Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés


amíg lakásban laktam, nem nagyon mértem hány fok van, úgyhogy 7 éve, mióta házban lakoK, csak azóta mérem. szóval én így fűtési idényben mindig 16-18 fokban szoktam lenni, jól felöltözve. sőt, aludni még sok is a 18...
most megnéztem amúgy hogy mennyi meleg jön ki a pc-ből, mert mindig azt hittem hogy az is fűt. hát, kb 0... alig jön belőle valami... :)



egyedül élsz?



régen egy jó nagy CRT monitor simán befűtötte a környezetét :D



Nekem az a meglepő, hogy embereknek itt a 21-22 fok már kevés? Nekem 22 fok belső hőmérséklet már a komfort határa, 23 fok már túl meleg.

Gyerekeseknél persze megértem, hogy kellhet.

Chief Exorcist



ja. és csak egy szobát fűtök. illetve ha nagy a hideg akkor a konyhában is bekapcsolom a konvektort. (ősrégi konvektorok).



bazmeg. nagykabatban ulsz?

Parizer forever.



orexem. meg ulomunka az fos ilyen szempontbol.

Parizer forever.



nálunk az irodában még nincs fűtés, 20 fok van, kábé pont jó (lehetne 19), a csajok fáznak, de ők mindig, szóval az tökmindegy :D

Chief Exorcist




Nálunk a melóban ma bekapcsolták a fűtést ezzel együtt küldtek körlevelet a központból, hogy spórolás meg faszom, ne szellőztessünk csak rövid ideig stb .
Atlétában meg rövidgatyában voltam benn egésznap....

Jó lesz az.



milyen meló az, ahol te atlétában vagy? :D



Cociális. Igazából pakolós ruhának vittem be, még nyáron. Pár hete jött egy csomó bútor meg műszaki cikk amik valami öt évvel nyert pályázati lóvéból lettek beszerezve. Segíteni a lófasz sem segít, én meg úgy voltam vele, hogy akkor én meg nem fogok lefőni.

Jó lesz az.



Nem nagy ötlet, jól szétkúrja a házat...majd csodálkozol, hogy a faszé reped mindenhol a fal.

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.



Fogorvosnál vagyok yaay. Nem panaszra hanem megelőző csapás a azuvas fogra. Jobb azelőtt menni hogy fàj vagy döglődik a fog elvileg.



Done. 2 fogat fixàltak mèg a romlàs nem èrt el a kritikus rèszre aima tömèssel megvolt. Szuri miatt nem is èreztem kb semmit. Remèlem ha kimegy akkor sem lesz durva.



A tömésnél nincs más fájdalom, csak a fúrás. Ha a problémát teljesen megoldotta a tömés, akkor már akkor sem éreznél semmi fájdalmat, amikor az utolsó fúrást befejezve csak tömi befelé a tömést.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Ha nem fajt alapbol se akkor a furas se kene h fajjon. Azert nem olyan hentesmunka ez mar mint a 90es evekben.



Ha a szuvasodást rendesen eltávolítják, akkor az ép részig kell lefúrni. Az meg fáj. Ha annyira fúr csak, hogy nem fáj érzéstelenítés nélkül, akkor kb. szuvas marad az alja, arra rátöm és majd szépen kidolgozza magát a tömés alatt.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



faszomért megy a 3-as villamos körbe a világ végén keresztül az örsre?????

És miért baszatják rajta fullon a klímát mikor kint 14 fok van??

Chief Exorcist



Jah hat erzestelenites nelkul persze h faj. De injekcioval nem kene erezni.



Amikor belelendült a régi fogorvosom, és azt mondta a vizsgálaton,hogy 6 fogamat kell tömni, akkor a 4. alkalomtol azt mondtam, hogy fuck this shit, nem kell érzéstelenítő. Sima ügy volt, semmit nem éreztem, a könnyem is csak kicsit folyt :D

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



mert már kirohadtak az idegek



Ha kisebb tömés van, akkor nem szórakozok az érzéstelenítővel, mert csak az idő megy vele, míg hatni kezd. Ki lehet bírni nélküle is.

Aztán meg azt utálom, hogy a fogorvos után még vagy 1.5-2 óráig zsibbad a szám és folyik a nyálam, meg olyan érzésem van, mintha hideg lenne a fél arcom.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Én nem kértem eddig érzéztelenítést. Kétszer volt fúrás (egyszer tömés, egyszer pótlás), a végén már fájt egy kicsit, de gyorsan véget ért. És utána a fogdoki áldásával mehettem szembe a cseh sörözöbe.

Sors bona, nihil aliud.



en mindig kerek erzestelenitot :)

Parizer forever.



Ha nagyobb a lyuk, akkor én is.

A legkomolyabb fájdalmam iskolafogászaton volt. Idegelték a fogamat és valamiért hosszabbra nyúlt a kezelés és/vagy spóroltak a dózison. Az utolsó pár percben kezdett kimenni az érzéstelenítés és elég kemény volt azt érezni, hogy az állkapcsomba ilyen izzó késsel szúrkált volna a doki. Eléggé fájt és szenvedtem, de arra a pár percre már nem érzéstelenített be, mert:

-Biztos csak fantom fájás fiatalember, meg mindjárt végzünk

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



jelentem megvagyok. később sem fájt, amikor a szuri hatása kiment. meg a dokiban is bízok, hogy jó munkát csinált mert népszerű orvos, és 5+ éve kezelt is. arra a fogamra sincs panasz azóta.
amúgy államiban iskolafogászaton lehet át is basztak minket. én még kicsi voltam aztán furkálták a fogaimat. osztálytársnak is akarták csak ő megtagadta. neki gazdag szülei voltak aztán magánfogorvos mondta hogy nem kell semmit csinálni. úgyhogy azóta sem tudom, hogy fölöslegesen szétcseszték-e a fogaimat pár forintért mert mintha akkor kezelésenként kaptak volna térítést.



nekem anno az egyetemi fogaszaton elegge szetcseszte a csaj (az amugy sajna rossz) fogaimat. es persze minden kezeles kurvara fajt is. aztan elkezdtem dolgozni, magandoki teljesen mas volt.

a gyerekeimnel nagyon figyeltem erre, nem is volt gond, csak annyi, hogy a lanyom kiutotte az egyik elso fogat :(

nekem az o korukban mar tobb tomott fogam volt :((((

Parizer forever.



Valaki magyarázza már el nekem, ha bediktáltam múlt hónapban 85 köbméter gázt kijött 33k huf és most bediktáltam 75 köbmétert akkor most hogy lett 45k huf a számlám!? :)



soros

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!