Jelenlegi hely

Foci

Utolsó bejegyzés


Valami 71%-os esélyt láttam a továbbjutásunkra egy szakítól, de már nem tudom hol.

Chief Exorcist



kurva eletbe, rohadtul megijedtem, ahogy ott fekudt mozdulatlanul.

Parizer forever.



asszem opta

Parizer forever.



Én is néztem a focit tegnap, végig jobbak voltunk, de valami hiányzott. Aztán a szerencsétlenség után begyújtottuk a rakétákat és jó látványos lett a meccs.



Szerintem valamennyi részben szerepet játszik ebben a kisegítő stáb balfaszkodásában a már többször említett, fociban divatos "csibészségnek".



végig jobbak voltunk, de valami hiányzott.

a jo szobi. serulten sajnos nem eleg jo :(

(persze az o kulcspassza is benne volt a golban)

Parizer forever.



Értem... Ugyan nem vagyok orvos, de egyből láttam, hogy nagy a baj. Mondom emberünk már földreérkezésnél nem volt velünk, a levegőt is agonizálva vette, a kezei görcsben az ég felé meredtek. Hempergés és hempergés között azért van különbség, szakavatott szemnek ezt látnia kellett volna.



Látványosság inkább abban merült ki, hogy szétszakadt a pálya és oda vissza voltak helyzetek, de amúgy nagyon pontatlanul játszott mindkét csapat, volt olyan 16-os sarkától bepasszolt labda, ami minden felé ment, csak emberhez nem. Néha olyat passzoltunk, hogy lefejeltem volna a tv-t legszívesebben.



Néha olyat passzoltunk, hogy lefejeltem volna a tv-t legszívesebben.

de ezek miért vannak? lehet itt taktikázni, meg felállásokat variálni, de ha nem tudnak passzolni, bemozogni, lőni a játékosok, akkor szart sem ér az egész terv.
És ezen az EB-n ezt érzem a problémánknak, hogy egyénileg - Sallai kivételével - mindenki formán kívül van. Fásultak, lassúak, körülményesek. Itt valamit elqrt a szakmai stáb.



Eskü mitnha húsz éve ugyanazokat a mondatokat olvasnám, hallanám



Az Opta szerint 79,28% az esély a Last 16-ra.

Parizer forever.



nem. nem nezel meccseket, nem fociztal?

ha a minden csapatban (jo esetben) letezo par kreativ emberke* (nalunk szobi, sallai, es talan schafer) kiesik, serult, rossz passzban van, az egesz csapat jateka dramaian visszaesik. a vizhordok (altalaban a vedok, vkpk, szelsok, befejezo csatar), nem fognak jatekmesterkedni, nem az a dolguk, nincsenek meg a skilljeik.

rengeteg hiba van szoboszlai jatekaban es kevesebbet is fut. es rengetegszer van az, hogy o nyit teruleteket, passzopciot a palya minden reszen (nezz meg pl. a selejtezorol meccseket, kb. mindenhol ott van, ahol tortenik valami), most ez nincs, igy a tobbiek is latvanyosan gyengebbnek tunnek.

megeroistettek ugye, hogy szoboszlai serulten jatszik, erheto az eros visszaeses a jatekukban (hozzaveve hogy tobben meg forman kivul es azert rossi is eltaktikazta a svejc elleni meccset)

* nezd meg ki osztott ki eddig kotot a csapatbol :DDD

Parizer forever.



hat az utkozes utan en nem csodalkoznek, hogy stresszesen, idegesen es pontatlanul jatszottunk. azert nagyon nem kell magyarazni egy kapufa + utana golt :)

Parizer forever.



Ugyan nem láttam a meccset de én minden esesnel azt látom hogy "nagy baj" van. Úgy eljátsszák a nagy halált mintha valaki éppen a belét húzná ki. Aztán a következő percben meg már vígan rohan a labda felé. Majdnem minden meccsen történnek ilyen "csodás gyogyulasok". És ezt bármelyik csapatra írom nem csak a Magyarra. Az, hogy bárki ilyen színeszkedessel próbál bármiféle előnyhöz jutni az pontosan ugyanolyan gerinctelen, aljasság mint a használt autónál visszatekerni a kilométer órát. A lehető legszigorúbban kellene büntetni.



Hát itt laikusként is lehetett látni, hogy ez nem a szokásos jajdefáj fetrengés. A csávó eszméletlenül zuhant a földre, a kezei meg természetellenes módon az ég felé meredtek. Volt egy rövid közeli kép, ott is látszott, hogy nincs magánál.



Nem erről a konkrét esetről írtam hiszen nem láttam. Ezt csak úgy általánosságban a többi esetről.



hidd el lehet azt latni mar az esesen, hogy nem kontrollalt volt.
a masik, hogy 2 masodpeccel kesobb mar a csapattarsak es a skotok is mutattak, hogy doki kell, az is egyertelmu jel, hogy baj van.

Parizer forever.



Hibáztak, igen.
Én is rögtön felszisszentem, hogy itt nagy a baj. (Mondjuk a közeli kép alapján.)
Ettől még az esetben közrejátszhat az a fásultság, amit a meccsenként 15-20 fék nagyhalál okoz.

Én nem tudtam elképzelni, de ebben a topikban is elhangzott, hogy kell ez a csibészség, és ez fűszerezi meg a játékot.



mennyit kellett várni hogy elinduljanak vagy mi volt itt a probléma?



