Jelenlegi hely

Star Wars Battlefront

Utolsó bejegyzés


Jogos, ma hármat játszottam, két aimbotos is volt. DartMachen... meg Dopcio. Van valami hivatalos módja a jelentésnek?




szokásos minden frostbite engines jatek alatt azonnal mukodnek a regi cheatek effektus? :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Ahogy nézem, már a bétánál voltak "dobozos" megoldások, bár lehet, ezek többsége csak lehúzás. Akit én láttam, az asszem survivalen nyomott egy 80:5 statot, illetve volt egy walker assault, ahol ahogy spawnoltam, rendre 2 másodpercre rá már meg is haltam. Na ez utóbbinál olyan aktív volt a chat, hogy egy idő után szerintem nem is játszott senki a "mi" csapatunkból, hanem folyamat csak anyáztak. :D

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Nekem megvolt az első bejelentésem a saját csapatunkból, 70/8-as aránnyal, "Jojowk" nevű csaló geci :)



Lehetne egy újabb game mode, ki tud reportolni több csalót. :P



Szerintem stat alapján nem érdemes vagy csak óvatosan a reportolással, mert béta alatt én is simán csináltam 92/7-es statot, és másnál is láttam hasonló arányokat.

Choose your next words with excpetional care!




Akkor ezért tűntek el ezek a retkek BF3ból.

FairFight nem szűri ki ezeket viszonylag gyorsan?



Ment a lila telefon, te mocskos camper!!!

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Én azon gondolkodom, hogy - kiindulva a BF:BC2-es, BF3-as és BF4-es tapasztalatokból - mi viheti rá az embert arra, hogy elhiggye, egy reporttól majd hirtelen kibannolják a csalót - szerintem maga a jelentő csatorna sincs bekötve az EA-hoz emberemlékezet óta, vagy max. Indiában láttamozza ezeket valaki.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Ha tippelnem kellene, automatikus az egész, amikor jelentenek valakit minimum 100x-szor, akkor generál ticketet belőle a rendszer.



Mindenki csalo geci, akinek nalam jobb a statja!

Regen minden jobb volt.



Azé' vannak érdekes esetek. Pl. hogy respawnkor eleve lehetetlen távolságból + domb takarásból one hitel valaki, 48 v 1 KD vel...

A BF3 ban pedig csapattársat néztem (teljesen lehetetlen KD vel, ilyen 100+ v 3), hogy futás közben ide oda "rángó" felsőtesttel minden lövés 1 halál headshot... Biztos nem aimBot.

Oké, kódolók az egész hit checket letették kliensre (tehát a kliens jelenti be a servernek, hogy kit és hogyan talált el) - ez érdekes, de mondjuk a gyorsaság és a szerver kisebb terhelése miatt jártak el így. Viszont vmi sanity checket csinálhattak volna server oldalon is...



Hoppá, 33% osan akciós az originen. Bajok vannak az eladással? :) Pár napja, amikor valamelyik áruház 40 dollárért adta, estek is az EA részvényei 5%ot. A premierre van időzítve az akció, vagy az utóbbi igaz?



12.000 Ft? No thank you! Majd 2-3e lesz az akkor talán.



@ inkwizitor
Walker assaultban, nem Blaston, ami Team Death match.
@ EverIce
Remélem kicsit beszop az EA, mert azért ez az 5 pálya szánalmasan kevés, mégha teszik is, de kevés.
@ Oscee
MOndjuk tényleg :)



http://swbstats.com/

Ez vajon mennyire pontos? Ha igen, akkor az elég gáz...



Mert? Ezek elég jó számok. Nézd meg a bf4et.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Viccelsz, vagy nem egy statot nézünk? A BF4 két éves játék, és majdnem annyi a forgalma mint az egy hónapos gámának. Online PC játékosban még kevesebb is az SWB...



És akkor még nem láttad a BF: Hardline statokat :D

Az emberek tanulnak néha a hibáikból teljesen reális számok.

