Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Wandavision

Pöpec volt!

Ha a többi marvel sorozat is ilyen jó, megnézem őket =D

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Hát a Lokit leszámítva nem.



Legion? Bár az nagyon beteg és elvont.



Stranger Things 4

1-2 részek.

Egyelőre helyben topogás van.



Az nem úgy Marvel



What if azért már le van töltve. A Loki jó még?

A többi? Winter soldier, Shield, Carter ügynök és a többi?

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



A Loki az jó sorozat!

A falcon and winter s-t kerüld el messzire. Kb barátok közt szint. Shield is jó. Carter ügynököt nem néztem.



Stranger Things S04E01-E07

Az utóbbi idők sorozati közül ez az egyik kedvencem, és ez az új évad is remekül sikerült. Egyben daráltam le az egészet, így tegnap nemigen találtam a helyem, de hát minek aprózzam el, nem igaz? Spoilerek nélkül csak annyit mondanék, hogy jók az új karakterek - egy füves lelazulós, meg egy metálos kalandmester - a story érdekes, a zenék jók, de már nincsenek agyonhasználva, a frizurák borzalmasak, Winona Ryder pedig élete egyik legrosszabb alakítását hozza. :D Természetesen most is több szálon futnak az események, de baromi jól sikerült eltalálni az arányokat, végig egyenletes a tempó és sohasem unalmas. Végső soron annak, aki ismeri ezt a sorozatot, túl sok meglepetést nem fog okozni. Ha az eddigi évadokat szerette, akkor ezt is fogja, ha meg nem, akkor úgyis mindegy. A Netflix mindenesetre elmehet a fenébe, hogy az utolsó két részt majd csak július elején teszi fel, nyilván az előfizetések turbózása áll a dolog mögött.



neked tetszett a 3. évad vagy nem? Ahhoz képest milyen?



Annál jobb.



1-4 részeket megnéztem.

Kicsit vontatott szerintem, de ennek ellenére mégsem unalmas. Furcsa ellentmondás.
Bár örülnék, ha kicsit jobban beindulnának a dolgok mostmár. Nagyon szarul öregedtek a gyerek színészek. Szegény 11 úgy néz ki mintha 30 éves lenne. Lehet csak a haj meg a ruha teszi ezt. De akkor is...



Szegény 11 úgy néz ki mintha 30 éves lenne. Lehet csak a haj meg a ruha teszi ezt.

a csaj kb. teljesen kiélte magát. Cikkek voltak róla, hogy hogy kúrta szét a tiktokker barátja 24/7, hogy az anál szex a kedvence, stb. Glom volt itt minden más is.



Nagyon szarul öregedtek a gyerek színészek.

Hát igen. De ezzel nemigen lehet mit kezdeni.



a szüleik nem vigyáztak rá? a jogászok nem írtak elég jó szerződést, amiben pénzbüntetés terhe mellett kötelezik hogy ne nézzen ki kiéltnek meg 18 évesen 28nak?



Ja, tényleg. A What if (Iron man és Party Thor részeket leszámítva) tényleg királyság!
Falcon nagyon lagymatag, a Hawkeye 1-2 helyen jópofa, de nagyon kevés. Moon Knight-ot az első rész után nem néztem tovább, majd ha bejön a Disney+, akkor folytatom.

Az Agents of Shield és az Agent Carter még a régi érából valók, így nem is vettem őket számításba. Előbbiből talán 3 évadot láttam, utána elvesztettem az érdeklődésem. Az Agent Carter viszont csak 2 évad és a főszereplő + Jarvis lazán elviszik a hátukon. Az tetszett.



Jarvis

"Miss Carter, I hope it's important, Im making a soufflée to my wife."
"Im being shot at!"
"I shall forego the soufflée then."



Nem semmi pletykák, már ha igazak, egy tini szinészről. Ha igaz, ehhez képest Drew Barrymore piás, narkós kilengései 13 évesen kutyafasza. HVG-n meg egy témába vágó cikk alatt azt írta valaki, hogy Maya Hawke "megtérítette" Millit és azóta Olivia Rodrigo-val jár. Na most ez is vagy igaz vagy nem, mire meg kiderűlne, már mással fog járni.

Viszon az öregedés témához akartam hozzászólni, ugye a Jonathant játszó színésznek volt nem kicsi narkós balhéja. Hát basszus az ARCA! Szerintem nagyon látszik rajta, szinte biztos, hogy ezért van ez a hülye narkós szál beleírva a sorozatba.
De. Annyit az ő arca sem változott mint a Nancy-t játszó Natalia Dyer-é. Mi történt a fejével meg az arcával???



Kiről van szó?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Na, ez furcsa. Pont az tűnt fel, hogy egyedül ő maradt olyan amilyen volt a fiatalabb színészek közül. A többinek lófeje lett és vagy kiélt 30 asnak néznek ki 18 évesen.



