Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés

KMZ képe
KMZ

Tény, hogy mostanában elég nehéz ismerkedni értelmes nőnemű egyedekkel

Most akkor ellentmondottál magadnak? :)

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



és nagy kő alatt lakik a nagy béka :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



KMZ írta: hogy nem két nyomorult kapaszkodik össze hogy felemeljék egymást, lesz ami lesz alapon - inkább azt hogy két egyedüllétében is elégedett ember valami jobbat hoz létre a szövetség által

hashtag coelho

Regen minden jobb volt.


KMZ képe
KMZ

hát most hogy írjam vaze? :) Amúgy Coelho is kifoshat a randomgenerátorával néha egy-egy igazságot :D

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Majdnem 7 éve nincs senkim, nem hiányzik.


CJ képe
CJ

Miért nem hiányzik?

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



A rohadt életbe már, elegem van ebből az évből! Egyetlen nap, egyetlen nap kellett volna már csak. A terv az volt, hogy reggel beadjuk a gyereket iskolába, elmegyünk asszonnyal megnézni az Ébredő Erőt, gyereket összeszedjük, csomagolunk, kimegyünk a téli vásárra még egy picit, majd vonat, és irány vidékre 2 hétre.

Na, ma reggel fél négykor ébresztett a gyerek, hogy rosszul van, majd mellénkrókázott. Hányás-hasmenés vírus. Csodálatos, egyszerűen csodálatos! A gyerek már jól van, de az összes programnak lőttek...



De legalabb nem spoilereztek meg el.

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Kérlek, ne csak egy részletet emelj ki, mert ugye ezt még utána írtam:

Legalábbis ezt látom barátoknál, ismerősöknél.

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.



3.5 hét szabit tartogattam az év végére, hogy majd pihenés meg minden. A nagyobb gyereknek még iskola volt a kisebbet meg lepasszoltuk volna ismerősnek 1-2x és ketten is tudtunk volna lenni asszonnyal. Ebből az lett, hogy szabi első napján hazahozott valami fosós hányós vírust a suliból és végigment mindenkin. Másfél hétig küszködtünk vele. Most meg vége a sulinak és esély sincs egy pici pihenésre se.



Lou képe
Lou
Donator

szerencsére továbbra is megvannak a barmok az utakon.
sógoromékkal jól megpakolva szatyrokkal megyünk át a zebrán, 1/3-ánál járunk, amikor elkezd villogni a zöld.
tisztában vagyok a kocsis forgalommal, 50m-rel előtte van egy másik zebra, ami hamarabb vált pirosra, és már elindulhatnak a kocsik, de fölösleges hajtani, mert úgyis lassan vált át a következő, csak fölöslegesen kellene fékezni.
halljuk hogy valami irgalmatlan fasz kerékkipörgetve elindul a sárgára, és száguld a zebra felé, amin haladunk át. majd persze odaérve fékeznie és megállnia kell, mert még piros a lámpája, de nekiáll mutogatni, hogy gyerekkel a nyakban megyünk át a zebrán mikor neki már majdnem zöld. nyilván egy régi swiftes kis pöcs volt, de olyan megnyugtató, hogy ilyen kretének is vezetnek útjainkon.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Én konkrétan agyfaszt kapok a mindennapoktól, ha túl sokan vannak az utakon. Nah most nálam a vasárnap hajnalon túl már szinte bármi túl sok. Gyűlöletes dolog ennyi teljesen alkalmatlan emberrel együtt próbálkozni az 'optimális' egyik pontból a másikba történő eljutással.
Természetesen nem azt mondom, hogy mindenki antitalentum. De olyan magas az 'ÚRISTEN AUTÓK ÉS MOZOGNAK' típusú emberek aránya, hogy képtelenség értelmesen közlekedni. A legalapvetőbb problémákra sem látják a megoldást, sőt, hihetetlen vakságról és korlátolt ostobaságról tesznek tanúbizonyságot a (!) napi rutin részeként.
Egy 30 részes (részenként 45 perces) dokumentumfilm sorozatot biztosan lehetne arról forgatni, ki és mi minden, de főleg mennyire van elbaszva a magyar utakon és fejekben. (Értelemszerűen csak a közlekedés kapcsán, mert tágabb értelemben feldolgozhatatlan lenne az anyag.)

