Jelenlegi hely

Szánalom, bulvár, kaka

Utolsó bejegyzés


De mi van, ha az egyetlen aktív mod... maga az őrült? Ez valami olyan érzés lehet, mint tudni, hogy a lakásban csak te meg a gyilkos vagytok :D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



persze, a kormányunk... Brüsszel behálózta/befenyített a szövetségeseinket és ellenünk hangolta őket. De nem először árultak el minket a történelem során...



SBKMozes írta: Pl a társasági adó harmonizációja egy kiváló eszköz lehetett volna erre

Öö mármint hogy el egyék az egyik versenyelőnyünket? Vagy valamit félreértek?

Chief Exorcist



Aha van ez a magyarázat, meg van az igazi hogy pl a lengyelek utálják az oroszokat meg nem tudnak boldogan együttműködni a csatlósaikkal sem



de hol latsz te itt melyulo eu integraciot? belugyekbe ugatnak bele, meg akarjak puccsolni a valasztott kormanyunkat, visszatartjak kamu faszsagokkal a nekunk jaro penzeket. (probalnak gazdasagi nehezsegeket fokozni (amit reszben ok okoztak), hogy megbuktassuk ojbant)

tudod hogy lehetne melyiteni az integraciot? pl. a befizetest felemelni 2-4%-ra, es kozos oktatasfinanszirozast csinalni abbol a penzbol.

csak hat ezt a gazdag magorszagok kurvara nem akarjak.

pedig ilyesmivel lehetne elorelepni, de ok nem akarnak penzt kolteni a peremvidek felzarkoztatasrara, csak a piac, az olcso munkaero es az egyeb eroforrasok kell nekik.

Parizer forever.



Pl a társasági adó harmonizációja egy kiváló eszköz lehetett volna erre

ez abszolut rossz pelda az integraciora, ez csak arra jo, hogy a nagyok erejet tovabb noveld, es a kis, elmaradotabb orszagok manoverezesi lehetosegeit szukitsd.
meg az usa, ami sokkal jobban integralt es egysegesebb orszag, meg ott sincs az adorendszer kozpontositva.

Parizer forever.



nem vagyunk orosz csatlos. csak ojban a 10th men, talan egyedul aki szamit arra ami a realitas: oroszorszag gyozni fog ebben haboruban.

de ha nem gyoz russia, akkor sincs olyan scneario, hogy oroszorszag eltunik, nem lesz atomhatalom, es nem lesz kurva sok nyersanyaga, amire nekunk szuksegunk van.

szoval idonkent hallgatni kellene inkabb a 10. emberkere, meg ha mast is mond, mint a masik 9.

Parizer forever.



Gabika írta: de ok nem akarnak penzt kolteni a peremvidek felzarkoztatasrara

Ja, nyilván azért kaptunk a csatlakozás óta vagy húszezermilliárd forintnyi ejus pénzt.



Lofasz. Ha a beveteled 1% a csori cigocsaladnak adod akkor o fel fog tudni zarkozni? (Inkabb kevesebb az, mert a vizfej is abbol el. Legyen 0.5%. Egy millas fizunal havi 5000)

Parizer forever.



Szerintem meg rossz az analógia de mindegy is, legyen így.




Lefty pampogjon már egy kicsit megint azon, hogy politizálunk, úgy hiányzik.



Chief Exorcist



Egy büdös paraszt a dudálós csávó, megérdemelte a sallereket.
Annyi életkéotelen hükye lipsi van amúgy hogy nem igaz. Ezekben semmi túlélési ösztön nincs? Fekete luxus mercibe belekötni a táltoskönyvek szerijt sem szerencsés. Lehet hogy 10%ban valami hulye kis nyegle focista ül benne, de nagy átlagban kigyúrt kemény tagok, nem a legtisztább erkölcsi bizonyítvamánnyal...



Illetve ez esetben nagy valószínűséggel minimum felfüggesztettel vagy letöltendővel.

A dudálót max indokolatlan hangjelzes használata miatt, illetve vasúti átjárón való átkelés módja miatt (nem győződött meg róla, hogy át tud-e menni rendesen -megallt előtte a másik autó, így nem tudott) kap kis pénzbüntetést, meg pár pontot.

Aki alkalmas közúton való személygépjármű vezetésre pszichológiailag, az NEM száll ki egy rövid duda miatt A VASÚTI ÁTJÁRÓN VALÓ ÁTHALADÁST BLOKKOLVA, és pláne nem folyamodik tettlegességhez.

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



Ezek a szétgyúrt balfaszok azért viselkednek így amúgy, mert agyig vannak nyomva szteroiddal, aztán a nap felében roid rage mode-ban vannak. Ez azért poén, mert igazából egy szimpla dopping teszttel ki lehetne szűrni őket a jogosítványra érdemesek köréből.



Jogos. Csak nem figyeltem.
Meg rád pikkelek.

Ejnye! /óg-móg
Ne itt prolitizáljatok lécci!



1. Hihetetlen hogy az embereknek fogalma sincs miért jár letöltendő szabadságvesztés manapság. Spoiler: ilyenért nem.

2. Semmi köze ehhez a szteroidnak, a csávó nem is néz ki úgy mint aki szteroidotik, csak szimplán erös alkat, aki gyúr. Inkább ez a sok dudálós agyatlan nyomorék az, aki pszichológiailag alkalmatlan a vezetésre. Mégis mit dudált rá, amikor látni hogy lassna is, hogy dobálja a kocsit a szar átkelő. Ráadásul a dudalós rá se hajthatott volna a sínre, amíg a másik le nem hajtott róla, helyette a seggébe megy végig.
Lehet én is kiszálltam volna csak nem ütöm meg, hanem elküldöm melegebb éghajlatra. De én nem is vagyok maffiózó...

