Jelenlegi hely

Webdrótozós topikhmmm, szerkesztesben latszik a link:
rwurl=http://i.imgur.com/FiYOmw3.png?1
a posztban nem

covfefeoh, ja linkelés kérdése.

én is kibasztam magammal párszor az elején, de elmondom mindenkinek:

Nem bug hogy nem jelenik meg a link ha a linkelés gombra kattintottál, és csak a linket írtad be, de a nevét üresen hagytad, hanem feature. Mivel ugye ez a funkció arra szolgál, ha saját txt hivatkozást akarsz adni a linknek, és nem eredeti formájában feltüntetni, pl így. Mivel te nem írtál be semmit a névre "semmi" nem jelenik meg a hivatkozás címe alatt, azaz magában a link sem ugye.

Ha csak símán linket akarsz bebaszni valahova, másold úgy be csak ahogy van, nem kell tökölni a gombbal egyáltalán. A motor felismeri és kattinthatóvá alakítja neked automatikusan: www.dev.rewired.hu

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."aham, igy mar ok. probalkozol a facses videoval?

covfefeidővel gondolom. Most egyelőre a házi, már apróbb (vizuális, funkciós) cuccokat pofozgatom, hogy először azok smakkoljanak.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."akkor nyitok neki egy lapot a "teszt" rovatba, nehogy elfelejtodjon.

meg vmi: azt meg lehet oldani, ha ranyomok egy hsz-en a "valasz"-ra, akkor a kurzor egybol ide ugorjon a "comment irasa" ablakba?

covfefeőszintén jó 5let. Kezd kicsit komplikált lenni a sok kívánalomnak a fejbentartása. :D Lehet kellene hivatalosan is vezetni valahol amúgy mind, csak nincs idegem rá. :D

meg vmi: azt meg lehet oldani, ha ranyomok egy hsz-en a "valasz"-ra, akkor a kurzor egybol ide ugorjon a "comment irasa" ablakba?

gondolkodtam mar azon amúgy hogy lehetne egyre jobban kényelmesíteni a navigációs, tájékozódási életet, és fogok is nyilván sűrűn. De ez dettó fasza 5let és lehet ki tudom vitelezni, hogy ha a új válasz számra kattannánk, akkor az uccsó megnézetlen válaszra ugrana rá egyből.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."jo lenne meg valami utolso 10 aktiv topikot beszurni balra mint regen volt, igy nagyon ures a fooldal :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cutJa. Idővel biztos lesz, és így lesz majd létjogosultsága a Kussolok... topicnak. :)

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.ket db 4chan topics van, egy a mosoly hq-ban, egy meg az altalnoscsevejben. sztem a mosolyhq-s mehet a levesbe, mert ures. meg nem is oda valo. :)

covfefemosolyos kukázva.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Playstation, xbox es nintendo a technika HQ (hardware/szoftver) topikban van, a mobilok, a pc es a tobbi ilyesmi mellett, a logika szerint.

Egyelőre még a Mainstream és Játékhangulat elválasztását is fel kell dolgoznom, de a konzolos témák elásásával még nagyobb bajban vagyok. Persze nyilvánvalóan részben technikai a téma, pláne ha az aktuális játszott játékok közös topikot kapnak végre, de eddig is inkább a szoftver és a játékok dominált bennük, így nem tudom, hogy mennyire szerencsés hagyományosan kevésbé látogatott részbe helyezni őket. Egy alkalmi konzolhuszár biztos első körben a játékosabb régiók felé keresné a játékgépek topikját.

Amúgy köszönöm a válaszokat és a hatalmat, az utóbbival igyekszem mihamarabb visszaélni.

Sors bona, nihil aliud.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Jól látom, hogy csak nagykötőjelet lehet írni a topikok címében? Oda is kellene a sima is, mint a hozzászólások esetében.

Szerk.: Bár érdekes módon a fórumon meg kicsinek látszik az összes topikcímben. Jó lenne, ha mindkét nézetben működne mindkettő.

Sors bona, nihil aliud.Most eszembe jutott még, mi zavart. Aláírásoknál az idézőjeleket meg lehet majd fordítani? Kezdő lent, záró fent.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.Egyelőre még a Mainstream és Játékhangulat elválasztását is fel kell dolgoznom

nem kell senkinek "feldolgozni" semmit ha kontraproduktívnak bizonyulna, nagyon szívesen beszélgethetünk egyéb lehetséges megoldásokról ha akadnak. A cél az volt hogy a kurvára heterogén "Játékhangulat" topikot is rendszerezzük amennyire csak tudjuk. Ez volt az ötletem, de vágja mindenki mik a gyűjtő topikok benne, mik szoktak megfordulni témáknak, agyaljon el a lehetséges jobb megoldásokról és írja le őket ide. Ha produktívabbnak bizonyulna, tuti biztos lehet benne hogy független attól hogy most hoztuk be, le fogjuk a jelenlegi frissen változtatott rendszert is cserélni arra. És idővel újra és újra újragondolhatjuk az ilyesmit, ha szükség lenne homogenizálni.

de a konzolos témák elásásával még nagyobb bajban vagyok. Persze nyilvánvalóan részben technikai a téma, pláne ha az aktuális játszott játékok közös topikot kapnak végre, de eddig is inkább a szoftver és a játékok dominált bennük, így nem tudom, hogy mennyire szerencsés hagyományosan kevésbé látogatott részbe helyezni őket. Egy alkalmi konzolhuszár biztos első körben a játékosabb régiók felé keresné a játékgépek topikját.

