Jelenlegi hely

Szánalom, bulvár, kaka

Utolsó bejegyzés


fair enough, siman nem vagyok profi programozo, de ettol eltekintve olykor siman lehet effektiv otletem amire mas nem gondolhatott esetleg.

Anyway, ahogy emlitettem is a legnagyobb problema nem abban van hogy mikent kerulned meg a vedelmet (lehetosegek szama a kreativitasodban, a technikai tudasodban es a rendelkezesedre allo hardware-ben merul csak ki ugye), hanem hogy a jatekon beluli problemak nagy resze nem-igen algoritmusozhato, azaz gondolkodnod kell, merlegelned es interaktalnod/egyuttdolgoznod masik emberekkel. Erre egyelore csak az ember kepes jelenleg kielegito szinten.

Ha letezne effektiv mesterseges intelligencia akkor nyilvan konnyebb dolga lenne az embernek, de akkor jo par masik foglalatossagrol is lemondhatunk, a botok lennenek legkisebb gondjaink. :D

Azaz niggermunkas botot lehet tudott mas is volna irni, de az meg eleve annyira alulfizetett mint emlitettem, hogy ha csak a penz miatt csinalja valaki (tipikusan a botterek), akkor inkabb megeri masik jatekkal dolgoztatnia egy botot es abban eladni a feketepiacon a beharacsolt cuccokat, es max ide bevalltani tovabbi munkara ha nagyon szeretne.

A jatekban negermunkat csak az vegzett aki DIREKT a jatekban akart a semmibol penzt teremteni, mivel gyakorlatilag barmilyen masik modszerrel hamarabb jutott volna penzhez. Az is fun volt valamilyen szinten persze, ott volt egy rakat masik ember akivel dumcsizni tudtal melo alatt, de a feeling olyan mint amikor szalagmunkan dolgozol es beszelgetsz a melletted levo emberekkel. Egy (rovid) ido utan nekem elojott hogy "mit is csinalok most az eletemmel?" :D

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



látod Sleepy, mondom én.. :D

(amúgy el is tudom képzelni, hogy félrenéz a boss és rákapcsolja, kicsit robotoljon a robot.. :D)



Igen ezeknek a városoknak éppen van magyar nevük. Szabadka meg Magyar város, volt annó. Ez az eredeti neve.

De ezek vannak kisebbségben.
Stockholm, Helsinki vagy Tampere városára pedig az eredeti nevükön fognak hivatkozni. Mert ugyan van Stockholmank is Magyar neve: Istókhalma de ha ezt írnák senki nem tudná, hogy miről van szó.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Szerintem nagyon leragadtál a kiinduló fordítás szónál, a kínaira való átírás lenne inkább a lényeg, ha már a többinél sikerült.

Sors bona, nihil aliud.



Igazad van bocsánat az uffért



Annyira mondod, hogy nem megoldható, hogy egyre nagyobb kedvet érzek arra, hogy utánanézzek, hogy oldható meg :D

És tényleg ne érts félre, nem a képességeidet és az ötleteidet szerettem volna kétségbe vonni, biztos fasza volt, csak a mai világban elég nehéz újat kitalálni, amire más nem jött volna még rá, és nem csinálta meg volna nagyságrenddel jobban :) (Ha ilyet találsz, instant milliomos vagy általában)

@kecske: heh :D

Well.... f*ck. o.O



Annyira mondod, hogy nem megoldható, hogy egyre nagyobb kedvet érzek arra, hogy utánanézzek, hogy oldható meg :D

inkabb azokat a statisztika kodokat fogd meg amibe belekeztel es minel hamarabb iktathassuk be ide az RWre realtime-ba. :D

És tényleg ne érts félre, nem a képességeidet és az ötleteidet szerettem volna kétségbe vonni

nem stresszelek, helyen tudom en minden mondandodat kezelni mint eddig is szoktam tenni szoval no para. Meg-megesik amugy meg manapsag is hogy keresek valamit, nincs normalis program ra es erre meg kell irnom magamnak. Nem is baj ez mert mindig kisezer specko igenyem van aminek nem biztos hogy epp minden megfelel amit valaki elozoleg kialakitott. Szerintem sok masik programozo is igy van vele, nem hiszem hogy egyedul lennek ezzel.

Egy ismert peldanak par eve epp itt a kozosbe volt a megirt HW szendbox userscript/userstyle is, amivel egy rakat igenyelt es allithato extra funkciot adtunk a HW-nak, amit Flat nem igen akarodzott fejlesztessel mar behozni.

Vagy kozelebbi kozosnek mondhatnam magat a Rewiredet. Nem volt sehol pont ilyen ami nekunk kellett volna, fogtam egy CMS-t alapnak es megirtam ra a custom koddal tele forumunkat ahol most lakunk mind.

csak a mai világban elég nehéz újat kitalálni, amire más nem jött volna még rá, és nem csinálta meg volna nagyságrenddel jobban :) (Ha ilyet találsz, instant milliomos vagy általában)

meh, rakat startup full uj otlettel megy a levesbe mivel olyan "uj" revolucionaris otlettel rukkoltak elo ami igazabol senkit nem erdekelt, vagy epp minimalis erdeklodesi koruk volt.

