Jelenlegi hely

Szánalom, bulvár, kaka

Utolsó bejegyzés


"Spike Lee rendező és Jada Pinkett Smith színésznő tegnap bejelentette, hogy kösz, de a jelöltek listája láttán nem kérnek az Oscar-gálából, és távollétükkel tiltakoznak a szerintük túl fehérre sikerült idei díjátadó ellen."
Ez az igazi rasszizmus.



A spanyolok már nagyobb kisebbség Amiban. Remélem, ők kaptak Uszkárt. Vagy ilyenkor már kettő jár?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Sztem simán ostobaság, mégpedig kollektív, hogy nem lehet azt mondani: talán csinálj jó filmet nigger?!
Vagy vmi kvóta alapján mindenkinek kötelezően járnia kéne jelölésnek meg díjnak, akkor is, ha egy kurva filmet se csinált soha az a náció?

ˇˇ

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw




http://www.wired.com/2016/01/academy-responds-to-all-white-oscar-nominat...

And now the president of the Academy has responded.

In a statement released on Twitter last night, Cheryl Boone Isaacs pledged to do more to diversify the makeup of the voting Academy members. “In the coming days and weeks we will conduct a review of our membership recruitment in order to bring about much-needed diversity in our 2016 class and beyond,” she wrote.


She’s got a lot of work to do. According to a 2014 survey, 94 percent of the voting members of the Academy are white and 76 percent are male (full disclosure: this reporter’s father is a white, male, voting member of the academy). Those numbers don’t even begin to represent the true demographics of America. The most recent U.S. census, taken the same year as the Oscar survey, estimates that the U.S. is approximately 77 percent white. Worse, the Oscars are merely a symptom of the larger problem infecting Hollywood. According to the 2015 Hollywood Diversity Report by UCLA, 94 percent of studio heads were white and a whopping 100 percent were male.

Voting membership in the Academy is limited to people working on theatrically-released films and who are sponsored by two current Academy members. So, though Isaac’s acknowledgement of the problem is an important step, to diversify its fanciest party first Hollywood must work to diversify itself.

Érted? Hollywoodnak kell dolgoznia a saját maga változatosabbá tételén. NEM azon kisebbségi egyéneknek, akik a kapcsolódó pozíciókba akarnak kerülni, hanem (a többségben fehér) Hollywoodnak a szóban forgó kisebbségiekért.

Meritokrácia? Ammegmija?
Egyenlő esélyek és színvakság? Rasszista nőgyűlölő!!

ibi amentia latet



Én azt hittem, ezt most ironizálva írja, nem-e?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Pedig a sok déli rendszeresen adott szobrocskát a rabszolgáknak is a megelőző években, szóval nem értem most én ezt a felháborodást, meg azt se, hogy miért állnak 'alá'.
Amikor volt mire, csak úgy szórták nekik.
Ha meg nincs mire, miről beszélünk?

Faszság az egész, bőven túltolták, ló másik oldala, mint az egyetemeken...

rwurl=http://media.giphy.com/media/s9NdYjDlJXHQA/giphy.gif

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



de vajon egy leszbikus indián nő megszavazna e egy meleg kínai férfit oszkár díjasnak, csak mert még soha nem kapott? őőőő, jha nem, akkor nem tudom, kérem kapcsojják ki.

mondjuk el tudnék képzelni egy schindlerlistáját ausztrál bennszülöttekkel, az adná nagyon.



“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Egyébként baj ez is, mert bármilyen hihetetlen, de vannak tipikusan "fekete filmek", amik igazából teljesen jó cuccok... csak annyira réteg a műfaj /stílus / whatever, hogy az meglátszik nemcsak az akadémia nemlétező figyelmén, de még az imdb pontszámokon is.

Ezt csak a kontextus miatt írtam le, mert pont erről ökörködnek a Daily Showban tökéletesen, csak mégis megér egy konkrét magyarázatot a dolog egy egyszerű link helyett.
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=EkpZTRUkFYI

A fekete filmeket nem azért nem jelölik oscarra, mert nincsenek jó fekete filmek, hanem azért, mert a közönségük alul van reprezentálva... szóval ja, alap, hogy több fekete döntnök kell az akadémiába.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

A "fehér filmekből" (de hülyeség ez...) is azt jelölik, ami ismertebb, amelyeket megtoltak korábban marketingben vagy díjátadókon. Szóval az is érdekes lenne, ha partikuláris filmek azért kerülnének előtérbe, mert bizonyos csoporthoz kötődnek, miközben mondjuk hasonlóan szűk rétegnek szóló "fehér filmnek" ugyanúgy nem lenne esélye. A filmművészet, mint olyan, kit érdekel. (Mondjuk az Oscarról beszélünk, szóval tényleg másodlagos.)

