Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés


hát igen, strandröplabdás csajok jobbak lennének a kézilabda helyett :/
Mondjuk ez a sportalsó becsapós, ez nem klasszik bikini.



Neked tán szebb van?

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson



rwurl=https://i.imgur.com/R1GHCuZ.png
Nekünk igenis jobban áll a bőrtanga! :-)

(Tony Robinson és Sir Rowan Atkinson)



marmint nom, vagy derekam?
:D
... gondolom a derekra utaltal. nem, nem van szebb de otven eves pasi vagyok, nem hivatasos huszoneves sportolo. amig sportoltam igenis szebb volt, de elvileg egy csajnak genetikai elonye van derekformaban. nekik valahogy ez sem latszik (homokora alkat).

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"



ilyenkor nem lehet valami vis maior-ra hivatkozni?



A pinánál nincs nagyobb vis maior


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

A homokórához pont nem kell derék. Nem a csípő szót keresed?

Sors bona, nihil aliud.



elvileg a mellkas es a csipo kozott helyezkedik el. jah, a csipoforma sokat dob rajta, de a vekony derek mint olyan letezo dolog. legalabbis en meg pasiban nem talalkoztam (mondjuk tul sok probat sem tettem)olyannal akinek ket tenyerrel atertem von a derekat. novel viszont igen.:)

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"



Amit Mikka mond az nem zárja ki amit te mondasz.

Ha vékony a dereka, ahhoz képest lesz akkor szélesebb csipője.

Viszont persze létezik az a verzió is, hogy nem vékony a dereka, mégis széles a csípője.

Chief Exorcist


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Jó, csak ezt írtad pár kommenttel feljebb:

huh, ezek a csajok abbol is sportot uznek, hogy nincs derekuk.:D

Ez alapján úgy tűnhetett, mintha túl vékonynak találnád a derekukat - a csípőjükhöz képest vagy attól függetlenül. Mondjuk, nem homogén a testalkatúk, és nem is mind látszik jól, de valóban van pár oszlop, ami már túlnyomórészt genetika kérdése. Hogy adott sportágban miért lehet egyik-másik testalkat jobban vagy kevésbé elterjedtebb, az már más kérdés.

Sors bona, nihil aliud.



okej-okej. nincs turelmem szorszalhasogatni tovabb, 31 fok van 11 orakor es harom orat aludtam.:)
a lenyeg az hogy elegge kis tomlotestu lanyok es persze nekem is az utana belinkelt bikini modelles jelenet volt az elso gondolatom.:D

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"



Létezik hogy 2018/2020 óta már nem lehet felrakatni atfolyos gázos vízmelegítőt? Elromlott a jó öreg Junkers aztán most kb annyi a lehetőség hogy 100 ezerért megprobaljak megjavitani a lyukas hőcserélőt rajta vagy hagyjuk a gázt és rakunk fel elektromos bojlert ( persze ott is vagy 100k a gép +szerelés...)

Mondjuk ha nem lehet felrakatni akkor nemtom miért árulnak még

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Rohadjanak meg a futárok!

Küldtek nekem egy csomagot kábé 2 héttel ezelőtt, ami sosem jött meg. Aztán én sikeresen elfelejtettem, hogy ennek itt kéne lenni, ma kérdezett rá a másik fél, hogy mi a helyzet vele.

Mondtam, hogy sosem jutott el hozzám, el is feledkeztem róla. Ő rákérdezett a futárnál, és állítólag egy bizonyos Kulcsár Attila nevű úrieNber vette át.

Nálunk a cégnél nincs ilyen ember, úgyhogy elkezdtem vadászni: se a portán nincs ilyen ember és nem is vett át senki csomagot, majd végigjártam az épületben az összes többi irodát, gondoltam hátha esetleg rossz helyre csöngetett be a futár, de senki nem ismer Kulcsár Attilát. Van még öt épület, ami ide tartozik, de azokat nem tudom végigjárni, mert azokba nem tudok bemenni a kártyámmal, plusz kurvára kedvem sincs hozzá :D

Most megpróbálom az irodaüzemeltetést végző céget baszkurálni, hátha.

Nem ismeritek Kulcsár Attilát? :D

Chief Exorcist



De, szerintem már kiengedték a börtönből.



Hát, akkor láthatóan nem sikerült a rehabilitációja, mert lenyúlt egy Huawei fülhallgatót :D

Chief Exorcist



huawei freebuds pro 2? :O



"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Jah :D szerencsére nem az enyém, a Huawei küldte (volna) kipróbálásra.

Ez ugyanaz a fasszopó futárcég (Gepárd futár, csak hogy kerülni tudjátok), amelyik pár hónappal ezelőtt a következőt csinálta. Szintén jött tesztcucc, akkor egy kollégám ment le átvenni, mert nem voltam benn.

A csávó full idegbetegen, káromkodva megérkezett, és úgy állt meg (az egyébként valóban szűk utcában), hogy alaposan végighúzott egy parkoló autót. Kollégám mondja neki, hogy ember, egy cédulát azért hagyjál már a szélvédőjén. A csávó erre "oké, megoldom", majd beült és elhajtott.

Kollégám megjegyezte a rendszámot, és abban a pillanatban jött ki a szemközti házból a kocsi tulaja, egy fiatal lány. Elmondta neki a rendszámot, meg hogy mi történt, a csaj tett is feljelentést, kollégám meg volt tanuskodni a rendőrségen.

