Jelenlegi hely

Szánalom, bulvár, kaka

Utolsó bejegyzés


Ezt úgy hívják, hogy utópia.

miért, mert úgy hangzik hogy megold egy pár gazdasági/emberi problémát ahelyett hogy rontana a jelenlegi helyzeten is? Közel nem mindent fog megoldani a globalizáció sem, de javítani fog pár jelenleg betegen működő rendszeren. Ott sem áll meg az élet hanem dolgozunk a többi problémán majd, nem mintha nem lenne belőlük elég.

Ebbe az irányba tartunk, de még nem látjuk a folyamat végén.

hogy mikor lépjük majd meg persze még nem látjuk, nem is azzal érveltem, hanem hogy tisztán látszik hogy erre felé haladunk. Erre felé kell haladnunk.

És az is látszik, hogy a homo sapiens egyedeinek többnyire szüksége van különböző identitásokra.

attól még hogy nem utálnak ki a környezetedből mert más vagy, vagy meg tudod értetni magad mindenkivel, nyugodtan megválogathatod hol szeretnél élni még nem azt jelenti hogy el fogod veszteni az identitásodat. Csak azt hogy nem az fog számítani a boldogulásodban, hanem hogy mit fogsz tudni nyújtani a körülötted levő embereknek.

Egyre kevesebb korlát lesz előtted (és mások előtt is), azzal szemben hogy egyre többet állítanánk mesterségesen vagy szituációból adódóan fel, mint jelenleg tapasztaljuk.

Nem a kultúrád, vallásod, munkád vagy a nyelved adja az identitásodat (még ha sok helyen kizárólag ezekbe skatulyázzák be a másikat az illetők), hanem az hogy milyen ember vagy. Mit tudsz adni a környezetednek, a világnak hogy jobbá tedd.

Pláne jobban kitekintve, a faj populációjának egyre nagyobb arányát adó Afrikára, Ázsiára. Az antimigrációs propagandát hagyjuk, de azt mára mindenki tudja, hogy nem automatikus és azonnali a nyugati kozmopolitává válás, még őshonos észak-amerikai és európai tömegeknek is nehezükre esik, másoknak meg még inkább. Lehet, hogy ez lesz a történelem vége (ahogy a liberális demokráciáról mondta egykor Fukuyama), de most még nem bebiztosított, számos ellenerő feszíti a társadalmakat.

Afrikának pl már majdnem sikerült uniót összekovácsolnia, de amcsiék beleszóltak az utolsó pillanatban. Nyilván nem holnap fog megalakulni ez az egész dolog, de minden apró lépés előreviszi azt. Ahogy egyre szabadabb maga az ember és egyre jobb (technológiai) szerszámai vannak, annál könnyebben tud olyan környezeteket alakítani magának amikben egyre magasabb az életszínvonala.

Kínában még nagyon erős a kommunizmus és a félelem, de dolgoznak az emberek rajta hogy lassan kievickéljenek belőle. Senki sem akar félelemben élni, ez alap emberi gondolkodásmód.

Ahogy egyre fejlettebbek lesznek a társadalmak, az értékekben így nyilván egyre közelebb fognak majd egymáshoz kerülni és lesz majd egyszerűbb egyesíteni őket, szemben azzal ugye amikor nagyon különböznek még.

A Szovjetunió, a mongol, a török birodalom vagy a szunnita kalifátus csak kisebb lett, ahogy a német is :)

igen, minden birodalom ahol félelemmel meg vasököllel akarsz uralkodni az embereken, bedőlt és be is fog dőlni a jövőben. Ha megadod nekik a szabadságot és hogy úgy éljék az életüket ahogy szeretnék, meg erősödni fog, mivel az embereid is automatikusan egyre intelligensebbek lesznek és aktívan fogják segíteni a környezetüket, azaz a rendszert amit kialakítottak maguknak.

A kalsszikus nemzetállam csak néhány száz éve létezik.

nyilván ahogy haladunk előre az időben, úgy gyorsulnak egyre jobban a folyamatok és a változások. Nézd meg, pár évtized alatt brutálisan sok minden változott, olyan sebességgel ahogy előtte még soha. És nem itt áll le a dolog.