Kitalalhatsz te rakat ujdonsagot, kerdes meg e tudod fogni vele a kritikus tomeget hogy berobbanj a koztudatba, vagy veled hal meg az otlet erdektelensegben.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Értettem, teljesen jogos a noszogatás :)

Well.... f*ck. o.O



“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw




miért ugrott be ez a két mondatos párbeszéd róla?.. :)
rwurl=https://youtu.be/rNV608cFUMU?t=2109

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Ha már szőrme, meglepő volt, hogy Krétán minden nagyobb városban a tusirtás helyeken egymást érték a szőrmekabát boltok. Gondolom, a helyiek nem sokat tudnának kezdeni vele, így az orosz turistákra gyanakszom.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



tusirtás

:DD

Amúgy ha már "Debri" a téma. Valahogy sose értettem, mit esznek rajta, nem tetszett még "fénykorában" sem.

Viszont volt szerencsém ismerni Zimányt még mielőtt "befutott", és szerintem tényleg nagyon szép lány volt, amíg nem szabatta (vagy baszatta? na mindegy) szét magát.



Partyba vágnám mindkettőt, de Zimányi valóban egy fokkal kiemelkedőbb adottságokkal rendelkezett - 10 éve.

Mondjuk bennem már több éve kialakulóban van, hogy a Dukai reginával szimpatizálok (külsőtől függetlenül): tőle még mindig nem jönnek a napi kurvás hírek, nem operálták gyökérre, nincs bulvár kampány, kivel kúrt meg eladom a lelkem, közben tudott műsort vezetni normálisan és még élőben is tök vállalható.

Számomra azzal tűnt ki, hogy a többiekkel ellentétben sosem 'tűnt ki'.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Kefírhez van szerencsénk?

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



The infamous “Booty Tickler” who was breaking into homes in Dallas and tickling peoples buttholes while they were sleeping has finally been captured.

rwurl=http://i.imgur.com/EasvsDz.png

Részletek:
http://imgur.com/gallery/EasvsDz



"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Gucci férfi divatbemutató....
http://velvet.hu/elet/2016/01/19/tragedia_a_guccinal_itt_az_ujabb_felvon...
Azt a kanapéból kivágott öltönyt, meg a szexuális zaklatás pandát is elriasztó egyéb viseleteket, b+! Legalább van amire rá lehet mutatni a gyereknek, hogy ha ilyet látsz, futás a másik irányba. :DDDDDDD



bazz

Parizer forever.



Mintha a noi divatbemutatoknak barmi koze lenne a valos elethez...

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



gondolatban cseréljétek ki a kifutót egy sikátorra és máris kész az esti kékfény felhozatala pedofilokkal és hajlékonyakkal.

számomra ez a divat kurvanagy rejtély volt mindig is. néhány gyökér megmondja hogy most mi a trendi a sok paraszt meg bekajálja?
az ördög pradát viselen is ezért húztam fel magam

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Ezt az egész divat témát mindig is szórakoztatásnak fogtam fel, ahol dollárszázekrekért adnak 2 perc röhögést.


KMZ képe
KMZ

Amolyan kortárs kísérleti színházhoz hasonló szakmának vélném, ahol csak az insider kiválasztottak értik hogy mégis wtf is going on :) A különbség köbö az hogy ebben még zsé is van.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Valójában nem olyan bonyolult ez, úgy kell kb. elkébzelni, mint a felső kategóriás szuperautókat, amiket már megjelenés előtt eladnak és nem is autózni veszik őket, továbbá semmilyen értelmes célt nem szolgálnak.
Ez a prémium szegmens, ami egy nagyon szűk rétegnek van, ugyan akkor komoly hatást gyakorol mindenre, ami alatta van.

Még az átlag informatikus öltözködésére is, mert a részben ezekből merítő/ehhez igazodó, de kommersz dolgokat veszi az átlag ember.
...és ahogy 30 éve óriási dolog volt a turbó, ma meg minden autóban az van, úgy egy ilyen hülyére vart kabát vagy nadrág is lehet még később domináns irány.
Persze a sok hülyeségből nem marad meg minden, de van ami igen.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw





kíváncsi vagyok Chris Rock hogy fogja lereagálni a dolgot házigazdaként :)

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Annyira szánalmas ez az erőltetett politikai korrektség... ha nem volt jól játszó fekete, akkor nem volt. Ettől még nem kéne egy huszadrangút jelölni, vagy neadjisten odaítélni neki.



egy másik cikkben megemlítik, hogy ez már sorban a második év, hogy csak fehéreket jelölnek oscarra. szerintem ott ült remegve a jelölések kihírdetésének pillanatában, gyorsan átolvasta, aztán mégegyszer hogy biztosra menjen, és már rohant is kifakadni az internetre, hogy "ez nemigazsáááááááááááág"

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Így van. Magyarán nem az akadémiát kéne támadniuk, hanem a stúdiókat, execeket, hogy nem adnak normális szerepet fekáknak. Szóval valaki szóljon Lee-nek, hogy "hülye vagy ecsém, gondolkozz egy kicsit"

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!