Jelenlegi hely

Technikai hírek

Utolsó bejegyzés


+1

Szívjon a 10-el, aki megérdemli.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



De azt ugye vágod hogy 7-tel kezdődően felfelé mindegyik verzió ugyanúgy küldi az adataidat az MS-nek?



Mit kell vele szívni amúgy? Csak mert mióta kijött azt használom 8.1 helyett és fényévekkel kényelmesebb és gyorsabb.

Persze tudom hogy új meg szar meg fúj csak jelen esetben nem teljesen értem mi a probléma vele? Pofázik haza? Mi nem? Rá vagy kényszerítve az update-re Home verzióban? Úristen most mi lesz. Nem lesznek támogatva csak win10-en az új cpu-k? Húbazd. Még jó hogy nem XP-n akartok használni egy új rendszert. Komolyan mondom olyan faszságokon lovagoltok hogy az elképesztő. Már bocsánat.


Lou képe
Lou
Donator

nincs eredeti office-om, de hetente 1x kb használom (és nem, nem jók az alternatívák, azokat föl se emlegessük), és kicsit parázok, hogy a nem eredeti office miatt "befeketedne" az eredeti windows. persze utána se olvastam, hogy van-e ilyen gond, de egyelőre nem éreztem kedvet a migrálásra.

továbbá tudom, hogy "deezmosttutinmindentjólátvisztényleg", de az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy migrálás után rakat dolgot újra be kéne állítgatnom, ahhoz meg lusta vagyok.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Kurvára nem tetszik, hogy még Enterprise változatban sem lehet letiltani a hazatelefonálgatást

ha csak ennyi a gond:
https://www.oo-software.com/en/shutup10

boldog felhasznaloja vagyok. Meg a kikapcsolhatatlan auto updateket is letiltottam a rakba vele. Majd en eldontom mikor szeretnek frissiteni, ne munka kellos kozepen dobja be nekem hogy sorry, 2 percen belul most restaltolok mert epp frissiteni szeretnek. Ha ugy tetszik meg a szenzorokat is kulon kulon lekapcsolhatod mint a mikrofon, kamera, gyro, stb.

En akarom az oprendszeremet kontrollalni, nem pedig a kontrollja alatt lenni.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



ne munka kellos kozepen dobja be nekem hogy sorry, 2 percen belul most restaltolok mert epp frissiteni szeretnek

WAT? :D Soha nem volt ilyen. :D Nálam csak akkor telepít update-et ha épp kikapcsolom a gépet, menet közben soha. Pedig nem állítottam semmit sehol mert pont leszarom.

(az ilyen paranoid mikrofon/kamera kapcsolgatást meg soha nem értettem, de az már egyéni problémám egyértelműen. Remélem a kamera le van azért ragasztva biztos ami biztos. :D)

@Lou: elvileg csak az office 2013 működik vele, viszont abból mindenféle verzió (elvileg, nem próbáltam)



nekem nem enterprise valtozatom van hanem home, na meg a regebbi verzsnoknel nem lehetett schedule-t se allitani, hanem ahogy mondod automatikusan voltak. Olyan is megesett nem egyszer hogy pl dolgozok dolgozok erre random jott egy fagyas (full fuggetlen mivel sokszor csak irkalok egy txt file-ban ugye), resetelek erre latom nyilvan inspiralni akarta a frissitest mivel utana azonnal beindult es elhuzta vagy 20 percet. :D

Epp fontos meloban lettem volna fagyas/reset utan, akkor sorry, igy jartam, dolgozzak maskor. :D

Ugyhogy koszi az autoupdateket, majd en felteszem ha megerett a dologra. A MS egysegekkel tobbszor baszta szet a gepem a frissiteseivel minthogy veletlen valami faszsagot beszopjak egy biztonsagi hibabol, ugyhogy a statisztikat nezve a MS kontrollja maga nagyobb riziko ramnezve mint az OS-e potencialis biztonsagi resei.

