Jelenlegi hely

Filozófiai topik

Utolsó bejegyzés


A buzik amúgy szexuálisan brutálisan túlfűtöttek

malacka is mindig ezt mondta. Sztem ennél csak a pedofilokban lehet durvább a szexuális töltet.



megertem, nekem is sxoro mondja a tudatos enem, hogy dolgozzal, mikozben az osztonos meg, hogy sut a nap, menj el bicajozni inkabb. :)

Oh ez nálam is megvan :D

Viszont, ami szerintem bonyolítja a dolgot, hogy bár a Kormány lehet, hogy kvázi nem a homoszexualitás, hanem az lmbtq propaganda ellen harcol, viszont a szavazói jelentős része - vidéki jobboldali arcok - direktbe rühellik a melegeket.
Szerintem attól, hogy valaki meleg nem következik, hogy hazaáruló legyen, se az, hogy kampányolni akarjon a melegség mellett (lásd "normális melegek" és Pride), így simán beállhatna jobboldalra, viszont, ha kiderül róla, akkor az az addigi politikai karrierjének végét jelenti, mert a választók nem így állnak a kérdéshez.



jo de te jogtanacsos vagy, cegresztulaj, alkalmazott, en meg egy megturt peon, akit 99%-ban mar kiturtak. februarra tippeltem, hogy kirugnak, de ezek nagyobb balfaszok mint hittem, meg mindig nem keszultek el. tobb mint 2.5 eve fejlesztik ezt a szart... anno 1 ev alatt irtuk meg, kevesebben, ocskabb eszkozokkel, aztan .net alatt ujrairtuk 2008-ban fel ev alatt, ugy hogy teljes cnc gepvezerles benne volt, ami most nem kell. de ezek a balfaszok 70% funkcionalitast keptelenek megirni 3x annyi ido alatt, AI segitseggel, tobb emberi eroforrassal.

Parizer forever.



így simán beállhatna jobboldalra, viszont, ha kiderül róla, akkor az az addigi politikai karrierjének végét jelenti, mert a választók nem így állnak a kérdéshez.

hat igen. es sajna a tulzott promiszkuitas miatt ez mindig kiderul, lsd. szajer vagy a pap bacsi.

Parizer forever.



annyira ezt a kozepkori, jajjdegonosz keresztyeny marhasagot toljatok es veszitek alapnak, hogy faj olvasni, mar bocsika! =D

keleten/azsiaban, de itt "a rothado nyugaton" is igazabol az van, hogy a loteri doglott kutyat sem erdekli masok szexualis iranyzeka, amig avval nem art masoknak, nem bant masokat (pl gyerekeket, vagy onrendelkezesre nem alkalmas szemelyeket). oltozzel szakallas nonek, rajzojjal bajszot magadnak, csinalj amit akarsz - altalaban megtalaljak a partneruket a barmilyen ferden beallitott emberek is.

igy, egy civilizalt orszagbol nezve, kicsit olyan ez mintha abbol inditanatok vallashaborut, hogy a kaposztas tesztat cukorral, vagy so-borssal kell-e enni? mintha nem lenne neked tokmind1, hogy ha masok mashogy szeretik, megkell mondani a tutit hogy ez igy helyes hiszen man ketezer eve megirta egy beszivott arc a nagy gumimacikodexbe' !

"okey-dokey!"



szerintem problema lehet, hogy ha a sok maltai duma utan valaki elfelejt magyarul olvasni es szoveget ertelmezni.

pontosan ezt irtam en is, hogy ez a fityisz politikaja: amig legalis, addig tok mindegy ki kivel kur otthon a 4 fal kozott. (sot sokkal megengedobb, hiszen a prajd is nyugodtan mehet.)

mentalis betegsegeket viszont nem lehet propagalni az erre fogekony fiataloknak, nagyon helyesen. ahogy ongyilkossagrol sem tartasz nekik eloadast, hogy az milyen fasza, es ha ugy erzed ongyilkosnak kell lenned, batran vallald fel magad. (extrem pelda tudom)

Parizer forever.



szerintem itthon is a kormánypárti szavazók jelentős része ezen az állásponton van, hogy amíg nem tolja az orrodba, addig mindenki azt csinál, amit akar. Viszont van egy réteg, aki ezt se tolerálja, mondjuk a kormánypárti szavazók 20%-a (ez most totál hasraütés), akik általános jelleggel nem tűrik a melegséget.

