Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés


Moken de amúgy nem az extra monitoron meg a akármilyen billentyűzeten múlik. kezdj el csinálni valami bizbasz tutorialt ha érdekel a programozás. de ha van 2 monitor, egy genius billentyűzet meg egy 5 gombos egér akkor már sok programozó setupját übereled :D

Amikor versenyszerűen CS-ztem, akkor is voltak olyan arcok, akik valami számtechóráról lopott egérrel meg billentyűzettel tolták, ingadozó fps-sel meg sárgás színű monitoron. És nagyon jól tolták.
Futásban is vannak kiváló futók, akikről lerohad a több ezer km-t használt cipő, míg mások 800-1000 km után cserélik az aktuális csúcsmodellt.
Talán Carmack mondta azt, hogy egy fos gép meg monitor meg egy billentyűzet kell ahhoz, hogy programozó lehessen valaki. És ebben biztos igaza van. De én úgy tudok bármiben teljesíteni, ha a környezet maximálisan adott hozzá, ha tudom, hogy csak rajtam múlik a dolog innentől, nem azon, hogy rossz minőségű eszközöm van és az hátráltat. Nyilván kocaprogramozói szint érhető el nekem ennyi idősen, nem fog kiderülni, hogy hoppá, amúgy ebben tök jó vagyok, de akkor már legyen egy élmény a tevékenység - amennyire lehet -, legyen minél kényelmesebb környezet hozzá, és legalább a szemem se rontsam jobban, mint kéne.



De én úgy tudok bármiben teljesíteni, ha a környezet maximálisan adott hozzá, ha tudom, hogy csak rajtam múlik a dolog innentől, nem azon, hogy rossz minőségű eszközöm van és az hátráltat.

Van egy barátom, aki hasonlóan gondokodik :)
Ha eszébe jut, hogy túrázni fog, akkor vesz Helly Hansen, Columbia meg Fjallraven cuccokat azonnal. Ha úgy dönt, hogy edzeni fog, akkor az első alkalomra már egy Garmin Fenix 7x társaságában megy el. Ha órázni akar, akkor azonnal Omegát vesz. Bringából KTM-et.

Aztán hamar kiderül, hogy nem is fog túrázni rendszeresen. Lehet, hogy a sport is csak 1-2 hónapig tart ki és bringázni is 2x ment el. (Az óra legalább örök darab.) DE. Nincs meg sem a tanulási, sem a jutalmazási görbe az életében. Az állítása szerint neki ezek jutalmak. De miért is kéne megjutalmazni magad, mielőtt bármit is elértél volna az adott területen? Miért nem lépsz be középkategóriában és ha megmarad a kedv pár hét után is, akkor lehet együtt fejlődni a felszereléssel?! :)



nekem pl. a Fenix 6 kifejezetten motiválólag hatott a futókarrieremre és egy percig se bántam meg. Ugyanígy a futócipőkből se bántam, hogy a legjobb Salomonokat vettem kapásból, de ruhákban pl. csak akkor váltottam drágábbra, amikor már azért tényleg hiányzott még egy minőségi szintlépés a decathlonoshoz képest, és már volt értelme.
Persze ebben az esetben én kitartó voltam és úgymond utólértem a cuccokat, de amúgy ismerős, amit a haverod csinál, csak glom Ő velem ellentétben jobban megengedheti magának ezt a hóbortot :D
De pl. monitorból ez a 24"-os Samsung, amit haszálok már vagy 15 éves - ha nem több -, teljesen jól szolgál még most is, de ennyi idő után egy ilyen 40"-os LG már igazán kijárna amúgy is, szal végülis alappal jutalmazhatom meg magam :D



kiegtem, faradt vagyok, lusta vagyok, stb...
neha-neha bevallalok melokat, olyankor ja, egy 8-10 oraban osszerajzolom egy heti keresetem.

"okey-dokey!"



asszony nem tart el ha mar karrierdiplomata?
meguntam a melot, elmennek edzonek, bironak (foci) ha valami no eltartana. dolgoznek persze valamit, de normalis elethez ez nem eleg piz

Parizer forever.



hat futocipobol en kurvara banom, hogy nem a nimbussal es a bondival kezdtem, lehet lenne meg terdem :) (asics es hoka csucsmodellek, 200 ejro koruli arral)

de kezdo oranak jo volt a stratos, mert nem tudtam, hogy fogom e szeretni a folyamatos orahordast. csak utana valtottam F6-ra.

ruha meg mindig decas :)

Parizer forever.



asszony nem tart el ha mar karrierdiplomata?

:) mar reg nem az. nem vagyom egyelore a kitartottsagra, majd ha bekrepal valami a testemben...

"okey-dokey!"



Nyiregyhazan elkaptak egy főorvost az asszisztenset halapenz elfogadasaval. Es a sok gyoker nyugger meg troger mind azt kommenteli alá, hogy minek kaptak el oket, van mas baj egeszseguggyel, megerdemlik az orvosok, stb...

Na amig igy gondolkodik ez a sok birka, addig nem fog ez az orszag sehova jutni. Persze, korrupt itt a politikai reteg meg a haveri kör (es nem csak NER oldalon), de ez szamomra hihetetlen mennyire vakon vannak ezek az emberek, mennyi a regi teves berogzodes, meg mennyi szolgalelku szerencsetlen. Azt hiszik h az orvos az Isten, kozbenvugyanugy kb. a szakma 10-20%a er ott is barmit, mint barmely mas hivatasban, a tobbi megelhetesi kozepszer, akik szarnak kb. A betegre.