(az ilyen paranoid mikrofon/kamera kapcsolgatást meg soha nem értettem, de az már egyéni problémám egyértelműen. Remélem a kamera le van azért ragasztva biztos ami biztos. :D)

inkabb a hazatelefonalgatasos megoldasok meg az automatikus programletoltes/futtatas (azaz frissites) ami kibassza nallam a biztositekot. Olyan erzes amikor kozbelep mintha full elvesztenem a kontrollomat a rendszer felett. Nehogy mar ne en legyek a legmagasabb ponton a sajat gepemen kontrollban, ugy vagyok vele.

Btw mikrofont/kamera kepeket Edward Snowden elmondta mar hogy millo szamra csattintottak a kozremukodesed es eszreveteled nelkul is az NSA-ben, az a 10% aki eppen akkor dugott vagy hasonlo a szobaban az meg igy jart. (Optic Nerve megfigyelo program)

Persze nyilvan kit zavar ugye a kemkedes, a tested es az eleted egy nyitott konyv mindenki elott. Kifejezetten a hatosagok elott akik ellen felszolalhatnal ha olyan torvenyeket probalnanak behozni ami esetleg szep lassan megvonogat a jogaidtol.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Mondjuk azért eléggé ki van találva, hogy akarsz használni Cortana-t VAGY tiltod a kismillió kiküldött adatot. Mondjuk én azt hittem nem is megy a Cortana semennyire a magyar beállítások miatt, erre Androidos tabletre küldött ilyen hír ajánlót, hogy csak lestem ... mi lenne ha minden aktív lenne és menne is magyar területi beállításokkal? :D



Komplikato írta: Mondjuk azért eléggé ki van találva, hogy akarsz használni Cortana-t VAGY tiltod a kismillió kiküldött adatot.

speciel nalam ez egyszeru valasztas mert se kuldeni nem akarok nekik haza semmit, se a kortanajukat nem akarom hasznalni, szoval alapbol minden ilyen faszsag full letiltva.

Oprendszer kell amivel dolgozni tudok, nem iphone siri jelolt / office clippy hogy szorakoztasson.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



hmm ez az O&O ShutUp10 jónak néz ki, rálesek este.



Drotak írta: De azt ugye vágod hogy 7-tel kezdődően felfelé mindegyik verzió ugyanúgy küldi az adataidat az MS-nek?

Fogalmazzunk így: a Win7 legrosszabb esetben is kevesebbet küld, mint a win10 legjobb esetben.

Számomra win8(.1) irtózatosan kényelmetlen volt. Anno belinkeltem, meg beírtam, mi miatt, most nem fogom újrakezdeni.

Na meg ott a psy által említett automatikus program törlés/telepítés, ami szánalom. Lásd cégben is szoptunk, egyszer csak egyszerűen letörölte a teljesen jól működő (nagynevű) VPN progit a gépekről, lehetetett újratelepíteni őket. Ami után persze teljesen jól működtek továbbra is, csak hát ha egyszer megtörtént... Na ez nem hiányzik nekem otthonra.

@psi: thx, o&o-nak korábban is használtam pár cuccát, valszleg valamikor még jól fog jönni ez.



nagi írta: Lásd cégben is szoptunk, egyszer csak egyszerűen letörölte a teljesen jól működő (nagynevű) VPN progit a gépekről, lehetetett újratelepíteni őket.

rohely, de van ilyesmi is jaja. Ha ugy erzi hogy esetleg nem lenne kompatibilisi valami cucc valamilyen update utan, siman van hogy fogja a batorsagot es letorli. :D

Sok hasonlo szempont miatt is mondtam ugye az elozoekben hogy a MS beteges kontrollja maga egysegekkel nagyobb veszely a felhasznalokra mint az oprendszeruk potencialis sebezhetosegei itt ott.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Kisebb dolog talán, de nálam már azzal kivágták a biztosítékot, hogy a safe mode-ot el kellett rejteniük (Win8-tól?), Windowsba belépés nélkül nem is tudom, hogyan is lehetne előcsalni. Ebben a direkt szívatáson kívül más rációt nem látok.

Sors bona, nihil aliud.



MS modern politika: a juzer hulye es el kell tole minden (beallitas)t rejteni, mert elbassza a rendszert, virusokat telepit es botnetet csinal a gepebol, ami teher az egesz internetre.

Ebbol indul ki minden mar evek ota. Ez az iranyzat.

