Jelenlegi hely

Pupillától planétáig – Star Citizen fícsörvideó

Utolsó bejegyzés

Pupillától planétáig – Star Citizen fícsörvideó

Chris Roberts űrhajós projektje már annyi dollármillióval büszkélkedhet, ahány dalmatából akart Szörnyella De Frász új bundát csináltatni magának. A Star Citizen legújabb videója a fejlesztés alatt álló procedurális bolygógeneráló rendszert mutatja be. A kezdőkép egy űrhajó pilóta pupillája, a zárókép pedig az a bolygó, amin a pilóta található. A látvány mellett felirat jelleggel tálalt technikai részleteken is lehet csámcsogni.

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=-yLTm8DZ8s4


hkr képe
hkr


Én simán elnézem nekik, hogy ilyen sokáig kalapálják. Afelé az első apró lépés felé haladnak, ami egyszer majd a jövőben olyasmihez vezet, amit igazán játéknak nevezek és amihez az erőforrásoknak is bőven fejlődniük kell. De ez marha jól néz ki. 15 év múlva, ezen a fonalon tovább haladva remélem már egész naprendszerek, vagy egy egész galaxis lesz benépesítve procedurálisan. Fizikával, természeti jelenségekkel, bolygókkal, élettel, bioszférákkal, egy űrhajóval és legénységgel.

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson



Igaz ez, csak sose lesz kész :D



Chiller írta: Igaz ez, csak sose lesz kész :D

Az b*szna be ha kész lenne. MMO lesz, azok meg gyk soha nincsenek készen, csak van egy megjelenésre kész állapot de attól még kalapálják tovább.
Amúgy még csak 3 éve fejlesztik, szóval nem tudom mire fel ez a hülye szöveg.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

De ez marha jól néz ki. 15 év múlva, ezen a fonalon tovább haladva[...]

...már a bétaverzió trailerének a teaserét nézzük. Hacsak be nem jelentenek addig pár új feature-t, amit még be kell építeni.

Sült már el jól ennyire ambíciót halmozó projekt a játékfejlesztés történetében? Én nem tudok rá példát. Drukkolok nekik, de nagyon nehéz hinnem. Mondjuk én eleve beértem volna egy Wing Commander-utóddal is mai szinten.

Nem vagyok a fejlődés és a forradalom ellen, de az efféle egyszerűbb jóságok is nagyon hiányoznak, és ezen a sandbox Elite Dangerous vagy a világmegváltásnak szánt Star Citizen semmit se segít.

@torzonborz

Az MMO-s megjegyzés valahol jogos, de azért legalább a játékformáig való eljutást meg kéne érni. A WoW-ból is volt valaha egy játszható vanilla.

Sors bona, nihil aliud.



Zoo írta: Mondjuk én eleve beértem volna egy Wing Commander-utóddal is mai szinten.

Nos, az lesz a Squadron 42. ;)
Az mmo megjegyzés meg jogos, hiszen a Star Citizen az lesz.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Annyiból jogos, hogy tulajdonképpen az (ami esetleg játszható egyedül vagy privátabb körülmények között), annyiból nem, hogy attól még egyszer meg kell jelennie játszható formában. Az egész modell pedig rendkívül rendhagyó, ezért nehezebb hinni. Tipikusan olyan projekt, amibe bele sem lehet vágni, vagy félúton lelövik. Kiadó nélkül más a helyzet, de azismeretlentől a félsz ott van bennem a nagy ambíciók és az egyre halmozódó ígéretek miatt.

Sors bona, nihil aliud.



Ha Chris Robertsen múlik, még éveket várhatunk mire kiadható formát ölt:) De én bízom benne, ha világ el is szalad közben mellette, egy klasszikus kerül ki kezei közül.



2011-ben már villantották a techdemot a módosított Cry 3-mal, úgyhogy van az már vagy 5 éve, hogy hegesztgetik (vagy +1 év, mert ki tudja a techdemó mennyi idő volt, de nem pár hónap az biztos).
Chris ígérgetéseiről itt egy táblázat

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Aha, akkor mutasd meg azt a techdemót lécci...

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!