Jelenlegi hely

Szánalom, bulvár, kaka

Utolsó bejegyzés


De egyébként most őszintén? Ezeket kidönti el? Ül bent valaki a szobában. "Úristen a kedvenc énekesemet nem támogatja a Telekom?! Megmutatom én nekik kivel packázzanak!" és rácsap a hatalmas "mondjuk le mind a 130+ szerződést egyszerre" piros gombra? Én ilyen nem csesztem ilyet 8 éve szakmában, pedig láttam már pár érdekes dolgot. Telekom helyében olyan simán perelném a kormányt az EUnál, hogy tripla annyit fizessenek. Sajnos ezt a büntit is (mint a NAV által bukott 45 milliárd Forintot is), viszont mi fogjuk kifizetni... el kell menni tényleg ebből az országból.

Ákos felmondja a szerződést a józan ésszel.
A Telekom felmondja a szerződést Ákossal.
A kormány felmondja a szerződést a Telekommal.
Az EU felmondja a szerződést a kormánnyal.
Az ENSZ felmondja a szerződést az EU-val.
Az UFÓk felmondják a szerződést a Földdel.
A Világmindenség felmond mindent mindenkivel.
Kösz, Ákos!



el kell menni tényleg ebből az országból.

jóreggelt :D amúgy bámulatos :(


Tno képe
Tno

Ezeket kidönti el? Ül bent valaki a szobában. "Úristen a kedvenc énekesemet nem támogatja a Telekom?! Megmutatom én nekik kivel packázzanak!" és rácsap a hatalmas "mondjuk le mind a 130+ szerződést egyszerre" piros gombra?

Pontosan így.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



de komolyan, ez egy lebuj...



Mégis ki? A dagadt törpe személyesen ofkorsz, mint mindent de mindent az égadta világon. Egyszemélyes kézivezérlés van, a másodvonal már csak egy nagyságrenddel lejjebb ugrálhat.
Persze gondolom jól meg is shortolták, h legyen kis péz ráhel vadiúj lábaira.

http://444.hu/2015/12/17/talalgassunk-kinek-a-kedveert-mozgatta-meg-a-kormanyszovivo-a-telekom-arfolyamat

Vill du bli ihop med mig?



Én aggyal se tudom felfogni. Létre kell hozni egy új szintet, mert az epikus képzavar, vagy a galaktikus szereptévesztés ezt nem fejezi ki.

A legjobb rész (nem tudom index-en volt-e, ez HVG-ről van):

"A kormány megdöbbenéssel értesült a Telekom lépéséről, amely meggyőződésünk szerint mind a magyar alkotmány szellemével, mind pedig betűjével ellentétes"

Már hogy az Ákos nem kap munkát. Érted.

...

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw




Ugylatom sem a fogalmazas sem a hoeses nem volt az erossege a sracnak :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut




Aszem bölcsebb volt, amíg nem lehetett politizálni... :D

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw




doctor?

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Az bizony. :)



el kell menni tényleg ebből az országból.

Egy fenét: pont azért tartunk itt, mert az élelmesek elmennek, a többi meg csak panaszkodni tud az otthon kellemes melegében ahelyett, hogy inkább elkezdene aktívan politizálni - mert nyilván kell egy párt, a mostaniak fabatkát sem érnek - meg demonstrálni a kaki elkergetése érdekében. Nincsenek olyan sokan a kutyák, és még a tágabb belső kör is utálja őket, csak nem mernek pofázni. A pufi nélkül szétgyilkolnák egymást két perc alatt.

És hogy hogyan lett eldöntve a dolog? Úgy, hogy kedves vezetőnk hiába végezte el a jogot, primitív parasztgyerek maradt örök időkre.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Nagyon csőlátásod van, és egocentrikusan gondolkozol. Az, hogy te felemeled a hangod, nem jelenti azt, hogy más is azt akarja. Nyílván ha te lennél politikus, másnak nem tetszene az amit csinálsz. Sokkal egyszerűbb átmenni egy olyan közösségbe, ahol az történik, amit te szeretsz. A többieket meg békén hagyni, had csinálják azt amit ők szeretnek.

