Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


the english SE1

huvazz...
az elejo jol indul. kiegyeztem vele, hogy ilyen regi western filmekbol osszeollozott epic story lesz, ami amugy tok szorakoztato. ehez kepest az utso ket resz annyira brutal, hogy rendesen hazavagja az embert. baromi kemeny es qrvajo. attol tartok, ez behuzta magat a toplistamra.

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"



Wednesday

Meglepően jó sorozat a Netflixen. Elindítottam és 3 részt meg is néztem egyben. Ráadásul az imdb pontozás is felfelé megy. Amikor néztem még 8.3 on állt most 8.5.

Andor

Sajnos vége az évadnak. Nagyon jól állt neki a végig komor hangulat, és, hogy nem volt benne semmiféle kretén/vagy akármilyen poén. Minden színész telitalálat volt. Izgalmas, és átgondolt volt elejétől a végéig. Nem nagyon lehet belekötni. Azt viszont nem értem, hogy a mando, hogyan kaphatott több pontot mint ez.



Megnéztem jó sorozat.
Viszont nekem kilógott a fiatal angol tehéncsorda tulajdonos fickó. Valahogy nem illett a sorozatba. Elő volt adva, hogy mekkora uraság meg milyen kemény aztán úgy vágják pofán ahogy akarják.



Azt gondoltam engem nem érdekel, mert valamiért engem sosem fogott meg az Addams család világa, hangulata, mostanra meg öregnek is gondoltam magamat hozzá. Azt is gondoltam, hogy Tim Burton se nagyon tett le mostanában annyira jó dolgokat, mint ami miatt kedveltem őt. De belenéztem. Tegnap délután, mikor kitaláltam, hogy meglesem, még 6.8 pont volt az IMDB-n.
Aztán úgy alakult, hogy csak éjfél után kezdtem el nézni és azt vettem észre hajnal 5 óra van.
Persze eléggé érdekes, hiszen adva van a címszereplő, adva van egy "elite suli" ami nekem valamiért egy inverz Hogwarts-nak tűnik és gyakorlatilag műfajilag krimi.
Az előítéleteim miatt valami nagyon gyerekes dolgot vártam ... ami egyből elmúlt mikor Wednesday a nyitójelenet végén

ShowHide spoiler #

Szóval eléggé véres tud lenni itt-ott.
Viszont a színészek színvonala eléggé nagy szórást mutat, sokszor éreztem úgy, hogy a címszereplő kiscsaj viszi a hátán az egészet. Jena Ortega jól játszik, meg a többiekkel ellentétben rajta annyira nem látszik, hogy 20 évesen tininek adja ki magát. :D



.



LotR-Rings of Power

Nekem nagyon bejott! azonkivul, hogy sztem rendesen jon belole a LotR hangulat a sztori is tok jo, meg a karakterek is. a vegere kb minden a helyere kerult, valahol a hatodik v hetedik resz elejen megjosoltam kb a torteneseket-bar mar vagy 30 eve hogy olvastam a konyveket, de vegig jo volt a feszko. a latvany sztem elkepeszto. a cgi, a diszletek-kosztumok, karakterek, harcok...

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"



1899
Érdekes sorozat a netflixen a Dark alkotóitól. Pár rész után olyan, mint mondjuk a Lost a Titanic fedélzetén.



Andor évadzáró

Mestermunka.



Wednesday

Életemben nem voltam ilyen "depressziós" állapotban, mint most, de ez a sori valahogy pont tökéletesen jött ilyenkor. Első részt láttam eddig, de imádom :D



elkezdtem újra nézni a walking deadet, mert olvastam hogy a 11 évad végre az utolsó lesz. :)
na most én annak idején ezt elejétől kezdve néztem, aztán annyira összemosódott az egész, hogy egyik évad nézése közben jöttem rá, hogy ezt az évadot már láttam.
itt aztán mégjobban összemosódott az egész, pedig átpörgettem pár régebbi részt, hogy felvegyem a fonalat, de nem sikerült.
most nézem a 11 évadot, de itt se értem hogyan jutottak ide. de legalább vége lesz :))
amúgy nem rossz, csak hát nagyon önismétlő meg hatásvadász. folyton még nagyobb gonoszt akarnak kitalálni, de csak hatásvadászattá válik. pedig jó ötletek is vannak benne elég sok...



Végignéztem az 1899-et. Nem volt rossz, olyan teszkós Lost, de amúgy szórakoztató volt.



Andor
Mindenki nézze meg, azok is nyugodtan tehetnek vele egy próbát, akik csalódtak a SW-ban mióta összeegerezték.
rwurl=https://youtu.be/kpitW-dPc2U

Jó lesz az.



Andor
Korábban már írtam, hogy rohadtul hidegen hagy Andor karaktere a R1 alapján, így ez és az utóbbi idők SW tartalmainak, az MCU hanyatlásának és a dizni totál elwokeosodásának köszönhetően nagyjából kihalt belőlem bármiféle kíváncsiság, hogy kövessem ezt a sorozatot.
Végül aztán sokan dícsérték az Andort, úgyhogy mégis bepróbáltam.
4 rész után nem bántam meg egyelőre. Cassian Andor továbbra sem tűnik érdekesnek, de a többi karakter, a koszos, kopott, korrupt és hazug Star Wars univerzum Skywalker-mentesen baromira bejön. Eddig nem volt észvesztő a tempó, de a hangulata ott van.



