Jelenlegi hely

Hírek a Rewired figyelmébe

Utolsó bejegyzés


Ahányszro elpukkantak a tökei a célpontnak a videóban... simán.



LY képe
LY
Donator

Erre kb azt tudom mondani hogy b+

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=JbQSpfWUs4I



Jobb minőségben a Hellblade-es trailer.
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=7Yh-zFCILR4
Elég zsír.

Choose your next words with excpetional care!



azta, marmint hogy full realtime meg igy mocappal is? :O

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."


LY képe
LY
Donator

Aha, bár a realtime capture észrevehetően gyengébb minőségű is a "rendesnél", meg van vagy fél másodperc késleltetés, ami mondjuk VR-ben elég fura élmény lenne. De attól függetlenül elég lenyűgöző a tech is, meg magát a karakter assetet is szépen megküldték. Kár hogy a lány nem annyira jó színész - itt azért megengedem azt a célzást, hogy a Tamir vagy ki tutira szúrja :)



Dicséretes, hogy realtime-ban már ilyet is lehet csinálni, de a színész és a CG mimikája olyan távol vannak egymástól, mint Makó Jeruzsálemtől. :)

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.


LY képe
LY
Donator

Jah, a realtime solver azért messze nem olyan pontos, mint a "rendes". De ha valami biztos, az a fejlődés, nagyon szépen fel fog ez jönni pár év alatt.

Mondjuk én még mindig megborulok azon, hogy game fejlesztésekhez is a Debevec-féle Lightstage scaneket használják. Ez ugye azt jelenti, hogy építenek egy geodézikus gömb vázat, minden csúcsponton egy LED lámpával, meg egy rakás kamerával, így a sima fotogrammetrián felül strukturált fénnyel is scannelnek, eszement minőségű adatot ad vissza. De a hardver fele borzasztó drága és immobil, van belőle egy pár darab a világon; Debevec ugye egyetemi kutató, de asszem kiadják az ő gépüket is megrendelőknek.
Erre jönnek ezek a game csapatok és kibérlik, aztán meg tudnak fizetni vezető kódereket mindenféle agyament képzetséggel és tapasztalattal (optical flow meg amit akarsz) és csak tolják a kontentet az engine-be. Elég komoly.



dev diary videócska hozzá:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=OdQpJgLs51w&feature=player_detailpage

(és yeaaaah, a hölgyemény nem színészek való.)



A Telltale Batmanjéről: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1198481

-Episode 1 arriving this summer
-Rated M - similar mature content to TWAU
-Takes place in its own universe (not tied to comics or movies)
-New gameplay mechanics and engine improvements (sounds minor but without specifics ifs hard to say - but they have heard all of the complaints and are working to address it)
-Large focus on Bruce Wayne, they want to explore what it's like to be him and how the choices you make as Bruce affect what you do as Batman
-You can choose to deal with certain situations as Bruce, or put on the suit and handle it as Batman
-Tales from Borderlands team is working on it
-Voice casting sounds close to done but not quite finalized

ibi amentia latet



Elvileg nem is az:P
A video editorjuk ha jól emlékszem.

Choose your next words with excpetional care!



rwurl=https://youtu.be/I3WhdXPaUd8

Komolyan... Hogy tud a Blizzard ilyet letenni az asztalra? És miért nem csináltak még egész estés filmet?!



Csinálnak :-)



PCGamer bővebben a Tyrannyről

"You can think of that kind of as like Judge Dredd, where you get to come in and bring your own brand of justice to the land,"
.
Tyranny takes place during a time when the world's Bronze Age is ending and its Iron Age is just beginning.
.
Tyranny uses a classless RPG system. While you still level up with experience points, you grow your skills with magic and weapons by actually using them. If you're hoping to resolve conflicts through persuasion, intimidation, or other speech-based methods, you'll gain experience and new abilities through dialogue, too. Combat works similarly to Pillars of Eternity: real-time with pause, so you can issue commands to your companions. And the relationships you form with your companions will play a role in combat as well.
Companion combos are devastating abilities that can either work as great openers or even change the tide of battle, and you gain these from building your relationship with your companions."
"You can actually get unique abilities depending on if they really love you or they hate you,"
.
I asked about a stronghold system, as there is in Pillars, and was told there would be one but wasn't given the finer details. Magic spells, meanwhile, can be crafted by players, though how that actually works wasn't discussed.

Avellone is bedolgozott, amíg ott volt:

MCA responded to my tweet:
@robnaa Worked as Creative Lead during pre-production and a little during production. Kept getting hauled off for extra Eternity work. ;)

Ha nem rángatták volna el a Creative Lead pozícióból, ami nagyon neki valónak hangzik, akkor vajon még mindig az Obsidiannál lenne?

ibi amentia latet



"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Úgy látszik, a bunyós játékok a PC felé gravitálnak (a Mortal Kombat kivételével, mert az meg már tőle elfele). Sóderbánya, de a Tekken 7 is talán jön PC-re:
http://www.pcgamer.com/tekken-7-may-be-coming-to-pc/

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Most tenyleg minden VR lesz? Nekem ez nem tetszik, en nem akarok felhuzni a hulye fejemre (:D) egy izet. Nyaron meg bele is izzad az ember vazze :D
Pedig tenyleg ugy nez ki, hogy ez a jovo. Tok jo lesz, amikor a buszon, meg az utcan, fene tudja, hol, szoval ilyen szarokkal a fejukon setalgatnak majd az emberek 10 ev mulva
rwurl=https://youtu.be/bjE6qXd6Itw



Most tenyleg minden VR lesz?

nem valoszinu, minthogy nem minden okosora, vagy mobiltelefon, vagy tablet, vagy PC, stb se manapsag.