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Ez csak a csítereket írja.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Ráadásul az SW-nek most pláne illene felfelé húznia a számokat. Ráadásul eleve az volt a cél, hogy a könnyedebb játékmenettel többekhez jussanak el. Érdekes, bár nem meglepő, hogy a PC-s közönség tényleg hardcore-abbnak tűnik ez alapján.

A BF4 "ellen" szól viszont, hogy ott játszik a PS3 és az Xbox 360 is, a vezető platfrom PS4-et tekintve a Battlefrontot háromszor annyian játsszák most (bár napi 24 órában nézve BF4-ben a PC az első).

Sors bona, nihil aliud.



BF4 statisztikáját még az is megdobhatja, hogy - általam nehezen megmagyarázható módon - a DICE folyamatosan dob ki hozzá díjtalan új kontentet, most jött ki a BF2-es Dragon Valley BF4-es változata pl.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling




Rajtam kívűl még aktív valaki?



Egy ideje nem, mi a helyzet a csíterekkel?

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Már egy jó ideje nem láttam egyet se.

Viszont a team balance még nincs fixálva, és mostanában egyre jobban érződik a hiánya. Kezdem megutálni a WA és Supremacyt. Az a két véglet van mostanában, vagy a csapatommal lemossuk az ellenfelet, vagy az ellenfél gyaláz meg minket. Olyan szinten abuzálják/exploitolnak néhány pályán hogy már gondolkoztam rajta, csak Blastet és társait játszom.
Pl. Endor birodalmiként WA, a 4-5 t-21b/pulse cannonos felmegy a sziklákra a kezdésnél bal oldalon, miközben az erdőben jobb oldalról ugyannyi flankel Scout traitel dl 44-el. Sok sikert ahhoz, hogy kikapcsolj egy uplinket is. Nálam default a scan pulse azon a pályán, mert olyan farkasvakságom van a zöldre, de ebben a felállásban nem segít, ha egyedül jutsz el az uplinkig az erdőben, mert a reaktorba ziher nem jutsz be a snipasoktol.
Másik Jakku Supremacy lázadó, a középsőt elfoglalják a birodalmiak. A Corvettere felmegy a szokásos 4-5 sniper, AT-ST fedezékbe áll bal oldalon mögötte plusz jobb oldalon ATAT-ba ott hesszel igor. Oldalt nem tudsz menni, középen szétszednek a snipások vagy a gyalogosok. Értelmes pilóta ilyenkor nem akad, mert leszedik őket rakétákkal, vagy az ATST. Sakk matt.

Kétségtelen fejlődés ez meg kell hagyni, nem is lenne ezzel baj, ha nem lenne az arcodba nyomva KD statisztika. Így engem eléggé frusztrál, hogy Blaston a KD 2+, míg WA/Su néha izzadni kell, hogy 1 legyen a sok Bowcaster jump, snipa és homing miatt.

Bug: Jakkun majdnem ledarálok egy lázadót, erre bekapcsolja a pajzsot, és nyomja az emote-ot, hogy nem kapsz el. Alávágok az arrogáns seggének egy gránátot, felrobban és nem sebez rajta semmit... Persze miután lejött a pajzs szerencsére leszedtem a fejét. :)



EverIce írta: Bug: Jakkun majdnem ledarálok egy lázadót, erre bekapcsolja a pajzsot, és nyomja az emote-ot, hogy nem kapsz el. Alávágok az arrogáns seggének egy gránátot, felrobban és nem sebez rajta semmit... Persze miután lejött a pajzs szerencsére leszedtem a fejét. :)

Ilyenkor én odarohanok a fickóhoz, és leütöm a fegyverrel (középső egérgomb). :)

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Ezt szoktam én is, de nem mindig éri meg, mert vagy 50 et vagy 100 at sebzel, lehet egyszerre üttök, és akkor te is fekszel, vagy kicsit eloldalazik és nem találod el, ő meg igen. Én a jó blasterben bízok. Meleet akkor érdemes ha nem figyel valaki, orosz rulett

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!