Jelenlegi hely

Fogta magát a Microsoft, és bedobta az Activision Blizzardot a kosárba

Utolsó bejegyzés


a netflixes nezz fel nem volt eleg kreativ? :)

Parizer forever.



de nem az van hogy egyre könnyebb AAA játékot csinálni? ma már 3-4 ember fél-egy év alatt AAA játékot tud csinálni! persze lehet hogy ez csak a magyar fejlesztőknek megy, és nyugaton még nem ilyen profik.
:)



soha nem gondoltam, hogy nagy warezeskent ilyen havidijat fogok perkalni, de a gyerek fifaja miatt kell a live gold, akkor az a havi par szaz ft-ert mar van gp, es mar ket gyongyszemet en is talaltam (inkabb 4-et, de kettovel jatszottam meg csak sokat)
(plusz a gyerek is tud massal is jatszani, nem csak fifa, asszem a gta5 is gp-s, azzal tolta meg soxor, meg legutobb wormsoztunk.)

Parizer forever.



Jó kérdés, gondolom a Ubisoft még nem kapta meg a memót a maga közel 20 ezer alkalmazottjával, hogy fölöslegesen fizetnek ennyi embert :D

Chief Exorcist



6. Games with Gold. Minden hónapban kapsz két élő Gold-előfizetéssel később is játszható játékot, illetve egy "teljesen örökre" kapott régebbi (Xbox 360/Xbox-érás) darabot.

Na ezt inkább hagyjuk. Játékot ugyan kapsz a golddal de az utóbbi 1-1,5 évben ezekben nincs köszönet, olyan minőségűek.



azért persze az is gáz ami az ilyen nagy cégeknél megy. ahogy egy haverom fogalmazott, aki ilyen gigacégnél dolgozott évekig: "hatalmas halmokban égetjük a pénzt"



Parizer forever.



nem ez a cel ilyen kis studional, hogy megdoglesz heti 80 ora meloval, lesz egy sikeres projekt. utana megvegyen egy nagy hal, aztan 40 evig ellebecolj kulonosebb melo nelkul?

Parizer forever.



Ez alátámasztja amit írtam. Tavaly február óta lejtmenet rendesen az ajándék gold játék.



Elképzelhető, hogy a felvásárlás miatt a közeljövőben nekem is életem része lesz a digitális útlevél Microsoft földjére, mert a Diablo IV, Overwatch 2, MW2 azért eléggé nyomós érvek. És akkor nem mindegy, hogy a kiadott közel 60-80 ezer forint, hogyan oszlik el időben. Ja, végül is igen.

Még szerencse, hogy mindenre van megoldás. Most épp a retró jutott eszembe és ezzel kapcsolatban a GoG, meg a másolásvédelem és online jelenét és bármifajta kliens, akármi hiánya.

Azért jó, hogy van GoG.

Mondjuk egy komolyabb elektromos hálózati zavar (ami egy átlagosnál nagyobb napkitörés miatt is bekövetkezhet) esetében kifejezetten szívás lehet az online jelenlét megkövetelése. Tudom sarkos példa. De ha egy komolyabb károkat okozó vihar éri a hálózatot, azt bizony nem 2 hét alatt hozzák rendbe, hanem hónapokba telik. Ilyenkor a raktározó mókusok szépen leporolják a kis finom 40 MB-os telepítőjüket és felteszik kedvenc alkalmazásukat és bár kint apokalipszishez közeli az állapot, kényelmesen hátradőlve csak annyit mondanak:

Mit nekem Game Pass. Kapd be Phil! :)

180



Nekem egyébként azt nem bírja elviselni az agyam, hogy fizetek havonta valamiért amit nem használok ki. Tehát oké, hogy van egy csomó minden ezért a pénzért, de ha az nem érdekel, megvolt, sosem érdekelt, gagyi, ha fizetnének se érdekelne és hasonlók, akkor azért a pár valamiért minek fizessek havonta? Hát akkor már nem egyszerűbb célirányosan megvenni azt ami érdekel? És pont. És az az enyém végleg, nemcsak arra az időre amíg fizetek érte.

Szóval ez itt a nagy dilemma. Ilyen ajándék jellegű dologban, meg már régóta nem hiszek. Szokták volt mondani, ajándék lónak ne nézd a fasz... fogát akarom mondani. :)

180



game pass 20k korul van / ev :)
es a jatekok mennek offline is szerintem.

Parizer forever.



ugy nezd, hogy az xbox live kell a gyerok miatt, az levonom. azon kivul a gp kerult 300ft-ba meg kb. 24x500-ba az elmult 4 evben. :)

Parizer forever.



Hát mivel acchoz is kötöd ha megveszed a játékot digitálisan, akkor sem végleg a tiéd csak amíg működik a service/fiók sztem. Amúgy én ha veszek is játékot azt szeretem dobozos formában tenni, így bármikor mehet a resell és nem bukok annyit.



én nem tudom :)



Az nem sok tényleg. Csak egyszerűen arról van szó, nem merek megelőlegezni egy ekkora összeget, mert úgy vagyok vele, hogy mi van ha elveszik. És nem arról van szó, sok a 20 ezer, hanem így olyan formában jelentkezik a probléma, hogy ablakon kidobott pénz is lehet belőle.