Ha ebből a rendszerből mindenki elmegy, aki nem ért vele egyet, és természetes szelekció alapján a rendszerben olyanok maradnak, akik nem tudják fenntartani (mert azokra alapozták akik dolgoztak és volt eszük, csak elmentek), akkor az magától be fog dőlni. Miért maradjon itt pár dolgozó értelmes embert ezt végigszívni?

Te is ugyan úgy elmehetsz máshova, ahol neked jó.

És ne, nehogy rákösd a migrációt ellenpéldának, mert tök nem ide tartozik.

Well.... f*ck. o.O




kész. :DD

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Zseniális :D

Well.... f*ck. o.O



Sírok. :D




Sokkal egyszerűbb átmenni egy olyan közösségbe, ahol az történik, amit te szeretsz.

Pont erről beszéltem: a nehezebb végét kéne megfogni a dolognak, az meg a többségnek büdös. Tudom, hogy sokakat a kényszerűség visz rá a katapultálásra, de pl. az én ismerősi körömből csak az ment, aki jól keresés helyett kurva jól akart keresni, szóval több oldala van ám ennek is. És félre ne érts: nem azt mondom, hogy aki elmegy, az szar ember, azt mondom, hogy a változásért küzdeni kell, így értelemszerűen ha nincs olyan, aki erre hajlandó, akkor vagy nem lesz változás, vagy olyan változás lesz, ami ugyanolyan szar lesz, mint az, ami most van. Nem azért ilyen selejt a majdnem teljes politikai garnitúra manapság, mert ez természetes, hanem azért, mert nincs konkurencia.

Abban egyetértek, hogy be fog ez dőlni magától is, csak nem mindegy, milyen állapotban végzi. Ha azért dől be a kormány, mert gazdaságilag kampó, akkor gondolom, te is látod a csöbörből vödörbe feelinget.

Na meg a közvélemény is érdekes állatfaj: most is Ákoson, ezen a senkin vagyunk kiborulva, miközben egy adag pedagógus nov 30. óta várja a fizetését, a szivaros menyét meg éppen most vásárolja fel a fél magyar médiát. Aztán persze elfelejtjük ezt is, mert itt mindenki csak csöndben háborodik fel - a lengyelek pl. most éppen utcára mentek azért, mert pincsikutyákat akart alkotmánybírónak a kormány, mi ezt leszarjuk, sőt, még abból se csinálunk balhét, ha lenyúlják a magánnyugdíjunkat. Kb. 20 olyan dolgot tudnék neked felsorolni az elmúlt 5 évből, amiért bármelyik, fejlett demokráciával rendelkező országban bukik egy kormány, sőt, Orbánnak már vagy 10 éve itt sem kéne lennie, mint többszörösen bukott politikus.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



A főnök nélkül heteken belül szétesne ez a kádár jános emlékpárt. Teljes abszolutizmus van.

Vill du bli ihop med mig?



a nehezebb végét kéne megfogni a dolognak

nope, te itt elsz meg par evtizedet a bolygon es utana keszen van a mese. Semmi ertelme hogy nehezitsd a dolgokat magad es a csaladod korul. Az politikai propaganda hogy "majd a gyerekeidnek jobb lesz, ezert dolgozz" , szo szerint minden allam evszazadok ota ezzel probalta etetni az embereket hogy nyugiban es az orszagban kontroll alatt maradjanak.

A "nepcsoport" fogalma overrated, csak az adott allamnak az erdeke hogy te igy gondolkozz ami fenn akarja tartani magad a te segitsegeddel. Neked az az erdeked hogy azokkal az emberekkel tudj egyutt elni akik hasonloan ugy gondolkodnak mint te hogy egyszerusiteni es effektivebbe akarjak az eletet tenni maguk korul. Igy elobb utobb mindenfele ilyen emberek es rendszerek lesznek, mivel azok a rendszerek amik inefektiven mukodnek egyszeruen be fognak dolni, azok amelyekben meg olyan emberek lesznek mint te es normalis, konnyu eletet akarnak maguk kore meg felerosodnek.

