Jelenlegi hely

Far Cry Primal összefoglaló videó

Utolsó bejegyzés

Far Cry Primal összefoglaló videó

A Far Cry Primal új előzetese szépen és látványosan összefoglalja azokat az infókat, melyeket az Ubisoft eddig csepegtetett a játékról.

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=lVjumHDcxhI



Nekem ez bejön. Nem mintha a farcry 2 óta bármelyikkel is játszottam volna:)

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Adam Jensen játékot tévesztett :)
Annyira piszok jó lehetne ez a játék és annyira vártam, egészen addig amíg az első igazi gameplayt be nem mutatták belőle. 5 másodperc alatt megszelídített állatok (azt remélem legalább egy fél órás ingame esemény lesz egy ilyen), távirányítású bombázó bagoly... geez...



Nemtom. Vagy szarrá lesz scriptelve minden apró mozzanata (=FC hangulat bukta), vagy a sok megvalósíthatatlan AI-s dolog bosszulja meg magát...

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Ozzy írta: 5 másodperc alatt megszelídített állatok (azt remélem legalább egy fél órás ingame esemény lesz egy ilyen)

Kész szerencse, hogy nem vagy játékfejlesztő :)
Garantálom, hogy ha így lenne megvalósítva és fél órás baszakodás után nem sikerülne a művelet kb mindenki ott törölné le a játékot a francba.



Az Ark-ban (alap szerverbeállítások mellett) simán eltarthat órákig is egyes dínók szelidítése és az egyik legnépszerűbb játék manapság, szóval ne legyél benne biztos, hogy nincs rá piac. :)



Csak a miheztartás végett:
Az Arkból elment egy év alatt kétmillió.
A Far Cry 4-ből 2014 év végéig - két hónap alatt - kb. hétmillió.

Nem ugyanaz a liga a kettő - és akkor az árbeli különbségről még nem is beszéltünk.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Ajánlom NB figyelmedbe az Expanse-t, ott teljes életnagyságban szerepel Elias "Jensen" Toufexis :-)



PC-n kizártnak tartom, hogy több FC4 ment volna el, mint Ark. (Bár nyilván nem pontos, de a steamspy szerint olyan 600k FC4 ment el és 2.5m Ark - meglepődnék ha tényleges számok fordított sorrendet hoznának ki ezek alapján.) Egyelőre az Ark ki se jött PS4-re (bár xbone-ra igen), szóval eleve az összehasonlítás nem is túl fair. Meg aztán, állatszelidítés szempontjából (amiről beszéltem) mi jelentősége is van a FC4-nek, amit eleve te hoztál ide?



Amikor elkezdtek szállingózni az infók, hogy lesz petünk, meg állatszelidítés, akkor valami olyasmi elképzelés rajzolódott ki a fejemben, hogy szép lassan hozzászoktatja magához az állatot az főszereplő. Először még csak távolról kolbászolná körbe egy darabig, aztán jöhet a husis módszer, utána már engedné hogy a közelében lehessen a fószer, aztán szép lassan, idővel, fizikai kontakt, bonding, love, bizalom, óvszer nélküli szex, stbstb. Aztán ez után betanítani neki a különböző mozgasokat, parancsokat. Az egész egy esemény lett volna, ami után velünk marad az állat a játék végéig vagy amik ki nem nyiffan. Ergo vigyázni kellett volna rá, hogy túlélje, egy társ lett volna, törődött volna vele az ember, számított volna.
Ehelyett mit kaptunk? Odabasz neki egy darab húst, istant best buds-ok lesznek, rögtön minden parancsot megért és akár az életét is feláldozza amiatt, mert húst kapott még fél perccel ezelőtt. Kösz, de kösz nem :)
Ráadásul a videók alapján egy szaros kis elhasználható resource / ammo / tárgy lesz, aztan ha lekaszabolják, már baszhatsz is arcon egy másikat a hússal, hogy 5mp-re rá "megszelidítsd".

Amúgy nem érdekel, ki hol törölné a játékot, vagy hogy mennyire illik bele egy kiadó (életidegen) elképzelései közé, csak azt írtam, hogy én nagyon nem erre vártam és nagyon nem ezt szerettem volna.

@ Nokedli : Kösz az infót :)



Joke's on you, ha ezt egy Far Cry-tól, vagyis Ubitól, akarom mondani mainstream triplÁtól vártad/várnád el. Néhány generációnyi szelídítéses tenyésztési ciklus nélkül különben sem lenne hiteles!4

Egy mégoly egészen minimálisan realisztikus megközelítés is akkora időbefektetést igényelne a játékostól, amit egy akciójáték egyszerűen nem visel el/követelhet meg. Az az öt-tíz perc --- bocs, félórás, ahogy te írod - fogócska és mindig nulláról induló parancstanítgatás a bestialitásod következő reménybeli tárgyával fantasztikus lenne az első alkalommal, érdekes másodszorra és harmadszorra, tűrhető a negyedik-ötödik esetig, és abszolúte csontvelő-forraló frusztráció azt követően. Legalábbis egy FPS iramára, ritmusára szabott játékban; egy Last Guardian nyilván más tészta, ahogy a barkácsolós-túlélős zsáner is.

ibi amentia latet


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Uplayes játékról van szó, szóval a SteamSpy számait legalább duplázni érdemes.

Sors bona, nihil aliud.