Sokat. Már az első segítők is nehezen indultak el - azt is csak sétafikálva -, aztán hiába látták ők is, hogy gond van, a kerekes hordággyal csak nem akartak pályára menni. Álldigáltak az oldalvonalnál, és várták a felettes parancsot. Szoboszlai rángatta be őket.
Tippre hosszú percek teltek el, mire odaért a szükséges segítség.



Ne csináljátok már ezt velem. Persze hogy kell a csibészség. 15-20 fék nagyhalál vs ezen egyetlen eset között is lehetett látni az égbekiáltó különbséget. Vagy direkt teszitek itt a tudatlant? :)



This.



Úgy tudom, van olyan csapatsport, ami működik ilyen csibészségek nélkül.

És nem azt mondom, hogy ez magyarázat a mulasztásra, és felmenti őket, de nagyon erős a gyanúm, hogy volt szerepe a jelenségnek.

Nem tudom pl. Gabika, hogy a gyerkőcöknél is megy már ez a színészkedés, és ha igen, amikor a fiad lábát szétrúgták, akkor sem merült fel egyik szakiban sem, hogy csak kamu? Egy percig sem?

Illetve, ha szakavatott szemnek ez mindig annyira egyértelmű, akkor mégis mi a fasz értelme? Egyedül a bírót kell átverni, vagy ő nem szaki?



Nem tudom pl. Gabika, hogy a gyerkőcöknél is megy már ez a színészkedés, és ha igen, amikor a fiad lábát szétrúgták, akkor sem merült fel egyik szakiban sem, hogy csak kamu? Egy percig sem?

megy a szineszkedes, de jellemzoen meg nem abban a korban amikor neki szetrugtak a labat (9 evesen U11)

de U14 kornyeken mar erosen megy

ott nem merult fel, hallatszott a roppanas es az edzonk mar rohant is oda, hogy itt mindent szetment, ne nyuljanak hozza. a gyerek is sirt nagyon.

felnotteknel azert soxor az van, hogy kurvara faj a belepo, taposas, barmi, de nem tortent serules, igy felkel es megy tovabb. attol meg fajt, es igen csunya lesz meccs utan.

es persze soxor ra is jatszanak, szineszkednek, a kozonseget szorakoztatni kell.

iden azert volt par durva eset, egyiknel azt hittem szetment a srac terde, de nem lett baj.

egyik kapusunkat (nem voltam azon a meccsen) ugy szetrugtak (labdaert vetodott, a csatar meg szetrugta az arcat: arccsonttores, fogak is tortek, lazultak (lehet a fogszabalyzoja matt is)), hogy ot is mutottek, ugrott a szezonja is. nem hagyta abba, mar visszajott.

ott pl. nem hivtak mentot sem, egyik apuka vitte be, jegyzokonyvbe se kerult be igy a biztosito sem akart fizetni.

Parizer forever.



Szerintem ahol 22 férfi adrenalintól és tesztoszterontól szétrobbanva test a test elleni harcot vív egymással, ott egyszerűen nem csak, hogy nem lehet, de szerintem hiba is lenne annyira túlszabályozni, hogy a "csibészség" ne férjen bele. Ezek fiatal férfiak, akik azzal az egy céllal vannak ott, hogy győzzenek, és ennek okán mindent be fognak vetni, ami még belefér, még ha alapvetően ezek persze sokszor kétes dolgok is. Ugyanakkor a túlszabályozással meg szerintem félő lenne, hogy a tűz veszik ki az egészből.

Más, de hasonló a Forma 1. Minél jobban szabályozták, minél "biztonságosabbá", uniformizáltabbá tették, úgy vált egyre unalmasabbá. Könyörgöm, itt brutális versenyszellemű férfiak zúzzák egymásnak 300 felett. Tisztában vannak a kockázatokkal, az életveszéllyel! Sőt, valószínűleg részben pont ez hajtja őket. Hagyjuk őket versenyezni!

Chief Exorcist



én azthittem Gabika alapján hogy pár másodpercig nem indultak és ezen megy a problémázás de ha így van az tényleg gáz.



Taktikai Konzerv írta: Szerintem ahol 22 férfi adrenalintól és tesztoszterontól szétrobbanva test a test elleni harcot vív egymással, ott egyszerűen nem csak, hogy nem lehet, de szerintem hiba is lenne annyira túlszabályozni, hogy a "csibészség" ne férjen bele.

hirtelen azthittem rossz topicban vagyok :D egy pride-os after élménybeszámolója is kezdődhetne így.



én azthittem Gabika alapján hogy pár másodpercig nem indultak és ezen megy a problémázás de ha így van az tényleg gáz.

azt hittem megnezted :)

erdekessegkepp, amikor a fiammal vartuk a mentot kurva hosszu idonek tunt mig kiertek (foleg, hogy utana meg gyorsan beertunk a korhazba, tok kozel van, kb 500m-re) arra mindig azt hittem, hogy szubjektiv dolog volt.

aztan utana fociztunk valakivel a grundon, aki szinten ott volt, es o mondta, hogy tenyleg rettento sokat kellett varni...

Parizer forever.



Rohadjak meg vagy direkt nem értitek vagy direkt teszitek a hülyét... :D És vagy sarkítjátok amit mondtam. Mellesleg csibészség részemről nem feltétlen =/= a színészkedéssel. Csibészség csak hogy mindenki értse mire gondolhatok: fogom a gatyáját/mezét kicsit takarásban, kicsit meglököm mielőtt elindulok (már ütemet veszt rajtam ezáltal), erre nézek arra passzolok, kicsit magasabbra emelem a könyököm felugrásnál, stb.



nagyon túl van pörögve ez a hordágyas sztori. Mit számít a hordágy az ápolásban? Az orvos meg az orvosi eszközök ott voltak.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!