A filmakadémia tagsági összetételéhet viszont nem tudok hozzászólni, fogalmam sincs, hogy ott mi alapján megy a szelekció, de rossz, ha eddig származás alapján volt, ahogy az is rossz lenne, ha származás alapján esnének át a ló túlsó oldalára. Persze az életben néha bele kell nyúlni az arányokba mesterségesen, értem én, de taszító, ha művészi helyett politikai kvótázást csinálnak belőle.

Idén amúgy milyen "fekete filmeket" kellett volna jelölni? (A tényleges jelöltek közül se láttam egyet sem, szóval tényleg azért kérdezem, mert nem ismerem a kínálatot.)

Sors bona, nihil aliud.



Amerikai, "fehér" rétegfilmek eddig is kaptak jelölést bőven, az Oscarban nem a világízlést jelent meg sosem - attól függetlenül, hogy van idegen nyelvű filmeket díjazó kategória, ami senkit sem érdekel. Az USA lakosságának kb. 30-40%-a színes bőrű, aminek felét a feketék teszik ki, szóval igazán beleférne pár jelölés.

Most is pl. Michael B. Jordan vagy Idris Elba teljesen belefért volna a színészek közé (filmeket nem fogok írni, meg több színészt sem, abból úgyis csak a szokásos lenne), mert olyan szintet hoztak, de a jelölés általában elmarad, azt az esetet kivéve, amikor az egyértelmű győztesről van szó... mondjuk egy rabszolgákról vagy vmi egyéb, a fehérek által is ismert-tisztelt témába vágó film (pl. Ray) esetében.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



alap, hogy több fekete döntnök kell az akadémiába.

vagy akar nyithatnanak a niggak pl sajat dijkiosztot maguknak aztan nezheti aki akarja, elvegre az oscar-t feher emberek csinaltak, sajat maguknak.

marmint normalis felallasban miert koteleznel te egy tarsasagot a valtozasra csak a ket pici szemedert, ha nekik megfelel ugy a felallas ahogy, ahelyett hogy megalkotnak a te tarsasagodat amivel esetleg konkurenciat allitanal fel neki, sot akar fele es kerekedhetnel, mint mindenfele a szabadpiacon tortenik?

That being said, amiket "feher" filmeknek titulalnak a niggak, igazabol multinacionalisak, mindenfele szinesz megfordul bennuk mexikoitol, indiain, niggan keresztul akar nemetig.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Ja, a faji alapú elkülönítősdivel eddig is olyan jól jártunk... Minek hívjuk, "The Nigga Awards"-nak? :D Fekete filmfesztiválból egyébként van több is.

Egyébként ne fessük le rasszistáknak meg "fehérembernek" az akadémiát: a minél szélesebb látókör egy olyan dolog, amin már régóta dolgoznak, csak nem feltétlenül tudják, hogyan kéne csinálni.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



>a jelenlegi felallas hogy feher embert nem erdeklik a nigga filmek.
>eroltessuk rajuk/akademiara/whatever.
meg jobb otleg mind faji megkulomboztetesu dijkiosztokkal inditani legalabb kezdetnek, mi?

Most is van magyar dijkioszto, kinai, orosz es indiai is, senki nem stresszel a mivoltukon mivel mindegyiknek megvan a sajat demografiaja. A magyar nezo leszarja az indiai filmeket, az india a magyarokat.

Nem mintha el lennenek mondom nyomva a niggak hogy nem nyithatnak maguknak is sajat dijkiosztot es beszallnanak a versenybe vele.

Amit csinalni akarnak az olyan hogy tegyuk fel a meglevo asztali PCk 99%an windows fut. Erre valaki berag erre es mondja hogy de am a Linux is itt el de alul van reprezentalva, es tessek megvaltoztatni a felallast hogy 50-50% ra legyen elosztva. Aki akar az most is barmikor telepithet Linuxot a gepere, senki nem tiltja, de az emberek nagy szazaleka nem akar. De vehetjuk peldanak hogy az Quasir al-Wasat kurva jo indie jatek, miert nincs nominalva a hires es popularis AAA jatekok mezonyeben?

