Fallout

Utolsó bejegyzés


Na, ahogy elnézem a videókat, rivjúkat: ennyi volt a buli srácok, a Falloutnak annyi... viszont egész poén lövöldének tűnik a cucc. A pacifizmust el lehet felejteni, itt bizony agyon kell lőni és fel kell robbantani mindent, ami mozog (sok esetben azt is, ami nem), meg röhögni a kannibalizmuson, az easter eggeken és a ghoul-kúráson. Könnyen emészthető és mindenféle mondanivalótól mentes trash, de nem is vártunk mást sajnos.

Na, de ebből a szempontból arra pl. kíváncsi lennék (sőt, az új irányvonalat tekintve ezt tartom a legfontosabb kérdésnek), hogy maga a lövölde milyen? A fegyveranimációk egész pofásak, a célzás is mintha rendben lenne, engem egyedül ez a sok Bethesdás "ide-oda moonwalkozom" kaliberű karakteranimáció zavar. Jó lenne, ha legalább amolyan Serious Sam - Shadow Warrior vonal mentén közelítve tudnám élvezni ezt valamikor, ha már a Falloutot sikeresen elhantolta a popularitás.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Elviekben kint van már rég winpho-ra is, sőt, iOS előtt kint volt.



Ja, 1giga ram kő' hozzá, azért nem találta a telom.



There has been an awakening: a konzolos metacritic user rivjúkat böngészve megdöbbenésemre azt láttam, hogy nem az fps-ingadozások okozzák a rossz pontszám-átlagot, hanem a sok New Vegasos fícsör hiánya, a fejlődésrendszer és a párbeszédek lebutítása, a lapos történet stb. Talán nem a konzumidióták győznek végül sok év múlva, Fallout, talán. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



No, hát hö ja hö. Egykétórát játszottam csak, de elég vegyes a dolog. Kár, hogy ilyen hamar kidobtak a pusztába, még lehetett volna egy kicsit ismerkedni a régi világgal, vagy nem tudom, de nekem semmi katarzisom nem volt a

ShowHide spoiler #

. A power armor jópofa dolog, de én nem fogom használni, beállítom a garázsba, mellé teszem a minigánt, oszt megyek a pusztába vadászpuskával lőni a radskorpiókat.
Nektek is bugos volt a

ShowHide spoiler #

az első faluban/városban, a raiderek után? Vagy hogy kellett volna müködjön?

ShowHide spoiler #


Nekem az elárasztott bánya, vagy mi bugzik grafikailag elég erőteljesen. Amúgy elmegy a gém, bár én női karit indítottam. Ha pasival lennék, még oké lenne, hogy rögtön felveszi a pisztolyt, meg elkezd az esztergagép mellett kalapálni, de egy háziasszonytól ez elég meglepő. :)

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



én most épp powerarmorba bújva baltás gyilkost játszok egy meglepően alacsony szintű helyen. Fogalmazzunk úgy, hogy a baltás roham szó szerint egy csapással megoldja az itteni security guardokat. Pedig nincs is extra perkem a melee fegyókra.
Élvezetes, élvezetes, de rohadtul nem fallout-feeling.




Nagi: Így, a kamera beállításokkal egész jó videó :D

Zaxx: jaja, egy újragondolt Fps lett (a vats miatt), ami a Fallout világban játszódik, és nyomokban rpg elemeket tartalmazhat. Érdekes, hogy annyira nem köt le, hogy most én is megvegyem (havernál próbálom, neki bejön, mert sok pénzébe került, pedig tudom, hogy igazából nem annyira tetszik neki). Szerintem egy Mad Max szerű figurát fogok játszani, szarok rá mindenkire, ottdögöljönmegazösszes szemlélettel járom a világot majd.
A hülye kutya is idegesít. Pedig, F1-ben és a F3-ban ő volt a kedvenc karim. Itt egy balfasz, beragad, útban van, döglődik, leesik a tetőről stb.



A Dogmeat klisét én már rohadtul unom (mondjuk a F3-ban nem zavart annyira, mert úgyis mindig eltűnt a kutya vmi bug miatt :D), szóval a kutyával kapcsolatban csak egy kérdésem lenne: ugye ott lehet hagyni a fenébe, mint bármelyik más társat?

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Ott lehet őket hagyni, de akkor mi lesz az öszvéred?

ibi amentia latet



Ja igen, lehet "bele" pakolni :D Legalábbis a kutyával van ilyen opció. Ma megnézem, hogy belefér e a fegyverarzenálom :D



A többi társ?

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Azok bizzztos sokkal kevésbé idegesitőek, ugye? :D

Mondjuk jogos lehet, a kutya szüntelen és indokolatlan nyüszítésétől már a falnak megyek. Mennék, ha nem lenne folyton a lábam alatt ez a dög!

