XCOM

Utolsó bejegyzés


iróniának tűnik, ennek ellenére megleplek! ;Đ

http://laser.zame-dev.org/



Touché! :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



nekem az első generációs core i5-tel meg a GTX960-al maxon megy minden fullHD-ban, smooth minden, az elmondások alapján rosszabbra számítottam.

egyedül az átvezető animokon lagzik be néha, de látszik rajta, hogy ha DOs-os grafikára venném le, ott akkor is az lenne..



hát nem mondom, hogy lesz időm játszani mostanában, de amúgy a játék az eddig látottak alapján baszottjó. köszönöm a figyelmet!


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Heavy laserrel

Aki azzal szórakozott, meg is érdemelte. A laser rifle is elég volt mindenki ellenés (a társak power armorját viszont cseszik átvinni, mondjuk az egylövetű heavyvel se sikerült nekem), könnyebb volt, tudott sorozatot lőni. A laser mondjuk eleve cheat volt a végtelen lőszerrel. Laser+power armor=megnyert kampány. Ennél "felhasználóbarátabb" megoldás nincs :)

Sors bona, nihil aliud.



Kicsit azért most felbaszott a "nehézség". Most jöttek be először a "kígyó" ellenfelek. Első körben elbasztam az ambust-t úgyhogy újratöltöttem. Másodjára minden faszán ment, egyből két ellenfél le is lett kapva. Viszont az alien körben jött két advent ellenfél, átszaladt a fél térképen majd lestunnolta két emberem, jött egy ilyen szép kígyó is és berántotta a legtáposabb karakterem és bond. Maradt 1 rookie-m a térképen akinek 1 hp-ja maradt miután egy másik advent ellenfél szintén a térképen átszaladva belevágott egyet. Szóval így köszi.... :D Ráadásul ugye ezek már nem az alap ellenfelek szóval legalább két lövés kell hozzájuk vagy kurva nagy mák, van belőlük 4-5, nekem meg a 4 emberem két kör alatt szétkapják. Szuperjó. Tényleg. :(


Lou képe
Lou
Donator

azt hiszem ugyanebben a küldetésben vagyok, ott hagytam abba hullafáradtan, hogy épp végeztem az első ember/kígyó párossal, szóval ezek szerint most jön a szopás része :D

kilépéskor vettem észre, hogy jött a játékból egy foil kártya, szóval +fél euro a tárcába yaaay:D

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Ez a 'jackes küldi? Mert akkor még nem láttatok semmit, itt indul a vért köpés és izzadás.

ShowHide spoiler #

ibi amentia latet



Én megmondtam, hogy szopni fogsz, de te nem hittél nekem. Hát most újra szólok: szopni fogsz.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



tekintve, hogy voltak akik az XCOM-ot emberveszteség nélkül livestreamelték Hardcore Ironman-ban 4 Man Armyban, 10+ bekapcsolt Second Wave nehezítéssel, és amúgy Classic alatt bárkinek illúzióromboló volt elindítani a cuccot, a legkisebb fokozatot pedig csak arra használták, hogy végig lehessen szó szerint futni a "játszd végig mind az üt kezdőhelyről" acsiért, azért valamit csak kellett lépniük. ;)



Sikerült lépniük, én most kezdem újra, miután egy küldetésben elkalkulált mozgástávok miatt az 5 legjobb emberemből 4 egy, azaz 1 mezőre a kivonási zónától állt meg a timer lejárati körében, és mindhárom autosave már menthetetlen volt. Addigra ráadul 14 emberem kórházban tengődött, és nem volt pénzem recruitolni... :-D És mindez sima veteránon.



