Jelenlegi hely

Szánalom, bulvár, kaka

Utolsó bejegyzés


Chief Exorcist



bitblueduck írta:

Moken írta: Amugy felesege szerint megallt a szive

akkor ez lesz az:
"Nem bírta feldolgozni M. Richárd festômûvész halálát, így ma egy olimpiai bajnok tornásszal is kevesebbek lettünk. RIP."

Telex commentekben azért van jóféle content: https://www.facebook.com/telexhu/posts/598443898619169
"Kemény egy nap ez a mai.
Megkérem a kedves kommentelőket, hogy egy perces néma büntetőfékezéssel emlékezzünk meg a két legendás sofőrről."

rwurl=https://imgur.com/wc4ul18

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"A temetési streamre lehet még jelentkezni, vagy teltház?"

:DDDDDDDD

tényleg zseniális ez a thread

Chief Exorcist



Megmagyarazhatatlan? Nagyon konnyen megmagyarazhato.



Szerintem az élet és az emberek ennél bonyolultabbak.

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson



orbánék igazi színész-óriásokat is le tudnak rántani magukkal a sötét mélységekbe :D
https://sg.hu/cikkek/film/149721/kevin-spacey-vel-keszul-a-magyar-tatarj...



Vagy másképp, a molesztálós ügyei után nálunk még kap szerepet.

a filmben szerepelni fog az Oscar-díjas Kevin Spacey is, aki egy itáliai bíborost, a történet főgonoszát alakítja majd

Nem a tatárok a főgonoszok?

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson



Szerintem lazán beleillik a Putyin papjai narratívába.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



jaj megint ez a primitív gúnyolódás, mintha a bayerzsóti nem mondta volna ki a pápáról hogy szenilis vén hülye. ennyire vakok vagytok hogy nem látjátok, hogy orbánék a római kat. egyháztól is függetleníteni akarják magukat, orosz mintára?



Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



https://444.hu/2022/05/12/szivrohamot-kapott-es-meghalt-egy-ferfi-mikozb...

"Szívrohamot kapott és meghalt egy férfi, miközben egy nőt ásott el, akit ő ölt meg"

Chief Exorcist




ezzel csak a baj hogy a feljavító algoritmus úgy műxik, hogy más, már létező fotók alapján javítja fel és egészíti ki a képeket :)))

https://hvg.hu/tudomany/20220512_ufofoto_fenykep_ismeretlen_repulo_targy...



én is kitaláltam egy forradalmi feljavító algoritmust. a képen látható hogy a bal oldali képből készítette a jobb oldalit. igazából bármilyen bemenetből képes a jobb oldalit kigenerálni. valaki szeretne beruházni erre? támogatókat keresek
rwurl=https://imgur.com/84cin23



ezt most nem tudom mennyire komolyan írod, de ez kb így műxik, és szó szerint abból a 20x20 pixeles zajból meg tudja mondani hogy az eredetileg mona lisa volt...



az enyém annyival jobb hogy bármiből megmondja a mona lisát. 0 pixel is elég.
amúgy mintha rémlene valami hogy pl DCT vagy valami hasonló furfanggal fellehet ismerni képeket mert megtartja ezt a jellegét akkor is ha tömörítve, zajosítva stb van. vagy valami ilyesmi, rég volt már képfeldolgozás óra.



@Moken

https://hvg.hu/itthon/20220513_talicska_tomegverekedes_udvar

"Felrúgta a rendőr a talicskát, majd kitört a tömegverekedés a debreceni udvarban – videó"

Chief Exorcist



ez a baj azzal, hogy annyira nincs már rendőr, hogy a rossz fajta cigókkal kell feltölteni a sorokat...



