Jelenlegi hely

Készülő filmek, melyek érdekelnek!

Utolsó bejegyzés


Honnan veszed az optimizmust ahhoz, hogy azt hidd, holmi érdemleges mondanivaló miatt melegítik fel a franchise-t a cím közismertségén lovagló könnyű pénzhajhászás helyett?

Na, pont ennyi eszed van :D
2017-ben(?) Blade Runner 2, mint könnyű pénzhajhászási lehetőség? :D :D :D
Onnan veszem az optimizmust, hogy ránézek Villeneuve eddigi munkásságára és kurvára nehezemre esik elképzelni, hogy most hirtelen egyedül a profit mozgatná. Annyira populáris filmeket gyártott eddig, hogy neked ez az első gondolatod? :D
Ömlik ám majd a nép a Blade Runnerre, pont a mostani pénztermelő generációt célozza meg az eredeti is. Gyorsan hozd fel példának a Star Warst, az eddigi "gondolatmenetedhez" szépen passzolna :D

Respect is not given. It's taken.



Negatív vélemény mindig nagyobb visszhangot kap mint egy pozitív -> egyből úgy tűnik, hogy mindig minden szar pedig nem.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Szerintem Villeneuve rendezési stlusa nagyon is illene egy Blade Runnerhez. A Sicario meg tetszett, és itt is védték többen, talán még többségi is volt a pozitív vélemény, csak a hosszú vita nyilván más nyomot hagy az egyszeri rajongóban, ha azt látja, hogy szétszedik a kedvencét, meg valamiért benned is. Az itteni kritikák egyébként nem voltak alaptalanok: szerintem egy csomó minden látványosan csak azért történt, hogy ott legyen vagy eljuthasson a végkifejlethez a cselekmény, emiatt és a realista stlus miatt kiklógott a lóláb. Jó film, de messze nem nagyon jó. Az a Prisoners.

Tök jó amúgy, hogy épkézláb rendezője lesz a filmnek, ez jó hír, de ettől még kegyetlenül magasan van a léc. Mondjuk nem mondom, hogy "minek ez?!", remélem, hogy később sem fogom, pláne nem múlt időben. De hogy miért van szükség folytatásra, ha van egy önálló filmötlet, na, ezt is akkor tudjuk majd meg, ha okosabbak leszünk.

Sors bona, nihil aliud.



A name recognition és a cult classic csak két fogalom azok közül, amiknek nem ártana utánanézned.
De biztos sokkal nagyobb sajtóvisszhangot generálna a projekt, ha egy noname új címként jelentették volna be...

ibi amentia latet



Jöhetsz itt az angol elnevezésű fogalmaiddal, de ha komolyan gondoltad, hogy valaki Blade Runner folytatást rendez, mert kasszát akar robbantani, akkor te rettenetesen el vagy tévedve.
Az emberek egy The Revenantet vagy The Hateful Eightet nem bírnak végigülni, ha pedig a Blade Runner most kerülne mozikba, kb. akkorát bukna, mint a szar. Mármint anyagilag.

Egyébként nem mondom, hogy jó film lesz, mert ilyet senki nem állíthat. De ilyen baromságot, hogy "közismertségen lovagló pénzhajhászás" már régen olvastam. Kb. ilyen "Leo nyögdécsel és csúszik-mászik az Oscarért" kaliber ;D

Respect is not given. It's taken.



Mi köze a rendezőnek ahhoz a döntéshez, hogy most akkor Blade Runner-folytatás lesz csinálva? Rakjuk a producert és a stúdiót is az ismeretlen fogalmas listádhoz (bocs, ezek sem igazán magyar szavak)?

A Promcsi szerinted lett volna olyan sikeres, ha zéró köze lett volna az Alienhez? Sokkal könnyebb dolga volt felhívni magára a figyelmet a pedigréje révén, ahogy a címének köszönhetően egy BR2-nek is könnyebb lesz a dolga egy ismeretlen újoncnál. Ha az alkotóknak tényleg van egy eredeti, ihletett ötletük, ami egyedüli faktorként játszik közre a filmre való rábólintásban, akkor miért nem saját jogon valósítják meg egy nekrós folytatás helyett? A végtelenített soft reboot- és remake-mánia kellős közepén ilyesmit kell neked magyarázni, most komolyan?

