Jelenlegi hely

DC Cinematic Universe

Utolsó bejegyzés


BvS
Snyder, te fasz...
Masfel ora unalom, utana van valami akcio is. Affleck, Gadot es Cavill rulz, "hands on" Alfred nagyon jo, tenyleg nagy kar erre elpazarolni oket. Luthor szar, Doomsday szar (CGI fight mar-mar Transformers kaotika), sztori giga-meh...
Baromira felhuzott, tiszta ideg voltam / vagyok. Ebben a gardaban sokkal tobb lehetett volna.

Edit: a cameokrol es easter eggekrol is megvan a velemenyem, de ezt majd kesobb...



Állítólag $160m lesz a nyitás Észak Amerikában. És hétvégén kiderül a film további sorsa. Eddig úgy tűnik, hogy a kritikák és a bevételek nem nagyon vannak összefüggésben. Szerintem azért, mert sokakat érdekel, de majd az első néhány hullám lecsengésével lesz itt bevétel csökkenés bőven...

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson



Ime Xen...
...avagy, mmmmm, meg, mutasd meg jobban WB, mekkora egy szar vagy! :D
rwurl=http://i.imgur.com/VjXQU7B.jpg

Most hasal - kritikailag - oriasit a franchise alapja, erre kiadnak egy ilyet. Oke, gondolom ment nyomtatasba is, meg ez aztan csak egy kep, de mennyira szarul nez mar ki?! :D



Ez komolyan hivatalos és nem csak fanmade?



Mellek. Mellek mindenütt.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Snyder a Watchmen óta nem tud filmet rendezni, nem értem, mire számítottál?



A trailerek alapján semmi jóra, de ez miben változtat meg bármit is?



Akkor tudhattad volna, hogy felesleges megnézned, mégis megtetted. Aztán panaszkodsz. :)



Nem volt felesleges megnézni. Ahogy írtam, számos nagyon jó eleme van a filmnek, de nincs váz, amire ezeket felhúzhatták volna.
rwurl=https://i.ytimg.com/vi/15JssBJf1xo/maxresdefault.jpg



Na, megnéztem én is a BvS-t. Szóhoz sem jutok, ez borzalmas volt, de kurvára. :DDD Javaslom mindenkinek, hogy lesse meg, ilyenhez 10 évente egyszer van szerencséd.

Snyder fogta magát, és egy habkönnyen kezelendő témához csinált egy kurvára nehézkesen mozgó, "veretes" és baromi unalmas filmet. Vannak jó jelenetek, vannak jó akciót, sőt, minden színész oké (szvsz még Eisenberg is, bár most sem a képregényes Luthort kapjuk, Gal Gadot-n meg teljesen meglepődtem, Wonder Woman fasza nagyon), de mindez elveszik az összevisszaságban. A Batman és Robinon legalább röhögni lehetett.

Szörnyű egy valami, nem normális az a stúdió, aki képes ilyen állapotban moziba küldeni egy filmet.

3/10 körül van kb.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Egyetértek. Borzalmas volt. Olyan kínos néha mint a Daredevil film... Komolyan hány századik alkalommal mutatják Batman szüleinek halálát... Annal a résznél rendesen felrohogtem a moziban... Meg Batman és a gépfegyverek... Egyetlen jó jelenet volt amikor verekedett és végre használt kütyüket közben, de Ennyi! Nem éreztem azt mint az Avengers előtt, hogy Fuck yeah még a végén összeall a csapat... Itt szinte röhejes volt... Ha a végén lett volna az a jelenet, amikor Wonder Woman megnezi a videókat akkor talán... De így... Annyira szarul volt magvágva, hogy édesapám a felénél megkérdezte hogy mikor jön Pókember....



Filmbuzin is lehúzták a sárga földig.

Ugyan nem láttam a filmet de kizárt, hogy Eisenberg jó legyen benne. A trailerben annyira idegesítő ripacs volt, hogy legszívesebben szájba verné az ember egy 45 ös kínai strand papuccsal.



A trailerben annyira idegesítő ripacs volt, hogy legszívesebben szájba verné az ember egy 45 ös kínai strand papuccsal.

Ripacs, de a karakter is az, és ebből a szempontból nekem szórakoztató volt.

Nightcrawler:

Annyira szarul volt magvágva, hogy édesapám a felénél megkérdezte hogy mikor jön Pókember....