jófajtával nem lehetne? vagy gondolom az nem megy rendőrnek :D



Volt anno a tuzoltosag (katasztrofavedelem) szovivoje, az is egy roma csavo volt es sokra vitte, bar mar reg nem volt tvben nem tom mi lett vele.
Sztem alapbol nem lenne hulyeseg rendornek kuldeni a cigokat, mert amig ott kisebbsegben vannak, addig fegyelmet tanulhatnak, egy masfajta csoporthoz tartozas is kialakulhat azokban, akik erre alkalmasak. Persze iszinyat gaz hely alapbol a rendorseg, nem csak penz nincs, hanem eros klikkesedes van, ugyanugy vannak ilyen regi rendor csaladok, mint az orvosoknal, akik pozicioba kerulnek meg elviszik a penzt, kibasznak a nem olyan eros hatteru rendorokkel, stb.
Sztem sokkal nagyobb problema van pl. a rendvedelmi szerveknel, mint ami az egeszsegugyben volt 2021 elott is. Hatalmas a palyat elhagyok aranya, a kozrend meg latvanyosan romlik mindenhol, es ha itt beut a valsag majd erosen, akkor kurva nagy szukseg lesz a rendorsegre, vagy megint katonakat lehet majd az utcakra kuldeni...



Lehet, hogy én már valamilyen zen szinten vagyok, azért is ide, nem a világvégébe. Talán a szamurájos játék miatt van, amit a PS-en játszom, ki tudja. Végül is, nem azért írom, hogy kiadjam magamból, mert nem érzek dühöt, csak bemutatom, hogy ilyen is van:

Ne legyetek üzlettársak!

Vagy ha igen, legalább választhassátok meg magatoknak, ki lesz az!

Itt baszódom az elhunyt üzlettársam örököseivel; a két 30 éves gyerekkel, meg a muterral. Két hónapig szerveztem az állami kölcsönt. 0,5%-ra adnak 10 éven át 50 misit. Fel lehetne újítani a fürdőszobákat.
Mindent előkészítettem, szaladgáltam, kajtattam, papírmunkáztam.

Meglátják a szerződést. Kötelezettségek vannak benne. Mint úgy általában egy hitelszerződésben. Összefossák magukat. Minden aggályukat megoldom. De így se jó. Mert fosnak. Mert ostobák.

Amikor el tudnál érni dolgokat az életben, jobb szolgáltatást nyújthatnál, jobban kereshetnél, a kevésbé kiválóak pedig lehúznak magukkal a sárba. Az nem jó.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



és jó a szamurájos játék?



tt baszódom az elhunyt üzlettársam örököseivel; a két 30 éves gyerekkel, meg a muterral. Két

hónapig szerveztem az állami kölcsönt. 0,5%-ra adnak 10 éven át 50 misit. Fel lehetne újítani a fürdőszobákat.
Mindent előkészítettem, szaladgáltam, kajtattam, papírmunkáztam.

enniyre bonyi? en is fel akartam venni, hogy vegyek belole allampapirt :)

Parizer forever.



jaja, ez Ghost of Tsukusima, vagy mi a címe.

How sud áj put it...

Tök jó, hogy beleraktak egy csomó pop-kulturálisan ismert szamuráj szokást, és a küldik is változatosak. A harc jó, igaz, mivel félig ninjászként operálsz, annyi gadget van nálad, hogy még harc előtt igyekszem mindent beállítani, mintsem ütés közben bogarásszam, hogy most éppen foszforbombát dobok vagy csilingelőset, vagy íjjal lövök - és ha utóbbival, egyáltalán van-e nálam skúló.
Az elején állandóan elvertek hardon, de jó érzés, hogy az ember belejön, és némi skillel op módon helyre rakható a mongol banda. Ráadásul ezt sokféle módon megteheted a fenti eszközök és a lopakodási technikáknak hála.

Ami kicsit számomra kevéssé áramvonalas, hogy felfedező fajta vagyok, és úgy tűnik, túl sokat sétálgattam ahelyett, hogy a küldikre mentem volna rá. így aztán belefutni ilyen mongol erődökbe, ahova azt írja, hogy túlerőben vannak, de ez igazából csak annak a maszkolására van, hogy ez egy szándékuk szerint tiltott terület, és majd sztoriban szeretnék, hogy először odamenj. - Persze amikor ez megtörténik, már tök easy az egész, míg előtte kérdéses, hogy egyáltalán bevehető-e.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Nem veheted fel akármire, - amit én veszek, legalábbis. A forrás is kb elfogyott innentől, ezért, ha még valamit módosítani akarok, hogy én vigyem az egész balhét, is lehet, már késő.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Alapvetően mi az amitől leginkább fosnak? De egyébként nem értem, 50 misi 10 évre még csak nem is valami hatalmas pénz egy hotel kontextusában, hogy különösebben össze kelljen tojniuk magukat tőle.

