Jelenlegi hely

Egyéb, ami olyan... egyéb!

Utolsó bejegyzés

ShowHide spoiler #titok


Ja hat a cukkerberg gyakrabban is jar targyalasra emiatt mint ahogy en valtok alsogatyat :D
Nekunk nem kell viszont targyalasokra jarni :)
Mindenesetre nem eroskodni akarok, hogy "nalunk minden tuti!!!" mert azt barki allithatja, es mint felhasznalo teljesen megertem az aggodalmat, nem is szeretnelek meggyozni az ellenkezojerol, mert azt majd az ido ugyis igazolja.
Talan ami tud segiteni ha leirom a tortenetunk "miertjet". Tobb mint 5 eve indult a dolog, es annyi inditotta az egeszet, hogy nincs egyetlen egy olyan oldal sem ami fuggetlen es modern. Persze talaltunk szavazo alkalmazasokra peldat, de mindegyik ugy nezett ki mintha egy 90-es evekbeli weboldalat neznek VAGY mintha egy oldal arra invitalna, hogy "gyere es telepitsd fel ezt a virust!". No mi ezt az urt szeretnenk betolteni. Alapvetoen videonezesre ottvan a youtube, uzenetekre az X (twitter), de szavazasra / kozvelemeny kutatasra mivan? Semmi! Pedig ulhetsz a wc-n, es bongeszned azokat a kerdeseket / felmereseket amiket szeretsz, es lathatod az eredmenyeket azonnal. Mondjuk Kispiripocsi vagy, es koveted a 'Kispiripocsiak' csoportjat, meg a Jatek csoportot meg mondjuk a Fizikat (most csak mondtam valamit), es a wc-rol tudsz szavazni a kedvenc jatekodrol, a maghasadasrol meg arrol, hogy fel legyen-e ujitva a Sugar ut Kispiripocson, es latod, hogy a tobbi ember hogy szavazott, akar lehet vitatkozni, akar meglepodni a szavazatokon, akar konstatalni, hogy Veled ert egyet a tobbseg. No ez volt az alapotlet, ezen dolgozunk, ebben hiszunk, ezek utan eleg csunya lenne, ha "veletlenul" politikusok kezebe kerulnenek a szavazatok.
Hazalni sem szeretnek, szoval nem azert irom ezeket :D es teljesen megerelek, de hidd el, hogy van meg erkolcs a vilagon :)



nem rátok gondoltam konkrétan, de pl cukkerberg nem feltétlen tud arról hogy mi történik a fb-on :)




Lehet megint szavazni érdekes kérdésekre:

eutanázia:
https://pegapoll.com/poll/6578766624aa9a0001bbfc46

helyhatósági választások:
https://pegapoll.com/poll/6575bacd24aa9a000156975d



höhö

Mennyire állja meg a helyét az a sztereotípia, hogy a zsidók csak a szellemi foglalkozásokban jók, és sportban például egyáltalán nem?

A negatív sztereotípiát megerősítik ismereteink a hagyományos zsidóság férfi fiataljainak erősen szellemi beállítottságáról, ami háttérbe szorította a férfiasság kiélésének a keresztény fiatalok széles köreiben dívó, a fizikai erőt is fitogtató, és persze alkoholizmussal is együttjáró szokásrendjét.

----------

höhöhöhö

A zsidók vallási okokból tudtak írni-olvasni. Európában nem volt más olyan népesség, ahol a társadalmi státusztól függetlenül minden férfitól elvárták, hogy írjon és olvasson egy vagy több nyelven. Számolni is tudtak. Hol tudott egy parasztember számolni? Még a kisnemesek jelentős része is írástudatlan volt Magyarországon a 19. század első feléig. Amikor azt mondják, hogy a zsidók egy batyuval jöttek, az igaz, de a fejükben rengeteg mindent hoztak. Sokféle készséget, beállítottságot. Például az életfegyelmet. Hogy dolgozni kell, beosztani, a jövőt tervezni, a kockázatokat számolni, ezekre készülni, az időt hasznosan tölteni, kizárva minden mást (így a keresztény világban mindenütt dívó alkoholizálást, kocsmázást). Maga az emigráció egy stratégiai élettervezés része.