Olyan ez mintha megvennék előre egy játékot, aztán vagy lesz benne DLSS vagy nem. Majd az Nvidia eldönti, de nekem meg kéne, hogy legyen benne. Lutri.

Szeretem a biztosat. Netflix-nek is az a szerencséje, hogy egyrészt az én fiókomat használja az egyik ismerősöm, így fele annyiba került (4500/havi a csomagom), de szerencsére van is rajta tartalom amit nézek. Ha viszont havi 2-3 film vagy 1-2 sorozat lenne, meg ugye ez sem konstans, akkor mondanám le a fenébe, mert úgy érezném kidobom a pénzem. Nekem úgy érné meg a GP, ha minimum havi 3-4 játékkal tudnék játszani vele, értelemszerűen indie-re értve, máskülönben nem látom értelmét.

Ha 1-2 játék van egy évben amivel játszanék vele, az meg olyan, mintha csak 1 játék miatt vennék konzolt, ami hogy is mondjam csak: Nem túl életszerű megoldás. Megnéztem nemrég a GP csomagot, milyen nevek vannak benne, de szomorúság van. Egyszerűen nem érdekel se a Forza, se a Halo, se a Gears of Wars, se azok az indie címek, amiket kínál. Szóval egyszerűen nem megy, akárhogy is szeretném, de a Blizzard játékokkal, lehet ez változni fog. Majd kiderül persze.

180



Semmi gond ezzel, kinek mi az optimális! A többféle lehetőség jó a usereknek és jó a fejlesztőknek is.

Az MS játékai a Game Pass mellett fenn vannak a Steamen is rögtön. Szerintem nem lesz ez másként később a Blizzard-játékokkal sem!

Chief Exorcist



Én azért remélem (bár ezekután nem tudom mennyire lesz létjogosultsága), hogy a korábbi Battlenet alkalmazás, jelenlegi Blizzard App azért megmarad. Szeretem, egyszerű használni, sose volt vele komolyabb gondom.

Kicsit félek, hogy fogják megszüntetik és szépen átvándoroltatják az ezeken lévő játékokat a fasza windows store-ba, amit annyira szeretek. Nyilván nem. De gondolom ez még nagyon a jövő zenéje. Windows 11-em még nincs (bár már szeretné telepíteni az update - én majd ősz környékén gondolkodom benne), elvileg abban úgy tudom nem annyira moslék a store.

180


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

A birtoklási vágy témája miatt írtam. Én kaptam olyat azóta is, aminek örültem, de eléggé visszafogott a felhozatal valóban. De ez csak egy mellékes része a szolgáltatásnak. Egy Red Dead Revolvernek örülnék, ha már végre BC-s lett, de nem hiszem, hogy egyhamar várható sajnos.

Amúgy én ha veszek is játékot azt szeretem dobozos formában tenni, így bármikor mehet a resell és nem bukok annyit.

Már Switchre is árulnak kulcsot tartalmaz tokokat. Ez a realitás sajnos.

Sors bona, nihil aliud.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Én mindenevő vagyok. A Gears és a Halo nem kedvenc, de mind co-op (a Halókat, mondjuk, megvettem Steamre, mert nem volt még konzolom, a Windows Store meg kiedegelt), és a looter-shooterek között felüdülés egy lineárisabb lövölde, melyet együtt lehet játszani. Az Game Pass Ultimate részét képező EA Play az Army of Two is adta, ami minden sutasága ellenére couch-co-opban jó élmény volt. Az It Takes Two mint nem lövölde meg pláne.

Indie vagy kisebb játékokból azért elég nagy nevek vannak benn a csomagban. Például What Remains of Edith Finch, FireWatch, Outer Wilds, The Forgotten City. Hogy a játékmentesebb közül a Hadest, a Curse of the Dead Godsot vagy a Death's Doort ne mondjam. Minden bunyós játékj is megfordul benne, ha story mode-ra és egy kis hülyülésre kellenek, csőstül van benne jRPG stb.

Nyilván ízlés függvénye, de mindenevőként sok műfaj figyelemre méltó darabjatt találom meg benne. A kérdés, hogy nincs elég játékom így is? Biztos pont ezekkel szeretnék játszani? Vegyes a kép, mert érdekesebb darabokat éppen ezért is kipróbálhatok, de felejthetőbb játékokra is megy el idő, melyekre egyébként nem vesztegettem volna.

Sors bona, nihil aliud.



In its recent Q3'21 earnings report, Sony confirmed it plans to spend a sizable portion of its Bungie buyout offer on retention. Sony says it is prepared to pay 1/3rd of its $3.6 billion buyout proposal, or roughly $1.2 billion, on a long-term incentive plan that will reward Bungie employees who stay with the company.

Sony will pay the remainder $2.4 billion for a direct buyout of Bungie's private shares. The bonus is aimed at keeping Bungie's current staff intact after the acquisition.

Deferred payments are planned across multiple years following the buyout closure. The company is prepared to pay about $792 million in deferred incentive payments in the first two years after the deal ends.

Szóval a valódi ár 2,4 milliárd dollár volt, a maradék 1,2 milliárdot pár év alatt költik majd el az alkalmazottak motiválására.

Chief Exorcist



valamelyik ms lovoldozossel a multkor jatszott a fiam es elegge megtetszett (halo vagy gears faszom tudja), majd ha egyszer lesz idom kiprobalom.

Parizer forever.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!