+1 ugyanígy jártam. Az első rész semmit nem mozgatott meg bennem, de ahogy lement az első etap ami 3 epizód már elkapott annyira, hogy maradjak.

Jó lesz az.



Végeztem is az évaddal.
Felnőtt Star Wars, beszarás...
Nagyon jó volt az évad, bár ugye egyáltalán nem rohant sehova, de nekem ez pont jó volt: kényelmesen fedeztük fel a jól ismert univerzum egy új, emberközelibb oldalát.
A karakterek fejlődnek, jól vannak megírva és a színészek is nagyon rendben vannak.

Szinte biztos vagyok benne, hogy visszatérünk az új sorozatokkal az eddigi kerékvágásba, de talán ez annál értékesebb lesz: rég nem kaptunk ilyen minőségű Star Warst.

ShowHide spoiler #EPIC


Cobra Kai s04

Nekem teljesen okés a sorozat. Tudom, kamaszoknak szólna első sorban a jelenetek zöme, de most már nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a három dojo sorsa, hogyan alakul Lawrence sensei karakterépülése és a többi =D

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése


KMZ képe
KMZ

Tulsa King ep01-04

Meglepoen vicces, konnyedebb Taylor Sheridan moka, igaz Stallone arca mar inkabb egy gumimaszk szegenynek, de azert meg megcsillan itt ott az oreg🙂 kulon bonusz hogy kettlebellezik benne, jo szarul 😃

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Dante írta:
Szinte biztos vagyok benne, hogy visszatérünk az új sorozatokkal az eddigi kerékvágásba, de talán ez annál értékesebb lesz: rég nem kaptunk ilyen minőségű Star Warst.

Szerintem valaki véletlen engedte ezt át :D

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.



Biztos full partizán-módban forgatták :)



most hogy befejeződött a better call saul (6 évad), elkezdtem nézni. hát ez nagyon jó, ugyanaz a színvonal, mint a breaking bad :)
ez a jelenet zseniális
https://youtu.be/Uka17JlB81E



breaking badnél túlértékeltebb sorozat sose volt. Annyira dög unalmas, annyira szenvedés nézni az egészet.
Saul sori viszont kurvajó.



Andor 1-3. rész

Hát eddig nem érzem rajta se a Star Wars-t, se azt, hogy olyan hű de intelligensen lenne megírva, bár lehet manapság ez azt takarná, hogy nem fogom a fejemet minden 3. percben valami oltári hülyeségtől? Na mindegy, hallottam, hogy lassan indul be, és végülis eddig nem szar, csak semmi különös, de nézem tovább.



1-3 bemelegítés, de aztán valahogy felépül, nem tudom :)



Andor 4-7.

Érdekes meg minden, de ez nem Star Wars :(



peRig az indexes vagy telexes vagy mit tudom én milyen újságíró azt mondta hogy "végre felnőtt a star wars".
felnőtt, érted, addig dedó volt.



amúgy meg hihetetlenül antipatikusak a lázadók ebben a soriban, kb. no brainer a birodalmiaknak drukkolni, bármennyire is próbálják bemutatni milyen rossz, elnyomók... Mondjuk eredeti Star Warsban is utáltam a lázadókat, akik a jedik meg Soloék nélkül lófaxt sem értek volna, az az igazság :D



Atomot nekik!

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Wednesday S01

A lányom kérésére elkezdtük és be is fejeztük ezen a héten. Igazából a főszereplő csaj telitalálat volt a szerepre. Jó kis tini gimis, misztikus nyomozós sorozat. Nincs túltolva benne a horror, de azért a 11 éves lányom itt-ott végigizgulta, mi lesz a következő sarkon.

Tisztán felnőttként nézve sem volt rossz, mondjuk inkább folytattam volna a The Boys S03-al, de azt persze a gyerekek nélkül.

The Boys S01-S02

A trágárkodás túl van tolva benne szerintem, de a sorozat nagyon tetszett. Jó kis anti DC hősök a valóságban, mindegyik egy igazi köcsög egoista, nem full jó és nem feltétlenül full gonosz. Majd hamarosan megnézzük az S03-at is.

Lost in space

Űr Robinson család kalandjai. Kamaszoknak való igazából. Engem sok helyen bosszantott mit miért csináltak úgy, ahogy. Egyébként nem rettenetes sorozat, inkább ez, mint Hetti néni és a váratlan utazás. =D

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Ööö, kb ez a cél? Mármint hogy megmutatni, hogy a lázadók sem tisztaszívű naív hősök. Érted, a Rogue One-ban Andor első jelenete az, hogy kinyírja az informátorát



jah csak ez star wars világban nem igazán működik. Rogue One-ban még so-so, de ilyen rendszerszinten nagyon nem.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!