Egy MGSV-kutya után ez rém gyenge eresztés.

Viszont hé, legalább tud betonban/aszfaltban úszni: http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/389920012494345400/3956AE9...

ibi amentia latet



Tegnap a kutya leült egy polc elé, ami tele volt junk cuccal és nyüszített (talált valamit). Felszedtem hát az egész krva polcot, majd az egész szobát, de még ott ült és nyüszögött. Biztos, egy játék-bug-ra hívta fel a figyelmemet =]



A játék kiírja neked, ha/amikor a kutya talált valamit. Nyüszög az puszta passzióból is, ok nélkül.

Az megmosolyogtatott, hogy néha-néha, idle animációként a szájába pofájára teleportálódik egy plüssmaci, amit szétráz, mint T. rex az ügyvédet, és ugyanez megfigyelhető a vadonban elszórt muti mongreleknél is.

ibi amentia latet



Hát, ha a Far Cry szériába raknak még pár skillt meg craftingot, akkor megkapjuk a Fallout 4-et.
Rá lehetne írni a dobozára, hogy vigyázat nyomokban RPG elemeket is tartalmazhat.
Ne csináljanak több Elder Scrollst, a Skyrim is fel van már vizezve, mi lesz a folytatásnál?



EverIce írta: mi lesz a folytatásnál?

Még. Több. Vásárló.
:\

ibi amentia latet



Zaxx írta: A Dogmeat klisét én már rohadtul unom (mondjuk a F3-ban nem zavart annyira, mert úgyis mindig eltűnt a kutya vmi bug miatt :D), szóval a kutyával kapcsolatban csak egy kérdésem lenne: ugye ott lehet hagyni a fenébe, mint bármelyik más társat?

Igen, lehet egyedül bolyongani.

A nyüszítés és egyébb kiadott hangok már nekem is basszák a csőrömet, de igen, a legidegesítőbb az, hogy mindig útban van. Kéne egy némító+collision-t lekapcsoló mod!



Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Az első részben is idegesítő volt Dogmeat. De mondjuk mindenki, legfeljebb egy árnyalatnyit kevésbé, mert akármekkora klasszikus, az AI borzasztóan lerontotta a harcot és az egész élményt. Tuti nem a Bethesda fejlesztette már annak is ezt a részét?

Sors bona, nihil aliud.



Mondjuk ez igaz. Nálam az "egyben" úgy pusztult el, hogy a végső mutánsbázisról menekülve egy harc alkalmából neki ment egy szupermutánsnak, aki elporlasztotta. Vagy volt valami lézeres kerítés és annak ment neki? Mindegy, a lényeg, menekülés közben jött valami ellen, átváltott körökre osztottra a játék, és míg én a kijárat felé mentem, ő a másik irányba és ott pusztult.
Nekem, amúgy az a bajom (a hárommal is ez volt), hogy míg a Fallout 1-ben jól megfért a világvége puritán, nyomoronc világa és a high-tech kort idéző cuccok, itt ez soknak érzem. Ez alatt azt értem, hogy itt hamar találni lézerfegyvert, robotot, powerarmort, ott örültem, amikor valami extra dologra akadtam, kerültem a robikat, amíg lehetett stb. Olyan érzésem van a négyben, hogy egy kis összefogással simán újjá lehetne építeni a világot, hisz áram van, gépek vannak. Egy jó vezető, egy komolyabb sereg (Brotherhood) és egy dózer kell és gyerünk.



Én ott röhögtem fel, amikor megláttam, hogy raiderek is power armorban járnak. Oblivion glass/daedric armoros banditái pepitában. :D



List of named said by Codsworth
Van egy pár jó. :D Erectus, Titties, Fuckface, Asshat, asdf :DD



Sőt, a F1-ben annyira rossz volt az AI, hogy a Fallout 2 kézikönyvében még elég részletesen le is írták, hogyan haltak meg a társaid. A lore része! :D

Sajnos a második rész sem volt túl nagy fejlődés ebből a szempontból (nem tudom, hányszor hagyta el a számat a "Vic, bmeg!" felkiáltás életemben, de elég sokszor :D), de ott legalább lehetett irányítani a viselkedésüket valamennyire.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Furiosa, Toecutter, István. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Ne csináld, hogy megint van level scaling...

Non serviam



rubberbanding

ibi amentia latet



Scheissegal.

Non serviam



Reaper írta: Ne csináld, hogy megint van level scaling...

Hivatalosan nincs, hanem minden ellennek több variánsa van, amik spawnolhatnak. Namost a legdurvább raider az power armoros, mondjuk fat mannel a hátán. Ilyenből már kettőt is levadásztam. FYI, a HP-juk nem olyan hűdenagyonsok, ha sniperkedsz és fejre mész.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!