem bántam meg, hogy végignéztem.



Banshee 4x02
Na, nem mintha bármi probléma lett volna az előző évadokkal, de ezzel az utolsó évaddal valami új szintre léptek.

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!