Háh. :D Nem hiszem le. Az első blacksite-os pályát nem tudom összehozni egyszerűen. :D Minden valamire való emberem tizenpár napig gyógyul, de közbe ugye haladni is kéne a köcsög avatar miatt ami mikor bekerült a képbe már akkor 3 csíkja lement a nem tudom mennyiből. Nagyon birom a játékot, de mikor szánt szándékkal szopat azt már annyira nem. A csapatom félig legyengülve lépésről lépésre araszol előre (mert itt hála a jó istennek nem sürgetnek) és egy rossz lépéssel sikerült berántanom két pakkot egyszerre meg egy officert aki az előző pakkból futott el. :D Ráadásul az egyik egy nagy mech plusz két Stun Lancer a másik pakk meg egy Sectoid és két Stun Lancer plusz ugye az Officer. :D Good fuckin' luck. Imádom szeretem eddig minden percét, de ez nem kihívás hanem kőkemény geciség szvsz. :( Valamit sürgősen ki kéne találnom, mert ez így ebben a formában nagyon nem fog működni. Csak ha kicsit tápolok az emberekre és mellékküldetéseket csinálok akkor meg gondolom vészesen fogy az idő a fő küldetésből szóval áááhhhh -.-".


Lou képe
Lou
Donator

minden tiszteletem, hogy ti ennyire hősiesek/mazochisták vagytok.
részemről vállalom és a save/reload opciót használom így az első tanulókör játékomnál.

azt meg viccesnek érzem, hogy a játék a legtriviálisabb dolgokhoz nyújt segítséget, lényegesebb dolgokat meg baszik elmagyarázni, jöjjél rá :D

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Volt olyan, hogy én is visszatöltöttem, jellemzően egy dolog miatt - amikor a többszöri figyelmeztetés ellenére is megfeledkezek róla, hogy a fedezéknek használt autó fel fog robbanni, és otthagyom két emberem mögötte... Na olyankor én is visszatöltöm :-D



Én nem is értem azt, aki az első pár játéknál nem tölt vissza.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Hát őőő oké. Szóval az elöbb megcsináltam az első Black Site küldit eléggé faszán. Gondoltam nem is annyira szopó ez a játék. Majd jött az amikor egy UFO lelött minkett az égből és az ebböl következő küldi. Na ezt nem tudom, hogy gondolják mégis mi a faszomat csináljon itt az ember mert EZT tulélni egyelőre nem látom, hogyan hiába 6 ember ide vagy oda...

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!


Lou képe
Lou
Donator

2 sérült, nulla veszteség. - tanúm is van rá, Sleepy nézte a broadcast-ot

1 visszatöltés mert csúnyán elbasztam, 3 csapat ugrott rám egyszerre
1 visszatöltés, mert belassult a gép, és félrekattintottam.
azt hiszem több nem volt. de azért sűrűn mentegettem a biztonság kedvéért

nem szabad annyira előrerohanni, egyszerre max 2 csapattal szopjon az ember.

amúgy meg idővel ad újabb katonákat a küldetéshez, 9-es létszámig

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Igen most én is újradobtam a küldit és most megvolt nulla veszteséggel és 5-6 sérülttel :)

Viszont azt hozzá kell tenni most jobb is volt az ellenfél felosztás. Első nekifutásban vagy 3 db codex-et kaptam 4-5 sectoidot és hozzá kb 3-4 advent katona vegyesfelvágottat.

Most csak 1 codex volt 1 muton 2-3 sectoid jópár advent de szerencsére ezt már megúsztam. Huh

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Egyszerűen gyűlölöm, hogy 1 kör alatt képes a játék kiírtam a fél squadom. A semmiből. Egy kibaszott küldetést nem tudok megcsinálni, mert valamivel mindig beszopat a játék. Ha nem épp oneshotolja egy 3. szintű emberem valaki akkor egy lancer bestunol vagy egy sectoid dob egy mind controllt vagy egy Viper ránt be valakit az összes ellenfél közé. Ja és a Codex, úh, hát az a legjobb. :D Tököm tele van már az egésszel úgy ahogy van. Értem én, hogy legyen nehéz veteranon, de ilyen szintű szopatást nem kéne tolni már a játék legelején a 2. nehézségi fokozaton. Nem mondom hogy akkora expert lennék, de azért ehhhh.