Nekem a legnagyobb bajom a melegséggel az, hogy az arcomba tolják minden létező tartalomszolgáltatónál (Netflix éllovas ebben) + a sok exhibicionista, akik úgy akarják beállítani a melegséget, mintha az valami achivement lenne (akárcsak a vegánok).
Legutóbb ebben a Rebel Moon-ban voltam rosszul, hogy valami non bináris vagy transz vagy nem tom milyen "színész" karakterét ajnározták ott a sztoriban meg középpontba helyezték, közben a világ legsemmilyenebb karaktere volt, a legszarabb színészi játékkal, amit láttam, és iszonyat cringe volt az egész. Csak azért mert lmbtq a színész.



akkor tejis felre ertettel, ezt pont a fideszpropahantara irtam.
avval teljesen egyetertek, hogy esetleg (de ez is azert nez ki ugy mintha nyugaton tul tolnak, mert a fityisz ugy allitja be, amugy nem) tenyleg tul tuljak(de ezek egyenek, marpedig ennyi sok ember kozott valoban rengeteg a hulye), de igazabol csak azt propagaljak nyugaton, hogy nincs mit szegyenleni, nincs miert felni, ha eltersz a klasszik hetero vonaltol, semmi gond, senki nem kene hogy eliteljen, vagy megmondja azt hogy ez helytelen.
normalis esetben senki nem akar ovodasokat atmutetni nyugaton sem (ha csak nem az idiota szulok) es raadasul az intelligensebb vilagnak a f@sza tele van a woke propagandaval, de erre sztem nem a szelsosegesseg a valasz.

"okey-dokey!"



szo se rola, ez mar nekem is sok. foleg a woke kvotak. ennyi feketenek kell kell jatszania a gyuruk uraban, vagy a witcherben (wtf?), meg ennyi meleg parnak kell lennie egy soriban vagy filmben, meg szexvaltonak, akarminek. ez egy faxsag. dehat ilyen ez a qrva popszakma, ahogy ford fairlane mondta volt-attol van felkapva, hogy az emberek hisztiznek miatta. ha csak siman vallat vonsz es lesz@rod, raadasul nem nezed meg az ilyeneket el fognak tunni, mert rajonnek lassan h nincs ra igeny.
amugy nekem minden ilyennel az a bajom, amikor kontextus nelkul, ilyen kotelezo kurkent telepakolnak vele filmeket/sorikat a kvota miatt. pl a last of usban (nem jatszottam vele, nekem full meglepi volt a sorozat) en megkonnyeztem a meleg paros sztorijat, mert qrva jo volt es baromi realisztikus. marmint a szeretet/szerelem es a ragaszkodas abrazolasa es ebbol semmit nem vont le szamomra, hogy ket pasirol szolt.

"okey-dokey!"



Aha, csak elefeljted azt, hogy itthon a fidesz találja ki, mi legyen a legális (élén az ereszes faszival, aki mindezt még alaptörvénybe is iktatta...), amire aztán hivatkozik.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



nem, nem azt propagaljak nyugaton. allamvallas. nezd meg pl. az usa szamokat, brutalis. ennyit jelent a propi/divat. olyan a vilagon nincs, hogy az emberkek 30% lghdtv. reg kihalt volna a faj :)

es itthon nincs szelosegesseg kurmanyzati szinten. lghdtv propi nincs de az is csak az iskolakban, felnotteknek nyugodtan tolhatod...

Parizer forever.



nincs ellentmondas. melegnek lenni legalis, nyugodtan kurhacc barki felnottet seggbe, mikor jolesik. gyerekeknek nem probagalhatod, hogy ez termeszetes es kurva jo. termeszetesen kepzett es akkreditalt emberke (pl. pszichologus, tanar) beszelhet ezekrol a dolgokrol a gyereknek. csak propi nincs.

de mivel alapvetoen a fidesz egy koznervativ part, ha meleg tagjuk botranyba keveredik ki kell lepnie, mint szajernek.

de ettol mi atlagemberek nyugodtan buzulhatunk, ha igenyunk van ra. semmilyen retorzio nem fog erni az allam reszerol, nem erdekli az allamot.