Azt akartam a dologból kihozni - még, ha kicsit faramucira is sikerült - hogy nem lehet összehasonlítani egy dollártízmilliókból, sokkörös közönségtesztelésen átesett játékot (amely normál áron kerül az üzletekbe) egy Early Access cuccal. Az egyiknél ott van egy rakás fókuszcsoport, """hozzáértő""" producer, ki tudja, még mi, meg több (tíz)milliós marketing, a másiknál meg egy maréknyi ember beül egy garázsba, aztán elkezd ötletelni, formát ad ezeknek, és reménykedik abban, hogy az emberek húsz dolcsiért majd megveszik, meg "leárazáson".

A PC-s eladások meg annak tükrében nem reálisak Steamspy szerint, hogy sem a dobozos, sem az Uplayes változatok nincsenek benne - hiszen a dobozos is Uplayen aktiválódik -, másrészt pedig az Ubisoft nem a PC-s, mókolt szervereken két óráig dínósimogató réteget célozgatja be - bár arra is kíváncsi lennék, hogy Arkot hányan játszanak olyan szerveren a két és félmilliós bázisból, amelyen fél óráig tutujgatod a dínót, hogy ráülj a hátára? Az Ark célközönsége a túlélőszimulátorokra induló "csóróbb" PC-s bázis (meg a megmagyarázhatatlan okokból ilyesmire vágyakozó konzolosok), a Far Cry-é meg gyakorlatilag "mindenki", de főleg a tehetősebb, konzolosok, akik, miután leülnek húsz percet vérengzeni, megisznak egy energiaitalt (szigorúan Far Cry-os címkével), meg betolnak némi chipset (amelybe csomagolnak egy kódot a játékból, amellyel könnyebben hozzájutsz egy baltához).

És hogy mi a szerepe lerövidítve - mert csapongó lett - ? Az egyik réteg leül, megnyomja kétszer az X-et és megy strongholdot attakolni, a másik meg wikipédiát búj két óráig, hogy felépíthessen egy baltát.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Akkor még egyszer, hátha legközelebb meg tudok spórolni neked egy felesleges hozzászólást :)

Amúgy nem érdekel, ki hol törölné a játékot, vagy hogy mennyire illik bele egy kiadó (életidegen) elképzelései közé, csak azt írtam, hogy én nagyon nem erre vártam és nagyon nem ezt szerettem volna.
...
Az egész egy esemény lett volna, ami után velünk marad az állat a játék végéig vagy amik ki nem nyiffan. Ergo vigyázni kellett volna rá, hogy túlélje, egy társ lett volna, törődött volna vele az ember, számított volna.



Az a baj, hogy hiába van sokmindenben igazad, vagy spekulálsz védhetően, egyszerűen nem beszéltem ilyesmiről. Eleve az összehasonlítást te hoztad be, én csak egy felvetésre reagáltam, miszerint a 'senki nem szelidítene állatokat fél óráig' kitétel egyszerűen nem igaz. (És ezt nem is cáfoltad.)

Max akkor lehetne relevanciája annak, amit mondasz, ha azt állítanád, hogy a FC és az Ark tábor között zéró átfedés van (amit nyilván nem mondasz, mert tudod, hogy nem igaz), de még akkor sem lenne feltétlenül fontos. Magát a szelidítést fókuszba tenni, és ezért kicsit jobban elhúzni, mint 2 gomb: ezt nyugodtan átvehetné a Far Cry is, miután ugye van példa arra, amikor ez tetszik a népeknek. Mintha láttunk volna már példát arra, hogy az AAA kategória elkezd ötleteket lopni kisebb játékokból, nem? És önmagában az, hogy ez a pár lehetséges familiar beszerzése alatt van egy kis plusz akármi, még marhára nem venné ki a FC-t a Primalből. Mondjuk szelidítés címszóval gyilkolnod kéne az ideiglenesen leggyengült új védencedre törő fenevadakat. Oszt máris egy szabvány Ubisoft vidámpark missiönné avanzsált az egész. Na tessék, kérem is a csilliódolláros szakértői díjamat.



Nekem ez bejön, az már kevésbé, hogy preorderrel kapsz 3 extra missiont.
Miért is nem kerül bele a teljes játékba?

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Továbbra is vallod, hogy többet vártál egy FC ezen aspektusától, szóval élnek a megfigyeléseink ennek hasztalanságáról. :)

Ezt egyébként láttad már? Valamilyen szinten talán közelebb állónak tűnik az elképzelésedhez:
rwurl=https://youtu.be/JZwCLfTvmXo
rwurl=https://youtu.be/Ja_fB_A4UVQ

ibi amentia latet


Tno képe
Tno

Azért megnyugtató, hogy már a kőkorban is volt miniszoknya+bikini divat.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



...az epilált szedett-kihúzott szemöldökű sminkelt ősasszonyokon, igen :-D



#StoneAgeSoWhite

ibi amentia latet


Tno képe
Tno

Basszus, és csak most látom, hogy milyen trendi sityója is van a őőő... csajnak?... Lefogadom, a málnalevet is csak keverve volt hajlandó inni, nem rázva. Ráadásul még az említett szemöldöke is textúra. Valószínűleg barlangrajz-tetováló senior design leaderként tengette életét.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



:-D meggyőződésből szigorúan vegán típus?


Tno képe
Tno

Hát el tudom képzelni, hogy hátulról simán fejbeüt egy kőbaltával, miközben a rohamozó grizzlyvel próbálod felvenni a harcot, hogy ejnye-bejnye, nem bántjuk a macit!

Monas apó legyintett. Két kézzel is.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!