Jelenlegi hely

Kívánalom: Felhasználótörlés?

Utolsó bejegyzés


atgondoltam, ha azt akarod legyen az, tamogatlak. bar jelzem, hogy sajnalom a tavozasod es a torlest is.

Parizer forever.



De hát nem tud nála érdeklődni, mert nincs itt XD

Elnézést, de nem tudtam kihagyni :DD



A 22-es csapdája ;-)



sunyinak irnek, hogy segitsen mar, ha erdekelne :)

Parizer forever.



Én is szeretném töröltetni magam. Ha lehetséges vagy megoldható lenne örülnék neki.

180



gyere discordra wololo



Nincs más hatra meg kell keresni a szervert és felgyújtani



marad amugy meg user? :)

Parizer forever.



De miert akarjak toroltetni magukat emberek? Az ellenzeki osszeomlas miatt erzik h megsem lesz szep uj vilag jovore es jobb kodde valni? :D



nem ertem amugy, beleneztem a hszeikbe, se szemelyes, se nagy flame, se politika. ezt miert kell torolni? viszont igy rajottem hogy a pg-nek van modernizalt valtozata, gyorsan be is gyujtottem :)

Parizer forever.



Mégis kinek mi kötve van hozzá hogy valaki miért akarja magát törölni? GDPR szerint kell lennie ilyen lehetőségnek, és nem hiszem hogy olyan kurva komplikaltnak kellene lennie. Főleg hogy még fejlesztési segítséget is felajánlottak.

Tök jogos kérés és senki nem tartozik senkinek magyarázattal.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



baszod, hany eve beszelgetunk egy zart kozossegben?!
mi a faszert nem lehet leirni, hogy meguntam, mas dolgom van vagy barmit? ekkora titok ez bazmeg? felqrtatok az agyam, divat lett torlni magatokat a rewiredrol?!

es nem hiszem hogy a gdpr anonim nickekre barmilyen formaban vonatkozik, itt nincsenek szemelyes adatok kozolve, nem kell megadni a regisztraciohoz. amit ide irsz, az az oldal tulajdona altalaban, meg szerzoi jogaid sincsenek.

Parizer forever.



Ezek nem anonim adatok. Attol h te nem tudod ki all egy nick mogott, az meg nem anonim, mert vannak olyanok akik tudjak. A hozzaszolasok is tele vannak szemelyes adattal, rolad is tudjuk h 40es evek vegen jaro, elvalt, 2 gyerekes apuka vagy, COPD-vel, kis tulsullyal, hobbid a futas es a foci, be vagy oltva, Fideszes vagy es tini csajokra szoktad kicsapni. Ott a rendszerben az e-mail cimed, az ip cimed. Miattad jott letre a pandora is mert nem akartad ezeket az infokat nyilvanossagra hozni, hiszen volt asszony tudott volna azonositani a nicked alapjan...



Orulok, hogy tovabbra is csak a szardobalas megy.

Reszemrol azert jott fel a dolog, mert nem kivanom magam tovabbra ezen az oldalon latni semilyen formaban. Elment mar az egesz ittmaradt tarsasag egy olyan iranyba (mint ahogy ez az elmult 2 oldalon is remekul latszik) amivel nem nagyon akarok egy helyen szerepelni. Gondolom masban is felmerult.

Jon az acsarkodas meg meradiszkord meg a vilag is borzalmas, meg persze mert jon a valasztas meg mittomen. Hanyinger mar ez is igy onmagaban, hogy ennyire muszaj utalni mindig.

A discord temara kiterve, lehet ocsarolni, lehet bandidonak tovabbra is butthurtkent dobalnia a szart 1 eset miatt, lehet ugy beallitani mint arulok tarsasagat, de ha az nincs se lenne mar itt ennyi ember. Koztuk en se. Orulok, hogy egy resze a tarsasagnak egyben maradt mashol es ott szivjuk egymas veret, de legalabb nincs lipsizes (kozhiedelemmel ellentetben a forum se tema, mert mindenki irgarmatlanul fosik ra itt epp mi folyik, kiveva harvit akit neha le kell ugatni ha ott probal reagalni egy itteni kommentre) meg ez a folyamatos acsarkodas. Moken halistennek nem er ra hogy ott keltse a feszultseget mint itt.De ezeket is mar leirtam csomoszor. Ha nem tudjatok elengedni a temat akkor johet a szardobalas az en arcomba is, nekem aztan mind1. Bar amugy csak jelzem a discord egyreszt nem is az en otletem volt, nem is en hoztam letre szoval ha nagyon utalni akartok erte valakit akkor mashol tessek keresni a bunbakot.