Ugyanez van pl a retegfilmekkel is. Egy bizonyos reteget lehet erdekel, de mast nem. Es azzal hogy te 50-50%ban akarod behozni a retegbirakat a dijkiosztora hogy nominaljak a retegfilmjeiket, azzal probalod eroszakkal regulalni es elnyomni a szabadpiacot inkabb.

Minek hívjuk, "The Nigga Awards"-nak? :D

nekem megfelel, majd eldontik ok minek szeretnek.

Fekete filmfesztiválból egyébként van több is.

akkor hol itt a problema? Fekete filmfesztivalok (mondod hogy tobb is van) ott van direkt kiemelve a fekete filmeknek, fekete kritikusoknak, az Oscar meg a blockbustereknek, legjobban teljesetoeknek vilagszinten.

Egyébként ne fessük le rasszistáknak meg "fehérembernek" az akadémiát:

nem en teszem, latod a niggak szeretnek.

a minél szélesebb látókör egy olyan dolog, amin már régóta dolgoznak, csak nem feltétlenül tudják, hogyan kéne csinálni.

mondjuk hagyni hogy dontse el mindeki mit akar es hogyan akarja, eroszakkal eroltetes helyett? Mint most van a szabadpiacon?

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



A probléma ott van, hogy a filmfesztivál elsődleges célja nem a díjkiosztás, hanem filmek bemutatása / promózása. Ott teljesen logikus a tematikus eloszlás, elvégre nemcsak nemzeti / faji / szexuális hovatartozásbeli tényezőkről van szó, hanem piaciakról is, na meg egy olyan éves filmmennyiségről, amit kezelni kell.

Az Oscar más, az egy amcsi központú, de széles közönségnek szóló, részben globális díjátadó, ez a szerep pedig megköveteli a tematikus filmekkel való foglalkozást is. A blockbusterséghez semmi köze, a széles szakma integrációjáról szól, a tagoknak pedig nem a faji hovatartozásával van baj, hanem a hozzáértésével: a szűkebb látókörrel kisebb merítés, azzal pedig alacsonyabb minőség párosul (és ja, az Oscar jelölt filmek minősége egyébként hatalmas mélyrepülésben van), ezt meg el kell kerülni. Ez persze nem csak a fekete filmekre igaz, szóval ne Windows-Linux relációban nézd a dolgot, ahol az egyértelmű fogyasztói igények jelennek meg, hanem mondjuk azt lesd meg, hogy az utóbbi évek minőségi képregényfilmjei milyen arányban képviseltették magukat az Oscarokon. A Windows eladásainak mennyiségét nem egy adag operációs rendszer-kritikus határozza meg. :)

A fekete film egyébként - egy pöppet a képregényfilmekhez hasonlóan - sokkal szélesebb közönséget érdekel, mint amennyi fekete van Amerikában. Ennek kéne megjelennie az Oscaron.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



a tagoknak pedig nem a faji hovatartozásával van baj, hanem a hozzáértésével: a szűkebb látókörrel kisebb merítés, azzal pedig alacsonyabb minőség párosul (és ja, az Oscar jelölt filmek minősége egyébként hatalmas mélyrepülésben van), ezt meg el kell kerülni.

ezt kicsit nehez elhinni ennek sima rasszista/szexista kijelentesnek a fejeben:

...94 percent of the voting members of the Academy are white and 76 percent are male... Worse, the Oscars are merely a symptom of the larger problem infecting Hollywood. According to the 2015 Hollywood Diversity Report by UCLA, 94 percent of studio heads were white and a whopping 100 percent were male.

ha a minoseg elmeletileg szar akkor azt emeljek ki hogy igen, egyre gyengul a jelenlegi bizotsagunk korrekt megitelokepessege itt es itt, esetleg ezeknel az embereknel es ezert, majd probaljunk esetleg friss, esetleg fiatalabb, stb tagokat behozni hogy relevansabbak legyunk?

Ahelyett hogy specifikusan ilyen "tyu nezzetek meg mennyi feher ferfi van, biztos azok miatt baszodik minden el!" szoveggel jonnenek.