https://444.hu/tldr/2023/12/16/a-magyar-nemzetepitesben-donto-reszt-vall...



facebook feldobott egy videót, amiben egy őzet eszik egy hiéna. az őz nem fekszik a földön, hanem álldogáll és nézelődik. konkrétan a hasa helyén SEMMI nincs... szóval továbbra is azt mondom hogy az állatok máshogy érzékelik a fájdalmat, valszeg sokkal kevésbé, mint mi



Biztos vagyok benne, hogy krvára fájt neki, csak az adrenalin elnyomta.

Amikor izzó fémet fogtam meg, akkor kb. hirtelen egy éles fájdalom volt és rögvest utána csak zsibbadt és meleg volt. Mintegy 1-2 percig, aztán persze fájt veszettül.

Láttam másik videót, amikor a kis pumbát élve falja fel lassan egy oroszlán. Az visított rendesen.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Vagy B, lehet hogy az izmokban, bőrszövetben és x helyen van még fájdalomreceptor, ami ilyen sérülésekre regál. De a beleidben nincs. Szóval érzed, ha megy a hasad, meg irritálja valami belülről, de azt nem, amikor konkrétan szétszakítják.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



De a beleidben nincs. Szóval érzed, ha megy a hasad, meg irritálja valami belülről, de azt nem, amikor konkrétan szétszakítják.

Cáfolom(igaz nem vagyok állat, de): Amikor bélcsavarodásom volt olyan erős fájdalmat sem előtte sem azóta nem éltem még át. 10 es skálán 9.5 volt kb.



láttam már videókat, ahol embereknek hiányzok az alsó fele, és hasonlóan viselkedtek mint az az őz... kivéve az álldogálást persze. asszem az egyik telefont kért, meg középső ujjat mutatott valakinek. egy másik meg egy indiai nő talán, és a ruháját igazgatta.
szerk: ezzel nem azt mondom, hogy egy hangya is feltétlenül úgy érez fájdalmat mint mi, de minél hasonlóbb hozzánk valami (pl emlős) annál hasonlóbb lehet ebben is.



Az jó szarul hangzik!

Megműtöttek, vagy mi van ilyenkor?

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Ott a gerinc megszakadása is okozza, de persze a sokk ami a legfőbb talán.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Igen, ez csak műtéttel hozható helyre.



Apa, kezdődik!

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=meXvmw-tVwc

Aki vágja, az tudja. Aki nem, annak nyomás megnézni az első szériát!

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Chief Exorcist



ez a hal úgy néz ki, mintha valami Pixar-os meséből lépett volna ki :D



amúgy tényleg :D

Chief Exorcist



ez csak random... milyen technikákat fejlesztenek ki maguknak emberek, hogy megkönnyítsék a munkájukat, hihetetlen

https://twitter.com/crazyclipsonly/status/1745543099512762466

Chief Exorcist



rájöttem, hogy a kantáros munkásnadrág a női táska férfi megfelelője a maga 450 zsebével



Nope. A női táskához a famerzseb hasonlatos, a kantáros nadrágot max a banyatankhoz lehet hasonlítani..



Nope ez is wrong. A női táska férfi megfelelője az autó.

Chief Exorcist



nekem az "aktatáskám" már régóta olyan, mint egy női táska



de te nő vagy, nem? a hozzászólásaid alapján gondolom



miért gondolod a hozzászólásaim alapján? mert te izmos alfahím vagy?



nem, csak okos



Okos alfa hím?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



A női táska férfi megfelelője az autó.

pontyosan. mindket autom felszerelve kabattal, nadraggal, pleddel, enni, innivaloval igy telen, van benne par ezer ft + az apro, a lokalis autoban pedig labda, focicuccok :)

Parizer forever.



A helyzet az hogy a női taskanak nem létezik férfi megfelelője. Vita lezárva.



Még egy:
Mokennek igaza volt valamily szinten. A külvárosi buborékomból kijöttem, a Westendben tényleg ázsiai a Wolt és Foodora futárok legalább fele.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!