Jelenlegi hely

Star Wars

Utolsó bejegyzés


és nem értett a párologtatók bináris nyelvén se.

kikoptem a kakaot :)

Parizer forever.



ugy erzem kell egy n-ik halalcsillag is
biztos ami biztos...

Parizer forever.


LY képe
LY
Donator


:-D



Meghaltam, kész. Masszív 5/7. Sírok. :DDDDDD



Jó lesz az.



Nagyon jó! :D
Persze rögtön ez jutott eszembe:
rwurl=https://youtu.be/Bq03xebtbeU



:D ez vicces, és ezzel Kylo már le is körözte Darth Vadert egy kategóriában, Vader ugyanis soha nem volt officially funny ...

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök




Nagyon király, nekem a Napoleon Dynamite jutott eszembe.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



http://kotaku.com/why-composer-john-williams-knows-more-about-star-wars-t-1753503016

Star Wars zene dícséret, egy biccentéssel a LY által idézett gyűrű elmélet felé.



Not bad:
http://9gag.com/gag/adj7b1d?ref=fbp

Nagyon logikus teória a Rey = Vader vonalhoz. Én a konkrét rokoni kapcsolatot hülyeségnek tartom, nem hiszem, hogy pont a "ki kinek a gyereke" nevű szappanoperával kéne folytatódnia az SW-nek. Ha "Leia megcsalta Solót José Armandóval" kaliberű cucc lesz belőle, sírni fogok. Magát az ezen való töprengést se értem, basszus nézzetek brazil meg venezuelai sorozatokat, ha ennyire erre kattog az agyatok. :)

Egyébként meg ha ekörül forogna az új trilógia, akkor biztosan Lucas sem utálná ennyire a Force Awakenst, mert az unokás buzulás lett volna az eredeti terv (pfuj).

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



jah teljesen jopofa alapotlet, de ne felejtsuk el hogy ez egy disney movie. sztem a megoldas kozel sem olyan bonyolult mint a rengeteg elmelet amit az internet felbufizett. csak azt remelem tovabbra is hogy a forgatokonyv irok is olvasnak netet es kapnak az otleteken.

inkabb azt fejtsetek meg nekem ki a mano az a Snoke?
a masik dolog-csak nekem volt vegig olyan erzesem a filmben, hogy Finn is eroerzekeny?
nyilvan a vegere eleg letisztult hogy nem -de megis, amikor eloszor megrendul a hite, Ben fiu is megall egy pillanatra, de egybol vagja hogy o az arulo. aztan ahoz kepest, hogy egy kikepzesbol frissen erkezett ujonc, egesz jol elkardojazik a fogonosszal.

ahoz a kerdeskorhoz meg, hogy Rey tul jol viv Ren ellen -o a meleet nem szupergonosz jeditol tanulta elmeleti szinten, hanem a tulelesert folytatott harcokban a sivatagban. sztem tok egyertelmuen lejott hogy Rey badass -az utana (ill BB8 utan) kuldott tolvajokat eleg konnyeden lerendezi, egy masik scavengert siman elkuld a pitlibe a botjaval a kezeben es az nem kerdojelezi meg a jogosultsagat a dolognak-hogy tunniillik o talalta meg a BB8-ast a sivatagban es Rey csak lazan elveszi tole.
inkabb ugy latom hogy tobben Kylorol kepzelnek tul sokat mert feketeben jar, maszkban es mert o a majdnem fogonosz. igazabol csak egy rakoncatlan felig kepzett jedi (sith?) akinek eddig zero harcteri tapasztalata van es meg nem is talalkozott maganal erosebb erohasznaloval -Luke-ot kiveve.

"okey-dokey!"


Tno képe
Tno

Kylo képes egy plazmanyalábot megtartani a levegőben, azokat elhárítani, gondolatolvasásra, fojtogatásra, feltehetően kapott némi fénykardos képzést. Rey jól tud használni egy botot.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



yupp-megtartja a plazmat a levegoben-"sima"erohasznalat. a kapott fenykardos kepzest nekem olyan mint a voltal e mar karate/onvedelmi edzesen-vettel-e mar reszt eles tomeg bunyoban kategoria. ha mindkettore igen a valasz akkor vagod mirol beszelek. ha nem akkor hiaba magyaraznam. Kylo az az ember aki csak az elmeleti foglalkozason vett reszt, Rey meg az aki a fogai bennmaradasajert kuzdott. sztem.:)

"okey-dokey!"


