Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Nekem most a legutóbbi résznél IS feltűnt, hogy a metoo azért ott van: minden egyes alkalommal, amikor egy nőt korlátoznak, kijavítanak, helyretesznek van egy kis hatásszünet, egy mp-ig elidőzik az arcán a kamera. De azért jár nekik a pornófestményes királynői szoba :D



RoP: nem igazán GYU. olyan mint egy doku film. sokszor rossz a dramaturgia és rosszul van megírva. nem epikus, még az epikusnak szánt részek se. nem mese, nincs bája, hangulata.
HoD: jó. kifejezetten jó.



nem mese, nincs bája, hangulata.

hát ez nagyon nem hangzik jól :S már nézhetném én is rég, de egyszerűen nem merem elindítani :\



azért tegyük hozzá hogy tolkient elég nehéz lenne lemásolni vagy továbbvinni amit írt. nemrég hallgattam hangoskönyvben a GYU-t, mindig az volt az érzésem, hogy minden mondatnak helye van. ha nem lenne ott, akkor hiányozna onnan. :) a szilmarilokat meg még régebben olvastam, mint a GYU-t, és most megtaláltam yububon! 1. fejezet: hát, emlékeztem, hogy elképesztő, de hogy ennyire...
szóval ha a RoP-ot úgy nézzük hogy semmi köze tolkienhez, akkor egy korrekt fantasy, és közepesnél jobb sorozat.



és most megtaláltam yububon!

azért Jeremy Irons hangjával hatásosabb lenne :\



Moken írta:

nem mese, nincs bája, hangulata.

már nézhetném én is rég, de egyszerűen nem merem elindítani :\

haha, ugyanígy vagyok vele, de a HoD-al is. Szerintem én majd az év végén a karácsonyi szünetben ledarálom őket.



DAHMER

Amerika egyik legbetegebb sorozatgyilkosáról szóló Netflixes sori. Egy részt néztem eddig. Szokásos Ryan Murphy minőség a jobb időszakából eddig.
Ezt gyerekkel ne nézzétek... :D



Szóval akkor nem olyan jók az előjelek a Rings of Powerrel kapcsolatban. Majd ha lemegy a teljes évad, akkor majd talán csekkolom.

The Office
Na, pár hónap alatt a végére értem és nagyon örülök, hogy beleugrottam. Nekem ez lett "A" sitcom. Kurva jó karakterek, még jobb interakciók, zseniális.
Nyilván a hetedik évad végével volt egy döccenés, de azt kell mondjam, hogy a nyolcadikban egész jól sikerült kezelni a helyzetet! A kilencedikre bőven lettek bajok véleményem szerint, de még egy feleakkora svunggal odacsapó Office is jobb, mint mondjuk egy ereje teljében lévő Friends-koppintás HIMYM, vagy BBT.
Aztán végül az utolsó pár rész megint rohadt jó volt, a finálé pedig simán remek.



rings of power 5. rész: hát, ez most szintet lépett a szememben, jó rész volt. kezdenek jóvá válni a szálak, és már nem bukdácsol annyira az egész...

elég bátrak, nagy fontosságú dolgokat mernek beleírni, persze ki tudja hogy ez mennyire lesz jó...

ShowHide spoiler #mmm


The Office

ebbol nincs kulon brit es amcsi verzio? (nem biztos h jol emlexem) de ha megis, te melyiket nezed? mar jo idelye en is gondolkozok, hogy belevagok, de meg nem jutottam el odaig...

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"



Évadok száma alapján csak US lehet


KMZ képe
KMZ

hianyolom az ilyen tipusu sorikat amugy, ami egy alapmotivum mas-mas orszag feldolgozasaban is mukodik. Igazabol csak az Office az In Treatment volt az ami remlik es tokjo volt (utobbibol a magyar Terapia szerintem kivalo, mondjuk Macsait alapjaraton birom)