Parizer forever.



en megkonnyeztem a meleg paros sztorijat, mert qrva jo volt es baromi realisztikus. marmint a szeretet/szerelem es a ragaszkodas abrazolasa es ebbol semmit nem vont le szamomra, hogy ket pasirol szolt.

Igen, azt én is.



Az egy szar adaptáció szar epizódja volt, tekintve, hogy sem a cselekményt nem vitte előre, sem világépítésre használták. A tipikus példája az öncélúságnak, amikor csakazért is beletesszük fullban, azt meg telibe szarjuk, hogy a néző egyáltalán miért pörgeti a sorozatot.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



nem, nem azt propagaljak nyugaton. allamvallas.

dude, ne legy vak lecci. nem ott elsz, nem latod. az hogy a magyar mediaban mi jon le a kornyezetebol kiragadott es mutatott szelsoseges peldak alapjan az baromira nem altalanos.

olyan a vilagon nincs, hogy az emberkek 30% lghdtv. reg kihalt volna a faj :

ez meg a masik dolog. miert ne lehetne igaz? nem lattunk meg ra peldat? az elkenyelmesedett, elkenyeztetett joleti tarsadalom a szelsosegekben keresi az oromet mert minden sz@r ele van tolva. hellen birodalom? romai birodalom?
aztan jonnek a barbarok es szejjelverik oket, mert mar belulrol is rohadnak es igazabol eletkeptelenek a jolet miatt.
ha megnezed most ugyanez tortenik a "nyugattal" meg a beozonlo migransokkal akik sokkal kemenyebb eletkorulmenyekhez vannak szokva es nem feltetlenul az az eletuk nagy problemaja, hogy leallt a facebook, vagy hogy nem kap occson toltot az ajfon 25-jehez, vagy hogy egy tiktok video hoszabb mint masfel perc.

"okey-dokey!"



lehet. nekem attol meg bejott mint film/epizod. biztos buzi vagyok, azert. :D

"okey-dokey!"



Ha buzi vagy, de igényes a történetvezetésre, már véleményes.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



nekem bejon (es sokan masoknak is) amikor egy sorozat egyik epizodja/konyv egyik fejezete csak halvanyan kapcsolodik az eredti tortenet szalhoz, de abszolut illik a hangulatba, a tortenetmeselesbe - csak hogy megmutasson dolgokat egy masik aspektusbol is.

whatever dude, te vagy az iro, en meg csak tomeg fogyaszto vagyok, ne te kritizald az izlesemet, hanem alkalmazkodj es irjal a tomegeknek! :D

"okey-dokey!"



Én csak magamnak írok, hogy a visszajelzések alapján ráleljek a hozzám hasonló kíválóságokra. ;D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Moken írta: Ha valaki meleg, mint a kályha, lásd Bese Gergő, akkor miért kampányol a melegek ellen?

Hjaj, nem kell ezt megfejteni, van ez a régi mondás is: a pap vizet prédikál és bort iszik... örüljünk hogy most legalább nem terhes a pápa.

mikkamakka írta: kicsit olyan ez mintha abbol inditanatok vallashaborut, hogy a kaposztas tesztat cukorral, vagy so-borssal kell-e enni? mintha nem lenne neked tokmind1, hogy ha masok mashogy szeretik,

Ez azért is jó példa, mert sokan azért is inkvizíció elé tennének másokat, mert borsóval eszi a brassóit, vagy félbetöri a 30 centis spagettitésztát. :D
Ennél komolyabb témák nyilván komolyabb fegyvereket is igényelnek.



a tiltott, turt, tamogatott harmasbol a kozeput van, logikus modon.

Megmosolyogtató, amikor a helyi fideszes gyökér régi komcsi mondással magyarázza a fideszes logikát.



A túróstésztánál megtaláltam a középutat: szalonnásan, de cukorral és tejföllel eszem :)))

Chief Exorcist



Nálunk a családban mindhárman másképp esszük. Feleségem cukorral tejföllel szalonna nélkül, gyerek cukorral szalonnával tejföllel, én meg AHOGY KELL sósan szalonnával tejföllel :Đ

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!