Jelenlegi hely

Hírek a Rewired figyelmébe

Utolsó bejegyzés


damoqles írta: http://www.destructoid.com/rumor-nintendo-funding-beyond-good-and-evil-s...

According to a rumor received by Destructoid this week, Beyond Good and Evil 2 may actually come to fruition in the not-too-distant future. If the information is to be believed, Nintendo has pulled a Bayonetta 2, securing the Beyond Good and Evil sequel as an NX exclusive for 2017.

Basszameg. :(



rwurl=https://youtu.be/ALePRHNi92s

Hát, mit ne mondjak, egészen jól bírja az ólmot a főszereplő.



Vágom, de vannak elveim. Az egyik, hogy másik topikból nem vótmázok (amúgy se sűrűn). Bíztam benne, hogy valaki úgyis megteszi helyettem. :P

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Ezt most találtam, tök jó:
http://collapse-thedivisiongame.ubi.com/en/

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.




ZS kategóriás Bruce Willis, Bosszúvágy remake-t szeretne, mert úgy érzi, még mindig vannak régi filmek, amiknek az emlékét érdemes szilánkosra taposni.
deadline.com/2016/03/death-wish-remake-bruce-willis-aharon-keshales-navot-papushado-big-bad-wolves-charles-bronson-1201714438/



rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=qUN_deqYEqc

Mondjuk a szövegelést megérteni kisebbfajta művészet.

Non serviam



Letisztult változat:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=mWurgFXgr4Y

Non serviam




Azért sarkít is a cikk rendesen:

And yet, no gaming store on PC allows that.

Nem tiszta, pontosan melyik részére érti, de ha a letöltés-telepítés extra program nélkül, akkor a GoG-ról nem hallott, illetve volt néhány másik bolt is hasonló berendezkedéssel. Ha arra, hogy UWP progikat nem lehet netről letölteni, akkor meg az nem az pont az MS sara.



Kis Vampyr, Space Hulk - Deathwing, és Surge anyag.
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=ZniN_uPge9w

Choose your next words with excpetional care!



Fable Legends-t elkaszálták, és megszűnik a Lionhead Studios.

After much consideration we have decided to cease development on Fable Legends, and are in discussions with employees about the proposed closure of Lionhead Studios in the UK.



.... így már biztosan soha nem lesz Black and White 3....

rwurl=http://rack.2.mshcdn.com/media/ZgkyMDEzLzA3LzE4LzE3L1N1cGVybmF0dXJhLjYzM...



A 2 után nem is értem a reakciódat.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Pffff, a Deathwing de szar.

Non serviam



Sniper Elite 4 jön. Én ezt a műfajt kevésbé szeretem, csak azért érdekel mert egy jóbarátom munkája is :-)
http://www.sniperelite4.com/en



:D :D :D 12 éve nem adtak ki értékelhető játékot. A B&W 2 is egy hulladék volt. Molinő is lelépett már 4 éve. Mit szomorkodsz ezen? Azon csodálkozom, hogy ennyi ideig életben tartották.



Nosztalgia. B&W és Fable... kedvenc játékaim voltak anno.



Mi nem jó rajta, vagy milyen legyen? Csak úgy kíváncsiságból.

Choose your next words with excpetional care!



Értem, csak igazából szégyen mit csináltak mind a két játékkal szóval én amondó vagyok, hogy egyáltalán nem kár értük és remélem más se gyalázza tovább egyik címet se.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Ja, a Fable-t szerintem már az első résszel meggyalázták. Legalább a fák nőttek volna a karakterünk fanszőrével együtt! :(

Sors bona, nihil aliud.



