Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


inception mekkora egy gáz film...
komolyan azon szoktam gondolkodni hogy ez a nolan már régen nővé operáltatta magát, azért csinál sorozatban olyan filmeket, amik teli vannak logikátlanságokkal, de úgy, hogy direkt érezhető a "leszarom hogy logikátlan" hozzáállás. tuti nővé operáltatta magát.
:))



Erosen ihlette a Paprika cimu remekmu;)



Black Adam
Tudtam én már a trailert nézve, hogy ez bajos lesz, de azért csak megnéztem.
Érdekes, mert nagyjából semmiről sem szól a film. Olyannyira nem, hogy kb 80 perc után be is fejeződik, majd tart 10-15 perc szünetet és utána csak előkerül a "főgonosz", akiről addig a pontig olyan két szó hangzott el. De megérkezik, jön a harmadik felvonásos CGI csata, aztán befejeződik ténylegesen is a mozi.
A DC nem most kezdett el telefosott gatyával keringőzni, de ez egészen új szint, mert a rossz filmjeik is legalább szóltak valamiről.

Külön poén, hogy a hetekkel ezelőtt elspoilerezett stáblistás jelenet érdekesebb, mint előtte a 2 órányi film.



trailer alapján várható volt...
Meg a Rocknak két jó filmje van: Jumanji + Be Cool (Csak lazán)



Alapvetően bírom a faszit, saját magát nagyon jól tudja hozni filmekben. A gondok ott kezdődnek, ha egy picit is más a karakter, mint ő maga :)



Dr. Fate amúgy milyen? Az a karakter engem sokkal jobban érdekel :)



Jópofa, de egyrészt sok karaktere neki sincs, másrészt túlságosan sok ihletet merítettek a képességei megjelenítését illetően a marveles varazslótól.
(Illetve a végén hülye döntéseket hoz, totál logikátlan.)



Igen azt sokan mondták, hogy Dr. Fate az valójában a wishes Dr. Strange. :)

És igen tudom, hogy melyik volt hamarabb de ettől függetlenül nagyon hasonlít a kettő + a DC is hülye volt hogy csilliárd DC karaktr közül éppen a "copyt" hozta elő Strange ellenében.

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



black adam.
huh, hát ez teljesen zavaros volt. a rosszul megírt filmek mintapéldánya. konkrétan maga a black adam koncepció zavaros, befejezetlen. de sokminden más is. szó szerint mintha az írók elfelejtettek volna dolgokat, miközben írták a történetet... ettől eltekintve is rossz, részleteiben is. volt pár jó poén, ennyi.



A filmben lévő JSA-ban mindenki copy-paste:
Hawkman egy teszkós Falcon (a jelmeze pedig igazából nevetséges)
Cyclone egy olcsó Vihar az X-Menből
Atom Smasher mint egy béna Ant-Man (tudom, hogy csak növekszik, whatevs)

És nem érdekel, hogy ki volt korábban, ki, honnan nyúlt eredetileg. Mert mindez egyáltalán nem számítana, ha mondjuk jól meg lennének írva a karakterek és nem fisfos műanyag jelmezekben szambáznának.



az volt a film egyik lényege hogy a "csúnya gonosz külföldi demokráciaexportáló igazságosztók" nehogymá egy népnemzet dolgaiba beleszóljanak. szerintem azt hitték a készítők hogy ez olyan ütős lesz, hogy elviszi a hátán a filmet.



Ezek a videók mindig elég jól kidomborítják a filmek hiányosságait és/vagy hülye megoldásait:
rwurl=https://youtu.be/HfrmzSX4J-M

Ez is nagyon jó lett :D
(Nyilván spoileres, úgyhogy aki nem látta, ne kattintson bele.)



Fullmetal alchemist élőszereplős

Brrr, munkanapokon ebédidőkben nézegettem végig. Ti ne tegyétek.