Nincs semmi gondom a minosegnoveles szorgalmazasaval ha esetleg ugy itelik meg hogy gyengul a mezony, de pont a rasszista/szexista oldalrol fogtak meg a niggak a vonalat.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



ha a minoseg elmeletileg szar akkor azt emeljek ki hogy igen, egyre gyengul a jelenlegi bizotsagunk korrekt megitelokepessege itt es itt, esetleg ezeknel az embereknel es ezert, majd probaljunk esetleg friss, esetleg fiatalabb, stb tagokat behozni hogy relevansabbak legyunk?

Ahelyett hogy specifikusan ilyen "tyu nezzetek meg mennyi feher ferfi van, biztos azok miatt baszodik minden el!" szoveggel jonnenek.

Mivel nyilván van összefüggés a kettő között.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



mondhatnam azt is hogy 100% feher es 100% ferfi tagokkal is tele tudnam pakolni mar most a bizottsagot nagyszeru es diverz gondolkodasu kritikusokkat felsorakoztatva, mas rasszokat es noket teljesen elvonatkoztatva.

Annal is lenne osszefugges a minoseg es a mondandom kozott, megis kifejezetten rasszista/szexista lenne.

Miert lenne egy nigga jobb vagy diverzebb gondolkodasu kritikus barmilyen szempontbol mint pl egy masik random feher? Csak mert fekete a borszine? Miert lenne egy no jobb vagy diverzebb gondolkodasu kritikus barmilyen szempontbol mint pl egy masik random ferfi? Csak mert nem log semmi a laba kozott es mehe van?

A kritikus bizottsag minoseg kerdes problemajat (mar ha fennall) mashogy kell orvosolni, nem rasszokra, nemekre lebontva.

Amit javasolni akarnak az pont akkora faszsag mint a cegeknel az 50% female policy, azaz ha te epp faszi vagy, hiaba tudhatsz 2x olyan jol kodolni mint a csaj, a csajt fogjak felvenni hogy tartani tudjak az eloirt diverzitas regulaciot.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



nevetseges az egesz, ne toljatok full kretenbe, nincs mirol beszelni sztem.:D Nagi megmondta a tutit.

Annyira szánalmas ez az erőltetett politikai korrektség... ha nem volt jól játszó fekete, akkor nem volt. Ettől még nem kéne egy huszadrangút jelölni, vagy neadjisten odaítélni neki.

"okey-dokey!"


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Inkább arra gondoltam, hogy ha XY számú moziig nem jut el USA-ban adott film, akkor lehet bármilyen jó, az amerikai kritikusok többségéig el sem jut, jelölésre esélye sincs. (Tehát nem úgy értettem, hogy a szerzői filmeknek nincs esélyük, csak közülük a partikulárisabbnak.) Nem tudom, hogy a jelen a probléma legalább részlegesen megfogható-e erről az oldalról is.

Azt helyesnek tarotm, ha különböző demográfiai csoportok megjelennek egy szervezetben, az akadémiára pedig innen a partvonalról nézve tényleg ráférne egy kis vérfrissítés. Csak ilyenkor át szoktak esni a ló másik oldalára, és minőségi helyett mennyiségi kvótákat bevezetni, szájbetömős díjakat osztani. Most pedig többet értenék a történetből, ha elmondnák a méltatlankodók, hogy mely filmeket és színészeket hiányolják, mert akkor legalább a díjak célzottjairól is lenne szó, illetve arról, amit a közönség fogyaszthat, nem csak egy kívülről nehezen megfogható követelésről. Persze nem is az óceán túlpartján ücsörgő nézőkhöz szólnak, értem én.

Egyébként a kultúra vagy a tudományos élet képviselői ritkán fedik le a demográfiai arányokat. Izraelben is büszkén cikkeznek arról, hogy Hollywoodban mennyire elsöprő honfitársaik szerepe. Mi is tudhatjuk jól, hogy a '20-as években sokan vándoroltak ki tőlünk is felülreprezentálódni, ha ez ma már nem is látszik annyira, és Kertész Mihályon, Lugosi Bélán vagy Gábor Zsazsán kívül sok nevet nem tud felidézni a magyar filmkedvelő. Mindig jó, ha a kultúra csinálói és értékelői minél változatosabb körből kerülnek ki, csak az erőltetten átpolitizált váltásokat és díjazásokat nem csípem (nem mintha teljesen megkerülhető lenne). De mivel nem vagyok a téma aktív követője, ez nem feltétlen a konkrét esetet tekintve az álláspontom, azt nehezen tudom megítélni, inkább csak az alaphozzáállásom. Korrekt tanulmányt vagy összefoglalót a témáról pedig nem ismerek, csak ezeket az odamondogatásokat látom.