Inkabb ugy latom hogy probalnak egy UI megoldast adni ra, amivel hasznalhato is a technologia, szemben azzal hogy fogod magad es allandoan le fel kellene venned a fejedrol, amig beallitod az adott VR programot vagy VR jatekot, es ezzel valtogatnal az OS/VR mod kodott.

Tok jo lesz, amikor a buszon, meg az utcan, fene tudja, hol, szoval ilyen szarokkal a fejukon setalgatnak majd az emberek 10 ev mulva

eleve a VR "kozveszelyes" lenne ugye a normalis eletben. Ha valami akkor AR-t fognak hasznalni az ember a mindennapi eletukben (a valo vilag es a VR kombinacioja, de meg nehezebb, dragabb jol csinalni mint a sima VR-t), es valoszinuleg nem ilyen lomha es bena first gen cuccot hasznalnak, hanem ugy fog kinezni es ojan lajtos lesz, mint egy egyszeru (nap)szemcsi.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Már rég nem tudják tartani az ütemtervet.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



10 év múlva ezeken a térdünket csapkodva fogunk röhögni. A VR sisakon is, mert addigra már remélhetőleg nem lesz nagyobb egy napszemüvegnél.
Én csak azt nem értem, hogy filmekben annyira profi minden hasonló cuccnak a designja, élőben miért nem lehet legalább valami hasonlót kitalálni?



Én csak azt nem értem, hogy filmekben annyira profi minden hasonló cuccnak a designja, élőben miért nem lehet legalább valami hasonlót kitalálni?

technologiai limit.

Mobiltelefonokra is van mar atlatszo meg papirvekony "scifi" design, sot szinte kezdetektol volt mar, aztan megis el kell hogy ferjen valahol az elektronika, aksi, meg a kapcsolatos alkatreszek, aztan az meg mar 40-50eve velunk van es az alatt volt ideje csiszolodni, VR meg most jon csak ki, mint elso prototipusok a nagyobb kozonsegnek.

Google glass se azert volt olyan boszme vastag, es 2-3 ora alatt lemerulo, mert nem tudtak jobbat kitalalni, hanem mivel ennyire futotta a jelenlegi tech.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Néha úgy érzem rossz korba születtem, mondjuk a 24-ik században jobb lett volna. :)



minel regebbre nezel annal szarabb es nehezebb volt, minel tovabb haladunk az idoben annal jobb lesz, mivel egyre tobb tudasunk lesz es egyre effektivebb szerszamaink.

Azert dolgozunk hogy hasonloan mint az elodeink is csinaltak, probaljuk egyre kevesbe szarabba tenni az eletunket magunk korul eletszinvonal, szocialis, egeszseg es minden kapcsolatos tenyezoben.

Ebben a korban is van egy csomo erdekes es izgalmas projekt amit felkarolva segiteni tudod a fejlodes menetet hogy hamarabb eljuss a kivant szintre, hasonloan mint a jovoben is lesz egy csomo es regen is volt.

Es biztosra veszem hogy a 24. szazadban is lesznek almodozok hogy miert nem a 30.-ban szulettek es milyen low tech meg minden korulottuk. :)

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Olyan tech létezik, amivel vezeték nélkül a levegőben tudom átküldeni az adatokat gépről mobilra és vica versa? De mondjuk így pöccröff?
Olyanra gondoltam, hogy mondjuk valahogy összeszinkronizálni őket, aztán megadom a mobilon egy könyvtár nevét, hogy a szoftver oda dobálja át amit át akarok küldeni, a szoftveren egy gombnyomás a küldeni kívánt fileokra, és máris egyhelyre ömlesztve repül az adat.
?



persze: bluetooth.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Azzal sosem voltam jóban. :)


LY képe
LY
Donator

Meg rohadt lassú is. Annál még az is gyorsabb (ha van otthon wifi) hogy feltöltöd telóról valami cloud cuccra és aztán onnan szeded le a gépre :)



Igen erre gondoltam én is, de jó lenne valami olyasmi, hogy mindkettő lássa egymást (valahogy) és csak simán oda-vissza lehetne dobálni az adatokat, kb. annyira egyszerűen, ahogy egyik meghajtóról rakod át a másikra.



Van bittorent alapú konyvtarmegosztás mobilra PC re is. Kb azt csinálja amit mondtál. Synceli a megadott könyvtárat a akár hány eszközön.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!