Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


boys 2. évad kalap kaki 1-2 részt kivéve, de 3. évad ütős, utolsó részt leszámítva.



Resident Evil @ Netflix

Elfogult vagyok ezzel a frencsájzzal szemben és még a sokat szapult filmeket is bírtam, de ez egész egyszerűen nézhetetlen. Tök hülye szereplők, béna zenék, maximális woke. Nagy kár, mert a látvány egész jó.



Lance Reddick tűnt az egyetlen pozitívumnak a korábbi infók alapján, úgy látszik akkor tényleg ennyi :(

Chief Exorcist



Ő jó is, de az ő karaktere is tök hülye. Addig bírtam, amíg a 2. rész közepén fel nem tűnt az igazgatőnő felesége, aki nekiállt panaszkodni az UMBRELLA CORPORATION KELLŐS KÖZEPÉN a kapcsolatukra. Addig is sejtettem, hogy nem ez lesz a frencsájz koronaékszere, de itt kikapcsoltam a TV-t, mert innen már vélelmezhető hogy nem lesz kilábalás.



the boys 3. évad: hát ez egy nagy összevisszaság volt, felesleges túlbonyolítással, lényegi dolgokat rontottak el, meg túl sok volt a pornójelenet (már nem is szexjelenet) feleslegesen. többit nem nézem meg.



A GameSpotot a 9/10-es rivjújával mennyire kenhette meg a Netflix? :))

https://www.gamespot.com/reviews/netflixs-resident-evil-review-easily-th...

Szó szerint mindenhol azt olvasom, hogy borzalmas ez a sorozat.

Chief Exorcist



LOL :D utolso resz kivetelevel legjobb evad volt :D



elbaltázott lehetőségek sorozata



Mikre gondolsz? Tényleg érdekel



bocs, már fáradt vagyok ehhez. többet vártam. látszik hogy minél hosszabbra akarják húzni, ami persze érthető, így hoz több pénzt. de emiatt egyre erőltetettebb és erőltenebb lesz az egész. de legalább az akciójelenetek lennének ötletesek, de azok se.



Sztem abszolút nézhető kategória. A főhős feka csaj nagyon unszimpatikus meg persze van egy-két hülyeség benne, de nálam eddig fent tudta tartani a feszültséget. A hetedik résznél járok.



love death robots 3. évad
hát ebből csak a night of the mini dead maradt meg, de az jó volt :)



The Office, az amcsi

Elkezdtük a Parks & Recs-er, de pár rész után lelőttük. Ebből viszont simán letolunk 6-8 részt esténként, Michael Scott for president!



A Parks & Recreation első pár része (első évada) döcögős, de aztán magára talál és az egyik legjobb sitcom lesz, amit valaha készítettek. Kurva Amazon levette az EU-s régióból, pedig fent van egyébként, azért is fizettem elő. :(




Bafejeztük a Miss Marvelt! A kiscsaj továbbra is hatalmas nagy találat, a castingosoknak lábat csókolok. A D+ Marvel cuccok többségére érvényes, hogy 2 órába is simán bele lehetett volna sűríteni, így az elején soknak tartottam a pakisztáni-amerikai kultúra ilyen brutál részletes bemutatását, de az ötödik részre összeállt valahogy az egész és jól kirajzolódtak az identitásukat befolyásoló erővonalak.
A jobb MCU sorik közé teszem és jöhet a The Marvels film.



Sandman 1-2. rész

Basszus nagyon gyorsan repülnek a részek, eddig nekem nagyon bejövös, a wokeságon is túlléptem.

Mikorra várható amúgy az a jelenet, amitől Nokedli úgy fél?



Atyaúristen a John Dee-t alakító David Thewlis mekkorát játszik így pár jelenet alapján is :O olyan hitelesen adja elő a diliházba zárt figurát, hogy az valami zseniális, még semmit nem tudunk róla, de már most fosok tőle.

Ez a kurva wokeság viszont a faszért kell bele :( miért kell tönkretenni ilyenekkel :(



Miben nyilvánul meg (spoilermentesen)?



nem ismerem a képregényt, de tippre jóval több fekete színész szerepel a sorozatban, mint indokolt lenne, illetve van két meleg szál, amelyek közül egyik azért van, mert egy karakter nő a sorozatban, aki a képregényben férfi, viszont a love interessjét nem cserélték ki...
Nem tolakodó annyira még, de sajnos érezhető rajta, hogy meg kellett legyen a kvóta, meg kötelező meleg szál.
Mindenesetre ettől még nagyon jó a sori.


KMZ képe
KMZ

a Sandman (Gaiman)kb előbb találta fel a wokeságot mint az mainstream lett volna, szóval ezt pont nehezen tudom felróni neki.
amúgy az első két rész alapján: ÜBERFASZA!

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



sztem részről részre jobb! én már 4-et fejezem be. A Hell brutál jól meg van rajzolva :O viszont sokszor érzem azt, hogy bár maga a látvány nagyon szép, maga a CG kivitelezése viszont gagyi.


