Jelenlegi hely

Sport minden mennyiségben


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag
Sport minden mennyiségben

Nincs általános topik itt? Akkor ezen változtatunk. Kézilabdára külön úgysem lenne igény.

Hatalmas élmény volt egy teljesen elszúrtnak tűnő szezon végén, 8 év után újra bajnoki címet nyerni, méghozzá rövid időn belül három ETO-veréssel, Győrben behúzva a címet.

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=Ln5LbwF_11Y

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=40HN4MnLD6I

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=c8vVYgWR2SE

Nagyon fasza volt, remélem, hogy lesz lehetőségünk egy teljesebb ETO ellen is ünnepelnünk a következő években, de nagyon-nagyon kemény lesz.“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shawwhat the actual fuck.

Azt akarjak mondani hogy egy internet meme miatt fekudnek kes ala es valnak nemzokeptelenne az emberek? Gratulalok nekik, vegulis mindenkinek jobb igy. :DD

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."milyen mém?
rwurl=http://i.imgur.com/qhMbkGi.jpg

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodanha jol ertem amugy, a topik alapfunkcioja hogy a gyuros es teniszezos sportolo csajokon kivulieket ide dobhatjuk a tobbit. Contibuting:
rwurl=https://gfycat.com/detail/SociableSoftAvians

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."rwurl=http://cdn.meme.am/instances/10484893.jpg
tulajdonképpen, akkor a pandoráson kívül most már minden nsfw (light) kategóriákra bontva :))

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - ShodanTehát ilyesmire gondolsz? (btw. ez most Supaplexbe, Egészséges életmódba, vagy sportba való matéria?)
rwurl=https://youtu.be/p2r-oAAeO0Q
Zoo szerintem nem ezért nyitotta ezt a topikot. :)

@Zoo:

egy teljesebb ETO ellen

Olyan már nem nagyon lesz szerintem: Görbicz talán, Tomori még biztos nem játszik, de holnap kiderül. Szerencsétlen ez a történet, hogy egymás ellen küzdenek a BL-ben.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Olyan már nem nagyon lesz szerintem: Görbicz talán, Tomori még biztos nem játszik, de holnap kiderül. Szerencsétlen ez a történet, hogy egymás ellen küzdenek a BL-ben.

Holnap még nem sok minden derül ki. Senkinek nem érdeke ellőni a puskaporát, és aki nyer, az a várható döntőben idegenben játszhatja a visszavágót, tehát még főszabály szerint rosszabbul is jár. Még én sem megyek a meccsre, olyan embertelen időpontban van, hiába csak egy ezres (ami azért lényeges, mert elárulja, hogy mekkora most a jelentősége). A BL-meccsekre viszont már megváltottam a helyemet.

Az ETO amúgy papíron esélyesebb, de a Fradinak nem rossz az, hogy nem kell a Balkánra utaznia idegenben játszani, mert az idén nem jött be, és az egymást két jól ismerő csapat között is könnyebb eltüntetni a különbséget. (A verhetőbb Bukaresthez csoportelsőség kellett volna nekünk, amire előzetesen sem volt sok esély, tehát két magyar csapat a Final Fourba nem volt sosem a papírforma.) Érdekes amúgy a BL-helyszíneket tekintve, hogy Dabason még csak az ETO, az Audi Arénában pedig csak a Fradi nyert eddig :)

Úgy gondolom, hogy a négy között nekünk lenne kevesebb esélyünk, szóval nagyon szurkolok azért, hogy a csapatnak legyen alkalma rám cáfolnia.

Sors bona, nihil aliud.simán kiadhatna egy ruhás fap videót

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - ShodanBrutálisat küzdöttek a röplabdás csajok, 3:1-e elverték itthon a románokat, összesített egál, az aranyszettet pedig 15:13-ra behúztuk. Ezzel pedig kijutottunk az azeri EB-re.

Gratula!

