Jelenlegi hely

Szánalom, bulvár, kaka

Utolsó bejegyzés


Yup! :D az a legszarabb, pláne, ha közben még a szépségversenyt is elveszted!

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.



az első oldal politikánál ki akartam venni a kedvencekből
a másodiknál apátiába váltottam, és "ha nektek jólesik" futott át az agyamon
de aztán a vajudás gyömülcse meglett, melyben generációk évezredes tapasztalata és végtelen bölcsessége csillan meg:

Ha szamunkra dughato allapotban van a csaj es meg a szemelyiseget is el tudjuk turni a legtobb esetben, akkor mar feleseg materia.

Ámen.

ShowHide spoiler #


Hohó, pörög tovább a szépségverseny téma:
http://www.tmz.com/2015/12/23/miss-colombia-porn-vivid-offer-letter/

:DD



Ide vagy rekeszbe...?
Kotonautomatát robbantással kirabolni próbáló agytitánok egyike Németországban ma belehalt a buliba, amikor annak egy darabja beleszállt a fejébe. A terve az volt, hogy az autóban keres fedezéket, de nyitva hagyta az ajtót...



ja és ha már sajtófigyelek:
"Man Drugs Girlfriend So He Can Keep Playing Computer Games In Peace!"



Ez Darvin, a másik Dr. House.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw




Esetleg tornyos terepasztal is lesz ahol lehet repkedni?
rwurl=https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xat1/t31.0-8/12113538_...



http://boingboing.net/2015/12/30/some-are-upset-by-a-photo-of-a.html

When people learned that the dog was not injured, some thought it was funny and others became upset.

Tényleg van ember a világon (akár több??) aki a sonkát a kutya fején égési sérülésnek vélte? o.O

Well.... f*ck. o.O



Igazából nem tudom, hova, de elég szánalmas bundle, Super Mario Bros filmmel és Sharknadoval top(!) tierben:
https://www.humblebundle.com/weekly



Máris április 1. van?



Akkor ez is Darvin, csak nem tudom annak hol van rovata, úgyhogy ide :-)
Ide vezet a túl sok Vissza a jövőbe nézés B-)



hát a házat vissza küldte a múltba
meg a kocsit is
az tuti

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan




ne már, ez tényleg van?
Eddig se az orosz, de még az angol se ment ezeknek a pontagyúaknak. Remélem ez észak-koreai, és norvégcivilből támogatódik...

A Szabadkát nem kellett volna lefordítani? A fokjelző pedig eléggé elcseszetten van a C fölött (?!)

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.


ShowHide spoiler #



ez meg.. Entropia Universe
MI A GECI AZ

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=VUNRl3kAATk



dulakh írta:
A Szabadkát nem kellett volna lefordítani?

Helység nevet nem szoktak lefordítani. Te sem azt mondod, hogy Szent Ferencben jártam hanem azt, hogy San Franciscokóban jártam.



Olyan mmo amiben a keresett jatekpenzt atvalthatod dollárra, cserébe minden pénzbe kerül a fegyverek törnek stb kvázi szerencsejáték

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Ami neked édesmind1, ha kínaiul van kiírva.

Ahogy a kínainak is mind1, melyik formájában írod latin betűvel.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Éppen ezért is lenne hülyeség lefordítani.



MI A GECI AZ Entropia Universe

egy real penzen mukodo virtualis vilag.

En nyomtam majd egy evig vagy 10 eve.

A virtualis vilagot pont ugy ertsd ahogy mondom, vannak bolygok, orszagok benne, foldreszek ahol vadaszol, erceket vagy egyeb fontos anyagokat banyaszol, varosok ahol bankok, mallok, muzeumok es egyebek vannak, vannak nagybefektetok akik hatalmas foldreszeket vasarolnak benne hogy aztan kiadjak egyeb dolgokra. Bolygok kozott is tudsz utazni es minden bolygon teljesen mas kiepitett vilag van. Egyre tobb bolygot hoznak be az univerzumba hogy telik az ido.

Adott a karaktered es tipikusan azzal indithatsz hogy feltoltesz egy bizonyos mennyisegu osszeget mint "credit" es azzal tudsz magadnak vasarolni ruhat, fegyvereket, golyot, kellekeket, stb. Minden elsutott golyo is penzbe kerul ugy, igy okosan kell vele bannod. Vadaszhatsz is pl ahol a vadakat elejtve ertekes anyagokhoz tudsz hozzajutni amit kesobb eladhatsz hogy penzre valtsd, de konnyen negativba is tud vagni a dolog ha elszamolod magad.

Ha nem akarsz penzt beletenni akkor dolgozhatsz is a jatekban mint egy utolso rabszolga, vannak kozmunkak amibol pl masik jatekosoknak crafringra vagy hasonlo celokra elengedhetetlen anyaghoz segitesz hozzajutni, amit mashonnan ok nem tudnak beszerezni, igy
toled (minimalis) penz fejeben minden alkalommal atvesznek, es abbol lassan feltornazva meg tudod magadnak venni amit szeretnel. Igy tud mukodni a gazdasag ezen resze is.