Win10-el meg a masodik felvonas: az atlag csorojuzer a vilagon ugyis lekalozkodja a rendszert, hat adjuk ingyen (ez eroltessuk amennyire agressziven csak lehet) mindenkinek, es mindenfele reklam/datamining/spyware szarsaggal (mint Cortana, stb) legalabb penze tudjuk tenni a felhasznalokat ha mashogy nem is.

En eddig boldogan fizettem a teljes verziokert, es szomoruan latom hogy manapsag szinte opcio sincs (hivatalosan) hogy opt-out legyen az ember a spyware/dataminig szarsagokbol a rendszerukben.

Lehetne ingyenes meg payware valtozat is felolem, ingyenesbe a sok spyware cucc, amott meg tisztan minden, de nyilvan akkor meg mindenki a payware valtozatot kalozmasolna le, az ingyenes meg a spybloat miatt senkit nem erdekelne, es ugyanott lennenek koltsegvetesben szinte.

A vicc az egeszben hogy nyilvan a MS vagja hogy ezzel az utobbi lepessel gyakorlatilag sajat maga csinalt datamining botnetet a rendszerebol, de nagy profit, meg igy legalis is, igy kit erdekel alapon van. :D

Ja es hogy elsok voltak akik a nagy cegek kozul beleptek 2007ben az NSA Prism megfigyelo programjaba, egyszeruen siralmas.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Érdekes. Én eddig csak abból vettem észre ezt az automatikus frissülést hogy mikor rábökök a kikapcsolásra nem azt mondja hogy kikapcsolás hanem azt hogy kikapcsolás és frissítés. Egyszer se erőszakolta rám menet közben, pláne nem fagyasztotta le az egész gépet. A frissítés pedig soha nem tartott tovább 1-2 percnél szóval nem nagyon tudom te mit csinálsz, de a probléma inkább nálad van mint az OS-ben. Bár amilyen "poweruser" vagy gondolom szarrámoddolod a windows-t is különféle programokkal amik nyilvánvalóan instabillá tehetik okozva ilyen hülyeségeket. Csak akkor nem a MS-ot kéne anyázni hogy szar a rendszerük.

Meg amgy mondjátok már meg nekem hogy egy frissítés mivel basz szét egy gépet? Nekem még soha nem volt ilyen. 7-et, 8.1-et, 10et mindig frissítem mikor van új cucc, de még SOHA nem volt belőle bajom (same goes to android). Mit tud okozni egy ilyen ártó szándékú frissítés? Nem indul el a géped vagy mi?

Az ilyen megfigyelő dolgokkal én úgy vagyok hogy pont leszarom. Ha az NSA attól boldogabb hogy belehallgat mit csinálok vagy épp belenéz mit csinálok a szabadidőmben hát jó nekik. Biztos hasznos információ mikor bambulok a képernyőre játék közben vagy pötyögök a RW-re. Vagy érdekes információ lehet ahogy beszélek haverokkal TS-en. Ha már kicsit "dodgy" dolgokat csinálnék nyilván zavarna, de így.... :D Nem tudom ti mint átlagemberek mitől akadtok ki ezen ennyire. Téged nem fog érinteni egy pillanatig se. Az meg hogy valaki feltételezi hogy egy ilyen kis ingyenes programocska majd jól megakadályoz mindent.... :D Persze illúziónak tökéletes, de őszintén szólva ha valaki igazán érdeklődik utánad, az se fogja kizárni a gépedből. Ezzel azért gondolom ti is tisztában vagytok. /persze nyilván nem szép dolog kémkedni mások után, de ezen se te se a MS se senki más nem fog változtatni (lévén magasabbról indul a probléma amire neked soha nem lesz befolyásod). Lehet lázadozni hogy ez milyen rossz, de szvsz ha nincs okod mitől tartani akkor mégis mitől tartasz? Igen ez inkább ilyen beletörődött leszarás, de minek lázongjak valamin amin nem fogok tudni változtatni soha. Szomorú, elismerem, de ez van./

Szóval összességében úgy gondolom egy kicsit túllihegitek ezt a dolgot, de ha nektek így jó hát bánomisén. Én halál boldog vagyok a 10-el, a 8.1 után pláne, ezerszer jobb és gyorsabb. 7es nyilván nekem is kézenfekvőbb volt a "maradisága" miatt, de a korral haladni kell(ene) néha.



