PlayStation

Utolsó bejegyzés


Ahogy a Screamer 2 démóban is anno :) Az arcadeban is lehet profivá válni, csak attól még a szabályrendszer továbbra is fikciós a fizikát nézve - akkor meg minek megtanulni, ha a való életet nézve csak rossz beidegződéseket nevel beléd?
Mármint teljesen ok, hogy egy FPS nem reális, mert nem is akarod az életben megtapsztalni, ellenben a pályaautózással.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Jó lesz az.



Érdekesség:

A Sony igazgatótanácsa még tavaly májusban fogadta el a 2024 májusig tartó (2023-as üzleti év vége) időszakra vonatkozóan a 17,4 milliárd dolláros keretet stratégiai befektetésekre, felvásárlásokra és részvény-visszavásárlásokra.

Ebből mostanáig 7,4 milliárd dollárt költöttek el, tehát körülbelül 10 milliárd dollár van még vissza. Ebben már benne van a Bungie, valamint több olyan összeg is, ami már kvázi "el van kötve", tehát legalábbis levonták már a fő keretből, de még nem jelentették be, hogy mire költötték.

rwurl=https://static.tweaktown.com/news/8/4/84367_55_sony-has-10-billion-left-...

rwurl=https://static.tweaktown.com/news/8/4/84367_54_sony-has-10-billion-left-...

Chief Exorcist



Jó lesz az.



Az ilyesféléket mennyi idő után szokták leárazni?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Én hardveraprón néznék szét megjelenés után 2-3 héttel.

Jó lesz az.



Igaz is!

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Jó lesz az.



Jó lesz az.



Ez egyelőre nem tűnik rossznak!

Chief Exorcist



mennyire beszerezhető manapság egy PS5? Még mindig sokat kell várni rá vagy van valahol készleten itthon?



alzan rendelheto, emagon mintha lenne, hvapron van.

Parizer forever.



jah, fél millióért :DDD Abból inkább lemegyek 2 napra a Balatonra...



Parizer forever.



csak hivatalos retailertől vagyok hajlandó bármit venni ebben az országban:) szakmám során láttam mennyi szívás van, ha nem így tesz az ember :Đ



Parizer forever.



MMben van raktaron ps5 minden verzio, mintha keresett volna valaki .

ja latom moki, szoval akkor van, hajra :)

Parizer forever.



Na PS5 + God of War: Ragnarok + Horizon Forbidden West megrendelve. Mivel anno a Ps4Prot is a GOW-al együtt vettem meg így úgy ildomos, hogy most is így legyen.
A csomag a GOW november 9-i megjelenése után fog egyben megjönni.

Kíváncsi leszek, mint a gépre és természetesen a játékra is.

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



Game Awardson most jelentették be, hogy kint van a PlayStore-bana Forspoken demoja.



Olyankor mi van, ha nem tudom megújítani a klubtagságom, mert szerinte lejárt a 25-ben lejáró kártyám?
Ott, a vásárlás előtt nem tudom törölni a kártyát, hogy újra felvigyem, ha meg így próbálom regelni, azt írja, már van ilyen kártya. Ez csak ilyen netes vásárlásra jó alkártya. Eddig működött mindenhol...

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



190-ért nyári akcióban megéri most a PS5?



Ezt neked kellene eldönteni. 10 év múpva olcsóbb lesz, ha ez számít, vagy egy év múlva picit, ha kijön a pro. Inkább azt kellene mérlegelni, hogy fogod-e használni. Esetleg helyette az életedre koncentrálsz, ilyenek ;D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



millió szabadidőm van, dolgozok heti 16 órát kb.



Akkor miért nem indítasz egy vállalkozást olyan témában, ami érdekel, vagy mész el másodállásba olyan helyre, amiben több jövőt látsz?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



miert nem veszel fel a helyedre?!

Parizer forever.



tavozz tolunk satan!

Parizer forever.



Kiváló kérdés, sokszor feltettem már magamnak én is. Gyakorlatilag 2020 óta csak vegetálás megy munkahelyen, tengernyi szabadidőm van, home office, rugalmas munkarend, igazából még ha bent ülök a cégnél, akkor is azt csinálhatnék, amit akarok idő nagy részében.
Elvégeztem két továbbképzést céges pénzen mióta itt vagyok, de igazából bármilyen képzést megcsinálhattam volna az évek alatt, többet is akár. Megtanulhattam volna vagy 2 nyelvet is pluszban. Igazából még Wolt futárkodhatnék is mellékállásban csomót...