Nekem a The Movies is tetszett. Amikor ezt a hármat kalapálták, a Lionhead fórumon éltem hónapokig. :) Nagyon jó kis közösség volt.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Kurva messze vagyok a Lionhead-rajongóktól, de a Black & White szerintem sokunk meghatározó emléke volt - nem feltétlenül maga a játék, hanem az a hiszti, ami az - akkor még érthetően - offline magyar sajtóban ment körülötte. Emlékszem, szinte minden hónapban volt képekkel megtömött előzetes olyan parasztvakításokkal, amiket tényleg csak molinő mondhatott. (Hozzáteszem, én az első B&W-t nagyon szerettem, döbbenet volt az a maga korában, még ha "szokás szerint" negyedét sem kaptuk az ígéreteknek.) Ott jött aztán a totális megbicsaklás, amikor már nem csak, hogy szégyentelenül hazudott molyneux, de a játékok sem ütötték meg azt a szintet, hogy elnézzük neki. Előtte tényleg ment a kamu, aztán jött egy Dungeon Keeper megy egy B&W, utána ott volt a Fable - ríltájmfanövés -, ott volt a The Movies - "leforgathatodakeresztapát" - mindkettő okés cucc volt, csak a közelébe nem nőtt fel a hájpnak, de mégis, kurva jó idők voltak azok, drukkolni, hogy tényleg a Fable legyen AZ RPG (nem lett), meg hogy a The Movies A JÁTÉKOK JÁTÉKA (nem lett), pubiként kommentelni a HW-n a The Movies híreket, lesni, ki mit tud kihozni a borzalmasan korlátolt szerkesztőből...

Szóval én sem sajnálom a dolgot, de értem a nosztalgiát.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Az említettekhez vészesen hasonló lett a Spore is pár éve, csak a szintén megboldogult Maxistól. Átverésből megkaphattuk ott a magunk nosztalgiáját.

Molyneux Godusát már nem is mondom, az kezdettől fogva röhejesen átlátszó volt, és hiányzott megalomán, szájtátós ambíció is (vagy csak nekem nem jött át). Értsd: a többivel szemben már tényleg az a szint volt, hogy nem hitte el az ember, hogy valaki elhiszi. A tizedét. Egy jó hazugságkampányhoz ennél több kell.

Sors bona, nihil aliud.



Emlékeim szerint a Spore kampányában nem állítottak valótlant, csak nem mentek bele a részletekbe, így a mentségére szól, hogy a játékosok maguk támasztottak a részinfók alapján irreális elvárásokat felé, nem pedig eleve túlzott (mondhatni hazug) ígéreteket hiányolhattak később.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Joda írta: :D :D :D 12 éve nem adtak ki értékelhető játékot. A B&W 2 is egy hulladék volt. Molinő is lelépett már 4 éve. Mit szomorkodsz ezen? Azon csodálkozom, hogy ennyi ideig életben tartották.

Amikor B&W 1-ben a szörnyi első dolga az volt, hogy megegye a tutorialt tartó embert, röhögtem egyet és mehetett az uninstall... jól letesztelték. Az is vicces, hogy MS saját üdvöskéje, a Fable 3 combat közben hogyan akadozott szerencsétlen x360-on, pedig annál azért már nehéz közelebb ülni a tűzhöz.

Fable 1-gyel még elszórakoztam anno, kettőt kihagytam, 3-ból review-t írtam. Utóbbi vicces kaland volt, maga a játék pedig nevetségesen exploitolható. Jah, meg volt még spore, pár órát elszórakoztam vele, többet nagyon nem ért. Nagyon korlátolt volt.

Molineux meg.... szvsz B&W 1-gyel le kellett volna húzni az embert. Kár, hogy idő közben meglépett a cégtől, és most nem rántja az magával.



inkwizitor írta: Mi nem jó rajta, vagy milyen legyen? Csak úgy kíváncsiságból.

Első körben mondjuk ne auto aimes, baszomnagy waypoint ikonos/HUD-os derpfag crap legyen.

Non serviam



Sinking City. Our Open world investigation Lovecraftian game. Yes, you read well. Open World, Investigation and Lovecraft.

rwurl=http://i.imgur.com/lkG5IMm.jpg

Non serviam



Már megörültem, hogy Sinking Island folytatás lesz. :(

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.


Tno képe
Tno

Vótmá, de akkor is :D
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=yR0lWICH3rY

Monas apó legyintett. Két kézzel is.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!