Gundala

Ezt se nézzétek meg. Kétszer aludtam el rajta. 1-1 jó poén van benne, pedig nem is vígjáték.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



The Good Nurse-t látta valaki? Tényleg egy jó Netflixes film lenne? :O



Az animéban még elmegy, de élőszereplősben az ilyen Alchemist meg Kenshin filmek ordítanak, hogy tizenéves lányoknak lészültek. Ez ilyen felhasználói error szint, mint amikor, majd leulsz a Jók és rosszak iskolája elé, mert hát az egy film, szíriusz biznisz :D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Azt még nem, de én a Nyugaton a helyzet változatlan remake-ről hallok ódákat, az asszem' mától van fent Netflixen, nekem az lesz a következő nézős cucc.



All Quiet on the Western Front (2022)
jó film. az eredetit nem láttam még. ez netflix, de ha jól látom német film. nincs benne semmi a netflixes gagyiságból. nem csak filmes szempontokból jó, hanem van lelke is. de láttunk már több ilyesmit, jobbat is, mélyebbet is.

A Dark Place (2018)
egyszer nézhető. egy gyengén autista kukásautós ember nyomozása. a film talán az autisták mély igazságérzetéről szól? a színészek jók, a történet kissé lapos.

Don't Worry Darling
zavaros ... utánzat, a ...-ot nem árulhatom el, mert az totális spoiler lenne. szóval láttunk már ilyet, többet is és jobbakat. viszont amúgy profi film, szépen fényképezett, szép az 50-es évek amerikája díszlet meg a többi. a rendezés meg minden más is rendben van (olivia wilde rendezte! és szerepel is). viszont rosszul van megírva, zavaros, és nem is értettem hogy miről is akart szólni...

Red Stone
egyszer nézhető

Lakeview Terrace
nahát, ez meg rossz volt. a feléig jó, és értelme is van, jópár tök jó jelenettel tárgyal komoly témákat. aztán mintha elvágták volna, és egy teljesen agyatlan, ráadásul igazságtalan film lesz belőle... a vége meg totálgáz...

Bullet train
gyenge tarantinó koppintás. azért van benne pár jó poén. de a készítők azt hitték hogy ha sokat beszélnek a színészek, akkor az már tarantinó minőség lesz...



Állítólag ez a Barbarian című film meglepően jó lett, látta már valaki?

Chief Exorcist



Megnéztük.
Inkább a felépítése a szerkezete tér el a megszokottól szerintem.
Másrészt egyes karakterek reakciója lehet meglepő, de amúgy ha belegondolunk nem az, fel is van építve ki miért reagál úgy, ahogy.
A film első fele nagyon feszült, azán pont az veszi el az élét a horrornak, amivel fel lett dobva a formula. Ettől eltekintve a jobb cuccok közé tartozik, de nem kiemelkedő.
Azt olvastam róla, hogy többen kimentek a moziból mert olyan borzasztóan félelmetes. Hát nem tudom mit néztek. Persze para, de én valami nagyon kegyetlen anyagra számítottam.

A Smile szerintem sokkal egységesebb és jobb cucc volt mostanában.
Ott pont az volt a meglepő, hogy egy gagyi xarnak tűnik a trailerek alapján, ahhoz képest viszont kurvajó cucc.

A Halloween Ends milyen lett, látta valaki?
Mi most daráltuk le a Halloween szériát Bagoly guide-ja alapján.
A 78-as első rész volt a legfaszább meg a Haloween Kills.
A Halloween 2 alatt végig az volt az érzésem, hogy a Terminátort nézem.
A H20 egynek elment.
A 2018-as oké volt.
De a legutibb a 78-as. Az rohadtul bejött.

Jó lesz az.