De gyakorlatilag amennyi idot elbaszol a jatekban ezekre a neger melokra, 1000x erdemesebb par oras rendes eletbeli keresetedet belenyomni a jatekba es azzal mozogni. Fuggetlen ettol sokan vannak akik a jatekon beluli negermunkat valasztjak.

Az izgalmas resze ott van hogy ki is veheted az osszegyujtott jatekbeli penzed igazi dolcsiban. Ezert is van egy rakat befekteto is, dollarmilliardokat oltek mar bele szerintem.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



És a játék is jó, vagy tényleg csak egy economy szimulátor, mert ha csak erről van szó, inkább tőzsdéznék minthogy ezzel toljam :D



Ha a magyaroknak csinálsz műsort bárhol a világon, akkor az aktuális hőmérséklet az Bécsben, Prágában és Szabadkán van.

Gondolom a kínaiak is le tudják írni kínaiul, hogy Szabadka (ha saját 'eltérő' nevük nincs is rá), hiszen te is le tudod írni magyarul, hogy Beijing - amiről egy pekingi ettől függetlenül nem tudná, hogy az ő lakhelyét írtad le.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



egy csomo dolgot tehetsz a jatekban, sokkal tobbet mint egy klasszikus mmo felallasban, szal ja, csomo elvezheto es szorakozas resze is van neki, csak az economy szimulator reszet emeltem ki mert engem az fogott meg belole a legjobban, mindig is szerettem a gazdasagi elemekkel sakkozni a valo eletben is.

Amugy tozsdezhetsz is nyilvan, de ott kozel nincs ennyi opciod a penzeddel valo lepesre es mozgatasra. Nagyon mas azert a ketto felallas.

Velemenyem szerint az egyik legintelligensebben megalmodott virtualis valosag jatek amit letrehoztak. Hasonloan mint ur(gazdasag)szimulator szinten (volt) az EVE online.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Hogy nem botolták még szét a vérbe az egészet?

Well.... f*ck. o.O



gondolhatod hogy ha ennyi penz van benne, akkor mennyire jo vedelme lehet.

Amugy a legtobb dolog benne nem tul jol algoritmusozhato, mivel sokszor kell gondolkodni es merlegelni, csapatmunkazni, igy sokkal tobbre mesz ha ezeket elo emberrel muvel(tet)ed.

Btw irtam ra anno nigermunkas botot amit nem tudtak lekovetni (mivel nyilvan csak sajat magamnak hasznaltam es ugy allitottam be mintha igazi ember dolgozna, igy nem voltam egymagammal tulsagosan feltuno) de nagyon trukkosnek kellett lennem abban is. A jatek letilt automatikusan minden script belenyulast szoftware szinten (eger iranyok, kattanas es bill gombokat), es csak az igazi hardware kulcsokra hat, azok is csak az elore meghatarozottak.

A trukk amire mas nem gondolt abban rejlett, hogy megforditom a hozzaferesi logikat. A jatek futott az eloterben de az ablak nem volt fokuszban, igy a vedelmi megoldas nem fogta a hardware-es belenyulast, es a botscriptemmel olyan kozvetett billkulcsos es egerkattanasos-mozgatasos parancsokat kuldtem az ablaknak, amitol tovabbra is fokuszalatlan maradt.

Akkor is imadtam mar atjatszani a biztonsagi rendszereket, vagyis megerteni a dolgok minkent es hogyan mukodnek, majd tobb lepeses megoldast talani ra ha el szeretnek valamit erni. :D

Anyway, a niggermunka annyira alulfizetett az EU-ban, hogy ha direkt penzert botoltal, akkor inkabb megerte masik MMOval nyomulni szepen megirtan botozva es a feketepiacon esetleg eladni a beharacsolt cuccodat, szoval inkabb a kihivas miatt irtam ra botot emitt.

Egyik legfaszanyosabb elvezet az volt amikor egyszerre 2 ablakban (egyik virtualis rendszer) lottem be ugyanazt a jatekot, es egyszerre 2 karakterrel nyomtam mindent (volt boven ido ide oda fokuszalni a parancskiosztasok kozott), kvazi mintha a "haverom" lenne. Seperc alatt hatalmas (anyagi) elonyre tettem szert masokkal szemben, mivel ugye a 2 kari siman osszedolgozott egy helyre.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Annyira csak nem lehet jól bevédve (no offense), ha Te is írsz hozzá botot. Valszeg 100x profibb emberek vannak out there, és mivel a botokat is algoritmusokkal detektálják elsősorban, olyan botot is lehet írni, ami megtévesztően hasonlít az emberi viselkedésre. Persze lehet naív elképzelés, de ahogy Te is írtad, sok ember pont ezekben látja a kihívást :)

Well.... f*ck. o.O



nekem is átjött, hogy vetít, valójában CNC gépet köthetett rá, csak nem akart lebukni, hátha a főnöke is olvassa

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!