Jelenlegi hely

Sport minden mennyiségben

Utolsó bejegyzés


Most már az oltástól halnak az emberek? Amúgy pontosan. Inkább a vírus miatt fogsz elpatkolni. De nagyobb eséllyel más miatt. Nem. Nem az oltástól.

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson



a masik, en TTk-t vegeztem, te, mint bolcsesz (mert hat a jogasz valojaban az, a dr. cimet se kellene megkapnotok) csak ecceruen hallgass ram a valo vilag dolgaiban, mint pl. az oltasok. szoval bokesd magad, ha mRNS-tol felsz, akkor massal. van boven hagyomanyosabb cucc is.

Parizer forever.



Óriási faktuális tévedésekben vagy.
A reptéren nem engedték be, a reptéren idegenrendészeti őrizetbe vették, mivel visszavonták a vízumát, ő meg nem akart hazamenni, hanem megfellebbezte a döntést.
A bíróság ezt követően hatályon kívül helyezte a kormány döntését, így szabadon beléphetett az országba.
A szabályoknak eleget tett, van ilyen kivétel a beutazásra vonatkozó feltételek között, az más kérdés, hogy a vízum igénylésnél rossz rubrikát X-eltek be neki, de nem ez volt az indok a kitoloncolás mögött, hanem a miniszter saját hatáskörben (érts önhatalmúlag) hazaküldte, mert hogy milyen példa lenne már a sok makákónak, aki vakon követte eddig a hülye szabályaikat.
Fasz volt Djokovic, hogy pozitív teszttel ment fotózásra meg Monacóba? Persze. De a beutazási feltételeknek bizony eleget tett, és politikai okokból dobták ki. A kormány, nem a bíróság.
És ezzel is azt bizonyították, amiről az elejétől fogva beszéltem, hogy a kormányok a sok buta, logikátlan szabállyal óriási anyagi és nem anyagi károkat okoztak az embereknek, és ezt nem akarják elismerni.
De még az egyébként oké részemről, hogy Ausztráliában ilyen szigorú korlátozásokat vezettek be, hiszen egy sziget a világvégén, biztos sok ezer ember életét meghosszabbították ezzel.
DE! Onnantól, hogy napi 150.000 fertőzöttet azonosítottak odahaza, és közben a víruson átesett, naponta negatív tesztelt Djokovicot és más sportolókat nem akartak beengedni, mert nincsenek beoltva ez egész egyszerűen röhej.



van közgáz diplomám is szal kabbe :D az órát meg 210-ért vettem, ami 5-6 év várható élettartamra leosztva nem is sok, úgyse tudom mire költeni a bölcsész fizumat, se kocsira, se házra nem elég :D



kozgaz se tudomany, az is bolcsesz :)

Parizer forever.



mindjart elsirom magam a szornyu sorsodon. ket hete kezdtem el ugye ujra kondizni, ma vegre volt egy jo kis 20 ev koruli kiscsaj. amikor a gugolasokat csinalta a csaj egybol eszembe jutott nehez eletu ugyved-kozgazdasz baratom a rewiredrol :DDD

Parizer forever.



Fucking China! Innentől én is azt mondom NO FUDAN! A qva anyátokat.



Ok. Legyen. Persze, vannak zavaros szabályok, meg törvények. De szerintem világjárvány idején nem megoldás, hogy mindenki ész nélkül azt tesz, amit akar. Józan gondolkodású ember el sem indul meccsre, koncertre, tenisztornára, stb., hanem nyugton marad a teniszpénzből összehordott villájában és nem azt kezdi nézn i, hogy hopp, mehetek. Indulok. Az ügyvédek úgyis segítenek, a többi nem érdekel.

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson



Józan gondolkodású ember el sem indul meccsre, koncertre, tenisztornára, stb

lol? inkább akkor már miért rendeznek ilyen tornákat?
De amúgy már az első kommentemben leírtam, hogy elmúlt 2 évben csomó világversenyt rendeztek és nagyjából zéró hatásuk volt a járvány szempontjából.



Djokovic témához még annyi, hogy volt valami olyasmi is infó is, hogy hamisította vagy próbálta vagy úgy tűnt mintha hamis lenne a teszteredménye.
Azt hiszem így volt, hogy:
- bemutatott egy elektronikus igazolást arra vonatkozóan, hogy pozitív a tesztje (elektronikus időbélyeggel, iktatószámmal a pdf file-ban)
- ekkor volt elvileg valami rendezvényen is ahol nem viselt maszkot és a teszt szerint elvileg pozitív volt
- majd bemutatott egy elektronikus igazolást, ahol negatív volt a tesztje (elektronikus időbélyeggel, iktatószámmal a pdf file-ban)