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



RoP
Végig toltam tegnap az 5. részig.
Nagyon utálni akartam, mert hónapok óta csak tolják, hogy mekkora szar minden IS a sorozatban, de egyszerűen nem utálom, sőt.
Azt érzem, hogy van pár fan, aki minden másodpercben megállítja a sorit és megkeresi az adott képkockán a hibákat, majd amit talál nagy hangon üvöltve a pofádba nyomja, hogy "LÁTOD MEKKORA SZAR, UTÁLJAD!!!".*
A néger szereplők nálam nem basszák ki a biztit, így a "vásznon". (előtte igen, mert ugye miezmár, hogy néger elfek, meg törpök...stb). Sőt az elf koma arcberendezése engem a T2-ből a Robert Patrick-re emlékezetet(A folyékony fém arcz, ha valaki nem tudná hirtelen kire gondolok) és elég zorkón adja.
Az egész színészi játék olyan amilyen. Ez nem lesz egy GYU, mert nincsenek is benne akkor sztár színészek, mint abban voltak.
Amúgy a néger törp királykisasszony, akitől totál kivolt a világ csak egy jófej feleség (egyelőre), kb. tök mellékszereplő és bár kicsit furán kilóg a lóláb amikor a vásznon van, nem kaptam tőle idegrohamot.
Pro: Kellemes csalódás eddig. A story kicsit kusza, de hány epic sorozatnál kell várni akár az első évad végéig, hogy végre jó legyen?
con: Sok a párhuzam a GYU-val. Néhány szereplő kinézete, háttér sztorija, szituációk, dumái elég GYU copynak tűnik.
*A warg-os kép, ami keringett 9gag-en, a lovagló hülye fejet vágó Galadriel...stb. Ha nem látom ezeket a fikázásokat a közösségi médiában, kb. fel sem tűnik. Max annyi, hogy hát ez kicsit fura volt.
A woke shit-et annyiban érzem, hogy rengeteg a színes szereplő, néha nagyon furcsa pozíciókban, meg az erős női karaktereket túltolják, főleg úgy, hogy ebben a világban nincs női egyenjogúság, meg a nőket nem kezelik egy szinten a férfiakkal, aztán meg mégis a nők irányítanak. ez olyan meh.

Szóval értem én, hogy most itt nagyon megkúpolták a Tolkient, mert ez meg az nem úgy volt, mint a könyvben, de az átlag parasztnak bőven jó ez a sori. Ha nem Te vagy a legnagyobb Tolkien fan, aki kívülről fújja az összes könyvet, akkor szerintem nézd meg nyugodtan, annyira nem baszták el, mint ahogy a neten írják.
Amúgy meg anno én végig olvastam az összes GYU-t, még a filmek előtt és hát ott is fele nem is úgy volt, mint a filmben, egy kazal baromságot beleszőttek a sztoriba, akkor is ugatott érte a fél internet, hogy Peter Jackson így-úgy elbaszta, csak olyan rég volt, hogy mindenki elfelejtette már, sőt, most igazából az az etalon, közben abban is annyi a hiba, kihagyás, mint égen a csillag.

TLDR:
Nyugodtan kezdd el nézni, a sok sorozat közt így is kiemelkedő. Nem kell tőle sokat várni és akkor még szórakoztató is lesz.

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.



HoD
Folyamatosan nézzük, mióta elindult.
Ezt is nagyon felhypolták, meg így-úgy mekkora jó, meg fú durvábban indított, mint a Trónok harca ever (by index), aztán meg csak annyi, hogy jó a sorozat.
Szóval, azt akarom mondani, hogy mostanság a sok középszar, de atom felhypolt, meg botok és megvásárolt "kritikusok" által hamisan felpontozott film, sorozat közt ez most úgy jó. Nem kurva jó, csak szimplán jó. Nem kapsz agyfaszt az első öt percben, hanem nézed és tetszik.

Megy a sztori, egyelőre semmi xtra, majd biztos jönnek a nagy csavarok. A színészek szerintem jobban játszanak, mint a RoP-ban. Bár a Rhaenyra-t (ejtsd: Rejnira, a szőke főszereplő kiscsaj) alakító csajnál sosem tudom, hogy rúgnám, vagy dugnám.
Woke shit: Szerintem ebben gázabb a néger Targaryen, mint a RoP négerek. Teljesen tréfa a szőke raszta forma. A RoP-ban legalább sötét hajúak a színes karakterek.
Itt aztán van buzulás, bele pofádba smárol a két tini gyerek, rendesen áttekertem, mert egy 20mp-es jelenet, anyád. Ebben valahogy jobban felbasz.

TLDR: Ezt is nyugodtan nézzed.

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.



Nagyjából teljes mértékben +1 erre, azzal a kivétellel, hogy engem nem idegesít a szöszke és bármikor dugnám :))

Chief Exorcist



egy igazi férfi rúgja és dugja egyszerre, nem?