A nacionalizmus ez egyes korábbi formákat egyesített, másoknak a vesztét jelentette az új államszervezési elv mentén. De korábban is léteztek nyitottabb egyesítő birodalmak (lásd Róma), a középkori "kozmopolitizmust" pedig keresztény univerzalizmusnak hívja a szakirodalom.

Róma és a hasonló régebbi birodalmak nem éppen nép centrikus politikával tartotta magát fent, hanem bizony vasököllel, pont mint a török és a többi nagy birodalom.

Másfelől meg ugye külső barbár támadások miatt is esett szét, nem tudta nagyon már megvédeni magát akkora volt. Viszont egy globális felállásban eleve nincs barbár nép ami be fog támadni, mivel mindenki benne lesz a csapatban.

Kína, ha nem is mindig volt egységes

tudom, és mondjuk lehet fel is fog újra bomlani a közeljövőben, hogy azután ember centrikusabb felállásban normalizálódjon a működése. Egyre többen akarnak a rabszolgauralomból végre kitörni, egyre nagyobb szervezkedésekkel.

A tömegkommunáció, a közlekedés fejlődése velejáróiról szól, az amit írsz, és bár ezek korábban is segítették nagyobb méretű állami és birodalmi kiterjedést (ugye mai technikai eszközökkel sokkal effektívebb uralom valósítható meg, mint valaha, de ugyanez igaz az átlagemberek információszerzésére és véleménycseréjére is), nem lehet egy egyenes vonalú mozgásként leírni a történelmet, leszámítva persze az idő telését és a technika alkalmankénti visszaesésenkénti fejlődését.

nem is mondtam hogy lineárisan haladnánk bármilyen irányba. Az út bármilyen irányban kanyargósan vezet, viszont ha nagy vonalakban nézed a tendenciát, pontosan ebben az irányba haladunk. Nézd meg régebben hány szuperállam és unió volt, és nézd meg most. Plusz látnod kell hogy egyre effektívebb rendszereket állítanak fel az emberek, nem utolsó sorban egyre jobb technológiákra támaszkodva.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Látszólag az egész megközelítésed azon alapszik, hogy mi Nyugaton az aktuális folyamatokat ráhúzva látjuk az egész világra érvényes egyedüli "végkifejletet". A Föld populációját tekintve te egy kisebbségi óhajt írtál le, a többség számára jelenleg értelmezhetetlen. Persze nem is az egyszeri 2015-ös évjáratú beduin fogja eldönteni a világ sorsának alakulását, d eén óvatosabb lennék a jövőt illetően.

Nem a kultúrád, vallásod, munkád vagy a nyelved adja az identitásodat (még ha sok helyen kizárólag ezekbe skatulyázzák be a másikat az illetők), hanem az hogy milyen ember vagy. Mit tudsz adni a környezetednek, a világnak hogy jobbá tedd.

Egyszer nekem is meg kéne néznem ezt a Coelho-generátort ;) A csoportidentitások végét én nagyon messze látom, ha egyáltalán valahol. Napjaink felvilágosult nyugati embereinek és kényszeresen kellenek a táborok. Legyen az politikai szervezet, New Age-halandzsa, vagy akár PlayStation, Nvidia stb. Társadalomban élünk, ahogy magad is mindig mondod, a kooperációnak köszönhetően tudunk effektívek lenni. Ez együtt jár azzal is, hogy a többség kényszeresen keresi a csoportazonosság-tudatát. Ahol a régiek - melyeken keresztül kontrollálható volt - felbomlanak, átalakulnak, ott jönnek a civilizációs lelki betegségek, illetve a korábbiak helyett más szintű, gyakran obskúrusabb csordába terelő struktúrák, vagy éppen a más kultúrák, világvallások felé fordulás. De az az atomizáció, amit ez a bekezdés sugall, nem működik.