A buktató ott volt, hogy a negatív teszten az elektronikus iktatási szám kb 50.000 volt alacsonyabb, mint a piozitív teszten, tehát úgy tűnik mintha a korábbi negatív tesztet használt volna arra, hogy a későbbi pozitív megbetegedésből kigyógyult.
Mindeközben lecsekkolták a szerbek által központilag elvégzett teszteket illetve azoknak számosságát, ahol a fentebb említett kéd időszak között véletlen pont kb 50.000 tesztet végeztek.
Ebből úgy jött le mindenkinek, hogy megpróbálták meghamisítani a dátumozást csak balfékek voltak és az időbélyegre a file-ban nem gondoltak illetve annak a sorszámára...

https://www.spiegel.de/international/world/novak-djokovic-were-the-results-of-his-positive-pcr-test-manipulated-a-cf3e7344-e98f-4fc3-8bb3-7727d4795e97



Azota mar megcafoltak ezt a hulyeseget es hitelesnek nyilvanitottak az eredmenyeket.



Okkay, bennem csak megragatt ez. Naív fiatalember vagyok ezért is írtam a mondandómba, hogy "mintha" lett volna ilyen aggály.



Amigy nalunk a tenisz szovetseg viszont valoban hamisitott teszteket csibaltatott, szerbektol is siman kitelik szvsz



mi, hogy a szerb elvtársak lenyilatkozták, de igazi mer csak? indoklás, magyarázat nélkül? ne röhögtess.

After acting on the request to investigate the fake positive tests, Serbia's state prosecutors have denied the allegations.

In a statement on Wednesday, they announced that Djokovic's several test results in December were valid.

It read: "The prosecution acted according to the regulations, checks were performed, and it was determined that Novak Djokovic was tested several times and that the certificates on the test results from December 16, 2021 and December 22, 2021 are valid.

ennyi. pedig ha bármi technikai hibát vétettek volna az újságírók, nem győzték volna az arcukba dörgölni. (és az a legviccesebb, hogy csak annyit mondanak, valódiak a tesztek... az előjelet bölcsen nem említik XD )

Vill du bli ihop med mig?



visszanézve Sányit (Sányikááámat) simán adható volt a lap. micimackó armyt a pályán belülre lökte a célegyenesben, emiatt lett első.

Vill du bli ihop med mig?



:o

https://index.hu/mindekozben/poszt/2022/02/05/a-hegybol-domb-lett-fele-a...

"A Hegyből Domb lett: feleakkorára fogyott a Trónok harca rettegett monstruma"

"két év alatt 65 kilót adott le, ez pedig durva változás ahhoz képest, hogy három éve még 205 kilót nyomott"

Chief Exorcist



2020-ban befejezte a Világ legerősebb embere versenyzést, és úgy döntött, nem kell már neki óriás testet tartania, mert hát amúgy nem emel fel mázsás kőtömböket mindkét kezével, meg ilyenek.
Arra keress rá milyen a felesége (relatíve hozzá), az viccesebb :-)



Uhhh.... nagyon cuki :)))))

Chief Exorcist



Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Ez komoly? :D en azt hittem photoshop amikor facen lattam :D



Ebben mi olyan meglepő? Kína a nyitó ünnepségen megemlítette h figyel a természetre :D majd rögtön utána jöttek a megvett bírok akik felesküdtek a játék tisztaságára, ez is megvolt nem? Csak reciprokkal.



https://index.hu/sport/2022/peking/2022/02/09/16-evvel-az-ostoba-hibaja-utan-csucsra-ert-a-snowboard-kiralynoje-lindsey-jacobellis/

nálam ez az egyik legnagyobb olimpiai sztori! 16 évig űzte az aranyat a hülyesége után, de csak összejött neki végre.




:OOOOOO

Winter Olympics: Finnish cross-country skier suffers frozen penis in 50km race

https://www.theguardian.com/sport/2022/feb/20/finland-remi-lindholm-froz...

Chief Exorcist



spontán merevedés



na de megis hogy allitolag eccer mar magfagyott neki, akkor nem esett le?!
most meg megint?

Parizer forever.



lefagyott oszt fájt neki. nem jelenti azt hogy elhalt és leesett...



kerdezd mar meg nokedlit, hogy mi tortenik a fagyott szovettel :)

Parizer forever.



ez a magyar kézilabda halott... Férfi is női is. Be kéne tiltani bajnokságban a külföldiek szerepeltetését, de minimum korlátozni kellene. Akkor is, ha 10 évig nem jut egy csapatunk se BL top8 közelébe se.



És akkor egyúttal betiltod a magyarok külföldön való szereplését is, hogy még csak véletlen se fejlődjenek? Minden sportágban vannak hullámvölgyek, ez most az.
Focistáinkkal is így kellene eljárni? Hámozd le a Fradiról a külföldieket, s lásd micsoda erős, de legalább magyar keret marad, aminek esélye se lenne soha, tehát ott is tiltsunk be mindent?

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!