én úgy érzem a konzolos szoftware updatek, lawsuitok, konzolhírek, és ilyesmik nagyon is technikai eredetű témák, pont mint egy mobilszoftverhír vagy egy tabletos vagy PCs, mintsem "játékhírek".

a játékokkal kapcsolatos hírek (legyen az konzolos, pc-sek, mobilosak, tabletosak, vagy okos órások) meg az annak megfelelő helyen tárolandóak elméletileg.

Lehet én gondolkodok hibásan, de várom bárki meglátását, ezért is jó beszélni róla mintsem csak "megszokni". Véleményem szerint amúgy régi módszerek is sokszor inkább megszokottak voltak, mintsem különösebben logikusak. A frissek szükség szerint mindig változni fognak adott esetben.

Amúgy köszönöm a válaszokat és a hatalmat, az utóbbival igyekszem mihamarabb visszaélni.

szívesen és remélem is, ne nekem kelljen egyedül mindent elbasznom, hanem csapatostul tegyük már akkor. :D

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Én a korábbi gyakorlatból indulok ki: a konzolos topikokban játékmegjelenésekről, előrendelésekről, ajánlásokról, esetleg cseréről, közös multiról, játékélményről, esetleg szoftvereladásokról volt szó. A hardverről alig, bár nyilván egy-egy revízió érdekes kérdés lehet, ahogy a különböző csomagok közötti vacillálás is. A jelen formájában új konzol bejelentéséig szinte alig van igény ezekre a topikokra, vagy el lenne kergetve, aki ott a platform ajánlott exluzívjai felől érdeklődik, mert az már játékhangulat :)

Tény, hogy a platformközösségek elkopásával (a PS3-as topik ugye sonysta melegedő is volt egyúttal) és az új struktúrában más szerepet kaphatnak ezek a topikok, de nem érzem, hogy a nekik hivatott helyen vannak.

Sors bona, nihil aliud.Ez most leginkább itt tűnt fel: ahogy látom, 10-esével van rendezve az oldal, viszont így (nálam legalábbis) már kb. a képernyő közepén van az impresszum.
Kérdés, hogy (ha már van dinamikusan nyúló hátterünk), nem lenne szerencsésebb min. 15-20-ra (esetleg opcionálissá) tenni ezt a számot? Ha beindulnak a cikkírók, akkor nagyon felszaporodnak majd a page number-ök.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.- van limit 10, 25, 50, stb fokokon, most 25-re állítottam, elég kell legyen szerintem. Hírekben topiktömeg lesz így is úgy is előreláthatólag.
- aláírás idézőjelek megcserélve

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."Én is lennék cikkíró, hiriro :D Amúgy van valami elképzelés ezzel kapcsolatban? Pl. naponta hány cikk legyen az ideális, mi az, ami kikerüljön a főoldalra stb. Vagy egyelőre próbálkozzunk, és idővel kiforrja magát? Az előző fórumban a PC játékos topicban nagyon jó játék leírásokat olvastam, szerintem azok/olyanok is mehetnének ki a főlapra.

"Értem én hogy gőzgép, de mi hajtja? "Van olyan lehetőség, hogy xy user kommentjeit kilistázni csak, ahogy az eredeti HW fórumon is lehetett kereséssel?

jelenleg nincs azt hiszem.

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni ehhez a kéréshez, ha netán a jövőben megoldható lenne.

Az előző két forumban nagyon hasznosnak találtam a lehetőséget, hogy bookmark formában is elmenthető volt egy-egy adott felhasználó összes hozzászólásainak a listája. Így könnyen ellenőrizhettem rendszertelen időközönként, hogy általam kedvelt felhasználók írtak-e valamit mostanában...Véleményem szerint amúgy régi módszerek is sokszor inkább megszokottak voltak, mintsem különösebben logikusak.

Mindenképp van benne igazság, és üdvözlöm a változásokat, viszont a konzolos topikokban technikai jellegű beszélgetések a generációváltás időszakától eltekintve mindig is a kisebbséget képviselték. Elég csak abból kiindulni, hogy játékkonzolokról van szó. Vagy másképp fogalmazva, minden exkluzív címnek külön topikot nyitnál, a konzol specifikus akcióknak a szokásos topikban jobb helye lenne, vagy hol beszélnéd meg a PS+ játékfelhozatalát? A régi topikokat, szokásokat figyelmen kívül hagyva is szerintem egyértelmű, hogy sokkalta gyakoribbak a játékokkal kapcsolatos hírek, fejlemények.

Mainstreaba minden mainstream gamingel szukebben kapcsolatos cucc mehet, azaz gog és a steam is boven belefer szerintem. Steam sticky-re van teve pl mivel kiemelkedoen az elsoszamu mainstream jatekmegoszto portal.