Egyébként velem is elöfordult, hogy véletlen leszorítottam kicsit egy maffiózót még 20 éves koromban Pesten, mert nem láttam jól a sötétben. Megállt előttem, kiszállt. Kb. 2x ekkora volt, mint ez a tag a videóban, elkezdte mondani, de én normálisan elmondtam neki mi tórtént és elnézést kértem. Érdekes én nem kaptam pofont, pár beszólás után lenyugodott és elment annyival, hogy figyeljek jobban... mert én nem vagyok hülye újgenerációs lipsi, aki azt hiszi, hogy majd a jog megvédi minden bajtól.



Azt vettem észre, hogy az átlagemberek sokkal nagyobb arányban hiszik, hogy akik edzenek, vagy csak nagyobbnak néznek ki az átlagnál, azok "szteroidon vannak". Aztán a valóság ebből az, hogy van pár száz ember az országban, akik bizonyos edzési ciklusaikban szednek ilyeneket, illetve még pár ezren azok, akik fogalmatlanul kipróbálják, de rájönnek, hogy pénzük sincs az egészre, meg holnap le sem mennek már a terembe, szóval ez egyszeri dolog náluk jobbára. Na, most a fenti társaság az edzős embereknek tippre az 1-2%-a, a nagyobbnak kinéző emberek halmazán belül pedig ilyen ezrelékes lehet a dolog.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Thank you! :D



a csávó nem is néz ki úgy mint aki szteroidotik

A többségük nem úgy néz ki egyébként. :D



Ez így elég hülyeségnek hangzik nekem a pesti edzőtermes tapasztalatommal, de hitbéli dolgokban nem vitatkozom. Viszont pont tegnap láttam egy vonatkozó videót, ami szerintem tök vicces:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=GFdpyCwJd9w



Csak hogy egy kicsit több kontextust adjak magamnak: nem azért mondom, hogy egy roid rage-es balfasz, mert hogy úgy néz ki, hanem mert úgy viselkedik. Én pl. pont a beszólósabb fajta vagyok, ha nem tetszik valami, szóval még abból a szempontból is ki merem jelenteni kategorikusan, hogy normális ember nem száll ki az autóból kiadni pár sallert egy ilyen szituációban, ahhoz "idegállapotba'" kell lenni.

És igen, emberünk szarul néz ki és több ott a háj, mint az izom, de azok, akik szúrják magukat általában nem tudnak diétázni, szóval nem pro testépítő kinézetű emberkéket kell keresni, hanem pont ilyen zsíros nagy csávókat, akiken van izom is. Persze tolja a pro testépítő is, csak ott ugye egyértelmű, hogy teljesítmény is társul hozzá.



Nem bírom nézni ennek az ürgének a videóit, mert egyszerűen túl hosszúak ahhoz, hogy ilyen bulvár cuccokra basszam el az időt. tldr: Az összes cuccozik?

Bizonyára más lehet a termes tapasztalat, én az otthoni edzést képviselem. Arra tippelnék, hogy ebben is a többséghez tartozom. Szépen, csendben otthon gyúrmázgatunk a legtöbben, de simán lehet, hogy ez fordítva van, és a terembe járnak többen.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



amugy meg mi a faszt dudalgat a hulyeje? ma pl en bicajjal mentem, lejottem a jardarol boven az autos elott, lassan is jott, messze is volt, megis ramdudalt. aztan a keresztezodesben 2x lefulladt, kurvara kirohogtem.

Parizer forever.



ettol fuggetlenul amikor teljesen szabalyos a masik, mi a faszert dudal? megerdemelte szeritnem is.

szerk: eleve utalom a dudalos kocsogoket, en nem is szoktam, ha vlaaki elbasz valamit a kozuton, udvarias vagyok, segitek, mindenki epsegben erjen haza. villog az autopalyan? amint tudok udvariasan lehuzodok, de amugy leszarom. nem ad elsobbseget? eelengedem menjen. benazik? segitem. stb...

Parizer forever.



hogy normális ember nem száll ki az autóból kiadni pár sallert egy ilyen szituációban

Na, végre valaki leírta a lényeget!



Amikor mentünk nyaralni, autóúton utolértünk egy 6-7 autóból álló "konvojt". Mögöttem jött egy Golf utána meg közeledett egy kamion úgy 100-110 es tempóval. A konvoj kb 85 el haladt. A kamion beállt a golf mögé kb 1 méterre és néha még dudált is, "tolta le" az útról. Golfnak elege lett belőle és beelőzött, kb 4 autóval előrébb beállt a sorba. Így a kamion mögém került. Kurva közel szintén kb 1 méterre, néha dudálva folytatta az ámokfutást. Előzni nem lehetett. Nem tudom, hogy mire számított ez az agyalágyult, de nem hagyta abba. Beértünk egy városba és inkább lefordultam egy ház elé, elengedtem ezt az idegbeteg tahót mielőtt baj lett volna belőle.
És igen ki kell(ene) szűrni az ilyen zsírosbödön pofozógépeket mert ha pl kamiont vezetnek és bekattan valami akkor ott letarolta volna az egész autósort mert neki éppen olyanja van...



ilyenkor jol johet a dashcam es mehet neki egybol a feljelentes

Parizer forever.



A valódi megoldás az lenne, ha ezek ki lennének szűrve és jogosítványt sem kapnának.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!