Drotak normalisan bekommentel, segitene megoldani a problemat, de hat nyilvan inkabb mindenki kurva anyjat aki nem akar ebben a toxikus kornyezetben letezni tovabb. Egyertelmu. Lehet rajtam is rohogcselni, hogy inkabb szarok az oldalra amikor ilyen a tarsasag itt. Tenyleg en rohadjak meg a vegen. :D

Az oldal azza valt amive par hangos ember alakitotta a maradek meg lelepett a faszba inkabb mert moderacio nincs es hangosabb kutya baszik a beta pudlik meg inkabb arrebbmentek. Ez van.



ezek onkent megadott irl infok. kb. publikusak, kiveve az exnejem elott.
de nem en vagyok a tema, nem en akarom torolni magam. priviben amugy ha valaki megkerdezi kuldok nevet, email cimet, telefont, amit akar, nem titkok ezek.

de mint irtam tolem torolgessek magukat.

Parizer forever.



jo dramazast akkor a tovabbiakban is bro, ez a hsz ecceruen priceless, remelem nem torlik.

Parizer forever.



Masnak se iranyit at mar a rewired.hu? Drotak mar mokolt valamit? :D vagy vajk nem fizette be az utolso csekket?



dIsCorDoSookVótak



Elfogyott a píz, drága az építkezés :D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



:DD



Bejelentkeznék én is egy törlésre ha már úgy is jön a mikulás + karácsony.
rwurl=https://imgur.com/B6VHSk8



ne!

Parizer forever.



ne már! Tökre hiányoznak a hozzászólásaid, még ha sokszor nem is értek egyet veled. Utóbbi időben el voltál tűnve, én már attól tartottam, hogy valami covidos dolog lehet a háttérben :\



Azt hittem már többször át lett beszélve, hogy ha valaki töröltetni akarja magát, akkor nem illik vitatkozni a döntésével.

Amúgy én is sajnálnám, pedig jórészt csak stalkolok itt.

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



nekem aztan kurvara mindegy (nem erdekel alapvetoen) mi illik mi nem.

Parizer forever.



"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

De akkor ki ír a Supergiant Hades-utódjáról?

Sors bona, nihil aliud.



Nincs covid, de nagyon kedvem sincs már posztolni főleg fentebb korábban Joda által leírtak miatt. Utóbbi időben rengeteget dolgoztam még ezen felül, + bejött a sorozat reneszánsz és elkezdődött a szezon (Bebop, Disco, TigerKing2, Witcher, Dexter, Dec10: Expanse S6! -utóbbi szerintem bőven radar alatt van itt mindenkinek, + stb.) Halo Infinite is jön, multi nagyon jó, sokkal jobb mint az 5 volt bár a Warzone hiányzik. Big team battle jelenlegi pályák nem elég nagyok és tweakelni kell a játékmenetet.

Leginkább a mindennemű moderálási hiány és közösségi irányelvek amik számomra méltatlanok a folytatásra. Ez van, majd egyszer talán valahol megint. Az utóbbi 6-7 év HW hosszabbítás azért nem kevés egy amúgy sokszor halott platformon és továbbra se sajnálom hogy adakoztam ennek érdekében. Viszont az elmúlt években egyre inkább divergál(t) a közösség és az oldalügyek/jövőkép a megosztottság felé. Ugyanúgy ment a megmondás mindegyik oldalról (akár tőlem is) konstruktív és konvergáló disputa helyett, tényleg lealacsonyodva egy klasszik 90'-es évekbeli "Muskátli borozó" szintre. Pandora/Prolitika teljesen megfért magában (sose kerestem hozzáférési jogot, okkal), aztán simán kijött onnan felbátorítva az elmúlt években.

@Zoo, az még jópár évnyire van de ha úgy van és még szembejön nem tudom hogy írnék-e róla. Mindenesetre nekem idei év GOTY egyértelműen Hades volt az utolsó percig, néha még tolok 1-2 runt random heat-ekkel de ha valamit akkor azt full kimaxoltam.

Szerintem Vajk majd biztosan szívvel-lélekkel fog írni róla, én meg csak "nem tudom" daliás naív fiatalkoromból.



Utóbbi időben rengeteget dolgoztam még ezen felül, + bejött a sorozat reneszánsz és elkezdődött a szezon (Bebop, Disco, TigerKing2, Witcher, Dexter, Dec10: Expanse S6! -utóbbi szerintem bőven radar alatt van itt mindenkinek, + stb.) Halo Infinite is jön

én tényleg nem akarok erőlködni, hogy maradj, főleg, hogy kb. mindenki közelebb áll hozzád innen a fórumról, mint én, de pont az általad felsoroltak miatt pezsdülhetne fel most az értelmes és témába vágó diskurzus. Csomó jó sorozat jön (Expanse nagyon várós részemről is a szuper 5. évad után), Starship projekt is most lesz igazán érdekes, jön a Halo is.
Pl. a Persona 5 Royal beszámolódat is élmény volt olvasni, pedig nincs is PS4-em :D



"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!