Korábban persze magad is azt írtad, hogy az identitások nem tűnnek el, csak nem játszanak szerepet az érvényesülés folyamán. A nyugati államok jog szerint elvileg most is ezen az alapon állnak, de egyrészt ott az emberi gyakorlat a megkülönböztetésre, és persze találnak új kihívásokat is. Be lehet-e tiltani társadalmilag veszélyes (honnan kezdve veszélyes, ki dönti ezt el?) kultuszokat? Összeegyeztethetők-e a befogadandó vallások előírásai ezzel, és ha nem, lehet-e tiltással fellépni? (És ez már kapcsolódik olyan kérdésekkel is, hogy: meddig terjed a szólásszabadság? mennyire lehet és helyes társadalmilag, gazdaságilag stigmával illetni a fősodrattól eltérő viselkedést?)

Afrikának pl már majdnem sikerült uniót összekovácsolnia, de amcsiék beleszóltak az utolsó pillanatban.

Tehát arra próbálsz alapozni, ami nem történt meg, és nem tudjuk, hogy milyen hatékonysággal mehetett volna végbe? (Ez esetben a polgárháborúban majdnem szétszakadt az USA, illetve majdnem lazább szövetségé vált. Számoljunk azzal is!) Miközben a kontinensen országok szakadnak szét, törzsi-vallási háborúk dúlnak, fogy az az ivóvíz. (Főleg) Franciaország pedig ugyanúgy kizsákmányolják őket, mint eddig.

Függetlenségi, elszakadási törekvések is rendre jelen vannak a világban, van, ahol terrorral, máshol népszavazással, megint máshol háborúval. A decentralizáció meg a nyugati világban is gyakorlatilag célnak tekinthető, ami nem feltétlen áll antagonisztikus ellentétben a globalizációval, de a helyi indentitások kialakulását, fennmaradását segíti, persze elvileg az általad írtaknak megfelelően.

igen, minden birodalom ahol félelemmel meg vasököllel akarsz uralkodni az embereken, bedőlt és be is fog dőlni a jövőben.

Ez megint egy közhely (mely nem teljesen alaptalan, de nagyon torzít), a mai nyugati ember szemléletmódjának a visszavetítése más kontinensek korban normálisnak, sőt egyedül normálisnak tartott uralmi rendszereire. A vasfüggöny lehullása esetében is döntőek voltak a gazdasági okok (az életképtelen gazdasági rendszer és vezetői mellett ráadásul eleve szegényebb államokról volt szó).

Nem egy nagy birodalom tovább élt, mint az Amerikai Egyesült Államok eddig, de ez már megint egy közhely. Az USA azonban ki tudott alakítani egy meglepően jól működő identitáskeretet (éppen a különböző gyökerek új otthonban egyesítésével), egy saját kultúrát, amit nyilván élnek kihívások, nyilván változik, a népesség összetétele átalakul (lásd Róma, ha tényleg "nagy vonalakban" akarunk erőltetni példát). Az EU egyebek mellett ezzel is küzd, és ez is a sikere útjában áll.

Plusz látnod kell hogy egyre effektívebb rendszereket állítanak fel az emberek, nem utolsó sorban egyre jobb technológiákra támaszkodva.

Nyilván látnom kell, ha már leírtam. A létező tendenciával egyetértek, de az ellenhatásoknak nálad jóval nagyobb jelentőséget tulajdonítok, és az egész glóbuszt tekintve árnyaltabbnak látom a képet. Sok nagy "felvilágosítónak" kellett csalódnia. Én óva intenék a saját normatív világból szemlélődő leegyszerűsítéstől éppúgy, mint az emberi hülyeség lebecsülésétől.

Sors bona, nihil aliud.



rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=nmqAjr0xs04
Hátööö.... Ezen jót nevettem, de a csajoknak tuti atomszar érzés lehetett élőben átélni--



you had one job... :D

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



ez az élmény halálig kísérni fogja őket. kit így, kit úgy.
pedig a manus nem valami zöldfülű kezdő, vetélkedőket vezet

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Harvey nem stresszel sokat mert ahogy mondod mar egy regota futo stabil karriere van neki.