Tno képe
Tno

Rey meg az aki a fogai bennmaradasajert kuzdott.

Igen, és valószínűleg ezzel még sokmilliárdan vannak így a galaxisban. Én akkor is arra fogadnék, aki elméleti szinten meg tud állítani egy plazmasugarat a levegőben.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Valami ilyesmire utaltam én is, amikor azt mondtam, hogy őt is a midi-chlorianok nemzették; ez egy lépéssel tovább ment, és konkrétan összekapcsolta Anakinnel. Írói lustaságon és átgondolatlanságon kívül mással nemigen magyarázhatóak a karakter képességei jelen ismereteink szerint.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



valószínűleg ezzel még sokmilliárdan vannak így a galaxisban

Csak nekik nem olyan magas a midiklor... szal nem erohasznalok

Amugy szerintem Rey Ren lanya. Na, tessek, itt egy ujabb teoria, lehet cafolni :D


Tno képe
Tno

Nem az, hogy ne lennék képes elhinni, hogy sikerült neki ezeket a dolgokat megtenni, csak akkor a következő részben minimum dreadnought-okkal zsonglőrködve térjen vissza.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Episode 8 eltolva 7 honappal!

Ismet karacsonyra...

Star Wars: Episode VIII to Open December 15, 2017



Tbh én a minap szembesültem azzal, hogy eredetileg nem karácsonykor jött volna, hanem előbb, úgyhogy nálam nem változtat semmit a halasztás, eleve a kétéves ciklussal számoltam :)



10 nappal az Avatar 2 előtt? o.O

BTW nem lesz meg a Titanic se, 300 milliót kizárt, hogy még összeszedjen. Persze így is szép a 3. hely az örökranglistán.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Azért a következetlenség erősen megmutatkozott, hogy 1Kilo mikor mit használt.
Képes egy nagy energiájú sugarat megállítani és közben egy embert lebetonoz a gondolatával és még cseveg is közben............ piskóta pályakezdő....... Amúgy ez a rész fasza belépő volt neki, amit aztán idővel a forgatókönyv elkezd szétmorzsolni a maga hanyag logikai bukfenceivel.

Lefogja Sugaracskát és fának repteti az erővel, de később már elfelejti ezt a képességét, miközben azért bukkant fel, hogy eltegye őket láb alól.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Elfogyott a mana. Vagy cooldown.

Choose your next words with excpetional care!



10 nappal az Avatar 2 előtt? o.O

amennyit dobálták a premierét, nem olyan biztos, hogy ez meglesz nekik



Valszeg pont ezen a napon indult volna az Avatar 2 (bar en nemreg ketkedve fogadtam a 2017 decemberi bemutatot az A2 eseteben), hogy most mi lesz az jo kerdes (en szinte biztosnak tartom, hogy az Avatar 2 semmikepp se fog 2017 decembereben jonni).

Titanic valoban nem lesz meg. Ami erdekes, hogy nagy valoszinuseggel a Fast and Furious 7 nemzetkozi 1,162 milliardja se lesz meg.



Igen, én is arra gondoltam, hogy ők már tudják, hogy csúszni fog ismét az Avatar 2. Nem lenne rossz egy-két belsős pletyka wardtól a készültségi fokról. :)

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.


LY képe
LY
Donator

Csatolhatná hozzá a felmondólevelét is :D



Pedig tok nyilvanvalo volt, hogy Ren kezdett szetesni, nem a forgatokonyv. Alapja az erohasznalatnak az, hogy magabiztosak legyenek a hasznaloi. Amig azt hitte, hogy o a Jani a galaxisban, addig vaganykodott. Aztan amikor mar nem tudta, megis mi, merre hany meter a sotet es a vilagos oldalt tekintve, ill. eleteben eloszor osszeakadt egy masik erohasznaloval (elesben, nem a nagybatyo sulijaban), az vegkepp betette a kaput. Akkor mar nemhogy azt nem tudta, hogy sith legyen-e vagy jedi, hanem hogy fiu-e, vagy lany



Várható volt szvsz. Viszont ha az Avatarral nem csúsznak meg akkor az egy nagyon érdekes hónap lesz. ^^

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!