Én a munkahelyen 7-ről váltottam 10-re. Kezelésben alig van különbség, viszont az új villám gyors. A hazajelentést leszarom, de akkor ezek szerint arra van orrvosság. Néha egy-két vizuális bogárba belefutok, de semmi blocker típusú nem volt eddig. Én örülök, hogy váltottam. Egyedül az új Office túltolt színtelensége és flatsége zavar, de már azt is kezdem megszokni.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Volt már párszor, hogy szar frissítést adott ki MS. Aztán restart után nem éledt fel a gép, néhány száz-ezer-tízezer ember kezdett káromkodni, és egy napon belül vissza is vonták. Guglizz rá.

Androiddal még nekem se volt problémám, de más rendszer, és sokkal jobban tesztelhető update előtt.



Az ilyen megfigyelő dolgokkal én úgy vagyok hogy pont leszarom. Ha az NSA attól boldogabb hogy belehallgat mit csinálok vagy épp belenéz mit csinálok a szabadidőmben hát jó nekik. Biztos hasznos információ mikor bambulok a képernyőre játék közben vagy pötyögök a HW-ra. Vagy érdekes információ lehet ahogy beszélek haverokkal TS-en. Ha már kicsit "dodgy" dolgokat csinálnék nyilván zavarna, de így.... :D Nem tudom ti mint átlagemberek mitől akadtok ki ezen ennyire. Téged nem fog érinteni egy pillanatig se.

tudod, erre csak Snowdent tudom megint idezni: a szemelyes jogaid amit elvesznek toled lehet most ugy tunik nem hianyoznak, de kerdezd meg magad mi lesz akkor amikor egyszer csak szugseged lehet rajuk, es mar keso lesz visszasirni oket.

Meg egy masik:

Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.

A tul nagy leszaromsag hasonlo politikai kontrollba nyomhat (es ahogy haladunk az idoben es megnezed mi megy korulotted egyre inkabb nyom is) minket mint pl Kinaban is van. Ez kellemes jovokep szerinted?

Nekem fontos a sajat es az embertarsaim szabadsaga is, meg ha nekik nem is. Mivel az o hanyagsagukat ha nem vigyazunk en is megsinylem sajna. Igy megy ez kozos civilizacioban.

En szomoruan nezem hogy amiert par generacioval elobb az osfaterjaink kemenyen dolgoztak es kuzdottek, azt most fittyet hanyva eldobjak az emberek, es mindezt a "kenyelem" neveben. Majd a "rendszer" kiszolgal minket mindenben hozzaallassal.

Az meg hogy valaki feltételezi hogy egy ilyen kis ingyenes programocska majd jól megakadályoz mindent.... :D Persze illúziónak tökéletes, de őszintén szólva ha valaki igazán érdeklődik utánad, az se fogja kizárni a gépedből. Ezzel azért gondolom ti is tisztában vagytok.

Az a kis programocskat nem ugy hirdeti magat hogy valami szuper hacking proof joker kartya hanem egyszeruen az oprendszerben kapcsolja ki pl registry-n keresztul azokat a funkciokat amire nem adtak hivatalosan kezi "kapcsolot" a beallitasoknal. Ha nem akarsz pl autoupdated, kikapcsolod a programban es az a resze az oprendszernek le lesz kapcsolva, nincs semmi fele extra varazslat benne hanem just werks as intended.

Érdekes. Én eddig csak abból vettem észre ezt az automatikus frissülést hogy mikor rábökök a kikapcsolásra nem azt mondja hogy kikapcsolás hanem azt hogy kikapcsolás és frissítés. Egyszer se erőszakolta rám menet közben, pláne nem fagyasztotta le az egész gépet. A frissítés pedig soha nem tartott tovább 1-2 percnél szóval nem nagyon tudom te mit csinálsz, de a probléma inkább nálad van mint az OS-ben. Bár amilyen "poweruser" vagy gondolom szarrámoddolod a windows-t is különféle programokkal amik nyilvánvalóan instabillá tehetik okozva ilyen hülyeségeket. Csak akkor nem a MS-ot kéne anyázni hogy szar a rendszerük.