Chief Exorcist



Attól fosnak, hogy a kis életükben még nem igazán vállaltak gazdasági kockázatot, felelősséget, így aztán ez olyan számukra, mint a szellemvasút.

A zálogtárgy mellé kezesség is jár, ezek meg rögtön elkezdtek majrézni, hogy majd kiteszik őket a saját nadrágjukból. Mondom, ember: a szálloda 10x annyit ér, az az elsődleges hitelbiztosíték, másrészt meg magad is inkább a vagyonodból törlesztesz, ha a cégnek nem megy, semmint elveszítenéd a szállodát. - Egyrészt, másrészt meg talán a nyaralókat kellett volna bevonni, nem a brutál értékes közös ingatlant. Hogy miért nem a nyaralókat? Mert csak: csak! Ez a miénk! Ez a drágaszág!

Kitaláltuk a hitelintézettel, hogy akkor a sima cégtagoknak nem kell kezességet vállalni, csak az ügyvezetőknek. Az egyik gyereket, a srácot pár hete engedtem be díszfasznak ügyvezetői pozícióba, hogy nekik is legyen ilyenjük, - még ha sokat nem is kezd vele. Most ideiglenesen le kellene mondania, hogy ne kelljen kezességet vállalnia a szerződésben. Persze nem akar. Miért? Gondolom, fél tőlem, hogy nem engedem vissza. De akkor miért engedtem be pár hete? Miért nem szedtem ki semmit a cégből minden tavalyi profitot, amíg ment a hagyaték eljárás? Talán mert rendes vagyok? De ők csak paráznak. Mert ostobák?

Az a gond, hogy az egész hitelintézethez abból a szemszögből állnak, hogy az egy maffia, akik igazából a vagyonunkból akarnak kitenni minket, és ha 10 éven át majd bármi apróbb hibát vétünk, lesz 1.000 Ft adótartozásunk, ránk borítják az asztalt, és kizárnak a szállodából...

Egy faszom facepalm szitu az egész, és ha most nem, akkor kb semmikor nem lesz erre ilyen lehetőség, mert orbi elzárja a csapokat. Az állam ezzel a kamattámogatással ilyen infláció mellett gyakorlatilag pénzt lapátolna a zsebünkbe.

Most mehet tovább az én parám, ha valami elfossa magát szezon közepén, mit csinálok.

Egyszerűen saját forrásból nem tudom megoldani. 70 misi a beruházás nettója. A mostani nyárból marad kb 15, még igyekszem felvenni a babavárót, de akkor is, mi van? A költségek harmadát fedezné, ha minden tartalékom felélem.

A vége az lesz, hogy baszok az egészre, és mégis lesz idén már szupersport verda, aztán fuk the system!

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Ehhh, nagyon gáz. Pedig itt tényleg nem sok mindentől kell tartani. Ahogy mondod, a szálloda a sokszorosát éri. Gondolom esélytelen megértetni velük, hogy a hitelintézetnek kurvára nem kell az ingatlanotok, és semmilyen érdekükben nem áll gecizni veletek.

Chief Exorcist



miert nem adjak el a reszuket neked? (annal tobb eszuk van ezexerint)

Parizer forever.



Mert így semmit sem kell csinálniuk (a jelek szerint nem is csinálnak) és dől a lééé!!!!!!
Te eladnád az arany tojást tojó tyúkot amit még etetni sem kell?



Activision Blizzard's New Diversity Game Tool

ez mar tenyleg annyira sz@r, hogy mar jo! :D

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!