A csaj az aki mondhatja hogy 2. volt a versenyen az unokainak, az szophat ezzel elete vegeig. :D

".... oh 2. voltal? Es ki volt az elso?" terelve az unoka (vagy barki mas aki kerdezi) azonnal el a figyelmet rola a masik csajra, meg azt a kicsi oromet is megvonva tole a jovoben. :D

"o ertem... hat, a 2. pozicio is szep eredmeny", celolva ezzel arra hogy kb semmit nem er senki szemeben mint szint, olyan gyorsan el lesz felejtve. :D

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Ha azt veszed alapul, hogy kb. 100 an jutottak be a világból az a 2. hely nem akkora meh.
(Sőt az univerzumból lett 2. :D)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Mintha nem lenne teljesen kurva mind1.

Mondjál már egy magyar szépségkirálynőt.
Ha nem az jutott eszedbe, amelyik öngyilkos lett, de tudod a nevét, már megleptél.

Azzal nyernek, hogy jó génekkel születnek. Többségük olyan fiatal, hogy még gyúrni se kell érte, elég, ha nem zabálja vagy drogozza szét magát. (Még az előtt versenyeznek, hogy bármit szinten kéne tartani. Természetes csúcsformában vannak alapból, ha nem tettek ellene semmit.)

De legyünk szomorúak, ha nem az egyiket hívjuk tök üresen legszebbnek két hétig, hanem a másikat.
Egyáltalán mekkora nulla senki az, aki egy ilyenen elindul? :)
De főleg hogy lehet vki azért szomorú, mert egy értelmezhetetlen mezőben nem őt dobja a gép?

Anno átéltem, hogy egy haverom csaja (~16) elindult vmi balaton parti szépségversenyen, és amikor 5/7 lett, fél órát sírt, úgy kellett vigasztalni meg átkarolva elvonszolni.
Csak röhögni tudtam, nem is igazán éreztem szükségét, hogy megálljam. (Bár ebben biztos benne volt, hogy mindenki rá figyelt - mármint a környező tömeg is - így nem nagyon számított.)

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



mondja ezt a logika, az emberek viszont leszarjak ha nem 1. vagy.

Egyreszt pont azert is mivel mint Grift teso mondja, eleve egy jelentektelen versenyrol van szo. Testepito es hasonlo versenyeken is igy van. Fociban erdekel valakit hogy 2. voltal? Nem sokakat vilagszinten (max az orszagodat, de ott akkor is orulnenek neked ha 20. lennel). :)

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Hat. A f@szt kilenc.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Van benne igazság egyébként, hogy talán egy 2. nagyobb veszetes mint egy 10. hiszen ő majdnem megnyerte, de mégsem.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



igy igy.
A 2.-at direkt azzal fogjak szopatni egesz eleteben hogy "2. lettel", ami amolyan "megis masodosztalyu vagy" feel. :D

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Érdekes állat az ember... Valahogy autómatikusan szarul súlyoz mindent.

Lehet ez onnan ered, hogy ha 10edik vagy, akkor az a "úgyis megpusztulsz mert megesznek a farkasok, lemészárolnak a háborúban" kategória. És kutyát nem érdekel. Viszont a második az már "majdnem hasznos" érzés. Olyan kár érte. És ezért nagyobb kudarcnak van megélve?

Well.... f*ck. o.O



Csak az nem esett le még sokaknak, hogy nem az számít, hogy hanyadik leszel, hanem hogy egyáltalán elindulsz-e. Ez maga a természetes szelekció: a férfinak tudnia kell helyén kezelni, ha egy nő életében valaha szépségversenyen indult :D

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



tipikusan azert mert sokkal tobb szem volt rajtuk a pillanatban es ugy vesztett. Azaz egy rakat ember (jelen esetben "egesz vilag") latta hogy veszit. Ha 100. vagy es kiesel, jo eselyel csak a zsuri tudott rolad meg a falud aki szurkolt, es kb ennyi.