DE! Nem tudom miért, egyszerűen olyan szinten szarok a világra alapjáraton elmúlt kb. 10 évben, hogy nem igaz... Anno azt beszéltük a haverokkal, ha 25 éves korunkig nem lesz meg első milliárd, akkor cseszhetjük az életet és valahogy pont akkoriban tényleg elkapott ez az érzés. Nem találtam olyan dolgot addig, amiben igazán kiemelkedő lennék és/vagy szívesen foglalkoznék vele. Azóta eltelt 10 év, és ez egyre csak rosszabb, hiszen egyre kevésbé nyitott az ember az újra, egyre jobban elveszíti a reményt és a motivációt. Egyedül a sportban találtam egy kis késztetést arra, hogy fejlődjek, hogy új célokat érjek el, de ott se kattantam rá úgy, mint sok más ismerősöm, inkább csak jó volt valami olyan dolgot csinálni, amiben egyértelműen mérhető a fejlődés.

Szóval jó dolog lenne vállalkozni, csak éppen nem sikerült még rájönnöm, hogy mit is szeretnék, zéró vállalkozói vénát érzek magamban, sztem ez valami átok rajtam, hogy én csak költeni szeretem a pénzt, de utána menni, keresni sose tudtam igazán.
Egyszerűen úgy érzem nincs helyem ebben a mai világban, mindenkivel jóba vagyok, nagyon sokan szeretnek - ez főleg akkor lepett meg, amikor mély ponton voltam és a környezetemből annyi támogatást kaptam - imitálom a részvételem a társadalomban, nem okoz gondot megoldani bármit is, mindenkivel megtalálom az összhangot, de érzem, hogy olyan szinten különc vagyok (fizikailag és gondolkodásban is), nincs senki aki hasonló cipőben járna, mint én.
Tényleg olyan egyszerűnek tűnik, ahogy mások élnek, ahogy haladnak előre, hogy családot alapítanak, hogy vállalkoznak, én meg csak sodródok ide oda kontroll nélkül.



lehet most meglepő dolgot mondok, de az emberek 99%-a szegényebb mint az 1% leggazdagabb.
az én környezetemben is van aki megy előre jobban mint én, sőt általában azt látom. de ott is vannak problémák, ők ha 2x előrébb vannak 4x előrébb szeretnének lenni, mindenkinek megvan a saját nyomora.
azt a sok szabadidőt amikor a falat nézed egyik felét használhatnád valami értelmesre is. nekem sincs kedvem de néha mégis ráerőltetem magam valami fejlődésre.

szóval 100 szónak is 1 a vége, vedd meg a ps-t, szerintem durván jó játékok vannak rá :D



Ha nekem nem jött volna szembe a lehetőség a szállodával, - hogy csak meg kellett ragadnom - lehet, hogy nagyon hasonló cipőben járnék, mert addig én is úgy voltam vele, hogy nem tudtam rávenni magam a "minimalista életemből" való kitörésre. Elvoltam azzal a kevéssel, amit kaptam, csak mozdulni ne kelljen. Éreztem, hogy kezd ciki lenni a dolog magam előtt is, bizonyos ismerősök pedig elnéző, néma megvetéssel viszonyultak a dologhoz.
Lényeg, hogy a negatív érzések, a kisszerűség, az, hogy alig tudok eljutni valahova, fejlődni, nem bírt akkora erővel, hogy tegyek is ellene.
Ellenben, amikor megláttam a lehetőséget, azonnal lendületben éreztem magam, elkezdtem szervezni a szezont, építeni a céget nulla tapasztalattal.
Persze apám regnálása fölöttem minden volt, csak nem motiváló. Ősszel mindig totál leeresztettem, késve válaszoltam a levelekre. Aztán rájöttem, hogy ez így időpazarlás, meg kell tenni a kockázatos dolgokat, hogy végre kitörhessek. Eladtam a lakásomat, hogy kivásárolhassam az öreget, és azóta ezerrel tolom. Nincs már védőháló, de sokkal jobban is megy a szekér. Folyamatosan ultra motivált vagyok, amihez az is kell, hogy tudjam, nem szúrhatom el, mert dupla, vagy beleállunk a földbe.
Az egésszel azt akarom mondani, hogy így a "fotelből problémázva" nem fogsz a kimozdulni a tespedésből. Be kell szállnod valamibe, ennyit tegyél meg, és akkor jó eséllyel már elkap a gépszíj, boldoggá tesz majd, hogy haladsz valahová.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



A másik nagy előny, hogy neked meg Mokennek is van agya. Ezzel előrébb vagytok sztem mint az emberek 90%-a. Te megfogtad a lehetőséget és mivel van agyad, ki tudtad tanulni a bizniszt.

Moken ugyanezt meg fogja tudni csinálni, ki fog derülni, mi az amiben motivált tud lenni, és mivel van agya, jól is fogja csinálni. Csak ahogy mondod, be kell szállni valamibe. Lehet nem az első lesz az igazi, lehet nem is a harmadik, de meglesz.

Ráadásul a jogász végzettség továbbra is ultimate jolly joker, még ha nem is szigorúan a szakmában dolgozol, egy kurva jó alap.

Chief Exorcist

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!