Ne csinald mar :D, van csomo cikk es beszamolo hasonlo update/torles esetekrol mint nagi is emlitett hogy egy peldat vegyunk csak, vagy hogy beallitasokat resetelt es ha nem vetted eszre igy jartal, vagy a teny hogy bizonyos beallitasokat ha akarod, ha nem visszakapcsol arra amilyenre o szeretne hogy alljon, stb stb. Az hogy neked epp minden rendben volt es eddig nem volt gubanc az siman lehet szerencse, vagy tenyleg nem dolgozol sokfajta szoftverrel es/vagy nem is veszed eszre mi megy alattad a hatterben.

Btw a win10-es gepemen az egyeduli "modder" szoftver az emlitett O&O cucc, es az gyakorlatilag jobba tette, azota joval kezesebb es stabilabb mint elotte volt.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



....és igen, visszagondolva nekem surface pro 2-nél volt már, hogy random win8.1-re jövő update után egy-két órát kék helyreállítási képernyőt kellett néznem.
rwurl=https://pbs.twimg.com/media/Bz6hhkXIcAAI-b9.jpg
Nem szeretem az Apple-t, de akkor elgondolkoztam. (Win7-en én se találkoztam se azelőtt, se azután ilyennel.)



right? Nalam Surface 3 van (ertelemszeruen win8.1anno, most win10), de erted.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Oké, értem a személyiségi joggokkal kapcsolatos problémákat, de engem tényleg nem túlzottan érdekel.

Frissítésekkel kapcsolatban valóban így van. Lehet álligat magán valamit, de őszintén szólva se türelmem se idegzetem belemászni keményebben a beállításokba mint régebben. Alaphelyzetben megfelelően működik, nem érzem a szükségességét hogy állitgassak bármit. Amúgy dolgozni egyáltalán nem dolgozok az itthoni gépen. Inkább pleasure célra van. Nem rakok rá sok szart csak ami feltétlen szükséges arra a célra amire használom és rendbe is tartom, nem szemetelem tele minden szarral mint nagyon sokan. Aláírom lehet ha csomó programot használnék különböző célokra munka miatt akkor lehet futottam volna problémába. Egyelőre (lekopogom) tökéletesen problémamentes volt a win10. Talán jobban is mint a win7 aminél folyamatosan voltak vga driver prolémáim (ami nyilván nem feltétlen a windows hibája volt), itt eddig _semmi_ kellemetlenségbe nem futottam bele. Lehet luck, mind1 is, én örülök neki.

Viszont abban biztos vagyok hogy a felhasználók 90%-át pont nem érintenék azok a problémák amiken ti lovagoltok és boldogan használja.



Hát, egy frissítési galiba az pont, hogy könnyen érintheti őket is...

A vállalati rendszer szétbaszása is, még akkor is, ha szigorúan véve csak a rendszergazdát érinti a rendberakása.



elvileg csak az office 2013 működik vele, viszont abból mindenféle verzió (elvileg, nem próbáltam)

Az bebaszna :D

Utána néztem, szerencsére megy vele a hőn szeretett 2003-as verzió, különben soha nem raknám fel ezt az új szutykot ;)

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

A 2003-as Office azért már nagyon fapad, ha nem a legalapabb dolgokra akarom használni az Exceljét, akkor meg vagyok lőve (még szűrni is nagyon bénán tud csak), és egyébként is kényelmetlenebb. Persze a kezelőfelülete klasszikusabb. Nagy megváltás volt munkahelyen is az upgrade.

Sors bona, nihil aliud.



Én lényegében csak word-öt használok. Amikor kijött a 2007, kerestem megoldást, hogyan lehetne valamim óverléjjel visszahozni a rendes menüszerkezetet, de még nem volt rá megoldás, aztán azóta hagyom is a dolgot, mert csak valami tákolt végeredmény lenne. Az egyedüli, ami érdekelne, hogy esetleg a "helyes-e", ill. a "helyette" (szinonimaszótár) moduljai már fejlettebbek benne. Bár azt is el tudom képzelni, hogy ugyanazt adják el a MS-nak már 15 éve :D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Szerintem nem fejlettebb, legalábbis nem vettem észre lényeges javulást. Egyébként én is visszasírom a 2003-as szerkezetet. Legutóbb azért szitkozódtam egy jóideig, hogy mégis hogy a halál farkában tudnám visszaállítani a per default letiltott vonalzó kijelzését word-ben. Guglizni kellett végül.