7/5
:DDD

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"



+ 1

Jó lesz az.



dragonház 0106: ez se volt rossz, de azért már több kéne itt...
kissé furcsán viselkednek ezek, akiknek sárkányuk van. mintha csak egy autójuk lenne.
meg mint 10 év alatt nem történt volna velük semmi.



hatalom gyűrűi 6
hát ööö... jó volt, de... megint döcög a történetmesélés. a két szál túl hirtelen és túl otrombán van összefonva. meg aztán az arányok... piti ork mesterkedés vs hatalmas galadriel + numenoriak... ez így olyan béna...
a vége meg hát ööö... nem túlzás kissé? a piti ork vezér ilyen tud? ha meg nem piti ork vezér, akkor...?
és továbbra se gyűrűk ura ez... bár egy minőségi fantasy sorozatnak bőven jó.
ja, és azért így a 6. résznél már nem ártana, ha a hatalom gyűrűiről is szó esne, ha már ez a címe :D



Teljesen adom! Azért mostanra már formálódhatna valami, de annyira rétes kezd lenni, hogy el is ment a kedvem/kedvünk tőle.
A múlt heti hosszabb írásom után, megkövetem magam, mert rendesen kezd szar lenni, meg bugyuta. Kb. ilyen batman/transformers/G.I. Joe rajzfilm style érződik rajta, ahol a főgonosz, mindig elszökik.

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.



Ezt is nyújtják, mint a rétest, ez is kezd unalmassá válni. Én nem tudom mi a tököm van mindenkivel,hogy ekkora blockbuster sorozatokat így tönkrevágnak. Ötlettelen, klisés , uncsi.

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.



ezt a Cyberpunk animét nézte valaki? Egyszerű, de egész szórakoztató pár rész után.



Végignéztem. Szerintem nagyon jó. Nem játszottam a játékkal, de sztem tök jól bemutatja az alapokat. A sztorija is jó.



good doctor. sajnálom hogy túltolták a hkeksz propagandát ebben a sorozatban (szakállas nő szült és hasonlók), mert elég komoly részei vannak.
volt most egy olyan hogy a főszereplő, az autista srác kap egy tanácsot, hogy: ha valakinek valami rossz dolgot kell elmondania, mondjon utána valami bíztatót, valami jót is.
na most meghal a betege. erre a halott hozzátartozójának azt mondja: "nagyon sajnálom, meghalt a férje. de ez az ing nagyon jól megy a szemszínéhez".
súlyos egy jelenet volt...

persze aki nem autista vagy nem gondolkodott soha ezeken a dolgokon, az valszeg nem érti ennek a súlyát...



rings of power 7: hát ez se volt rossz. látszik, hogy igyekeznek történetet meg világot építeni, de tolkien árnyékában azért ez nem egyszerű feladat. továbbra is egy jó fantasy sorozat, de nem igazán gyűrűk ura... és megint döcögött a történetvezetés... a 3 szürke vajon kik lehetnek? ilyesmikre nem emlékszem tolkiennél...



primal

anno nagyon vartam, aztan teljesen elfeledkeztem rola, most potlodott az elso evad. es hat zsenialis.

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"



sárkányok háza 8.

hát ez súlyos volt... nagyon jó rész volt ez is... gyanús nekem hogy ezt az egészet martin írja...



rings of power 8. rész: hát... azt kell mondjam... MEGCSINÁLTÁK. ez marha jó. nyilván még mindig nem olyan jó mint egy igazi tolkien mű, de méltó hozzá. ez nagy dolog azért...



ekkora túlhypeolt fosadék sorozatot, mint ez a House of the Dragon rég láttam... Szinkronnal nézzük kollégával, de nem akarom elhinni, hogy ennyit ronthatna rajta.
Az egész semmi több, mint egy Valóvilág a Trónok Harca világában. Rohadt érdektelen, semmi érdemi sztori, csak a baszakodás ment eddig 8 rész alatt, hogy ki kinek a kije, ki örökölje azt a szaros trónt, miközben a Király amúgy egy semmirevaló nyámnyila szerencsétlen pöcs, szal igazából szart sem ér a trónja :D
Nincs egy szimpatikus, érdekes karakter az egész bagázsban, a színészek nagy része ZS kategóriás, másik része kvótanéger, akik röhejesen festenek. Főleg a vérvonal vitatós részeknél kurva vicces, hogy pont a néger családra jön ki, hogy nem rájuk hasonlítanak a fattyak :DDD

Ez a sorozat borzalmas, és ami még rosszabb totál felesleges. Láttuk hova fut ki a Targaryen vérvonal vége, szal igazából az egész addig tartó bohóckodásra semmi szükség, érdektelen.

jah és borzalmas a mozis/sorozatos kultúra, kibaszott birkákból áll az egész világ, akiket az orruknál fogva vezetnek még ezek az igénytelen szar médiumok is. Írták, hogy 6-8. rész hű milyen szuperek :DDD Könyörgöm régen ezek a legszarabb részek lettek volna bármilyen kicsit jobb sorozatban.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!