Jelenlegi hely

Ki milyen videojátékkal játszott a héten?

Utolsó bejegyzés


Űrutazós sci-fi-vel kapcsolatban: állítólag a No Man's Sky azóta már egészen játszhatóvá vált ennyi év után és jönnek ki hozzá folyamatosan a kontentek. Tolja ezt a játékot valaki?



Tolni nem tolom és nem is toltam soha, de nyomon követem, mert elképesztő, hogy milyen mennyiségű kontenttel, grafikai update-ekkel, tengernyi új játékmechanikával, stb. bővült a megjelenése óta, és mindezt teljesen ingyen. A gyenge kezdés után elég alaposan kitettek magukért a fejlesztők, az biztos!

Chief Exorcist



én akkor hagytam abba amikor összeguberáltam különböző anyagokat, volt egy láda aminek a kinyitásához kellettek. egy részét beleraktam, meg visszamentem a többiért. na most a ládához nem találtam vissza, mert a térképen a jel eltűnt amikor a közelébe értem, de nem láttam merre van. tudom van egy egész univerzum, miért ragadtam le itt, de nagyon irritáló volt erre fél órát elpocsékolni.
tudja esetleg valaki, hogy most már jobb-e a navigáció?



en eleg sokat toltam vele meg evekkel ezelott es mar akkor is baromira elveztem. azota megmar annyi plusz kontent jott hozza ingyer raadasul, hogy elvesztettem a fonalat. elegge be tudja szippantani az embert a grind/farming elmeny, sztem csak ezert veszelyes. :)

"okey-dokey!"



The Last Stand Aftermath

Kis szaros lootolgatós zombi nyírós felülnézetes vacak. De csak be tud húzni újabb és újabb runra, pedig minden ki van maxolva már.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!