Es a mai napig nem lattam szegeny orvost, nezzenek mar szet ezek a szeremcsetlenek egy korhaz orvosi parkolojaban...

Amugy ma voltam a Debreceni Klinika onkologiai epuleteben. Baszki olyan fullos az egesz, mint egy modern hotel. Fullos szobak, folyosok, ellqtp helyisegek, a szobakban 46" lapos tvk, led hangulatvilagitas, fullos furdo.
Mondjuk a szolnoki szobatars azt mondta h ott ehhez kepest tenyleg putri. Itt megna kajat is dicserte mindenki.



Istenem, amikor a középkorú magyar nők végigrikácsolnak a repülőn, hogy “Judit, te hol ülsz?!” majd elkezdik igazgatni a fél repülőt, hogy ki hol ül. Jön a stewardess, megkérdezi tud-e angolul, mire “Nein, nein, Ungarn sprechen!”, mindez Hollandiában. Majd kiderült, hogy kurvára rossz helyre ültek.

Szerk. Már most érzem, hogy ezek a gyökerek nemhogy tapsolni fognak leszálláskor, hanem baszki tűzijátékozni fognak és pezsgőt bontanak



És még a WC is kicsi ahhoz, hogy betapaszt a szájukat a farkaddal.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Dolgok amiket nem akarsz hallani amikor átcsengetsz a 1,5 honapja 19-23 kozott zajongo szomszedhoz:

"Nem beszél magyar"
Ezt hogy a faszba fogom megoldani...

(sovány vigasz hogy valszeg új lakok vannak és nem a nyuggerek szexelnek hetente :D )

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=jWlzIO_NHu4

"...nem pedig no habla!" (1:08)

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Svéd, svéd, svéd, svéd...



Ahhoz képest egész jól elbeszélget a nojevel ahogy hallom, no mindegy azért még megprobalom a kommunikaciot majd napkozben / elkapom oket valamikor az ajto elott :D

Remélem valami mocskos bevandorlo legalabb tenyleg és nem svéd...

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Google translate. Beírod, ahogy akarod és lefordítod, amire ő akarja.



visszakapcsoltam az adblockert yutubon, megint műxik XD



Igazából a hiszti után 2-3 nappal már működött újra a Ublock...

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



https://index.hu/belfold/2023/11/26/horanyi-zsuzsa-ujsagiro-kelet-magyarorszag-meghalt-futoverseny/

Tegnap ott voltunk ezen a futóversenyen barátnőmmel - ő látta is futás közben, hogy valakit újraélesztenek a pálya mellett -, ráadásul annak a futóközösségnek a nyíregyházi szakágának a vezetője volt, ahova mi is járunk. Többször is kaptam Zsuzsától biztató, motiváló üzeneteket, egy hihetetlen kedves és segítőkész ember volt, amennyire én ismertem.
Amikor a mentőhelikopter elrepült, nagyon reméltük, hogy sikerül megmenteni.
Rengeteg ilyen hirtelen szívleállásos hírt olvasni manapság, de ezt élőben átélni - és én nem is láttam, csak mikor beértem a 21 km után, a célban mondták - teljesen más, nagyon megütött.



:(((

itt szegeden is nemreg (talan tavasszal meghalt egy srac)
csinaltak neki egy kis emleket a ligeti rekortan mellett fenykeppel, mindig neztem, hogy ilyen fiatal gyerek meghalt futas kozben.

szerk: es szerintem ez egy jo halal. ha valasztani lehetne valami ilyesmit kernek.

Parizer forever.



Hát nem tudom, azért én mondjuk halálra szexelném magamat inkább.



Jöhet a melegmém



igen, az is jo, vagy a foci kozbeni halal.
ami nem jo, az az alzheimer es tarsai, vagy az elevenen szetrohadas valami rakban.

Parizer forever.



én azért szeretnék elbúcsúzni a szeretteimtől, nem egy focimeccsen elbaszni a haverok játékát...



nem szeretnem ha vegigneznek ahogy leepulok vagy szetrohadok. es nem egy elfekvoben akarok megdogleni, hanem azon a helyen, amit a legjobban szeretek, focipalya, futokor/erdo :)

Parizer forever.



Vagy megbeszéled valakivel chaten, hogy megesz.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



én amúgy már kb 16-17 évesen rájöttem, hogyha beteg lennék vagy hajléktalan vagy akármi, elmennék valami olyan helyre ahol nincs senki, pl. valami nagy erdő, nyilván nem európában, mert ott mindenhol van valaki, hanem mondjuk brazilia vagy ilyesmi és elindulnék az erdőbe aztán pár napig bírnám talán.
persze még időben kell csinálni, amíg az ember tud mozogni, meg van még annyi pénze hogy oda utazzon.
de öngyilkosság az nem oké.




ja ezt asszem láttam. de ennek mi baja volt? nem volt semmi baja



más probléma, ugyanaz a megoldás



meg ha jól emlékszem ő nem is akart meghalni, csak ott élni, csak nem sikerült neki

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!