Sors bona, nihil aliud.



Miert lenne egy nigga jobb vagy diverzebb gondolkodasu kritikus barmilyen szempontbol mint pl egy masik random feher? Csak mert fekete a borszine? Miert lenne egy no jobb vagy diverzebb gondolkodasu kritikus barmilyen szempontbol mint pl egy masik random ferfi? Csak mert nem log semmi a laba kozott es mehe van?

Akár. Nyilván általánosítás, de olyan nehéz pl. azt elképzelni, hogy egy nőkre vagy feketékre kitalált / megcsinált filmet többre fog értékelni egy nő vagy egy fekete? Meg lehet ezt valósítani persze full fehér és férfi emberkékkel is, csak hát a látszatra adni kell, ugye, azon meg még elgondolkodni sem érdemes, hogy nincs olyan nő vagy fekete ember, aki ne tudná olyan jól ellátni a dolgát, mint egy fehér férfi. Nekem tök mindegy, ki ül ott, neked is, csak az eredmény számít meg a látszat.

Annyira szánalmas ez az erőltetett politikai korrektség... ha nem volt jól játszó fekete, akkor nem volt.

Ezzel pl. az a baj, hogy ha minimálisan is tájékozott vagy a fekete színészek tavalyi teljesítményeiben, akkor tudod, hogy volt.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



az erőltetten átpolitizált váltásokat és díjazásokat nem csípem

Na ja, az a gond, hogy ez egy létező probléma, a teljesen értelmes megoldásban így én is kételkedem. Sajnos hajlamosak arra a mentalitásra, hogy "mi most nagyon megmondunk valamit / kiállunk valamiért, nézzétek, mennyire haladók vagyunk!", aztán ilyen Milk kaliberű, a kritika által is langyos lábvíznek kikiáltott fosok kapnak szobrot, mert melegek vannak benne.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



A polkorrektség a modern kor rasszizmusa :d



akinek a polkorrektség a legfőbb gondja, azt leköltöztetném somogyacsára a getto mellé egy hónapra. mindjárt elfelejtené. :D



Egyszerű a megoldás, a harlemi mozikban/tévécsatornákon inverzben kell adni a filmeket, és mindjárt több fekete színész lesz, jelölve is.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



A 3rd wave feministákkal és SJW-kkal alapvetően az a baj, hogy amely harcokra az indoktrinációjuk/egyetemi gender studies/belterjes rémhírkeltés felkészítette őket, modern nyugati világunkban azok már lényegében mind egy szálig meg lettek vívva és nyerve hosszú évekkel ezelőtt. Így aztán kénytelenek a maradék piszlicsáré röhejességekre rárepülni (nők elleni erőszak videojátékokban, ezeregyszer megcáfolt pay gap, munkahelyi termosztát-zsarnokság, szavak bannolása, mikroagressziók, cultural appropriation, a szegregáció újra-fuckin-bevezetése stb.) ugyanolyan hévvel, miközben ugye felszínes szoc.pol.kor. álfinomságuk meggátolja őket abban, hogy a ténylegesen elbaszott tárgykörökre fókuszáljanak, mint a Közel-Kelet, ahol a nyugattal szemben ténylegesen dívik a "rape culture" és a "patriarchy" – hiszen aki nem fehér ember férfi, azzal egyet nem érteni, neadj'isten elítélni a rasszizmus netovábbja, okoktól/jogosságtól függetlenül. Elvégre a valódi nőelnyomással való aktív szembehelyezkedés fáradságos munkának tűnik. Inkább picsázzunk arról, hogy az internet milyen veszélyes dolog szegény, törékeny nőneműeknek, akiket jogilag meg kell védeni a trolloktól és mindennemű kritikától!

AGYRÉM.