Ahogy haladunk elore eleve egyre tobb ember vandorol mindenfelol mindenfele, keveredik mindenfele nep mindennel. El fog tunni a "nepcsoport" fogalma, es elobb utobb az eltero nyelvezetek, kulturak fogalma is.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



A nemzetállam, mint társadalmi képződmény valóban úgy tűnik, hogy kezd kiüresedni, de közösségi szinten azért nagyon is létezik és létezni is fog még évszázadokig biztosan. Az emberek nagy többsége csak egy országban tudja igazán otthon érezni magát.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



A nemzetállam, mint társadalmi képződmény valóban úgy tűnik, hogy kezd kiüresedni, de közösségi szinten azért nagyon is létezik és létezni is fog még évszázadokig biztosan.

tobb mint valoszinu.

Az emberek nagy többsége csak egy országban tudja igazán otthon érezni magát.

ez igy van, de ez a tudat kihal majd az emberekbol lassan. Es mindegy lesz melyik "orszagban" elsz majd mivel mindenhol mashol is ugyanolyan kulonfelen kinezo es viselkedo emberek lesznek korulotted.

A tendenciat nezve ahogy haladunk elore a tortenelemben egyre nagyobb egysegek es uniok vannak (regen indultunk ugye apro egymassal harcolo torzsekbol, majd falukbol, majd varosokbol, majd allamok, most meg nagyobb uniok), a vegen a kulturalis, nyelvi, es rasszok intenzivebb osszemosasanak kovetkezteben teljes szintu egysegek fognak lenni, es nyilvan eltunik az allamoknak a klasszikus fogalma, mindenki mehet majd szabadon mindenfele ahol ugy iteli meg hogy effektiv szamara elni. Mindenhol meg fogja erteni mit mond a masik, eleve csomo "osszemosott es kulonbsegekben egyre enyhulo" kulturakkal fog talalkozni, kulonbozo keveredett rasszokkal.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Plusz ha gyereket kint neveli az ember, nem bezárva-elzárva, akkor a gyerek már inkább kinti lesz, mint idevalósi.



igy mosodik a nyelv, kultura, es a "nep" fogalma is el vegul.

A gyerek rajon hogy nem celja hogy egyetlen elzart nepcsoport erdekeit kezdje kizarolag vedeni, hanem hogy minel tobb emberrel ossze tudjon dolgozni, minel tobb emberrel kapcsolatokat tudjon epiteni az eleteben, ezeltal minel egyszerubben tudjon reagalni a megprobaltatasokra es a kulso valtozasokra amik barmikor bekovetkezhetnek (akar tobbszorosen) az eleteben.

Aztan mint mondtam az orszag fogalma is elmosodik mivel mi mas tartja az adott embert az adott csoportban mint hogy nem tudja megerteni mashol mit mondanak neki, meg szerinte "furcsan" viselkednek (kulturalis kulonbsegek ugye), esetleg nem ugy neznek ki mint o, vagyis pontositva nem ugy mint megszokta eddig maga korul.

Viszont a keveredessel ezek a problemak mind eltunnek, barhova mehet, ugyanugy megert majd mindent, az egyeduli kulonbseg max az lesz hogy itt bena gazdasagi lehetosegei vannak, mashol meg sokkal konnyebben ossze tud majd dolgozni mas emberekkel.

Es ez tokeletesen jol van igy ebben az iranyban haladva, mivel a nyelv eleve csak elzartsag miatt alakult ki olyanna amilyen (masok nem hasznaltak sem formaltak csak a csoport), a kulturalis kulonbsegek meg szintugy az elzartsagbol alakultak ki, az adott csoportnak azok a szokasok segitette a mindennapi elzart eletuket konnyebbe tenni.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."