Lehet csak engem tisztel meg a játék ilyen szintű szopatással, mert ahogy látom ti elég jól haladtok hozzám képest. :D



Oké, a helyzet a következő. A játék addig szivat halálra amíg meg nincs a predator armor és a magnetic fegyverek. Ha viszont azok megvannak akkor átmegy gyerekjátékba. O.o Az embereim is léptek 1-2 szintet és mostmár kezdenek egy kicsit túl táposak lenni. Az utolsó 3-4 küldetést úgy csináltam végig, hogy max 1 emberem sérült le egy kicsit. O.o Hihetetlen mekkora különbség van így. Viszont most meg az Avatar project kezd befutni úgyhogy holnap le kell kapnom két facility-t is, mert azzal meg elcsúsztam időben mert az építkezés baromi lassan halad... Kíváncsi leszek mennyire lesz nehéz így.


Lou képe
Lou
Donator

predator armor nagyon sokat segít, azt viszonylag hamar behúztam.
fegyókat viszont még nem volt alkalmam upgrade-elni, mert mindig másra kellett költeni a supplies-t.

az meglepett, hogy elég 1 predator armor-t legyártani, és jut mindenkinek.
fegyverekkel is így van?

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Csak várj egy cseppet, felfejlődik majd az ellenség is szépen csúnyán. :)
***Hibajelentés psinek: a "szépen"-t nagy szellemesen áthúztam, de nem jelenik meg a csík.***

@Lou
Fegyverekkel igen, a világbajnok Exo-suittal viszont már sajna nem.

ibi amentia latet



No, tegnap este belenéztem én is. Nem rossz, habár sajnálatos, hogy az elődből két hülyeséget átmentettek: 1) random promóció az első szintlépéskor és 2) klónok serege, vagyis minden rookie azonos tulajdonságponttal kezd.

Az overwatch nem úgy működne, hogy ha egyvalaki lelövi az ellenséget, akkor a második katona már nem lő rá? Mert nálam egy ízben nem így volt.

Azt meg nem tudom eldönteni, hogy az AI vajon tényleg jó,vagy csak csal (tippr az utóbbi), de elég sűrűn művel meglepő, trükkös dolgokat.

"Command"-nak pedig nem Mark Strong kölcsönzi a hangját?

Non serviam



Reaper írta: Az overwatch nem úgy működne, hogy ha egyvalaki lelövi az ellenséget, akkor a második katona már nem lő rá? Mert nálam egy ízben nem így volt.

Pedig úgy működik. Nem másra lőtt? A harc hevében, a kamera közreműködése nélkül el lehet veszíteni a fonalat.

ibi amentia latet



Reaper írta: 1) random promóció az első szintlépéskor

Ezt mondjuk egyetlen fejlesztéssel (guerilla warfare) elintézheted, öt napra beküldöd a rookie-t, és 1. szintű, általad választott specialistaként jön ki.

Az overwatch nem úgy működne, hogy ha egyvalaki lelövi az ellenséget, akkor a második katona már nem lő rá? Mert nálam egy ízben nem így volt.

Nem lehetett animációs glitch? Egyszerre kattant be az overwatch a két figuránál, az egyik misselt, a másik talált, de az animációt pont fordított sorrendben játszotta le neked?


Lou képe
Lou
Donator

sussessful shot percentage: --

ShowHide spoiler #

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Na, jó tudni erről a guerilla warfare fejlesztésről, kösz. Még totál a legelején járok, 2 küldetést csináltam csak meg.

Visszatérve a klón újoncokra: ez már csak azért is gáz, mert emlékeim szerint a Long War mod ezt orvosolta az elődben.

Az overwatch működését majd jobban megfigyelem legközelebb.

Non serviam


Lou képe
Lou
Donator

Guerilla Tactics School-ban jól sejtem, hogy a megvehető kaszt képességek csak az adott kasztra vonatkoznak?

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Egyébként a ranger nagyon OP lett, hármat viszek a legtöbb küldetésre :-D



Log War-t nem játszottam, de a sima second wave option-ben a startnál az egyik első checkbox volt (Not Created Equally volt asszem a neve), nagyon kevesen használták, mert elég idegesítő dolog. Nem önmagában, hanem a játékban így is van épp elég random amire tudnak sírni a népek. Ha az lenen a default, akkor tele lenne a fórum, hogy miért a rakétásnak van 3 HP-ja és a snipernek meg 5, célzásra meg fordítva..

Overwatch ha így működik az újítás, annak örülnék, XCOM 1-ben ugyanis nagyon nem így volt. Multiban erre nem kevés taktika is épült.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!