Jelenlegi hely

Star Wars Battlefront

Utolsó bejegyzés


Akkor azon ritka hozzászólás jön, amikor a író, azaz én megvette és játszott is vele, nem kritikákat olvas és trollkodik.
Tisztázzuk, nem megtéríteni akarok senkit, aki nem vette első napon, nem is akarta és vagy megveszi vagy nem, leszarom. Van azonban pár arc, akit lehet érdekel és majd elgondolkozik, hogy megvegye, vagy megvár egy akciót, inkább nekik írom.

Toltam vagy 10 órát multiban és kezd összeállni a kép.
Aki SW fan, mint én, annak bejön (valsz.), sikoltoztam az Endoron, mennyire szép, vagy megvédve az első lépegetőt, esetleg speederrel az erdőben száguldozni döbbenetesen cool. Látni Vadert és Luke-ot összecsapni a Hothon vagy rettegni Han-tól, mert jön és szétbasz, de közben vigyorogsz, na ez az SW Battlefront.
Tökéletes? Nagyon nem. Battlefield feeling, bunnyhopping ezerrel, meg gránátdobálás megy, akinek erősebb a fegyvere, vagy magasabb a szintje és jó card hand-et rak össze az győz...
Vehetsz kártyákat és ez ad képességeket, ez szint és gyűjtött pénz függő.
Aztán vannak fegyverek, ez is pénz és szint, de alapból is jó cuccok vannak.
És utána van a játékstílus és az ész, hova mit raksz össze.
MInnél tovább játszól annál inkább kiegyensúlyozottá válik és megtalálod a stílusodat és megjön a siekrélmény. Sajna aki most kezdi, ha nem isten FPS shooter, akkor szívni fog...aztán belejön, bevásárol és ok. Kevésnek tűnik elsőre a pálya Assaultban, de mégis elég, be kell gyakorolni, nem kicsit és a többi játékmód is roppant üdítő.
Ami király és ezért mindent megbocsájtasz neki és tolod...
Iszonyat szép, igazi SW feeling, térdrerogytam, mennyire szép és feelinges néha.
Practice nagyon cool, mint egy kis single, perse nem helyettesíti, de nagyon beránt.
A csaték egész kiegyensúlyozottak, persze lehet sejteni, hogy a Hoth nem a lázadóké, de simán hozható csapatjátékkal.
Ez a game multi csapatjátékra épül, aki egyedül megy be, kb. lutri hol végzi, mi összecsaptunk egy kis csapatot és 7-8 srácból kb. minden este fenn van 3-4 fő, ez már elég a jó gamehez!
Mi megvettük előrendelve és a továbbiakat is megvesszük, mert jó a cucc, nekünk megéri.
Sok-e 14 rugó? Igen sok egy diáknak, vagy kissrácnak, de ez a köcsög EA régó árazása (kapják be), de a gépemhez gépest semmi és mivel ez a hétköznapi kikapcsolódásom, ezért kifizetem és leszarom, egy jó nyári hónapban több megy el sörre :)
Lehet trollkodni, de elég öregek vagyunk hozzá, hogy megvegyük és kicsit beleéljük magunkat az egyik kedvenc világunkba. Én spec 32 éve várom a folytatást és addig is lövöldözök egy kicsit, majd első nap megnézem IMAX-ben és fülig fog érni a szám és leszarom a Trollokat :)
Na csók.



Ezt csak azért rakom ki, mert Stuckmann filmkritikákat szokott csinálni, szóval ez a durván belemenős rivjú esetleg kimaradhat:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=-iOsK5wgQGk
EA, ezért rakunk minden cuccunkba kampányt még akkor is, ha egyébként multis terméket gyártunk.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Én még mindig csak a solo missionöket gyúrom, masteren szinte lehetetlen megcsinálni a megadott feltételekkel. Amíg nincs meg minden 100%-ra, addig nem multizok. Lehet, sose fogok. :D

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Alig nyúltam a Solo-hoz, mert a Multi iszonyat leköt... mennyi végégnyomni a Solo-t?



A tutorial 5 perc, a training kb. 2 óra. Ezután van még 8 battle és 4 survival. Hát hogy ezeken mennyi idő minden csillagot megcsinálni, azt nem tudom, mivel előbbiben a "szerezz masteren 100 pontot, miközben az ellenfél 40-nél kevesebbet" pontot csak heros pályán tudtam megcsinálni, a survivalt szintén nem sikerült még hardon életveszteség nélkül teljesíteni. Amúgy egy battle az 5-10 perc között van, a survival meg 30-40 perc.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Meggyőztél :) Mentem vissza multizni....szvsz. kezd el te is. :)



A bétát élveztem, aztán pampogtam az árán jogosan, mégis megvettem. Jelentem, élvezem a multit, lehet azért mert kimaradt az összes Battlefield/COD/stb.