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.kérdés:
Én is meg haverom is gondolkodunk, hogy elkezdjünk valamilyen harcművészetet, de sem én sem ő nem igazán tudjuk eldönteni, hogy melyiket érdemes. Van itt olyan aki képben van a témával?
Én elsősorban inkább a testmozgás és a mozgás kultúra miatt kezdeném el de azért nem árt ha meg is tudom magam védeni. Az aikido szimpi de ismerős szerint ott kb 10 évig csak az alapokat tanulja az ember, amit annyira nem hiszek el. Nézegettem még wing tsunt meg Jeet Kune Do-t de azt meg lefikázta, hogy balett és nem jó semmire:D

Nyitott vagyok ezen a páron kívül másra is. Van ezer féle kung fu meg minden más is de az ilyen MMA, thai box "baromságok" nem vonzanak. Persze az sem árt ha van itthon normális iskola is hozzá, különben nem megy sokra vele az ember.
Vannak tapasztalatai harcművészet téren valakinek?

Choose your next words with excpetional care!
Simán el tudom képzelni. Tele vannak mindenféle szerrel (szarral), nyilván össze-vissza jön meg neki, ha egyáltalán megjön, így aztán persze, hogy nem tűnik fel. Tiszta gáz

sztem papíron egy súlyemelőnő teherbe se eshetne, amennyi szteroidot belétömnek

Vill du bli ihop med mig?Annyit, hogy önmagát ejtette teherbe.

ibi amentia latetDarts VB-t nézi valaki még? Kedvenc kikapcsolódásom ilyenkor karácsony tájékán.
Esetleg dartsozni szokott valaki?
Uramisten mekkora meccs ez a van Gerwen - van Barneveld !!!!


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Na, megérte leugrani Kecskemétre a Magyar Kupa kedvéért: Győri Audi ETO KC - FTC-Rail Cargo Hungaria 32-34 (15-16, 29-29). Ugye hétméterespárbaj után lett ez az eredmény.

rwurl=https://youtu.be/Jh8BrF2aENg

Már csak az a baj, hogy holnap munka, és még túl sok bennem az adrenalin az alváshoz. Pénteken meg már Bukarestben játszunk BL-negyeddöntőt, az sem ígérkezik érdektelennek.

Sors bona, nihil aliud.jó meccs volt nagyon, a Fradi teljesen megérdemelten nyert! Bár azt hittem a végén az utolsó másodperces gólnál, hogy ezt is sikerül elbukni :D Szegény fradisták legalább a kézilabdában kárpótlást kapnak a focicsapat szánalmas teljesítményéért...


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Inkább a lányok kárpótoljanak a falábúak bukdácsolása miatt, mint [cenzúrázva] fordítva. Persze ez a saját külön bejáratú álláspontom, tudom, melyik sportág vonz több szurkolót, de ott most sokaknak nem az eredmények okozzák a legfőbb gondot.

Én focin utoljára ezen voltam, és előtte is inkább csak alkalmilag néztem ki, ha nem is csak efféle divatmeccsekre.

Sors bona, nihil aliud.És a Bukarest ellen mennyi esélyt látsz a továbbjutásra?


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Papíron valamivel esélyesebbnek tűnnek, de kevés épkézláb meccset játszottak a szezonban. Rasmussen után jóval gyengébb edzővel is vágtak neki a szezonnak, tavaly éppen vele támadtak fel gyengébb kezdet után. Szóval rejtély, hogy a most előkapott új edző, hogy fog seperni ellenünk, és melyik arcukat mutatják. Az sem mindegy, hogy melyik oldalon milyen kapusteljesítmény lesz, mindent eldönthet, hogy Bíró vagy Ungureanu fog többet.

Nálunk sajnos van egy-két egészségügyi probléma, pl. Zácsik necces, ma se játszott, rajta kívül nincs is nincs is jó formában lévő klasszikus átlövőnk régóta, ma is a "háromirányítós" támadósorunk tudott működni, Jovanovic homály volt, de pihentetni kellett a többieket néha.

Ja, és borzasztó játékvezetőket kaptunk. A kinti lengyel páros például pocsékul - egyszersmind számunkra nagyon kedvezőtlenül - vezette a 2012-es KEK-döntőnk első felvonását (bár így is megnyertük a meccset, és aztán korrekt fújás mellett kint is győztünk, ahogy kell). Remélem, azóta fejlődtek.