KMZ képe
KMZ

csak nehogy az american gods sorsára jusson és évadról évadra kihátrálnak belőle a fontos tényezők

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



sajnos brutál wokeba átment :(

de nyugodtan megnézheted Nokedli, egyáltalán nem durva az a rész.


KMZ képe
KMZ

én még csak a 6. résznél tartok, nem nagyon vágom hogy milyen brutálságról beszélsz

ShowHide spoiler #

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



HomokEmbör 1-5
rwurl=https://sportshub.cbsistatic.com/i/2022/02/23/9cc0cd6e-d5c5-4b73-b50e-f4...

Huhh hát eddig ez zseniálisan sikerült Tényleg majdhogynem 100%-ban adaptálja a képregényt + még ki is tölt néhány plotholet

ShowHide spoiler #

A szereplők jól hozták amit kell. Bár néhány nem és bőrszinváltásnak kb semmi értelme sem volt de a megváltozott karakterek még így is jól játszották a szerepüket.

ShowHide spoiler #

Egy szó mint száz ez eddig bőven felülmúlta az elvárásaimat.

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



Sandman 7. Resz valami gusztustalan woke , nem hiszem el, ezt nem lehet baratnovel nezni vagy kollegakkal megbeszelni, mert mindenki kinyomja fele ennyi buzulasert is....
De ez is szanalom h a rablok feherek, a kirabolt feka, csak feher gonoszak vannak a sorozatban, mint feka persze jo... minden par mixed race, minden masodik par meleg. Undorito. American Godsot is majdnem kinyomtam a Dzsinnes jelenetnel, de az legalabb egyedi eset volt, itt viszont mibden resz tele van ilyenekkel. Pedig annyira jo sori lehetne amugy.



Első részt végignéztem. Utána elkezdtem beletekergetni, minden résznél egyre többet így eljutottam a feléig. Aztán a második felét kb skipeltem is, 1-1 perc részenként és az utolsóba belenézegettem jobban.
woke lista pipa, csillagos ötös. képi világ, cgi legyintős. érték 0.
Van egy főhős aki egydimenziósabb az A B pontokat összekötő szakasznál. Aki azért cool mert cool. Mint a Kardashian aki azért híres mert híres. Közben hót hülye, első részben már kiderül, mert ugye néma gyereknek anyja veri a .... . A John szál volt az egyetlen ami miatt nem quiteltem a fele előtt. Annak is gyalázatos a vége.
Az egyetlen örömöm, hogy a végén nem tudtam ki-kicsoda a baráti társaságból mert szenvedés lett volna végignézni ezeket a bohócokat. Ettől legalább megkíméltem magam.


KMZ képe
KMZ

nyugi, a dzsinnes ugyanúgy egyedi (kurvára nem) eset mint a homi korintoszi meg a feka átalkított szereplők, el kell fogadnod hogy Gaiman aztán csinál MINDENT, ráadásul pesztrálja a sorit. Mindig is relativizáló, újra feltaláló meseíró volt a csávó, ha valamikor akkor most pont hogy indokolt . Az egy dolog hogy éppen a korszellemmel párhuzamosan beért az amiről pofázott, meg anyagilag is eléggé megéri :)
Annak mondjuk örülök hogy a Halál nem lett csávó, annyira én is vagyok ilyen tradicionális hogy a "soothing feminine" karakter az nagyon kell neki.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



HomokEmber végignézve.

A Halál nekem pont bejött mert a színésznő jól játszotta a szerepét, ráadásul új értelmet kapott a középkori "Fekete Halál" kifejezés. :-)
Viszont mondjuk az Unity család esetében tényleg kilógott a lóláb, mert a Gargoylok, álomdémonok és a többi sokkal hihetőbbnek tűntek, mint egy gazdag iparmágnás fekete család az 1910-es években. :)

Amúgy nem hittem volna, hogy ilyet mondok de a Wokeság nekem itt pont nem szúrt annyira szemet. Nem azért de Gaiman már 1990-ben is nagyon woke volt mielőtt még egyáltalán kitalálták volna a Wokeságot. Leszbikusok, férfinak öltöző nők, nőnek öltözött férfiak, androgün vágydémon stb.

Mindent összevetve nekem tetszett a sorozat. Majdhogynem 100%-os adaptációt kaptunk. Volt hogy szóról-szóra jelenetről-jelenetre adaptálták, mint a képregényben... A változtatások/rövidítések (nem a woke dolgok!) pedig szerintem jól szolgálták a történet egységét.

Érdekes, hogy a neten mindenki áradozik, hogy a lassú kezdet után mennyire beindult és, hogy mennyire jó lett a 6-10 rész. Ami furcsa mert nekem éppen hogy az 1-6 rész, vagyis az első "saga" volt a kedvencem és 7-10-ben éppen, hogy színvonalcsökkenést éreztem.

Az első évad nekem bejött és a remélem, hogy nem üt be a Amerikai Istenek effektus a további évadoknál is legalább ilyen szinten követik a sztorit.

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!