CJ képe
CJ

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Szörnyű, hogy a béta után már ez a fél órányi gameplay is fel tud cseszni. :D A felétől kb. már nem is TB-re figyeltem, hanem a játékra, gondolatban pedig azt mormoltam, hogy "MI EZ a bullshit? HÁT AZ? Aztaqrvaéletbemekkoraegyládaszarezajáték!" :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Engem is fel tud cseszni, hogy még mindig nem tudom megcsinálni az összes solo missiont, grrrrr! Bár azért már határozottan közelítek a célhoz. :)

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Azokért még lehet meg is venném nyomott áron, ha nem alig 1 óra lenne végigvinni őket a tartalom mennyisége alapján. Ami nálam betette a kaput, az igazából a játékmenetnek a TB által is sokszor emlegetett cheese jellege volt: hogy alapból szórnak a fegyverek, hogy konstansan a seggedbe durrant valaki, mert egy buta, kiszámíthatatlan rohangálás az összes játékmód, hogy az "aknák" rohadtul láthatatlanok, hogy a gránátok hatótávja egy bullshit stb., stb.

Maga az ötlet is zavar, hogy a játékidő 95%-ban egy szimpla katona vagy, miközben úgyis mindenki Luke, Vader, Boba Fett meg Palpatine akar lenni. A SW-t a fénykardokért meg a karakterekért nézed, akkor miért lenne érdekes az, hogy blasterekkel durrogtatsz maximum 20 v 20-as "csatákban". Hagyjuk már, akkor inkább végignyomom a Force Unleashedet aztán menőzöm a fénykarddal... mennyi lehet manapság, 5 euró? :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

X-Wing/Tie Fighter, Dark Forces, Republic Commando? Mindegyik megvolt fénykardozás vagy fejvadászkodás nélkül is (ahogy a Force Unleashed is, hiszen abban neoncsővel kellett csapkodni ;), és ebből kettő FPS. Persze a DF folytatásai már Jedi Knightként mentek, de ettől még működött az első rész is.

Sors bona, nihil aliud.



A repkedőseket sosem szerettem, nem vagyok űrszimulátor kompatibilis. A DF-ben nincs fénykard? Damn, miért csinálsz SW játékot, ha nem raksz bele fénykardot? :D A Republic Commandót még megértem meg az űrszimeket is, mert az tényleg más világ, de egy fps-ben vatdöfak. A Jedi Knight és a Jedi Outcast is rosszabb lett volna nélküle.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Valahogy ki kell arra is használni a világot, hogy egységsugarúként is el lehessen szórakozni benne. Márpedig a "kifejlett" jedi/sith normális esetben túl erős, ha mindenki az ő bőrükbe bújuk, akkor mégis hogy forgatod újra a csatát a Hothon? Maximum az Attack of the Clones mass jedi összecsapását lehet, ugye mindenki kedvenc epizódjából :P

Szóval a más világba szerintem beletartozik a Battlefront is. Hogy hogyan lehetett volna a különböző igényeket összefésülni benne, azt meg az nyilván jobban tudja nálam, aki játssza is, de a koncepció nem hülyeség.

Sors bona, nihil aliud.



Márpedig a "kifejlett" jedi/sith normális esetben túl erős, ha mindenki az ő bőrükbe bújuk, akkor mégis hogy forgatod újra a csatát a Hothon?

Mondjuk csinálok filmből vett meg eredeti hírókat, a seregeket meg az AI-ra bízom vmennyi stratégiai kontrollal?

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



És akkor CSAK ilyen játék készüljön, mert - te személy szerint - fénykard nélkül nem tudsz Star Warst elképzelni?

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Én már látok pozitív változást a zerging-ben, mert már végre a hősöket nem arra használják, hogy fraget szerezzenek, hanem támogatják a teamet.



El tudom képzelni, de a Battlefrontban különösen kijött a fanyalgásom amiatt, hogy szimpla "vörösingeseket" irányítok a real deal helyett. Ha pl. komolyabban taktikázós, Battlefieldesebb játékot csinál a DICE (ami mondjuk jobb shooter is ehelyett a kenegetés helyett), akkor mindjárt jobban csúszna ez az elképzelés.

Nem ezeket a droidokat keresem én asszem.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Szinte biztos vagyok benne, hogy nem is neked készült, a droidok sem téged kerestek :)

Heroes vs Villains, nagyon cool 6 vs. 6 az egyik oldalon Luke, Lea, Han vs. Vader, Palpatine, Boba Fett, akikhez csatlakozik 3 támogató és hajrá...Ven egy mód, ahol 5-en mentek neki egy váltott hősnek (Vader, Palpatine, Boba Fett, nekem ők is hősök :) ) és mindig aki kinyírja az utolsót, ő lép a következő helyébe. Ok, ha béna vagy soha nem leszel Vader :)

Sok mód van, de a Walker assault 4 pályája tényleg kevés, nagyon... 2 nap és itt az első kieg, de akkor is kevés lesz. Az első 15 szintet meglépni már egy szívás, mert egyszerűen a jobb fegyverek ellen nagyon nehéz sikerélményt szerezni, de a legszarabb a cheat, sajnos mintha nem lenne rendes védelem ellenük, néha iszonyat durva aimbot megy, néha meg csak tényleg nagyon jók.
Összességében most belenyomtunk 3 nap lanpartyt és király volt, amikor elfáradtunk Payday 2 és aztán vissza... 3 napja álmomban is halom a zenét és Blaster hanggala fejemben alszom...