Az emberek egy The Revenantet vagy The Hateful Eightet nem bírnak végigülni, ha pedig a Blade Runner most kerülne mozikba, kb. akkorát bukna, mint a szar.

Legalább te magad tudod, hogy mit akarsz mondani? Azt írtam volna, hogy a BR2 jelenetről ütemre le fogja másolni az első film struktúráját?

ibi amentia latet



Mi köze a rendezőnek ahhoz a döntéshez, hogy most akkor Blade Runner-folytatás lesz csinálva?

Mondjuk, hogy elvállalja-e :D Az elképzelhetetlen, hogy bizonyos résztvevők csak egy nekik megfelelő szint mellett bólintanak rá egy projektre? Vagy esetleg Fordot és Villeneuve-t (sőt, akkor már mindenkit) köt valamilyen titkos szerződés?

Ha az alkotóknak tényleg van egy eredeti, ihletett ötletük, ami egyedüli faktorként játszik közre a filmre való rábólintásban, akkor miért nem saját jogon valósítják meg egy nekrós folytatás helyett?

Én akkor lemaradtam, ezek szerint már lehet tudni, hogy ez nem egy konkrét folytatás lesz? Honnan tudod, hogy nem egy Blade Runner folytatásra van egy kurva jó ötletük? Most vagy kijött arról infó, hogy ez az első újragondolása lesz, csak én ezzel nem találkoztam, vagy te elképzelsz magadban dolgokat, amiket aztán tényként közölsz a külvilággal.

Prometheushoz:
1. Nem lett különösebben sikeres: a költségeit nem hozta vissza hazai pályán, csak világviszonylagban tudott dobbantani valamennyit, de annak csak a töredéke ér haza.
2. Hogy jön ez ide? Mert ha valahogy idejön, akkor az engem igazol: a Prometheus nem lett különösebben sikeres, még az ismert eredeti ellenére sem, tehát szar ötlet volt erre alapozva pénzt hajkurászni. Persze kétlem, hogy ezért készült volna, de az most mindegy.
Ráadásul a Prometheus az Alien "franchise" része, ami egyrészt lényegesen ismertebb, mint a Blade Runner, másrészt frissebb is, '97-ben volt az utolsó hivatalos rész, van azóta egy halom játék, meg a fos spin-offok a Predatorral. Tehát a köztudatban él, úgyhogy kurva hülye példa.

Legalább te magad tudod, hogy mit akarsz mondani? Azt írtam volna, hogy a BR2 jelenetről ütemre le fogja másolni az első film struktúráját?

Nem ezt írtad, én meg nem is erre reagáltam. A Blade Runner egyelőre annyi, amennyit az első rész mutatott. Ha valami ettől nagyon különbözőre akarják megcsinálni az új részt, azzal többet buknak, mint nyernek, mert az a néhány tízezer ember is csalódni fog, akik a cím miatt beülnek rá.

Másik meg, hogy szépen elterelted a témát másfelé, mert az alapfelvetésed úgy szólt, hogy "közismertségén lovagló könnyű pénzhajhászás", most meg már arról beszélsz, hogy így többet keres, mintha nem ismernék. Persze, többet. De a kettő nem ugyanaz, ugyanis nem lehet Hollywoodban olyan ember, aki komolyan gondolja, hogy ezzel kaszálhatna, sőt, még a nyereségesség is nagyon kérdéses, ha nem tudják kordában tartani a költségeket. Az általad felhozott Prometheus példáját is maximum elrettentésként láthatják maguk előtt. És ehhez még mindig jön az, hogy Villeneuve eddig munkái alapján huszadrangó számára a "pénzhajhászás", amiről te beszélsz.

De erőltesd még, jól szórakozok.

Respect is not given. It's taken.



Holden Caulfield írta: Mondjuk, hogy elvállalja-e :D Az elképzelhetetlen, hogy bizonyos résztvevők csak egy nekik megfelelő szint mellett bólintanak rá egy projektre?

Nyilván nem elképzelhetetlen, de ugye azért most nem kell sorolnom a kismillió csúfondáros ellenpéldát?

a Prometheus nem lett különösebben sikeres, még az ismert eredeti ellenére sem, tehát szar ötlet volt erre alapozva pénzt hajkurászni.