Szoval ja, azok az emberek ugy voltak vesztesek hogy nem is tudott senki rolok, annyira jelentektelenek voltak. Szemben ezzel a csajjal akit meg az egesz vilag megjegyzett hogy miss columbia "vesztes".

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



ez mondjuk relativ mivel a megasztarban is akkora szornyusegek indulhatnak hogy talan jobb lett volna soha nem benevezniuk. Itt is kb barki indulhat, de a vegeredmeny a lenyeg ugye.

ferfiakra visszaterve meg valogatos fasznak... :)

Ha szamunkra dughato allapotban van a csaj es meg a szemelyiseget is el tudjuk turni a legtobb esetben, akkor mar feleseg materia.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Az mondjuk eleve baj ezekkel a versenyekkel, hogy egy kontraszelektált halmazból indulnak az emberek, és mivel a versenyt már meghírdették, ezért ebből a halmazból kerül ki a győztes is. Merthát azt már ki kell hírdetni :)

Nekem eleve a szubjektív dolgok rangsorolásával és "nyertes" hírdetésével vannak problémáim, de ez már az én kis problémám :)

Well.... f*ck. o.O



lehetett volna akár ez egy nyereményjáték is, vagy lottó sorsolás.
hogy éreznéd magad, ha azt mondanák, hogy "BASSZUS NYERTÉL, ÖTÖSÖD VAN A LOTTÓN, 2 MILLIÁRD FORINT A TIÉD!!!"

aztán két perc alatt ezermillió dolog suhan át az agyadon, hogy hány hajót veszel meg belőle hány kurvával béleled ki a szobát, milyen lesz a ferrarid színe és hogy milyen pezsgővel locsold össze magad, meg először hawai-ra vagy haitira utazz el...

aztán odajönnek és közlik, hogy "ja bocs, elnéztük a számokat nem a tiéd a fődij, de tessék itt van egy csoki meg pénz buszjegyre, és átutalunk ötvenezer forintot a számládra, de most kérlek húzz a gecibe, hogy a valódi nyertes beállhasson a színpad közepére. kktxbye"

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Szerintem sokkal kellemetlenebb, amikor előtte valóban tettél is érte vmit. 10-25-50-75 évig edzettél, dolgoztál, feltaláltál, megalkottál, elvégeztél, stb.
Mondjuk olyasmiben, ahol sosem adnak díjat, nem hirdetnek győztest és nem mutatják a TV-ben.

Vagy sajnáljunk olyanokat, aki sosem értek el semmit, de pár percig azt hitték, hogy kapnak vmit 'véletlenül', vagy teljesen érdemtelenül - majd mégse. Már a gondolattól is megborzongok.

ShowHide spoiler #

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Rendben, de ha tettél érte, ha nem, azért milyen szar lehet már. Akármilyen verseny, ever. Baromi szar érzés lehet, tökre örülsz, aztán közlik, hogy jajj bocs, mégsem, ha készültél rá 15 évet, ha nem, szar érzés. A többivel egyetértek, ez adottság, meg alapból hülyeségnek tartom, mert "gusztus dolga" a szépségverseny.

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.



eleve az, hogy a szépség szubjektív dolog. lehet akit én találok szépnek az neked nem jön be, és fordítva. tehát erre versenyt alapozni eleve baromság.
oké, egy bizonyos szintig lehet objektíven mérni, de azon túl már teljesen egyén függő.

én pl nagyon szexinek tudom találni ha egy csaj egy picit bandzsít, nem hinném hogy valaha is lesz bandzsi szépségkirálynő.

ezen túlmenően, ha már versenyt csinálnak belőle, és elbasszák az eredményhirdetést (ráadásul nem egy faluvégi rendezvényről van szó) akkor az bárki emberfiának szarul esne

ahogy dispo is megmondta

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Fociban erdekel valakit hogy 2. voltal? Nem sokakat vilagszinten (max az orszagodat, de ott akkor is orulnenek neked ha 20. lennel). :)

Azért az Aranycsapatot sokan ismerik még ma is külföldön, és nem szerencsétlen vesztesként. Ellenben az elbukott berni döntő miatt, és nem a megnyert olimpia vagy Európa Kupa miatt. OK, a 6:3 is sokat nyom a latban, de világszinten inkább a vb-döntő. De máig emlegetik a Cruyff-féle holland válogatottat is.