Való igaz, már kezdik rendesen használni a Hero-kat, támogatják a csapatot, de még mindig látni a síkságon baktató Vadert néha.



Szinte biztos vagyok benne, hogy nem is neked készült, a droidok sem téged kerestek :)

Mindig jó ezeket a frusztrált benyögéseket látni. :D Félreértés ne essék, akinek bejön, annak hajrá, de asszem érthető, ha a komolyabb cuccokhoz szokott emberkék fújolnak és a kihagyott zicceren fanyalognak.

Az első 15 szintet meglépni már egy szívás, mert egyszerűen a jobb fegyverek ellen nagyon nehéz sikerélményt szerezni

Már a béta is ilyen volt: amíg meg nem szerzed a jobbik "blastert", addig szívsz, utána meg te aratod az alacsonyabb szintűeket és közben nem győzöl magadban elnézést kérni tőlük. :) Te pl. nem örülnél annak, ha az első 15 (!) szint nem lenne szívás, hanem skill alapon egyszerűen csak tudnál normálisan játszani (pl. célozni, de tudom, FPS-től manapság ilyet várni elitizmus)? Az UT4-ben pl. nem szívás az első 5 óra sem, mert mindenki egyenlő, hihetetlen egy dizájn. :D A BF-ben ezzel szemben nálam csak annyit ért el a DICE, hogy a fragjeimnek sem tudok örülni, mert "stat-előnyből" szerzem őket, vagyis se ügyesebb, se okosabb nem voltam a másiknál, egyszerűen csak jobb a fegyverem, épp jókor voltam jó helyen, előbb vettem észre stb..

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Te minek írsz ennyit valamiről, ami nincs is meg, és nem is játszod? Ez olyan, mintha valaki a trailer alapján fikázna egy filmet folyamatosan úgy, hogy nem is látta, csak kritikákat olvasott róla.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Beleszenvedtem 15 órát a bétába (vagyis a demóba), szóval hadd legyen véleményem. Köhi! Egyébként ez téged miért zavar?

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Köszönjük a véleményed, látjuk nem is vetted meg, toltad Betaval , nem tetszett, nincs benne elég fénykard, pont.



Komoly buyer's regret van, látom. :D Srácok, ha bejön, akkor nyomjátok, ne azzal foglalkozzatok, hogy ki mit fikázik egy random fórumon. Ha én elkezdek pl. a Prometheusról pofázni, mindjárt ugranak, hogy "hátdeszarvótaz", de valamiért engem ez nem akadályoz a film élvezetében... ugyanakkor azt sem szoktam mondani, hogy hülye a másik, mert ellentétes véleményen van, meg hogy "húzzál, ha nem moziban láttad". Az olyan gyerekes lenne, nem?

TLDR: Viseljétek férfiként! :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



A Prometheust nem a trailer alapján fikázzuk, hanem a kész filmet láttuk (ráadásul moziban - kérem vissza a jegyárat!!! A BF béta legalább ingyen volt!). Te nyomtál 3 mapot 3 módban, mindent láttál, gratz. :)

Nah, félreraktam a solot, nyomtam egy kicsit a multit. Fighter Squadron atom. :) Remélem, később lesz majd összetettebb változat is ebből, nem csak sima dogfight + transportok kilövése.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Te nyomtál 3 mapot 3 módban, mindent láttál, gratz. :)

Ezért a véleményem a MULTIRÓL nyilván kevésbé releváns, mint a tiéd, hiszen azt te ma láttad először? Mindezt azért, mert nem vettem meg? Buyer's regret it is, részvétem. :D Oké, valahol gonoszkodom a játékkal, de azt hiszem, hogy a két offline játékmód (amiből az egyik wave-alapú survival, amit minden játéknál úgy szoktak jellemezni, hogy "ja, van challenge mód is, néha egy fél-fél órára el lehet benne lövöldözni") single player móddá vizionálása a másik véglet. :)

Deja vu-m van abból az időszakból, amikor Joda 50 órát beleölt a Ground Zeroesba, majd nem győzte bizonygatni, hogy megérte. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Zaxx írta:
Deja vu-m van abból az időszakból, amikor Joda 50 órát beleölt a Ground Zeroesba, majd nem győzte bizonygatni, hogy megérte. :D

Miért, te vagy itt a fun gestapo, aki egy kocka forumon megmondod hogy ki mivel mulathat es mivel toltse az idejet? Ez a pofatlan retardalt buyers regretes trollkodas meg mar kezd kicsit megfaradni, szerintem pihenhetsz egy kicsit.

MOSZAD inszájd



Te is megvetted? Sajnálom, őszintén.

ShowHide spoiler #

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Én már a tíz óra bétát is megbántam. Vissza pénzem!!!

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!