Esetleg még egy másolatot az alkotmányból (vagy mi a f*sznak hívják mostanság)?
Elképesztő innen, elég távolról látni, olvasni, hogy mi folyik odahaza. Végtelenül szomorú, hisz' egy szűrt, torzított képet látok, de amit egyesek levágnak különböző platformokon, az a butaság egy egészen új formája. Sajnos már röhögni sem tudok rajta és .... ááá, ez már politizálás lenne, hagyjuk a 'csába


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Ezt úgy hívják, hogy utópia. Tény, hogy a nagy nyitott és szekularizált nyugati társadalmak, melyek közül nem egy a népek olvasztótégelyeként jött létre, ez így látszódhat, de a világ ennél tágasabb. Ebbe az irányba tartunk, de még nem látjuk a folyamat végén. És az is látszik, hogy a homo sapiens egyedeinek többnyire szüksége van különböző identitásokra. Egyelőre nem egyértelmű, hogy a vallás, a lokálpatriotizmus és a nemzet lecserélhető a többségnél varázsütésre. Személy sezrint ezeknek inkább átalakulását, egymás élését tartanám elképzelhetőnek és üdvösnek, nem pedig megszűntét.

Pláne jobban kitekintve, a faj populációjának egyre nagyobb arányát adó Afrikára, Ázsiára. Az antimigrációs propagandát hagyjuk, de azt mára mindenki tudja, hogy nem automatikus és azonnali a nyugati kozmopolitává válás, még őshonos észak-amerikai és európai tömegeknek is nehezükre esik, másoknak meg még inkább. Lehet, hogy ez lesz a történelem vége (ahogy a liberális demokráciáról mondta egykor Fukuyama), de most még nem bebiztosított, számos ellenerő feszíti a társadalmakat.

A tendenciat nezve ahogy haladunk elore a tortenelemben egyre nagyobb egysegek es uniok vannak (regen indultunk ugye apro egymassal harcolo torzsekbol, majd falukbol, majd varosokbol, majd allamok, most meg nagyobb uniok), a vegen a kulturalis, nyelvi, es rasszok intenzivebb osszemosasanak kovetkezteben teljes szintu egysegek fognak lenni, es nyilvan eltunik az allamoknak a klasszikus fogalma, mindenki mehet majd szabadon mindenfele ahol ugy iteli meg hogy effektiv szamara elni.

A Szovjetunió, a mongol, a török birodalom vagy a szunnita kalifátus csak kisebb lett, ahogy a német is :) A kalsszikus nemzetállam csak néhány száz éve létezik. A nacionalizmus ez egyes korábbi formákat egyesített, másoknak a vesztét jelentette az új államszervezési elv mentén. De korábban is léteztek nyitottabb egyesítő birodalmak (lásd Róma), a középkori "kozmopolitizmust" pedig keresztény univerzalizmusnak hívja a szakirodalom. Szóval van igazság abban, amit írsz, de ez is egy beszűkült európai történelmi szemléletet képvisel, kihagyva annak vargabetűit. Míg a görögök városállamokba szerveződtek, addig a perzsák birodalmat építettek, Kína, ha nem is mindig volt egységes, illetve mongol uralom alá is került, egy több ezer éve létezik, és nem törpeállamként.

A tömegkommunáció, a közlekedés fejlődése velejáróiról szól, az amit írsz, és bár ezek korábban is segítették nagyobb méretű állami és birodalmi kiterjedést (ugye mai technikai eszközökkel sokkal effektívebb uralom valósítható meg, mint valaha, de ugyanez igaz az átlagemberek információszerzésére és véleménycseréjére is), nem lehet egy egyenes vonalú mozgásként leírni a történelmet, leszámítva persze az idő telését és a technika alkalmankénti visszaesésenkénti fejlődését. De számomra ez így nagyon zanzásított és tudománytalan, ha egy fórumon talán nem is kéne annyira komolyan venni.

Sors bona, nihil aliud.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!