Fallout

Utolsó bejegyzés


Jó lesz az.




Háh! A csótányos mekkora :D És jó látni, hogy nem csak én rakok babos kendő + "úszószemüveg" cuccot a dögre. Ja, tegnap egy tetőn mászkáltam, a játékban, amikor kiírta, hogy a Kutyahús talált valamit. A blöki neki is indul szaglászni a tető peremen, majd paff, lezuhan a mélybe és csak a vinnyogását hallom, ahogy talaj fogott. :D Egy gyorsabb utat talált lefelé :D




Modokkal ki hogyan áll?

Non serviam


goq képe
goq

egy állat



A bullshotokon, persze.

Non serviam



Pont ezzel akartam trollkodni Steamen a múltkor... az eredmény csúfos kudarc:
http://steamcommunity.com/app/377160/discussions/0/492378265875948980/
:D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



vannak olyan tulajdonságok amiket minden karakternél érdemes kimaxolni, vagy pont ellenkezőleg, nagyon kicsi a jelentősége?
vagy ki-ki a játékstílusának megfelelően rájön majd

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan




Ha nem akarsz közelharc specialista karaktert, akkor az erő és endruance mehet 1-1-re. A régi részekben még kellett egy minimális erő a különböző súlyú puskákhoz, de ugye Bethesda... A luck szintén nem látom, hogy jelentős szerepet játszana. Ha nem támaszkodsz a VATS-ra, akkor az agility és perception sem túl lényeges. Én ez utóbbi kettőre raktam pár pontot, de mellettük csak az intelligencia, karizma párosra költöttem sokat.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



int azért kell, hogy XP-szorzó magas legyen, illetve energiafegyver és hightech modding miatt
cha azért, hogy minden meggyőzést átvigyél, illetve legyen pénzed, és tudj építeni a városkáidban
agi/per azért, hogy felvehesd a neked tetsző fegyverhez szintenként 20% plusz sebzést adó perket
agi emellett a jobb sneakelés és sneak attack szorzót emelő perkekért fontos, illetve ezen van a normál fegyver modding perk is
str a melee, nehéz fegyók és a fegyverkovácsolás miatt fontos, meg carry weight

ééés kb ennyi asszem



A lopakodást valóban elfeledtem, ezt a 20% sebzést meg majd megnézem, hogy mekkora értékekhez köti, mert eddig csak a karakterem szintje határolt be a felvételében.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



igazából van, amelyiknél a 20%-on kívül adott extra a jóság, pl commando asszem a visszarúgást is csökkenti 2. szinttől automata fegyvereknél.



érdemes, rögtön kezdésnél valamelyiket 10-re húzni? mondjuk int-et az xp szorzó miatt?

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Az XP-szorzó miatt semmiképp, anélkül is gyorsan fogsz fejlődni. (Én konstans 5-7 elköltetlen perkponttal játszok, mert egyik opció se nagyon hoz lázba, és úgy vagyok vele, hogy majd költöm, amire egy adott helyzetben rászorulok. Ergó nem költöm, mert teljesen szükségtelen...)

ibi amentia latet



ibi amentia latet



Full Dialogue Interface

Bár a horribilis válaszadási lehetőségeket nyilván nem cseréli le, de ez a dialógus mod egy hangyafasznyit emberibbé teszi a borzalmas UI-t: azokat a válaszokat láthatjuk, amiket a karakterünk mondani is fog.

http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/1235/?

rwurl=http://staticdelivery.nexusmods.com/mods/1151/images/1235-1-1447824522.png



:DD

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Vótmá asszem. Egyébként persze hiánypótló mod.



Így első ránézésre az egyedüli baj vele, hogy pont a képernyő legszarabb részén van a szöveg. Lejjebb kéne rakni, és akkor már jó lenne.

Non serviam



ibi amentia latet



Kérdés: Nektek van olyan bug, hogy a karaktered fején a textúra totál fekete lesz ideiglenesen? Guglin nem láttam hasonló problémát. Léteszt videó driver van.

Tango

"Lagging is a lifestyle."



Nem, ellenben nálam amikor eső / vihar van, akkor totál whiteout lesz, amíg ki nem derül.

Non serviam



whiteout nekem csak akkor van, amikor túl agresszívan unloadolja az engine az asseteket. értsd: úgy gondolja, hogy azt már úgyse látom. Hát mégis.

Megj: lvl 55, asszem ideje majd nekiállni a main questnek.



...amikor egy radscorp és egy adag bloodbug killsteal-eli a deathclaw martidat. Aztán kiderül, hogy az egyik bloodbug legendary. Tíz percen belül már a második. Ohyeah.



Nna, van már mod arra is, hogy mennyire kevés féle cuccot lehet a településekre kirakni:
http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/1145/?
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=uhdy9VdYGKM&feature=player_detailpage



Na, alakul ez. Arra van már gyógymód, hogy a település kaput zárni lehessen? :P Hiába van nekem kapu, a supermutáns raidek lazán kinyitják, és hátba lövik a népet :D Meg az kellene orvosolni, hogy a saját cókmókodat ne piszkálják már. Mert baromi idegesítő volt, hogy támadáskor rohanok a páncélhoz, de a noob kapáló paraszt beleugrik előttem, és elrohan a világba, míg engem szarrá lőnek.



Leparkolt páncélokból mindig vedd ki a power core-t, akkor nem kél lábuk. A magok súlytalanok, mindig a farzsebedben tarthatod 100+-os a készletet.

ibi amentia latet



nagi írta: Megj: lvl 55, asszem ideje majd nekiállni a main questnek.

:D És még azt hittem, én halogatom túl a dolgokat.

ibi amentia latet

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!