Az Alien adta el, az Aliennel adták el. Nélküle kevésbé lett volna hülyére reklámozott és sikeres, én pl. a fenti okból fizettem rá jegyet.
Arról nem beszélve, hogy az ipar azért csak folytatja a példa követését.

Persze kétlem, hogy ezért készült volna, de az most mindegy.

Nem azért készült, hogy hozzon a konyhára? Értem.

Ráadásul a Prometheus az Alien "franchise" része, ami egyrészt lényegesen ismertebb, mint a Blade Runner, másrészt frissebb is, '97-ben volt az utolsó hivatalos rész, van azóta egy halom játék, meg a fos spin-offok a Predatorral. Tehát a köztudatban él, úgyhogy kurva hülye példa.

Igen, sikeresebb franchise, de azt ne mondd nekem, hogy a Blade Runner teljesen kikopott a köztudatból és a sf-rajongók nem is hallottak róla, vagy hogy a '79-es Alien a kora és az utódainak frissebbsége miatt kevésbé (el)ismert/meghatározó a Resurrectionnél vagy az AvP2-nél...

Másik meg, hogy szépen elterelted a témát másfelé, mert az alapfelvetésed úgy szólt, hogy "közismertségén lovagló könnyű pénzhajhászás", most meg már arról beszélsz, hogy így többet keres, mintha nem ismernék. Persze, többet. De a kettő nem ugyanaz

... De. Közismert, így könnyebb pénzt keresni vele = többet keres, mintha nem ismernék.

De a kettő nem ugyanaz, ugyanis ugyanis nem lehet Hollywoodban olyan ember, aki komolyan gondolja, hogy ezzel kaszálhatna

A "kaszálás" relatív, főleg hogy érzésem szerint próbálsz elmenni vele egy felesleges végletbe, mindenesetre ha egy pillanatig is komolyan gondolod, hogy valami isteni múzsa élesztette tiszta művészi indíttatás fűtötte szenvedély vezérli a stúdiót a nyereségkeresés végcélja helyett, akkor... ennyi.

És ehhez még mindig jön az, hogy Villeneuve eddig munkái alapján huszadrangó számára a "pénzhajhászás", amiről te beszélsz.

Nem erről beszélek, Villeneuve-et mint rendezőt a filmmel való pénzhajhászók halmazán kívülre helyezem. Neki végső soron semmi köze nem volt ahhoz, hogy valaki a stúdióból a reboot-hullámot meglovagolva elhatározta a BR feltámasztását, egy meglévő tulajdonuk rókabőréből való pénzcsinálást.

Az eddigi információk és nem csekély múltbeli tapasztalat fényében - meg úgy egyébként is - én a szkepticizmusra szavazok, némi cinizmussal meghintve, kiváltképp ha Hollywoodról van szó, és pláne ha egy klasszikus kvázi-rebootjáról. Hogy a film kapott egy jó rendezőt, az még egyáltalán nem jelent sokat, lásd az első soromban mellékelt képzeletbeli listát.

De erőltesd még, jól szórakozok.

Hja, látszik a vicsorgásodon. ":D"

ibi amentia latet



Jól van, még annyit árulj el, hogy miért pont most? Én ugyanis nem tudom, de biztos erre is van valami válasz, amire álmomban sem mernék gondolni, és tényleg kíváncsi vagyok.

Respect is not given. It's taken.



Mikor veszitek észre hogy ha Holdennek bejön valami akkor semmi és senki nem térítheti le a szent ösvényről? ;)

Kapásból tudnék mondani legalább 5 készülő filmet mondani ami ígéretesebb mint egy totál felesleges Blade Runner folytatás. (mondjuk hozzátartozik hogy szvsz az eredeti se olyan hűdenagy eresztés, de ez egyéni vélemény ugyebár.)

Villeneuve meg ok rendező, de azért nem mondanám hogy az egyik legjobb.

