Jelenlegi hely

Szánalom, bulvár, kaka

Utolsó bejegyzés


Moken ez melyik állatkertből szökött ki?

https://hvg.hu/itthon/20230118_debrecen_arconharapas



tippre hosszúpályi vagy hajdúhadházi gettó :D



ezt most csináltam. szerintem jó lett. jó.
https://youtu.be/HHxZSLiExSk



Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Chief Exorcist



bazz csomó nő nem bír teherbe esni, ilyen hormonkezelt valamik meg kapásból...



dulakh írta: https://telex.hu/interju/2023/01/22/matrai-fanyuvo-interju-kriptozoologi...

"egy mosatlan, pállott, zsíros hajú, cirregő hangot adó, furán járó, bűzös szagot árasztó, koszosfehér lényt látott barátjával Mátranovák közelében,"

Olyan messze nem kellett volna elmennie. Tegnap Pesten kettő ilyen lénnyel is találkoztam alig 1 órán belül.

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



gondolkodónigger.gif

rwurl=https://imgur.com/YxWCV7C

Chief Exorcist



Chief Exorcist



Pár hete fájdogál a hasam egészen alul. Elmentem háziorvoshoz, laborra írt ki, meg laktóz terhelésre. Literszámra ittam a tejet, volt, hogy fel voltam fújódva egész nap, de hasam nem ment és nem is fájt tőle.

Labor megvolt, mentem a laktóz terhelésre. Annyit mondtak a telefonban a kórházban, hogy vegyek 50g laktóz port előtte.

Bemegyek fél8-ra a kóráházba, bekeverik a tömény laktózport egy pohár vízbe, lehúzom. Fél óránként kell egy gépbe fújnom 3 órán át. Első három fújás eseménytelenül telik. 20 ppm alatt nem pozitív, 3-10 körül mozog.

Harmadik fújás előtt elkezdett fájni a hasam, bemegyek, fújok 25. Oké fél óra múlva jöjjön újra.
Benézek a WC-re, hátha menne a hasam. Látom nincs WC papír. Kérdezem a nővértől mizu, azt mondja nincs, nekik is maguknak kell hozni. Akkor mitévő legyek? Hát menjen a boltba és vegyen.

Ok, volt rá úgyis még vagy 20 percem, vettem 4 gurigával. A nap végéig folyamatosan fájt a hasam, 28-30 körül volt a ppm értékem, szóval egyértelműen pozitív. Kibírtam WC nélkül, átadtam a papírokat a nővéreknek, majd hazamentem. Épphogy hazaértem már ment a hasam.

Na most képzeljük el ezt a laktóz terheléses tesztet egy olyan emberrel, aki alapvetően a tejtől is fosást kap, elmegy a vizsgálatra, hogy meglegyen az orvosi papírja is róla, nem mondják hogy mizu. Kap egy ilyen tömény laktóz dózist, az ott helyben összefossa magát és nincs papír.

Nevetséges. Legalább szólnának erről a telóban, hogy hozzon magával papírt és esetleg nedves törlőkendőt is, mert előfordulhat, hogy a terheléstől hányi fog, vagy menni a hasa.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



csak laktózt néztek vagy lesz laktulózzal is egy kör?
+nemtudom milyen világban éltél eddig, de én első vizsgálatra is már slozipapírral érkeztem. az sem garantált, hogy vécéülőke lesz.
ui: ha meglesz a zárójelentés, és pozitív a laktózintolerancia a végén, akkor kéne kapnod igazolást is, ami adókedvezményre jogosít. kb 10ezer/hó



Asszony laktózérzékeny. mesélj erről az adókedvezményről!

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Súlyos fogyatékosságnak minősül =))))) valamilyen számítás alapján a minimálbér X százaléka jár adókedvezményként, ez valóban olyan 10k körül van most havonta, és ha eddig nem kérted, asszem 5 évig (elévülési idő) visszamenőlegesen is kifizetik, de erre most nem mernék mérget venni.

Ha jól rémlik a BKV / MÁV / Volán jegyekre is volt valami kedvezmény a laktózosoknak, de nemtom az van-e még, vagy hogy eleve volt-e vagy csak álmodtam.

Chief Exorcist



Amúgy ez azért vicc, mert NORMÁL esetben az ember laktóz érzékennyé válik idősebb korára :D

Valószínűleg az vagyok én is, de ha tényleg az vagyok, a terheléses teszt torturajat aranyerrel valahogy nem kívánom, pláne hogy kozklozetolba nem is igen megyek :D

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



Megértelek :D

Sanszosan én is az lehetek, mert már attól fosnom kell ha tehenet látok :D

Chief Exorcist



Csak laktóz. Még papírt nem kaptam róla, mert hogy egy beutaló, laktóz teszt. Háziorvoshoz vissza, új beutaló gasztro dokihoz, jövő hó közepe időpont.

