Jelenlegi hely

Stand-up comedy

Utolsó bejegyzés


Edit: Feladtam a médiát. Itt a link:
https://fb.watch/2XZ38nxUaF/





https://index.hu/kultur/cinematrix/2022/05/27/ricky-gervais-supernature-netflix-streaming-stand-up-kulonkiadas-botrany-glaad/

Ezt hétvégén láttam. (Netflix) Zseniális. Nézzétek, lehet hogy nemsokára leveszik.



Megnéztem én is még a hétvégén, szerintem is jó. Őszintén, nem tudom miért akadtak ki pont most a lipsik, Ricky már korábban is bőven viccelt ezzel a témával, valamelyik előző műsorában is hosszasan foglalkozott azzal, hogy Bruce Jennerből Caitlyn Jenner lett.

Levenni szerintem nem fogják, sőt, elvileg a Netflix már berendelte a következő műsorát is. Ricky túl népszerű és túl sok pénzt hoz a Netflixhez imho, így immunis a cancelra.

Chief Exorcist



pedig most egyetértek a lipsikkel. Igazából ezt az egész stand up műfajt eltörölném a francba, de minimum megreformálnám. Általános iskolában is gáz manapság másokból gúnyt űzni, ezek meg ebből élnek. Modern bullyk, nem többek, de szerencsére úgy látszik lőtávolba kerültek ők is. Nem beszélve arról, hogy milyen undorító emberek a stand uposok, lásd Louis C.K-t, Richard Pryort, stb.



egy jó standupos görbe tükröt állít és kifiguráz bizonyos, jellemzően abszurd társadalmi jelenségeket, ami azért némileg más mint az általános iskolás gúnyolódás

Chief Exorcist



nyilván a görbe tükörrel van a baj, nem pedig azzal, amire mutat



hat ez tenyleg qrva jo. es a teljesen jo humor mellett ertheto az is hogy ilyen durvan belemegy a temaba, egyertelmu a provokacio.:)

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"



na de érted, ezért sem értem a nagy felháborodást... Gervais mindig is pont ilyen volt és mindig is pont ezt csinálta, gyakorlatilag determinált volt, hogy ez a téma is sorra fog kerülni :))

Chief Exorcist



ezt az egész stand up műfajt eltörölném a francba, de minimum megreformálnám

Hogy csak az menjen, ami neked tetszik? Akié nem tetszik, annak a karrierjének vége?

Louis-val meg mi bajod? Nem mindegy neked, hogy kinek verte ki, miután megkérdezte tőle, szabad-e és az illető rábólintott? Még csak közel sem lehet egy lapon említeni Pryor-ral.

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson



Szerintem kimondottan jó volt az új Gervais stand-up. Nagyon hatásosan szemléltei, hogy mi a különbség a humor és a meggyőződés / tettek között.



Igazából ezt az egész stand up műfajt eltörölném a francba, de minimum megreformálnám.

xD
egy szuletett demokrata. amugy en a sportesemenyeket tiltanam be. barmilyen sport esemenyen tobb baleset, attrociatas es halaleset tortent eddig mint standup eloadason, tehat innen nezve az en ervem meg logikus is. dehat mit neked a logika, "a humorerzek az indelligencia fokmeroje- marcus aurelius" :D -ne aggodj hogy te mindkettobol kimaradtal, eleg nagy tobbseget kepviselsz, szal tuti igazad van.
btw, richard pryor? tenyleg? ok, tok zakkant volt, de tudtad-e hogy gyerekkoraban megeroszakoltak. te meg magadtol vagy ilyen es meg vicces sem. =( so sad.

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"



milyen felszínes dolog már ez. Szal csak a fizikai sérelem számít? Hogy azt a hülye Chris Rockot megpofozták az úristen. Hogy a hülye gyerekének a szülő nem adhat egy pofont, mert úristen... Miközben a szavak sokkal bántóbbak tudnak lenni bármilyen pofonnál, és amíg a fizikai fájdalom elmúlik hamar, addig a lélek sérülése lehet sose gyógyul be.
Elmebeteg lett a világ. Nem azt mondom, hogy minden stand upot be kell tiltani, de a másokból való gúnyt űzést, mások becsmérlését, csoportok megbélyegzését igenis tiltani kellene. Ez a tipikus libero hozzáállás, mint amikor a kis indexes köcsög bement részegen vergődni a KFC-be, aztán amikor kapott 2 pofont a biztonsági őrtől a minősíthetetlen viselkedését követően, akkor meg jött a még nagyobb sírás, hogy őt bántották...
Sztem kéne egy olyan szervezet, ami intézményesíti Jay és Néma Bob végén látható eljárást, hogy aki undorító módon megaláz valakit, ahhoz szépen ki kéne menni és véresre verni a seggét. És elég sok stand upos lenne az első oldalon a listán. Amúgy meg a stand uposokon miért nincs viccelődés? Pedig nem éppen makulátlan emberek.



Alapvetően érteni vélem, amit akarsz mondani, de!

Tudod, hogy mi sem áll távolabb tőlem a libero hozzáállásnál, de ez a műfaj csak libero hozzáállással működhet -- ahol nincs szent tehén, ahol bármiből is lehet viccet csinálni. Hogy ezt ki mennyire ízlésesen és egyébként milyen és mennyire mély mögöttes mondanivalóval teszi, az különbözteti meg a jó komikust a rossztól.

És igen, szerintem ebben benne kell lennie a kockázatnak, hogy valaki pofánbasz érte. Vagy jönnek azt lelőnek a gecibe mint a Charlie Hebdo szerkesztőségét.