A szépségversenyeket tekintve egyetértek, én sem tartom őket túl sokra. Hogy majdnem győzni rossz dolog, az nyilvánvaló, de a sportban almanachok ide, címlapok oda, nem csak a győzelem számít. Gyakorló szurkolóként pedig mondhatom (mivel alkalami sportolgatásomban a győzelem nem fenyeget, azt hagyjuk :), hogy a legfontosabb, hogy ott legyen a csapatod, legyen út, amit végig lehet harcolni együtt. Ez sokkal többet ér végső siker nélkül is, mint egy-egy szenzációs győzelem (ünnepeltem már külföldön nemzetközikupa-győzelmeket, idegenben magyar bajnoki címet, tehát nem savanyú a szőlő). De a szakmai és a belterjesebb szurkolói körökben is emlékezetesd marad egy-egy jó, de nem győztes csapat vagy sportoló sokáig. Persze óriási különbség volt győzelem és vereség között, ez tény (éltem már meg szurkolóként sorsdöntő büntetőpárbajt mindkét irányba).

Abban persze egyetérte, hogy egy második hely gyakran előkerülhet tüskeként vagy zrikaként, de gyakran sikerként is. Van olyan ezüstünk, melyre kellemesebb gondolnom, mint egy aranyunkra, és nem is emlékszik rá kevésbé a közvélemény.

Sors bona, nihil aliud.



amugy is eleg baltaval faragott arca volt kolumbianak, akkor mar inkabb USA

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



elég távoli példa, de a győzelem-vereség párhuzamra én is tudok példát mondani.

pl, videójátékokban egy szorosabb, nehéz vesztes meccs is tölthet el jobb érzéssel, mint mondjuk egy sokkal könnyebb nyereség is.

pl hots-ban voltak olyan meccseim, ahol annak ellenére hogy kikaptunk, azt mondtam jó meccs volt, mert végig feszes izgalmas kb kiegyenlített felek közötti játékban volt részem.

persze amikor faszlámák miatt kap ki az ember, vagy mert egyszerűen túlontúl jó az ellenfél csapata hozzánk képest, az nem nagyon táplál ilyen érzelmeket az emberben.

de mint mondtam, egy látványosan gyengébb ellenfél ellen megnyert meccse sem okoz akkora örömet. (persze még mindig jobb így nyerni, mint szarrá alázva veszteni.)

nálam kb így áll fel a sorrend:

1. egy szoros, kiegyenlített küzdelmet, (ahol kb percenként változik az hogy kinél van az előny) megnyerni
2. egy viszonylagosan rosszabbul induló meccset fordítani és valamilyen 'csikzsebből előhúzott' művelettel és/vagy mákkal váratlanul megnyerni.
3. egy szoros, kiegyenlített küzdelmet, (ahol kb percenként változik az hogy kinél van az előny) elveszteni
4. egy súlycsoportokkal alacsonyabb rangú ellenfelet porba alázva nyerni
5. egy súlycsoportokkal magasabb rangú ellenféltől megalázó vereséget szenvedni
6. egy jól induló, jól haladó (megnyerhető) meccset valamilyen nagyobb baklövés miatt váratlanul bebukni
7. láthatóan fogalmatlan és/vagy szándékosan rosszindulatú emberekkel egy csapatba kerülve és általuk hátráltatva egy közel azonos szintű csapattól kikapni

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Az is szar érzés, mikor bepállik a lábujjaim között.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Már csak egy kérdésem lenne: nincs egy Aspirined?

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



:DD

Brain: Jeez... Mindenki tudja...

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson



"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Túltoljátok... úgyhogy inkább belinkelem ezt (NSFW):
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=7RQOajY5Ugs

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!