Az egy dolog, hogy általában nincs WC papír a kórházakban, de egy kifejezetten olyan 3 órás terheléses tesztre behíváskor külön szólni kéne, hogy lehet, hogy menni fog a hasa tőle haver, hozz papírt.

Egyébként ezzel együtt bedurrant a vesém is, ügyelet, kaptam egy görcsoldót. Menjek el ultrahangra, márc. közepére van időpont, magánban is csak febr. közepére. Addig egyek algopyrint

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Gondold el, hogy felfúj a laktóz mint egy lufit és arra jön a hasmenés. Kb. berobbantottam itthon a WC-t. Csoda, hogy a hátamra nem fröccsent fel XD

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Azt mondta egy külföldi gasztro doki ismerősöm, hogy alapvetően egyik faj felnőtt egyede sem táplálkozik más faj anyatejével. Az ember is csak éppenhogy kezelni tudja ezt, de csak egyes területeken és az is kopik ki ahogy öregszik.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Nekem az a laktózérzékenység teszt egy lavinát indított meg igazi érzelmi hullámvasút volt kurvaélet bele :D
Egyrészt az adócucc másrészt a diagnózis miatt érdekelt hogy legyen ez tisztázva.
Tesztek kellemetlenek voltak. Még véreset is fostam ez majd még előjön. Kiderült hogy volt egy bacim is ami okozhat ilyen tüneteket meg rákocskát is. Úgyhogy az kilett irtva. Annyi bogyót szedtem hogy ihaj. Na ez lehet triggerelt is valami aranyér kezdeményt mert az nukeolt belül minden bélflórát meg okozott rekedéat hasmenést mindent. A kula szagától meg már kb hányingerem volt. Na harmadik laktóz és laktulóz teszt végére már volt hogy egyszer nem véreset hanem vért fostam. De már csak laktózra voltam érzékeny és a baci kipusztult. Utána szenvedtem mindenfele viszketéssel meg apró kis csípő érzéssel púzó tákékon. Úgyhogy 1 évvel és egy kicsivel az első teszt után aranyérrel műtöttek. Ez volt kb 4 hónapja. Mostmár majdnem tökéletes ez a rész kb 95% oké. Meg egy faktorral kevesebb az esélyem arra hogy a belem/gyomrom rákosodjon. Gg.



Jesus 😳😅

Chief Exorcist



elég sok esetről tudunk, hogy egy anya állat szoptat más fajú kölyköket, és nem hallottam még hogy valami bajuk lett volna, igaz, az ellenkezőjét sem :) értem, hogy te felnőtt egyedekről beszélsz, de felnőtt egyedek a saját fajuk tejével se táplálkoznak, és ezt az ember se teszi (bár mostanában már vannak erre példák a libsiknél)



ez egy jó tesztje annak is ki mennyire tiszte európai származású, aki fosik a tejtől az inkább hagyja a szekrényben az SS egyenruhát :D
https://en.wikipedia.org/wiki/Lactose_intolerance#/media/File:Lactose_tolerance_in_the_Old_World.svg



Az anyatej pedig fincsi. Már két barátom feleségétől is kaptam 😋

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



:D



Ez az egyik soha ki nem kopó, visszatérő téma a gyúrós fórumokon. Ha leteszel egy tál tejet sok faj felnőtt egyede elé, akkor nem fogják méregként kezelni, hanem nagy boldogan elfogyasztják. A másik meg, hogy zsíros kenyeret és képviselő fánkot is elég kevés faj felnőtt egyede eszik természetes környezetében, mert elég nehéz hozzájutniuk. Ugyanez a helyzet a tejjel is. A rohadt gazella mama nem engedi a békés szándékú oroszlánt szopni pár deci tejet.



Össze is fossa magát az átlag macska a tehéntejtől, just saiyan

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



mert a macskák nácik



"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Mielőtt befeküdtem műtétre az első három dolog amit betettem a táskába az a budipapír volt.



én gyerekként sose ittam tejet, kivéve kakaóban vagy pudingban. Semmiféle tejterméket se ettem soha, egyedül a pizzán meg lasagnen megeszem a sült sajtot. Viszont barátnőm miatt vettünk kávéfőzőt és a tejhabos lattét szeretem egyedül. Naponta 1 nagy bögrével csinálok reggel, de nem minden nap. Azt vettem észre, hogy ettől a székletem híg lett, talán van valami minimális puffadás néha, de ennyi. Soha nem fáj hasam, sosincs olyan, hogy rohannom kell a tej után a retyóra fosni. Aki tényleg laktózérzékeny annak tuti, hogy fájnia kell hasának és kapásból megfosatja?

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!