Viszont erről meggyőzni Holden-t úgyis lehetetlen szóval felesleges wall of text vitát folytatni róla. :D


KMZ képe
KMZ

Mikor veszitek észre hogy ha X embernek bejön valami akkor semmi és senki nem térítheti le a szent ösvényről? ;)

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Így igaz, csak nála ez sokszor jön elő. ;)



Mire gondolsz eltérítés alatt?
Hogy (négy fasza film után) jó rendezőnek tartom Villeneuve-t, de majd nem ezt fogom gondolni, miután valaki - aki szerint egy Blade Runner 2-t csak a profit miatt csinálnak meg 700 évvel az első rész után - leírja az ellenkezőjét? :D

Respect is not given. It's taken.



Holden Caulfield írta: Jól van, még annyit árulj el, hogy miért pont most? Én ugyanis nem tudom, de biztos erre is van valami válasz, amire álmomban sem mernék gondolni, és tényleg kíváncsi vagyok.

Erre igen egyszerű a válasz: a jogok Bud Yorkinnál voltak, az eredeti film producerénél, aki egy ideig nem akart folytatást, aztán - Ridley Scott állandó csesztetésére - elkezdett lehetséges forgatókönyveket íratni, de egyikkel se volt elégetett. Végül 2011-ben eladta az összes jogot (kivéve a remake jogát) a Warnernek, akik azóta dolgozgattak rajta. Barátunk tavaly meghalt, így végre már a Hollywood által imádott remake előtt is nyitva állhat az út. Ezt persze most bejelenteni nem szabad még, valószínűleg ez is soft reboot lesz, az újabban nagyon hozza a pénzt.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Jaj, menj már a tudod, hova, és ott sírd a gleccsereidet. Sokunknak kifejezetten tetszett a Sicario, mások nem voltak elájulva tőle, és igen, vannak RW-sek, akik nem különösebben kedvelik az avatárodat, például én sem. És? Olyan nincs, amit te utálsz, "mi" meg szeretünk? Unalmas már ez a #semmiseszar hisztizés, amit hetente levág itt valaki, ha rájön a kisebbségi komplexus.

chill dude!
ilyen vitakat rendszeresen toltunk anno HW-n Freak-el, elozetesben, aztan az esetek 90%-ban kullogtam vissza, hogy hat igaza volt, x-y film tenyleg szar lett.
hagyd meg az embernek az o optimizmusat pls!:)
amugy en sem birom ezt a Ryan Gosling sracot, eddig egyedul a Gangster Squad-ban tetszett.

"okey-dokey!"



Végre sikerült lekapnom a buszt! :D Igaz elég szar kép, de legalább sikerült! \o/
rwurl=http://i.imgur.com/9ELEfOC.jpg



Gosling nem rossz szinesz. Aki latta vele a Half Nelson-t az tudja hogy tud o ha akar.



szerintem a drive-ban is jó volt

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



az ki van zarva, mert en aztat nem tudhatom... haromszor aludtam eddig be azon a filmen. majd egyszer talan ujra probalom.:)

"okey-dokey!"



A Drive! jó volt, Gosling már nem annyira. :D Leggyengébb pont a filmben.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Szerintem az embereknek nem azzal van a bajuk, hogy rossz színész lenne. Inkább azzal, hogy tenyérbemászó a képe :)
Egyébként meg +1 a Drive-hoz és a Half Nelson-hoz is.



Deadpool zenéjét úgy fest Junkie XL hozza. Nice!
rwurl=https://soundcloud.com/milanrecords/tom-holkenborg-aka-junkie-xl-maximum...



brianaspirin írta: szerintem a drive-ban is jó volt

mert ritkán beszélt és azt is suttogva

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Sztem a csajok szerint nem annyira tenyérbemászó :-)
rwurl=https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/a9/0b/df/a90bdf4b87fa04f22428a...



Choose your next words with excpetional care!



Ez egész jónak tűnik egy nézésre.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Van benne pár jó poén, de a végével kilóra megvettek. :D
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=-yPuWcCykNk

@nagi: HOLYMOTHEROFGOD!!!!! ÚRISTEN de kibaszottul jó ez a track! O.o


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Van benne pár jó poén, de a végével kilóra megvettek. :D

Nem csoda, ha egy Mega64-rajongót megijesztenek a jó poénok (bár nem néztem meg a trailert), de dicséretes, hogy legyűrted végül az undorodat.

Sors bona, nihil aliud.



Ez az egyén lesz Árnyék az Amerikai istenekben
http://www.imdb.com/name/nm1340638/



REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!