Ja, olyan jelenetváltások vannak, hogy a fejemet fogtam én is, de szvsz nem a vágáson múlott a dolog, egyszerűen a forgatókönyv csapnivaló. Ez egy párbeszéd a filmben (kb.):

- Ha legközelebb látod a jelet az égen, ne válaszolj. Batmannek vége.
- Tudsz vérezni? Majd fogsz!

Na most, ha már a trashtalkot sem sikerült normálisan megírni, akkor képzelhetitek, milyen minden más. :D

Annyit mellesleg elárulnék, hogy én láttam vagy 3x a Man of Steelt: az egy olyan film, ami elé szinte bármikor le tudnak ültetni, egyszerűen szeretem. Ott sem volt toppon a szkript, ott is túl komolyan volt véve néha a dolog... erre ezekre a kritikákra Snyder reakciója úgy tűnik, az volt, hogy csinált egy még komolyabb filmet még rosszabb forgatókönyvvel. Az első egy órában a két hős is csak villanásokra szerepel, a többi az politika meg moralizálás, amiben olyan jeleneteket kell végignéznie az embernek, hogy Superman bazmeg bíróságra meg. Egy Christopher Nolan ezt meg tudja oldani kimagaslóan szórakoztatóra, egy Zack Snyder egyszerűen nem, így elfáradsz a sok bullshittől, mire jön a jobban összerakott, akciódús utolsó harmad. Hihetetlen, hogy ugyanez a csávó rendezte a Watchment, aminek a bővített ezer órás verzióját is végig tudom nézni bármikor. És a befejezés, te jó ég, a befejezés: aki olvasta / látta rajzfilmben a Dark Knight Returnst, az az első kockától le fogja vágni, hogy mi akar lenni, de annál sokkal rosszabbul megvalósítva.

Rohadt szomorú az egész, mert a koncepciót nézve szvsz jól ki van találva egyébként, Affleck kurva jó Batman mindenestül, Cavill meg továbbra is nagyon kellemes Superman (sőt, a PG-13 is alaposan ki lett maxolva, aminek szintén örültem), csak a jó film nincs ott mögöttük, amiben mindezt élvezni lehetne. A Suicide Squadra hárul a feladat, hogy megmentse a DC Universe-t.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Hihetetlen, hogy ugyanez a csávó rendezte a Watchment

Ennyit szamit az alapanyag. Az ipsenek van egy stilusa, ill. egy munkamodszere, miszerint mindent stilizal a vegtelensegig (meg lassitasok, egyetlen kamera, stbstb).
Valoszinuleg itt tenyleg arrol lehet szo, hogy a studio vegig mindenkinek a tokein terdepelt, teljes erovel. Izombol akartak azt megoldani, amit a Marvel esszel es vegtelen turelemmel vitt vegbe. Volt egy listajuk arrol, mit kell belepakolni a filmbe, minden ennek lehetett alarendelve.

Talan mas is olvasta a pletykat, miszerint Affleck ket felvetel kozott, a lakokocsijaban irogatta at a szoveget, mert annyira gyenge volt szerinte. Meg ugye folyamatosan voltak atirasok ezen felul is.

Nem azt mondom, hogy az, ami tortent, nem Snyder hibaja. Dehogy, o a rendezo, csak itt inkabb egy bab lehetett. Gondolom nulla szabadsaga volt, meg mindenkinek, aki kicsit is kreativkodni akart. Szepen tonkrevagtak az execek ezt a filmet ezek szerint, szomoru.

Nem is tudom, mi lenne a jobb. Ha bukna es megint kukaznak az egeszet, vagy legyen sikeres es talan, talan eszbe kap a WB es meghozza a helyes dontest: tobb szabadsagot enged a kreativoknak, esetleg talal egy sajat Fieget es megbizik benne. Meglatjuk, en meg majd jol megnezem ezt a filmet szombaton, legalabb nulla (ill. total negativ) elvarasokkal ulok be ra.



rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=cwXfv25xJUw

A new meme was born this day. :D :D

Amúgy Angry Joe... aki tényleg istenítette a Man of Steelt is ki van akadva...

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=LMaIhAP7aeo




Mondtam már, hogy mennyire imádom az internetet az ilyenek miatt? :D



LOL

"Ben Afflecket és Henry Cavillt szívesen elindítanánk az aktuális faarc versenyen és hirtelen jóslásokba sem mernénk bocsátkozni a győztest illetően"

"Jesse Eisenberg Lex Luthorként egy Paprika Jancsi a legripacsabb fajtából. Nem gonosz, hanem egy megalomán hülye, akinek a kényszerzubbony vagy a szájkosár megfelelő gyógymód lehet. "



+ #notyourfaultben >>> :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Ez a Sad Affleck marha jó. :) eszembe juttatta, hogy újra kéne nézni az Arrested Developmentet.



