Jelenlegi hely

Vásárolni voltam

Utolsó bejegyzés


Van egy ilyen hülye beidegződésem, hogy nem lehet minden egy nagy tárhelyen :)
C: rendszer ssd
D: games, apps, misc ssd
E: munkafájlok ssd (ezt szoktam cserélni gyakrabban, most is)
F: adat és sync hdd (WD20EFRX)

A C: az egy m.2 ssd, de emiatt a legmelegebb is, pedig ráraktam a hűtőbordát is. :/ Egy Samsung 970 EVO Plus 250GB, HDSentinel szerint volt már 59°C-os is...



59 fok miatt nem aggódnék.
Samsung 970 EVO Plus 250GB: 0 - 70 ℃ Operating Temperature
vicces módon a túl hideg sem optimális állítólag: https://youtube.com/clip/UgkxD0Jt2oliiwy2PbDsCoWOq_oFjcKx2mjA?si=bZ6z_i-JzWkoy8Nq
amíg nem lassul addig nem nagyon érdekel mi van egy rendszer ssd-vel.



59? hah! Nekem a fanless micro-pc routeremben ütögette a 89 fokot az nvme, de ma bepréseltem még egy maszek hűtőbordát rá (kötegelő powa), így már 70 körül megáll. Mondjuk ennek 72 a figyelmeztetés és 90 a kritikus hő a SMART szerint.

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



Nagy almom vegre hogy sok penzem legyen aztan mehet a 2 teras M2 ssdre minden (+ a 10es hddre mindennek a telepitoje :D )

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Sokáig én is gyűjtögettem mindent. Aztán rájöttem, hogy nem kell... Plusz ha átél az ember egy adatvesztést, akkor elgondolkodik a felhőn és hogy ne minden 1 driveon legyen. :(
Én a kanadai Sync-et használom már 6 éve archiválni.



Ingyenes?

Parizer forever.



Az egész életem elfér vagy 10 gigában minden más pótolható :)

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Sajnos nem: 49 USD/év

Az Intel SSD egész gyors. Itt az írási sebesség.
rwurl=https://i.kek.sh/GUB7cr1KvPT.jpg
rwurl=https://i.kek.sh/ScQZcDxoQsF.jpg



Ajánlom figyelmetekbe, ez most jó árnak tűnik. Én vettem egyet.
Ezzel a szar Euro árfolyammal számolva kb. 15k: Anker Soundcore Motion+ (Renewed) bluetooth hangszóró

Regisztrálsz egy új fiókot, megadod azokat az adatokat ahova egyébként is kell küldeni a rendelést és kb. fél áron adják. 30 EUR + 5,5 EUR posta.

Tesztek:
Anker Motion+ vs JBL Xtreme 2 - David vs Goliath
Anker Soundcore Motion+ best 100$ Bluetooth speaker 2019
Bose, JBL & Sony... kill them all for 100$



Nekem a videóban látható W-King van (JBL mellett) azt is tudom ajánlani.



Akik EUR-t vettek anno nagytételben 420 feletti forintra spekulálva meddig szopatják még magukat a veszteséggel?



Nézz már rá egy 10 éves chartra te faszláma. Szerinted milyen irányba mutat a tendencia? Mindjárt utolérjük Ausztriát, nem?



Na mi van, kéne euró a nyaralásra, de senki nem ad el? :D



Nem, csak ismerős már valami 3 és fél misi mínuszban van, és nem értem alapból miért szopta be ezt a 420-450es euros mesét anno.



A kifüggesztés miatt még kb. 90 nap mire a nevemre kerül, de kb. 3 év keresgélés után múlt hét szerdán vettem egy nyaralócskát a zalában :)



grat, látom itt mindenkinek jól megy :P



Gratula! Legyen benne sok örömöd!



Valami tárgyi dologban szándékoztunk lekötni a pénzt, és az államnak nem akarództam hitelezni.