Minden idők legpuhányabb generációja van készülőben burjánzik a kollektív józan eszünk romjain, és a világ valamiért sajnálja tőlük azt a kijózanító, takonypucoló pofont, amiért némán, tudattalanul sikítanak.

ibi amentia latet



Az agyatlan, barbár, férgek megint hallattak magukról. Leromboltak egy 1400 éves kolostort.
Most aztán jól megmutatták...

https://twitter.com/Terror_Monitor/status/689741482622726145/photo/1



A mostani "safe space" mániát kihagytad.

Egyébként nem lenne ezzel semmi baj, mert a feministának alapvető feladata, hogy a mindenkori női egyenjogúságot képviselje, bármennyire is piszlicsáré faszságnak tűnik ez nekünk kívülről. A gond akkor keletkezik, amikor természetesen zajló folyamatok erőszakos sürgetéséről van szó (pl. csajok konktra videojátékok) vagy olyan tudománytalan hülyeségekről, mint a genderfeminizmus.

Szvsz viszont itt most baromira nem erről van szó (talán tudat alatt érzed ezt te is, ezért nem a fekákról beszéltél, hanem valami távolról hasonlóról), ez egyszerű noszogatás, figyelemfelhívás, hogy "hé, azért nem oké még itt minden". A fekete filmek térnyerése tökre természetes folyamat, de nem árt, ha néha löknek rajta egy picit, főleg az amcsiknál: ha a 21. szd-ban előfordulhat náluk még olyan, hogy egy rendőr lelő egy fegyvertelen feketét - valószínűleg nem kifejezett rasszizmusból, hanem szimpla félelemből, ne adj isten tapasztalatból -, akkor igenis fontos kulturálisan erősíteni azt a képet, hogy van itt művészet meg értelem is.

Az olyan nézetekkel is gond van, hogy "hát akkor csináljanak jó filmeket a négerek", mert egyértelműen csinálnak évről évre, csak nem neked, nem a te ízlésednek - ezért kell ezt az ízlést képviselni. Aki fekete filmeket néz, az pont leszarja, hogy mit gondol egy magyar, aki rosszabb napján, éjszaka a nyóckerben a cigányt is összekeveri a négerrel. Persze nem ennyire durván, de ilyesmi a helyzet az akadémiával is.

Ezek a szélesebb látókörű cuccok ilyen jó dolgok igazából: pl. én sem vagyok egy hatalmas nagy feminista, de attól még legyen csak több nő egy kormányban meg mindenféle szervezetben, mert hidd el, hogy az sokkal faszább lenne már a különböző habitusok, vélemények, tapasztalatok miatt is.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Egyébként nem lenne ezzel semmi baj, mert a feministának alapvető feladata, hogy a mindenkori női egyenjogúságot képviselje, bármennyire is piszlicsáré faszságnak tűnik ez nekünk kívülről.

amit a mai feministak muvelnek az egy normalis nonek is piszlicsare faszsagnak tunik, nem csak "nekunk". Mindent kepviselnek mar csak nem a noi egyenjogusagot.

Sajat maguk nem tudjak mit akarnak.

A gond akkor keletkezik, amikor természetesen zajló folyamatok erőszakos sürgetéséről van szó

ha ebbol indulunk ki latod akkor gond van a feministakkal, niggakkal is.

Az olyan nézetekkel is gond van, hogy "hát akkor csináljanak jó filmeket a négerek", mert egyértelműen csinálnak évről évre, csak nem neked, nem a te ízlésednek - ezért kell ezt az ízlést képviselni.

tehat akkor tegyunk olyan embereket be akiknek egyezik az izlesuk vele hogy megvalasszak azoknak a retegeknek akiknek eleve csinaltak? Nem kontraproduktiv ez egy kicsit a negereken kivul mindenki masra nezve? :D A gengszeres/rapper/swag "kulturajuk" csak sajat maguknak imponal, a vilag koszoni nem ker belole.

Ezert vannak az Oscar-on is ilyen szamban reprezentalva.

Szabad piac van, ha olyan filmet csinalnanak ami erdekelne a vilagot, nyilvan mashogy lenne. Barki megnezhet neger filmeket is, de nem kernek az emberek beloluk ezekben a formakban.

Aki fekete filmeket néz, az pont leszarja, hogy mit gondol egy magyar

forditva is igaz btw. Megse sipakol a magyar hogy magyar filmeket az Oscar-ra meg magyar birokat. Megvan az szepen sajat magyar dijkiosztojan/filmfesztivaljan, sajat mezonyben.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!