De szerintem jobb egy olyan világ, ahol VAN LEHETŐSÉG bármivel viccelni és ha ezt különösen undorító érzéketlen szar módon csinálod, akkor legfeljebb a sértett fél lelő a picsába (vállald érte a felelősséget, ha undorító vagy), mint egy olyan világban, ahol ez a lehetőség eleve be van tiltva.

Chief Exorcist



Szal csak a fizikai sérelem számít? Hogy azt a hülye Chris Rockot megpofozták az úristen. Hogy a hülye gyerekének a szülő nem adhat egy pofont, mert úristen... Miközben a szavak sokkal bántóbbak tudnak lenni bármilyen pofonnál, és amíg a fizikai fájdalom elmúlik hamar, addig a lélek sérülése lehet sose gyógyul be.

hallod, mi? wokelippsiskecc itt? :D
pont errol van szo. most akkor mit szabad mondani es mit nem?
jah, csak olyat nem ami teged bant.
csak szolok, az igazi lippsi nem lehet woke, mert mi amellett szolunk hogy mindenkinek joga van emlondani a velemenyet, amig nem lazit masok elleneben.

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"



és ezt a lázítós korlátot ki állapította meg? Ki húzta meg a határt? Hülye bíróságok évtizedekkel ezelőtt, a legnagyobb libero virágzás közepén.
Nekem a legnagyobb vigyor akkor ül ki az arcomra, amikor az ilyen beképzelt faszokat, mint a stand uposok pofán verik. De a Charlie Hebdosokat se sirattam egy percig se.
Az egész fórumon nekem attól kavargott a legjobban a gyomrom, amikor InGennel egymásnak mentetek valami topicban, az a legalja sértegetés volt. Régen egy ilyenért ment a mIRC-en, hogy akkor este 8kor Boráros téren tali...



jah, ez nem egy naci gyulolet beszed volt, hogy ragasszunk rajuk csillagot. hanem vicceskedes. kb a felvezeto negyedoraban ezt probalta elmagyarazni a humorista csavo. rohogjunk az lepjunk tul masok hulyesegen.
de persze biztos vagyok benne hogy nem nezted meg, csak egy haverod unokatesojanak hazmestere latta a felvetelt felszemmel egy swing partin, onnan tudod, hogy mennyire offenziv.:D

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"



en nem mentem neki senkinek. o kezdett mosogatozni, mikor kifogyott az ervekbol.

Régen egy ilyenért ment a mIRC-en, hogy akkor este 8kor Boráros téren tali...

sez olyan meno?
mivel en regi motoros vok, pont tudom, es ebbol nottem ki. most ha kirugom a fogaid igazam lesz? ja nem csak jobban fogod gyulolni amit mondok. szeretnelek titeket eszervekkel meggyozni, csakhat ahoz esz kene...
amugy ha neked ettol kavarog a gyomrod nem a two girls wone cuptol, akkor veled van a baj.:D

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"



tudod miért van ez az egész? Lehet itt alkotmánybírósági határozatokkal példálózni, meg nagy jogelméleti filozofálással előhozakodni, amit ha betévedne ide Zoo szinte biztosra vennék.

De valójában tudod miért ragaszkodnak ennyire ehhez a szabad vélemény nyilvánításhoz a liberok? Mert ők kis gyenge pöcsök, az egyetlen fegyverük a szavakban rejlik, tipikusan ők azok akik provokálják a suliban a menő srácokat, aztán ha gáz van rohannak a tanár néni szoknyája mögé. Ha ez nem lenne akkor rég be lenne fenyítve az összes kis homár.



jaj moken, ez tenyleg 5 eves ovis szint, kinek az erosebb az apukaja. attol igazad lesz, ha megversz? engem kb. mindenki meg birna verni, 30 eve verekedtem utoljara. covid temaban, ha gyuros LY felpofozott volna, attol igaza lenne? vajknak mindig igaza van, mert 50-es a bicepsze?

Parizer forever.



Értem én ezt, de ettől még szerintem jobb úgy a világ, hogy az embereknek joga van szabadon gyenge gerinctelen kis pöcsfej szardarabnak lenni, aztán ha túltolja, akkor pofánveregetik, mint az indexes kis buzirudit a KFC-ben.

Chief Exorcist



De valójában tudod miért ragaszkodnak ennyire ehhez a szabad vélemény nyilvánításhoz a liberok? Mert ők kis gyenge pöcsök, az egyetlen fegyverük a szavakban rejlik,

:DDD
tenyleg?
ilyennek ismersz? (mar amennyit tucc rolam)
lofaszt csak okosabbak (es neha meg erosebbek is) nallad.;)
SZERK
a masik, hogy fogalom zavarban vagy. a kis wokeos faszok nem liberok. ha azok lennenek nem tiltakoznanak a "szitok" szavak meg velemennyilvanitasok ellen. engem hivhacc kover, oreg agressziv alkesz prolinak, max megmosolygom, ja az vagyok-bar lehet ezt szebben mondani, de mara mar azok is szitok szavak. ez nem minosites, ez az esszenciam.:D
neked meg jogod van ezt kimondani, leirni. szerintem. mint libero szerint.
en is ruhellem oket, na.

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"



Mert ők kis gyenge pöcsök, az egyetlen fegyverük a szavakban rejlik

Márpedig én bármikor kiállok szemtől szemben az elveimért, jól öklönváglak az állammal, térdenrúglak a hasammal, sőt nem riadok vissza még a megfutamodástól sem!...



Btw.: A világ még nincs veszve. Smith felpofozta Rockot - én is ezt tettem volna-, és a sértődő transzik is elmondhatják a fröcsögésüket. A Netflix vezetője kiállt a stand up mellett és Moken is leírta, amit akart. Johnny Depp pedig pert nyert egy nő ellen. Haladhatunk tovább.

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!