Stranger Things 4 első 2 rész

Hát egy fokkal jobb eddig, mint a 3. évad, de kicsit már fáradt nálam ez a sorozat.
Ami tetszik: a főmonszter és a horrorosabb jelenetek. Kellően visszataszító és para.

Ami nem tetszik: 11 és Mike szerelmi szála ultragáz volt előző évadban, itt eddig visszafogottabb, de tényleg annyira nincs meg a kémia a két szereplő között, hogy fáj nézni. Láttuk, hogy a csaj a valóságban a menő, nagyon jól kinéző tiktokker srácot engedte be a hátsó bejáraton, egy ilyen Mike-nak esélye se lenne. De sztem ha nem lenne színész a srác, akkor amúgy se sok csaj járna vele :D Sztem ő öregedett legrosszabbul. Egyedül Dustin maradt meg olyannak, amilyen volt, őt lehet csípni továbbra is :D Will nagyon gáz ezzel a frizuval, a Jonathant fáj nézni, annyira lezüllött.
Sztem Luke, Nancy, Steve rendben vannak. A leszbi csaj idegesítő és erőltetett rohadtu, BAZ+ Netflix.

Ami az egésszel a bajom a 2. évad óta:
TÚLTOLJÁK! Az egész azért volt hangulatos anno, mert egy nyugodt kisvárosba kalauzolt el minket, ahol a helyi srácok helyi problémáihoz hozzáadták a fantasy vonalat.
De már a 3. évadban ez az ordas nagy baromság a pláza alatti szovjet bázissal, meg most a sok helyszín, a szerteágazó cselekményszálak, na ezek pont arra jók, hogy elvegyék az egésznek a hangulatát. Ez már nem az a sorozat, amibe anno mindenki beleszeretett, csak ahogy az lenni szokott, a hype elvakítja az emberek 90%-át, aztán majd pár év múlva, amikor visszagondolnak rá rájönnek, hogy azoknak volt igaza, akik lefikázták már most.

Miért kell minden jó sorozatnak ebbe a hibába esnie, hogy mindig nagyobbat és többet akarnak az új évadokban mutatni? Miért nem fogják fel a készítők vagy ezt a hülye stúdiók erőltetik?

Egyelőre nem annyira rossz, hogy ne nézzem végig, de biztos, hogy ez már nem fogja hozni a régi szintet.



Majd megváltozik a véleményed a 4. rész után. :P



kismalacka hey hay írta: a szüleik nem vigyáztak rá?

A szülőknek vigyázni kellene a gyerkeikre? Ez olyan 90-es évek és már nem menő. Ne legyél már ekkora Boomer tesa! :)

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



Annyi butasag van Stranger Thingsben is, az a lovoldozes rohejes volt egyszeruen. Vagy az orosz szokes, de a kiscsajt is ahogy fiatakkorukent rendorok ugyved nelkul hallgatjak ki 80as evek kozepen... meg amit a kazettaval leszerencsetlenkedtek Dustinek Maxnel... annyira bena rendezok vannak manapsag, mint Obi Wannal is...



nem baj ha béna a rendezés meg minden, a cgi jó, a bagóért dolgozó cgi-sek jó munkát végeznek



Annyira buta ez a sorozat :( es ezt kajaljak a nepek 2 evad ota meg mindig, amikor oriasi a szinvonaleses...



Na 7. Resz utolso fel ora vegre jo volt, bar nagyot koppintottak Watchmenbol es a csavart mar vagy 2 resszel ezelott levagtam.
Amugy az orosz szalra megis mi szukseg volt ebben az evadban? H Wynonanak meg Hoppernek is legyen paycheckje? Akkora baromsag az a szal, ezer sebbol verzik, teljesen hiteltelen, iszonyat kilog a lolab a sorozat tobbi reszehez kepest is.



Majdnem 3 év alatt forgatták le részletekben, három helyszínen. Nem tett jót a sorozatnak.



Severance SE1

tenyleg nagyon jo volt, bar orultem volna, ha tobb minden kiderul az elso evad vegen. az utolso resz eleg koromragosan feszult volt.:D

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"



Ms.Marvel

Sajnos a főszereplő lány pont olyan antipatikus mint amilyen a trailer alapján várható volt.
Egyszerűen túl sok. Nem tudom jobban megfogalmazni.
Azt meg nem értem, hogy miért kell pakisztáni szavakat berakni angol mondatokba. Viccesnek nem vicces helyette érthetetlen lesz a mondat.
Ez az imdbs 6 pont kb reális bár én kevesebbet adnék rá.



Moonknight SE1

sztem eleg jo lett. ami kicsit zavaro, hogy sehol nem kapcsolodik a jelenlegi MCU-ba, cserebe viszont teljesen elvezheto onmagaban is. az epizodok szinvonala nagyon hullamzo. annal a resznel mikor bemennek a piramisba hoseink (talan a 4. resz) mar majdnem habzott a szam a buta forgatokonyv miatt, de aztan helyre allt a belso bekem a maradektol.
oscar isaak valami elbaszott jo.:)

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!