KMZ képe
KMZ

nezzetek meg a Speak no evil-t, nekem az kifejezetten olyan volt mint egy gyomros, az eletkedvem is elment egy kicsit utana kb 🙂

a barbarian kozepeske volt

ShowHide spoiler #

Cabinet of curiosities is sajna zommel nagyon atlagos/szar kategoria

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



régen láttam már ilyen "pixárdisney" izét, most megpróbáltam egyet megnézni, az új Gru-t. 10 percig bírtam.

a minionok poénosak. de az egész film ugyanolyan, mint a többi pixárdisney: totálisan sablonos mozdulatok, gesztusok, arcmimikák. mintha minden szereplőt ugyanaz a színész játszana. ugyanaz a nagyon rossz színész, aki mindent túljátszik. és folyamatosan pörög a semmi. ezerrel pörög. szinte látni, ahogy a semmi pörgése szétdarálja a gyerekek agyát. a sztori, az események, jelenetek, poénok totál sablonosak.

és nem, nem minden rajzfilm ilyen. én emlékszem, hogy régen pl. a tom and jerry hasonlóan pörgős agyatlanság volt, de tök egyedi és ötletes. és nem volt sablonos a karakterek mozgása és arcmimikája...



Ha tényleg “pixárdisney”-t néznél (mert a Gru nem az), akkor ajánlom a Fel-t, a Lelki ismereteket vagy az Agymanókat



ezek mind ugyanolyanok. pixárdisney.
vannak jók, de azokban is ugyanaz a túlpörgetett sablon a megjelenítés. gyerekek agyát kiégetik.



Nézzél animet.

Jó lesz az.



parat megneztem mostansag, de amit ajanlani is mernek az a
The Greatest Beer Run Ever
ez baromi jo volt. jo humor, jo szineszi jatek, jo sztori!

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"



Black Panther 2
(enyhe spoilerek, bár a legnagyobb az, hogy ne basszátok el az időt erre a filmre)

Majdnem három óra. Ebből 90% pofázás, Attack of the clones-kaliberű párbeszédekkel, a maradék genetikus CGI akció. Egyetlen egy szimpatikus karakter sincs az egész kurva filmben, már ha Martin Freeman 2 percnyi játékidejét nem számoljuk.
Az elsőben Boseman volt annyira karizmatikus, hogy elvigye a mozit, de itt nincs ilyen színész.
Óriási hiba, hogy nem osztották újra a szerepét. Értem, hogy szomorú és nagy veszteség a halála, de ezt az űrt a rendelkezésre álló állomány nem tudta betölteni. Mindezek mellett a gyászra elmegy kurva sok idő és a Fekete Párduc film első 2 órájában feketék ugyan vannak, párducok annál kevésbé.
Ja és emlékeztek, hogy azt mondtam, hogy végig pofáznak? Na, a film központi mondvacsinált konfliktusa egy olyan dolog, amit 5 perc releváns párbeszéddel meg lehetett volna oldani. De ez nem jött össze, csak 2.5 óra után. Hurrá.
Nehéz eldönteni, hogy az Eternals vagy ez a rosszabb film, de szerencsére itt is befigyelt a token 2 másodperces leszbicsók, kipipálhattuk a woke checkboxot ismét.



Minek néztek ilyen filmeket?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



mar az elso sem birtam megnezni, olyan fos volt.

Parizer forever.



Esténként több részletben nézem a Hangya és Darázs című mozit, mert gondoltam ha már van Egér+ bepótolom amiket nem láttam a Marveles cuccok közül.
Az egy dolog, hogy csak kis adagokban haladok, mert mindig bealszok rajta, de 4. nekifutásra jöttem rá, amikor a film felén már átverekedtem magam, hogy én ezt a filmet már láttam....
Egyébként azért nézem, hogy kikapcsoljak alatta. Erre mondjuk pont ideális.

Jó lesz az.



Ezt az önsanyargatást akkor sem értem. Kikapcsolni úgy is lehet, hogy közben jól érzed magad, akár fejlődsz is valamiben.
Mintha itt sokakban az lenne az attitűd, hogy ha képregényfilm, akkor az kötelező házi feladat, mert nerd vagyok, és ennek így kell lennie. Megnéztek olyan filmeket is, amelyekről már messziről látszik, hogy szar, mégsem tudjátok kihagyni. Egyszerűen nem értem, miért kell mindent bezabálni, amit elétek raknak

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!