Jelenlegi hely

Készülő filmek, melyek érdekelnek!

Utolsó bejegyzés


“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Írták páran hogy tetszett nekik a kém, nos, én nem szeretem ezt a szélesvásznú hölgyet, de aki igen, annak jó hír lehet akár a
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=V8GAMZqJqjs



Többek között én is írtam, de a csajt sose kedveltem és aligha miatta lett végül vállalható a film. (Már a Gilmore Girls-ben sem komáltam, amiben felfedeződött ugye)

De ahogy akkor Statham és Law, úgy most mondjuk Kristen Bell elég jó ok lesz, hogy megnézzem :3

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Nem rossz, de mikor érkezik?

Non serviam



Na, szerintetek EZT mivel fogják elszúrni a ruszkik az elmúlt évek várós, de befuccsolt filmjei alapján? A szokásos érzelmes, párbeszéd nélküli és/vagy túlspilázott hősies jelentekkel, de zéró történettel vagy a ló másik oldalával, amikor megpróbálnak hollywoody-i filmeket utánozni, amitől totál műanyag és fogyaszthatatlan lesz a végeredmény?
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=dAuzJz7Ku-g



Mozsvótmá'.

hollywoody-i

Ezért meg ban pls.

Non serviam



Áhh, már nem tudom javítani. :D



“Last night our company had a party to launch our TV division,” Diesel writes. “MERC CITY is a show that will follow the Mercs and Bounty Hunters of the Riddick Universe. Next Month, DT begins writing the next Chapter in the Chronicles of Riddick… FURIA.”

https://www.instagram.com/p/-UQFRhmPjO/




A Rotten, illetve az általam nézett rivjúk szerint is, úgy tűnik a Creed ismét egy fasza Rocky-film lett. Viszont pont most olvastam, hogy az eredetileg holnaputánra időzített hazai premiert még korábban eltörölték, és lehet, hogy be sem mutatják itthon a filmet :(




Ja, ez duplán meglepő. Nem adtam neki sok esélyt, de a kritikák nagyon meggyőzőek. Hátha hoz egy kis pénzt és ez gyorsan berepíti még a hazai mozikba.



WÁÁÁ, YESSS, EZAZ! VÁRTUK, VÁRJUK, VÁRNI FOGJUK!




Ehh, nekünk Poirot örökre a tévésorozatból ismert David Suchet.



Tejfölösszájú suttyó. Albert Finney és Peter Ustinov volt az igazi! :D

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw




Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson



Ha ha Ha

http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/ridley-scott-alien-covenant-is-844051

Ridley Scott confirmed that he is planning another two Prometheus sequels to follow Alien: Covenant before the Prometheus storyline meets up with the original 1979 Alien.

Alien: Covenant and the following two films will be origin stories, answering the “very basic questions posed in Alien: why the alien, who might have made it and where did it come from?” Scott revealed at a press conference in Sydney where he is starting pre-production on Covenant, the first sequel to Prometheus.

“Its a very complex story. Its an evolution of what I first did with Prometheus 1,” he said of the new film, which tells the story of the crew of the colony ship Covenant, who discover what they think is an uncharted paradise but is actually a dark, dangerous world, whose sole inhabitant is the synthetic David (Michael Fassbender), survivor of the doomed Prometheus expedition.

“Prometheus 1 was borne out of my frustration that on Alien 1 in 1979 - I only did one as I don't normally do sequels. I was amazed that in the 3 that followed that no-one asked the question "why the Alien, who made it and why?" Very basic questions. So I came up with the notion of Prometheus 1, which starts to indicate who might have made it and where it came from,” Scott said.

"So I’m now going to the next one, which is the next evolution directly connected with the first one, which was this Shaw, when he replaced Michael Fassbender in two pieces and we’ll kind of pick it up there and it will evolve. When that’s finished there’ll be another one and then another one which will gradually drive into the back entrance of the film in 1979,” the British director revealed.

“So in other words, why was this space jockey there and why did he have an Alien inside him? And those questions will be answered,” he added.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



no-one asked the question "why the Alien, who made it and why?"

Szegény Ridley, még nem szólt neki senki, hogy azért nem merült fel a kérdés, mert tök irreleváns? Egy jó horrorok egyik fontos pontja, hogy nincs szájbarágósan elmagyarázva, hogy honnan és miért jött a szörny. Az ismeretlentől való félelem az egyik alkotóeleme a parafaktornak.

The strong eat, the weak are meat.



Gondolj rá pozitívan: az utolsót már lehet, hogy meg sem éred. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Így így.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



És a sci-fi az smafu? Tudom, tudom, durva horror volt mind a 4 Alien és még mindig félünk a szörnytől (nem volt, csak az első és nem, nem félünk a szörnytől már úgy a második rész óta).

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Tehát mert horror első rész kapott kevésbé vagy egyáltalán nem horror folytatásokat tök más olkotóktól, most az eredeti rendezőnek szükséges kevésbé horror előzményekben elmagyarázni az eredettörténetet?

Az már egy megint más kérdés, hogy sci-fitól ki mit vár tőle, de azt mindenkinek a Prometheus-élménye határozza meg elsősorban, ami lerágott csont.

Egyébként nem értek egyet azzal, hogy az első lett volna a horror, a hamradik rész is azt az útvonalat hozta, és az Aliensben is jelen volt a dara mellett a para is (valamennyire a 4-ben is, mert a cím miatt kötelező volt, de az inkább egy szórakoztató bohózat a világban). Itt az RW-n is vannak páran, akik pelenkában sem mernék megnézni. Nyilván X rész után a xenomorph sem tud sokkoló lenni, de ez igaz Jason Voeheesre vagy bárki másra is, ha a műfajon nem is feltétlen változtat (egy slasher persze nyilván eleve tömeggyártottabb, ami viszont egy nagyon ON fogalom Ridley terveit nézve).

Én különben azt szeretném, hogy a film győzzön meg engem és esetleg másokat, és ne te! ;)

Sors bona, nihil aliud.



Mindenki feltette a kérdést. És örültünk, hogy nem rágtak a szánkba egyenes válaszokat.

ibi amentia latet



A slasher pl. tipikusan az a műfaj, ahol az első 2-3 résznél még a para a cél, aztán meg a karakter sikere miatt inkább annak további "istenítése" a cél, általában nem kevés humorral, így a végeredmény általában inkább fekete komédia lesz horror helyett.

Az alien is tipikusan ilyen monszta, egyszerűen beivódott a popkultúrába, onnantól pedig mint "horror gonosz" nem igazán érdekes, manapság a filmek sem azért működnek már, mert maga a szörny sokkol, hanem a körítés éri el ezt a hatást. A szörny filmes/geek ikonként lehet érdekes, arra pedig egy eredetsztori tökéletes lehet.

Engem érdekel, hogy a tojás volt-e előbb, vagy a királynő. :D

Egyébként meg azért minden filmben volt vmi kis apróság, amit megtudtál a szörnyről pluszban (tojás >> mi rakja a tojásokat >> hogyan befolyásolja a gazdatest a xenomorphot).

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Slasherben sose a para/horror faktor van jelen hanem a fontos maga a darálás és a gyilkolás aktusa.



Én megtagadom a királynőt.

ibi amentia latet



The Secret Life of Pets Trailer 2

rwurl=https://youtu.be/aWpbAvcDeso

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!