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Csak annyit teszek hozzá, hogy minden nap 9.ker-óbuda(régebben csepel-óbuda). Szerinted? Agyfaszt kapok nap, mint nap.
Katasztrófa. Rájöttem, hogy az autóban a kormány tulajdonképpen a sáv követésre alkalmas eszköz, semmi másra nem képesek használni. Előre nézni 100m-ert? Vagy 50-et? Felejtsd el. Sok barom fasz. Azonkívül mindegyik a mobilját nyomkodja. A forgalomtervezők meg nem tudom hol a picsába tanulták a szakmát, valamint az sem ártana, ha valamelyik nagytudású kimenne és megnézné mit is kéne csinálni konkrétan, mert papíron lehet jól mutat az eltervezett lámpa beállítás, de baromira nem működik az életben. Megmondom nektek őszintén, kezdem rohadtul leszarni a KRESZ-t, ha betartom 50 perc mire hazaérek, ha nem 30. Az napi 40 perc az életemből a sok idióta nemtörődöm barom miatt. Sok éven keresztül próbáltam normálisan menni, nem bevágni a másik elé, mert tudom, hogy milyen szar, de 8 év napi átlag 30km városi baszkodás után már nem érdekel, nem lehet közlekedni, mert senki nem figyel a másikra. Persze lehet mondani, hogy mekkora szararc vagyok, mert ha mindenki így gondolkodik, akkor hova lesz a világ, meg mittomén okosságok, majd ha letolsz annyit napi szinten, mint én és simán jól bírod, meg szerinted ez így rendben van, akkor beszólhatsz. Árulja el nekem valaki, hogy miért van az, hogy a külső sáv megy MINDENHOL konstans a legjobban, hogy mi a tökért olyan rohadt nehéz indexelni az a kurva karral, ami ráadásul totál kézre áll, hogy ménem lehet 50-el menni az 50-es táblánál és 70-el a 70-esnél...etc., a piros lámpa előtt 2 autónyira megállni és gyök2-vel megközelíteni, amúgy meg, ha egy béna fasz vagy és félsz vezetni, akkor takarodjál kifelé a külsőbe és ne akarj rendőr se lenni, mert nem vagy az! Na így nagy hirtelen ezek jutnak az eszembe, de persze kb. olyan wall of text-et lehetne még írni a sok baromról, hogy az már egy kisebb novellát kitenne.
Amúgy kellemes ünnepeket :)

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.



Stimmel.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



ehüm... sofőrök...

Két esetet emelnék ki, de legalább száz ilyenből.

Gyógyszertár
1) apóka nyújtja a kezétt, én meg nézek, hogy hát bácsi kérem, nem lehet hogy azt a receptet tetszene akarni kiváltani, ami az imént kiesett a kezéből a földre? Ő néz, majd - kb tíz másodperc késéssel - utánakap. Majd újabb 15-20 másodperc múlva lehajul felvenni. Kérdésekre is ilyen késleltetéssel válaszol. Miközben kapja a gyógyszerét, kifejti, hogy "mindenhová autóval járok, egész nap csak vezetek".
Fasza...

2) -Aszpirint lesszíves
-Tíz vagy húsz legyen?
-öööö.... ööö... mi a különbség?
-...hát hogy tíz darab aszpirin van a dobozban, a másikban meg húsz...
-...
-...árban is mindegy, ötszáz vagy ezer...
-...
(leteszem elé, döbbenten néz jobbra, balra, megint jobbra, láthatóan nem halad a folyamat)
-Tudja mit, vigye a kicsit, nem jár rosszabbul, ha kell bármikor vihet még.
(kábán fizet, rosszul, visszaadok, távozik...)
éééés, autóba ül.
El tudom képzelni ezt a döntésképes, pengeéles agyú embert ahogy megy kifelé az M1M7 elágazásnál: Na, jobb vagy bal...?



Szeretek asszonnyal "vitatkozni". Bármit csinálok, én vagyok a fasz a végén. Lehetetlen jól kijönni belőle, pedig a végén ő "nyer", de a akkor már be van duzzogva, így már nem jó, ha az van amit ő szeretett volna, mert én biztos nem azt szerettem volna.

Well.... f*ck. o.O



Helyedben dobnám.



De jó-e a haragszex?

ibi amentia latet



Arrol meg, hogy az asszonyon elojott a kapuzarasi panik, szoval lehet, hogy lesz alkalmam.

sajna tenyleg...
talan sikerul korrektul megoldani, de qrvara magam alatt vagyok
mindenkepp kevesebbet fogom latni a kolkoket, kb. osszeomlott az eletem.

Parizer forever.



Hm, pedig egy harmonikus család benyomását keltetted eddig. Női kapuzárási pánikról még nem hallottam, ezt mit takar?

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Hm, pedig egy harmonikus család benyomását keltetted eddig.

ugy is ereztem, eletem legboldogabb idoszaka VOLT

Női kapuzárási pánikról még nem hallottam, ezt mit takar?

ugyanaz mint a ferfiaknal

mid life crisis
2

Parizer forever.



Mi történt? Elvál(ta)tok?



Légy férfi.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Ez egy érdekes cikk volt. Még nem olvastam a témában.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



SleepyOne írta: Szeretek asszonnyal "vitatkozni". Bármit csinálok, én vagyok a fasz a végén. Lehetetlen jól kijönni belőle, pedig a végén ő "nyer", de a akkor már be van duzzogva, így már nem jó, ha az van amit ő szeretett volna, mert én biztos nem azt szerettem volna.

Pár tutorial:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=iNSt3wJXZk0
rwurl=https://youtu.be/_Dybby26QnU?t=62

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson



vagyis?

Parizer forever.



Nem szívesen példálóznék a részletek ismeretének hiányában, szóval képzelj ide bármit az "akkor elmegyek és megkúrok minden 22 évest" és a "drogos kurvának állítom be és elperelem a gyerekeket" között.

Ha meg nem csak minden második hétvégén akarod látni a gyerekeidet, DE tetszett az otthoni kiszolgálás is, akkor találd fel magad.
Az én diplomatikus javaslatom (hasonló elvek mentén élek): A gyerekeknek két teljes szülő kell, vagyis ha a panasz nem ilyen jellegű, hanem első sorban csak máshol akar baszni vki, akkor menjen csinálja, este 10-re érjen haza.
Vagy jövőre.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



pókok özönlenek a karácsonyfából.... mire észrevettük a szobában mindenhol icipici pókok szaladgáltak...



Egy filmet mindenképpen tudunk javasolni neked.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!