Először a Zselicben nézelődtem, hogy hársra legyen vándortanya, mert itt az Alföldön van hova vinni a méheket. Egyelőre idén 2 egész + 1 belőlük összeválogatott kölyök családdal zárok. Itt vannak nem messze egy tanyán. De jövőre szeretnék 8 kaptárra bővíteni és elvinni őket hársra.
A kislevelű hárs viszont elegyfa, így gyertyános-tölgyes-bükkösben fordul elő. A magyar erdőtérképet rengeteget bújtam és nem győzött meg az agyon ajnározott Zselic, ráadásul van ott méhanyanevelő is bejegyezve, annak 5km-es körzetén belül csak az ő engedélyével vándorolhatok, de nem bízok más kénye-kedvében. Aztán keresgéltünk, kinéztünk 5 helyet amit lelátogattunk és Gellénháza nyert :)
Lesz vele munka, de jó a kiindulási alap. Nincs 500 db szőlőtőke amit ki kell irtani, nem romos a házikó, részben körbe van kerítve és van alsó megközelítése is egész jó állapotú erdészeti úttal.



Víz van a környéken vagy majd itatod őket?



Van a telek végétől számítva kb. 40m-re patak. Nem egy bővizű, bár a legnagyobb melegben, régóta tartó szárazságban voltunk ott. De még mindig volt benne víz! A természetes vizet egyébként is jobban szeretik.



az nem baj, ha nem bővizű, a sekélyes vízből szeretnek inni, vagy ha mohára vagy gallyakra tudnak kapaszkodni közben. Brutál amúgy, hogy mennyi vizet el tudnak használni. Akácvirágzásnál félbevágott traktorgumikba töltött vizet pillanatok alatt kiitták.



Próbáltam gyári itatót (úszó műanyag rácsos), gallyakat, köveket, de túl sokan fulladtak bele. A méhészmesterem tanyáján a szögletes habarcsládába rakott úszó lyuggatott EPS tábla kiválóan működik. Valóban sokat tudnak inni, de megdolgoznak érte :)



ez hobbi amugy vagy ez a melod? abszolut nem vagyok kepben :)

Parizer forever.



en ilyent vettem
volt vagy szaz potty, azota otccor annyit koltottem orvosra is, de nagyon vicces. elvileg ket szemely adatait tarolja es ha csatlakoztatod valami okossagra akkor van hozza app is ami jegyzi az eredmenyeket. mivel nagyon jol kepzett vagyok medikaban, ma rajottem, hogy egesz eddig feejjel lefele hasznaltam. nemtom ez szamit e az eredmenyekben. xDDD

"okey-dokey!"



Az alapján, amit írt hobbi. Egy erős család 20 keretes kaptárral mondjuk kitermel kaptáranként 15-30 kiló mézet egy pergetésen. Ez így a család meg a tágabb rokonok szükségletét kielégítheti 2+1 családdal. 8 család se sok, 1 hordó méz kb. /pergetés, ha erősek mind, de valszeg annyi se. Lehet belőle már eladogatni, mert egy hordó kb. 150-170 kilo méz. Mondjuk akácot eladod 3000-ért kilóját, akkor jön belőle 450k. De felvásárló jó, ha 1400-ért megveszi az elmúlt években az olcsó szar kínai meg ukrán cukros fos miatt. Szal 3000-ért akarod adni, akkor neked kell kiporciózni meg árulni.
És a méhészkedés sok kiadással jár az elején, mire minden szükséges eszközt, logisztikai megoldást beszerzel meg kiépítesz.



ertem, koszonom!

Parizer forever.



Volt némi változás az életemben az utóbbi 1,5 évben, az idő majd eldönti hogy +/- . Talán majd untatlak Titeket vele egy kicsit.

Tavaly tavasz óta végzett és regisztrált méhész vagyok, egy barátommal ketten egyszerre gondoltuk úgy hogy belevágunk. 2 családdal indultam neki május közepén és eleinte a kertben, majd nyár közepe óta egy közelben lévő tanyán, a mesteremnél vannak a családok. Bőven van mit tanulni, de a napraforgón átéltem milyen egy dandárhordás. A két kaptár alatt van 1-1 Xiaomi digitális mérleg, így megnyomom felülről hogy bekapcsoljon és látom a súlyt. Idén kb. 50 kg napraforgó, előtte 12 kg vegyes virág méz lett. Most kezdjük eladogatni, jövőre mivel egész évet kezdek akarok fajtamézeket is.
Ez egy komoly hobbi, nem ebből élek :)

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!