Chief Exorcist



fasza. legalább olcsón szállítanak? :D



Elmondta neki a rendszámot, meg hogy mi történt, a csaj tett is feljelentést, kollégám meg volt tanuskodni a rendőrségen.

nekem volt hasonlo, cegnel parkoltam, "belso" parkoloban. sracok szolnak, hogy meghuztak a kocsimat, menjek. hat a csako eltunt. szoltak a rendorsegnek (en mitingeltem tovabb), a csavot 100km-re a helyszintol megalitottak a zsaruk es visszakuldtek :) itt mar vartak a rendorok meg en. "nem vette eszre" :D

Parizer forever.



atomkurvajó az a füles, nem csoda, ha a futár inkább lenyúlta :D



bazmeg, mi a fasz van?

ojban kataja
kazanom megmurdalt, nincs melegviz, egy rohadt szerelo sem veszi fel a telefont
hogy furodjek?
asszony verdajat osszetortek (neki legalabb nem lett baja)
a yarisom a szerelom keptelen levizsgaztatni, megigeri, hogy intezi, aztan nem hiv vissza
a konyvelom nem valaszol a levelre, hogy mi a franc az a ket 50k-s bunti a navtol, bevallashiany miatt
lejart a merlegbeadasi hatarido, es ha jol latom nincs 2021-es merlegem sem.

MI A KURVAELETVAN MAR?

Parizer forever.



Gabika írta: MI A KURVAELETVAN MAR?

illiberalizmus működés közben.
-ha van nagy fazekad, lehet benne vizet melegíteni, aztán lavór meg szivacs.
-szegedi bérlet 30 napos 7000 HUF
többire meg kvantummechanikai probléma. Schrödinger szakembere, aki kvantumállapotban van egész addig ameddig megnem kérded hogy áll. akkor kiderül, hogy negatív a mérés, nem haladt semmit. amire a megoldás az, hogy elhúzol az országból amikor betelik a pohár.



szegeden eljarok bicoval (meg varoson belul a verdaval :D), de asszonyhoz is kellene menni...

Parizer forever.



annyira szörnyen magányos érzés, amikor valaki ennyire jól előre látja a jövőt, mint én :(
A sok hülye még poénkodik a forint árfolyamon, a rezsicsökkentésen, és nem fogják fel, hogy most tényleg itt a világvége. Vége annak a jó világnak amelyben felnőttünk, amit ismerünk, amit természetesnek hittünk. Nem tom, talán a sok apokalipszis utáni filmet is azért csinálták, hogy tudat alatt valamennyire felkészítsék az embereket arra, ha egyszer véget ér a jó világ. Egyszerűen borsódzik a hátam, ha belegondolok mi vár ránk elkövetkezendő években. Az járt jobban, akit elvitt a covid basszus.



Már megint a Vera öccse jut rólad eszembe (annak a bizonyos Lampertnek kisfia). Utoljára, amikor találkoztam vele, fájdalmas részvéttel az arcán közölte, hogy "most" (pár éve történt), minek után a törökök lelőtték azt az orosz vadászgépet, nos, sajnálja, de ő megmondta... előre megmondja ebből, hogy ezzel elkezdődött a harmadik világégés.
Megpaskoltuk a vállát, aztán kapott még egy sört, addig sem jár a szája.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



nem, nem vagyok olyan. Te mégis milyen jövőképet vizionálsz mondjuk 3 éves időtartamban? Kíváncsi lennék tényleg.



sok nyugati országban az ingatlanárak meg egyéb dolgok rég elszakadtak a bevétel növekedésétől ezért már rég nincs jó világ arra sem. USA - diákhitel, egészségügy, lakásárak kilőttek, minimálbér egyhelyben toporog a 90-es évek óta. azért a hipster gyerek a starbucksban sír egyet a kávé felett aztán megy vissza a bérelt szobájába, ahol 5-en laknak a faterja meg a családi ház verandáján sörözik.



Az a helyzet, hogy nem vizionálok semmit, mert amikor a tőzsdén is ki akarom találni a tutit, középtávon totál mellényúlok, viszont még tartom, hogy 5-10-15 éves távlatban bejönnek a jóslataim - kivéve, ha nem.

Na most, amíg ti itt sipákoltok pár százezer miatt, addig nekem (ahogy már jeleztem) 100 milliós fejlesztésről kell döntenem a szálloda kapcsán. Ez kicsit keményebb kérdés.

Viszont, ha nem is tudom a jövőt, esélyeket még számíthatok, megnézhetem, milyen vészforgatókönyvek vannak a forgalom beesése esetén.
Ennek megfelelően pl minap megnéztem a legrégebbi, már szoftverrel számolt évünk vendégforgalmát, amely 2013, és összehasonlítottam a 2021-es szezonnal.
Azt kell tudni, hogy 13-ban még viszonylag elég trében volt mindenki. Relatíve lényegesen olcsóbban adtam a szobákat, így is kevesebben voltak - azonban ez vendégéjszakákra lebontva mégsem hatalmas eltérés: csupán 17% a 2021-es szezon javára.
Én úgy vagyok vele, ha a kereslet beesik jövőre 25%-al, még mindig ott van, hogy az áron 20%-ot emelek jövőre, és habár ez a pénz így kevesebbet ér, ez a már befektetett dolgok szempontjából és a fél százalékon ketyegő beruházási hitel mellett teljesen jó. Magyarán a legrosszabb, ami történhet, hogy összegszerűen annyit keresek 23-ban, mint 21-ben, csak közben a pénz 25%*al kevesebbet ér. Na, bumm! Ezt még simán túl lehet élni.
Engem ez érdekel rövid és középtávon. Szerencsére itt még nem eszik nyersen a díszhalat...

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!