A GOG is 'mainstream' játékokat osztana meg elsősorban? Költői kérdés, ahogy abba sem lenne érdemes belemenni, hogy milyen arányban van indie, retro, AAA a platformjukon...

A beszélgetések jellegéből már érdemesebb lehet szerintem kiindulni, hiszen a Steam topikban a digitális trendektől kezdve Gaben szakállán át az akciókig szinte mindenról szó szokott esni, amik sokszor csak távolról érintik a játékok témakört is, nem hogy a mainstreamet. Értsd, aki csakis kizárólag játékokról szeretne beszélni, azt mennyire érdekelheti, hogy a Valve épp mit csinál?

ShowHide spoiler #

Tehát az egyszerűség végett a 'Mainstream' és az 'Indie' témákon belül kizárólag megjelent, vagy készülő játékokról lehessen diskurálni az adott játék topikjában, míg a 'Játékhangulat' fogadná az összes egyéb, nem konkrét játékhoz kötődő diskurzust.
Mert jelen pillanatban a Steam, GOG akciókat a Mainstream témán belül, míg a többit a Játékhangulatban lehet megbeszélni, bár ahogy nézem, már van World of Tanks topik is a Játékhangulatban...

Még egy gyors kérdés - mert a webdrótozásnak indult, minden kérdéskört érintő javaslatokon nem csodálom, hogy egy személyként nehezen tudsz eligazodni :D - mod, cikkíró tisztségek újra lesznek osztva a "végleges" verzióban?
Mert az tök jó, hogy sok a lelkes ember, és az is egy opció, hogy bárki cikkezhet, de egy valamivel struktúráltabb forma sok fejfájástól kímélhet meg mindannyiunkat. Legalábbis majd érdemes lehet erről is beszélni, csak nem itt. :)
Amennyiben tesztidőszak alatt aki kapja marja alapon megy minden, akkor én is szívesen besegítenék a témapakolás, cikkírás funkciók szétbarmolásában tesztelésében.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Próbaképpen kitettem egy hosszabb hírt, de szemmel láthatóan hiána állítottam be az összefogalót külön, megjelenik a főoldalon az egész. A másik dolog, hogy képaláírásokat nem tudom, hogy hogyan lehet beállítani. Próbálkoztam a "buborékszöveges" opció kitöltésével, de az nem jelenik meg.

Gondolom, ezek még folyamatban lévő fejlesztések, de szóljatok, ha én nem veszek észre valamit. Én nagyon humán beállítottságú vagyok, nem értek az ilyesmihez.

Sors bona, nihil aliud."Hiriro" rangot kitől kell koldulni? :) Fogalmam sincs, mennyire leszek majd oszlopos tagja a társaságnak, meg az igényekkel sem igazán vagyok tisztában (hosszabb-rövidebb összefoglalók, rövidhírek etc.?), de szívesen segíteném az ideális irány belövését. :)

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Mobilon a fooldalon a hireknel a kepeket csak szelessegben meretezi at, magassaga nagyjabol marad, igy torzak a kepek. Kommentekben faszan meretezi at, csak a hireknel csinalja ezt.

- I don't think you should drink that. It looks bad for you. - Nonsense. It makes me feel great. Smarter. More aggressive. It feels like I could... Like I could... TAKE ON THE WORLD!Az nem lehet, hogy a "you died"-kép miatt (ami nem is látszik egyébként) nem működik az összegzés? Ha azt kiveszed, esetleg?

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Nem, sajnos az nem befolyásolja. Direkt szerepel egyébként csak az összegzésnél, de mivel az a funkció látszólag nem működik, így a kép sem látszik.

Sors bona, nihil aliud.Az első atom hírnél ráadásul semmi sem látszik belőle...

Megvan, itt jelenik meg hover-textként
rwurl=http://i.imgur.com/FJ4xv6t.jpg

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.Én is lennék cikkíró, hiriro :D

Hiriro szamurájrang granted. Epred is megkaptad egyúttal.

Amúgy van valami elképzelés ezzel kapcsolatban? Pl. naponta hány cikk legyen az ideális, mi az, ami kikerüljön a főoldalra stb. Vagy egyelőre próbálkozzunk, és idővel kiforrja magát?

idővel kiforrja magát/meglátjuk.

Nincs értelme még limitálni ilyen téren semmit ebben a pillanatban. Sziporkázzon mindenki, teszteljük a motort, igényeket, kreativitást és a szükségleteket, stb.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."Látom ez a Hiriro szó nem csak nekem volt ilyen fun :D Instant klasszik.

- I don't think you should drink that. It looks bad for you. - Nonsense. It makes me feel great. Smarter. More aggressive. It feels like I could... Like I could... TAKE ON THE WORLD!pm-ben automatikusan mailto: hivatkozast csatol a motor kuk@c hasznalata eseten

szerk: csak bejovonel, egyebkent nem tudom reprodukalni. mehHiriro-badge-t a népnek! :D
Apróság, de főoldali cikkeknél a kenyérszöveg kaphatna balról-jobbról kb. 10px paddingot? Nagyon rámászik az oldalszélre.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!