Lou képe
Lou
Donator

tehát visszasírtok egy funkcionalitásában bőségesen elmaradó verziót, csak azért, mert lusták vagytok megszokni egy új kezelőfelületet, ami ezerféleképpen átszabható amúgy, és vitathatatlanul használhatóbb. részemről nincs az az isten, hogy hajlandó legyek leülni egy 2003-as office elé. :D

szerk: tudom, tudom, vicces a win10-re átállás miatt aggodalmaskodó embertől ezt hallani, de azért mégis csak más 1 programot lecserélni, mint egy komplett alapot, és újból minden programot telepítgetni, beállítgatni, migrálni :P

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Nekem kellet két hét a szalagmenü megszokásához, azóta jóban vagyunk. Úgy gondolom, hogy a legtöbb dolog így, logikus csoportokba rendezve gyorsabban elérhető, megtalalható. Csak pár dolog van, amit én viszonylag rendszeresen használok, és kicist hátrebbról kell kibányászni, de ezeket meg fel is rakhatnám akár saját gyorsikonra.
Az Office-ban nem sírom vissza a klasszikus menüt. Túl sok dolog van benne ahhoz, hogy minden kéznél lehessen.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



tehát visszasírtok egy funkcionalitásában bőségesen elmaradó verziót, csak azért, mert lusták vagytok megszokni egy új kezelőfelületet

slussz poen, hogy az emberiseg 99% igy gondolkodik amugy. Az agy igy van kodolva hogy a megszokott stabil dolgokhoz vonzodjon, mivel az adja a biztonsagot meg a megelheteshez. Amolyan "ha eddig ezzel a magatartassal eletben maradtunk, ezutan is valoszinuleg."

Nezd meg az oregeket, megszoktak a falusi vagy hasonloan nyugis eletet pl, es semmi kedvuk akar egy minimalis modern technologiat megtanulni, elsajatitani legtobb esetben.

De ugyanez megfigyelheto egy egy hozzaszokott szoftverhez, felulethez is az embereknel. Megtanult mar valamit, nem viszi ra semmi hogy "attanuljon" egy esetlegesen jobbra ha csak nincs mindennel rakenyszeritve, inkabb a sirba viszi igy ahogy van amig mukodik.

Keves olyan ember van aki miutan elsajatitott egy bizonyos mennyisegu tudast, ugyanugy keszen all akar teljesen atkepezni magat, vagy frisseket elsajatitatni a meglevo melle, es azokat hasznalni.

En (es mellettem egy bizonyos kisebb szazalekban masik ember) imadok tanulni, friss dolgokat megismerni, kiprobalni, stb, es eletem vegeig fogok szerintem. De a klasszikus hozzaallas nem ez.

Viszont velemenyem szerint a jovoben, mivel az elet eleve es az egyre gyorsaban valtozo vilag/kornyezet rakenyszerit majd mindenki a szintugy folyamatos valtozasra, egyre tobb ember lesz aki folyamatosan, egyre nagyobb utemben kepezi majd magat egy csomo teruleten. Azaz hasonloan egyre tobb hasonlo ember lesz majd mint amilyennek en is tartom magam.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Én pl úgy vagyok vele, hogy ott az android kezelőfelülete, ami távolról sem tökéletes. Simán szívesen nyomkodok egy windóz fónt, vagy bármit, mert kíváncsi vagyok, mi lehet a jobb. Akkor sem rökönyödnék meg, ha a következő android teljesen máshogyan működne.

Más amikor valami első, majd második ránézésre is egy majomparádé káosz - mint a Word 2007-től felfele. A 2003-as menüje engem több, mint kiszolgál. Nem lehet ennél gyorsabb semmi reálisan, azon a kevés funkciók közül amiket használok, akkor meg minek váltsak?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!