én is megnéztem tegnap, Snydert és Goyert vágják ki a gecibe WB-ék, akkor talán még van remény. a színészek Eisenberg kivételével teljesen jók voltak: Affleck és Gadot vitték a pálmát, Irons nyilván tökéletes, Cavill korrekt, Adams meg nem tehet róla, hogy balfasz álfeminista karaktert írtak neki.

igazából fárasztó volt. annyira szét van húzva és következetlen a film első kétharmada, hogy mire eljött az izgalom, már lefárasztott a sok faszság. pedig a végén jól belendül a dolog és főleg Batmant öröm nézni. ami meg az univerzumépítést illeti (WW-t kihagyva),

ShowHide spoiler #


Tök vicces, hogy a DC animációs filmekben jobban teljesít, de a mozi lécet nem képes megugrani a Marvellel szemben. Jövő héten dobom ki rá a pénzt (most már csak katasztrófa turizmusból).
Nem értem, hogy az anim filmekben Luthor egy massziv, kopasz, veszélyesen kinéző, intelligens, nyugodt, ravasz figura, de a Warner annyira izzadságszagúan újítani akar, hogy mindig egy balfasz komédiást hoznak ki belőle...
Lehet az animációs részleg íróit kéne kölcsön kérniük.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



...vagy fel kéne vennie az írók mellé Hollywoodnak az Öt éves tanácsadót.
(Evil Overlord: "If I would be the evil overlord, I'd employ a five year old as an advisor. Any flaws even she can find in my plans I would correct immediately.")



Ezekkel az írókkal soha nem lenne kész a Tanácsadó felügyelete mellet, legalább is öt évig tuti nem kapná meg a rendező.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



...ilyesmire is vannak tanácsai az Evil overlordnak :-)
pl. "Seregeim tényleges kiképzést kapnának. Aki ennek végén sem tud eltalálni három méterről egy ember méretű rögzített célpontot, ember méretű rögzített célpont lenne a következő kiképzésen..."



Deadline reveals that Batman v Superman: Dawn of Justice is taking off in a big way in China. Dominating 75% of the market there, it's already earned $21.2 million, and when you take into account what the movie has so far made in countries like Mexico, Russia, and Germany, that now gives it a current international haul of $65 million. It's also worth noting that it launched at #1 in every single country it opened in yesterday. Now, early estimates in North America have risen from $150 million to the $165 million - $180 million range. It's thought that the Zack Snyder helmed release could sail past $80 million today, and it looks to continue breaking records, with the highest March opening of all-time pretty much a guarantee at this point. Moviegoers clearly don't care about reviews then, but it will be interesting to see how it fares over the next few weekend depending on which way word of mouth swings. Either way, the next couple of days are going to be very interesting for Batman v Superman...

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson



A két nagy név eladja. Egyik munkatársam pont ma kérdezte még hogy mikor nézem még az új Batman filmet. Mert hogy neki tetszett a Batman begins ugyhogy erre is kíváncsi lesz. Azt se tudta mi az a Man of Steel, de így hogy Batman v superman, egyböl érdekli. Gondolom nagyon sokan vannak ezzel így.



Nightcrawler írta: rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=cwXfv25xJUw

A new meme was born this day. :D :D

Zseniális az a nemlétező pókerarca. :D

ibi amentia latet



Dawn of Justice

Remekul megagyaztak az Igazsag Ligaja filmnek. Aki ismeri a hiresebb kepregenyeket annak ez a film egy orgazmus volt. Death in the family, Kingdom comes, Dark knight returns, Death of superman, Injustice stb... Nagyon sok kepregenybol gyurtak ossze ezt a filmet. Nekem rettentoen tetszett. Géza nagyszeruen hozta Batmant, Jeremy Irons minden idok legjobn Alfredja, Superman sokkal jobb volt mint a MoS-ben. Wonder Woman is vagany volt, egyedul Lex volt kicsit zavaro a sok ripacskodasaval.
Zack Snyder nagyszeru munkat vegzett, mert sokat fejlodott a MoS ota, es jobb filmnek tartom ezt mint barmelyik Marvel alkotast. Remelem sikeres lesz, es akkor johet a tovabbi DCU film domping.



WAT

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!