Lehetne még ragozni, mindenesetre én úgy készülök, mint ma is: az ellenfél az esélyes, de mi nyerünk :)

Sors bona, nihil aliud.http://index.hu/sport/tenisz/2017/04/05/szenzacios_magyar_teniszsiker_a_charlestoni_tenisztornan/

A Supaplexbe is mehetne akár, mert a legszebb magyar sportolónőről van szó :D Óriási eredmény! Remélem még megy egy kört.Ez valami katasztrofális volt Fraditól a végén Bukarest ellen... 1 gólos különbségről 4 perc alatt lett 5, ezzel el is dőlt a továbbjutás.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Iszonyúan nehéz lesz, de kézilabdában az 5 gól percek alatt összehozható vagy ledolgozható, és még a régi, lassabb tempójú időben is az volt az a különbség, amire azt mondta minden szakember az esélyeknél, hogy határeset, elég előnynek számít-e. Sokszor éltem át már, hogy egy nálunk papíron jobb csapat leblokkolt, és akár 8-10 vagy több góllal is elhúztunk. Most ez kevésbé valószínű, de bármi lehet még.

Szóval inkább azért gond ez, mert piszok jók vagyunk idegenben is, és a világválogatott Bukarest pedig még kinti győzelem esetén is veszélyes lenne. Ezért nem mertem a szezonbeli játék alapján magunkat esélyesnek mondani. Tavaly a végjátékra kapták össze magukat (meg is nyerték a BL-t, ugye), és most is messze jobban játszottak, mint a tavalyi BL-döntő óta bármikor, amikor láttam őket.

Nekünk a visszavágóra 8 nap pihenőnk lesz, és nem 5, mint az elsőre egy duplameccses hétvége után. Ha lesz Szucsánszki (ezen a ponton vannak félelmeim), és a többi sérült többet tud hozzátenni, akkor már jóval beljebb lehetünk, "szerencsére" sok poszton van hova előrelépni, ha voltak is kiváló teljesítmények. 57 percen át fantasztikusak voltunk, a végéért nagyon kár, de a kevés forgatás miatt benne volt ez a fáradtság, és elvitt minket a szív. Ennek ellenére négy lövőjátékossal elég jól lehoztuk erőnlétileg. A játékvezetés pedig szerencsére sokkal rosszabb már nem lehet. (Nem szép dolog ezzel foglalkozni, de gyakran tényező, nevekről lehet tudni előre, hogy jót vagy rosszat húzott az ember.)

Én már a Polyvalent Arenában is bizakodó voltam, amíg arra vártunk, hogy a román biztonságiak végre kiengedjenek minket, most is. Nem mi vagyunk az esélyesek, de ez egy piszok jó szezon, emelt fővel veszítettünk. Ha így esünk ki, az is rendben lesz. De ha az utóbbi időben megszokott hozzáállással megyünk neki a következő meccsnek is, akkor nevetséges lenne leírni a csapatomat, mely az utóbbi időben rendre felállt meccs közben 4-5 gólos hátrányokból, akár többször is (az ETO elleni bajnokin például kétszer).

Sors bona, nihil aliud.Nézi valaki Final Fourt? Zoo?


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Igen, ha már úgyis ki kellett hagynom az összeröfföt, és ma itthon tevékenykedem, legalább ezt tudom nézni.

Sors bona, nihil aliud.Igen. Hatalmasat játszott a Győr, bár a szélsők lehettek volna hatékonyabbak is.
A bírókat meg hagyjuk, szerencsére nem rajtuk múlt.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.Igen a bíróknak volt pár érdekes ítélete szokás szerint... De az a durva, hogy még így is ennyire simán nyert Győr :D Remélem a másik két csapat élet halál meccset fog vívni és holnap a Győr behúzza a döntőt.hát ez nem jött be :D Atyaég ez a vardar a győrt is agyonveri holnap :SNem semmi meccs volt, már-már azt hittem megismétlődik a tavalyi. Grat csajok!
-----
A magyarok meg most épp mennek 4-el tartalékos felállásban a dánok ellen.

A melóval így meg totál lassan haladok. :)

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!