Jelenlegi hely

RekeszizomtréningÖöööö ez egy filmcímfordítós szóvicccsoport a faszon. Speier Dávidék fullba nyomják a kretént...
Keressen rá mindenki, aki sírni szeretne a röhögéstől.

Vill du bli ihop med mig?Bizony! Imádom :-)Kösz, zseni az, ami ott megy.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.
Chiller írta: Klasszik make a PS for me thread
rwurl=https://imgur.com/gallery/a2ELrNu

Round two:
rwurl=https://imgur.com/gallery/LQP14De


KMZ képe
KMZ

Oblivion zene * 🙂

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymátólIgen, bocsánat.A legvégén csak fogtam a fejem egy percig :D
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=E77R0e5bzIs

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"Vill du bli ihop med mig?


5/7

Vill du bli ihop med mig?:D

Ez jutott rola eszembe, nem tudtam, hogy ugyanazok csinaltak (mar ha jol latom a brutalis masnapos fejfajasommal :D), regen lattam mar ezt:
rwurl=https://youtu.be/OC1jdTqqWtk
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."tetszett :)

Parizer forever.ez jo lett szvsz. hatarozottan kezdessz belejonni ebbe az iras dologba.:)
(nezd meg a legutobbi american horror story evadot, befog jonni)

...és gyorsvonat főrendész!Jó volt! Ügyes vagy!

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.Köszönöm, igazából az ilyesmik nálam teszkó gazdaságosan vannak megírva. Ne legyen magyartalan, meg "üljön" a szöveg. A könyveim szövegén 20x ennyit vergődöm, így más szint. Ajánlom azokat is, akinek még kimaradt ;)

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket.""Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése

Nem veszi fel... :/

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.:DDD

...és gyorsvonat főrendész!"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket.""az egyik haverom egy gekkot tartott otthon ugy, hogy a szulei nem tudtak rola. A Cingar ( igy hivtak a gekkot ) meg ilyen kis liberalisan tartott kis gekko volt akinek volt kis palloja amin kijohetett a terrariumabol es nyaron nagyreszt az ablakparkanyon nyaralt meg tolta a gekko gettozast a 17 egyik paneljeben. Ez ment ket evig mikor a Sanyi muterja bement valamiert a Sanyi szobajaban es a Cingar ott yardolt a Sanyi ablakaban. Muter azt hitte, hogy egy geci elethu jatek figura es batran felkapta a Cingit, hogy kiszelloztessen mert a Sanyinal eleg csunya Bob Marlie emlekest volt elozoleg mire a Cingi elkezdett a levegoben tolni B tervet. A Klari neni konkretan lerohant a haz ele es hiszterikus allapotban uvoltotte, hogy egy kigyo van a lakasukban ami vegett valaki kihivott valami faszit aki befogja. Szegeny Cingi meg beskerazott a porosodo playboy magazinok moge es ott varta ki az ostrom veget. Vegul a faszi befogta a Cingit es visszatette a terrariumba meg letakarta konyvekkel es megnyugtattam a Klari nenit, hogy ez Max a legynek art de geci jambor es kulonben meg nem kell parazni tole majd kitette a jobbkezet, hogy akkor ez 49.700 HUF lesz plusz afa de azt hagyjuk a gecibe. Sanyika harom honapig tolta a back to back esti muszakot a gyarban, hogy visszafizesse az otven ropit meg az eltort keramia hattyut amit a Klari neni menekules kozben onvedelmi projectile-kent a szobaja padlojara baszott, gondolvan, hogy a repeszhatas komoly karokat okoz a Cingaron. Vegul tokre ori barik lettek es a Klari neni kis befottes uvegben hordta a Cingit a telekre, hogy majd ott megeszi a legyet meg a szunyogot de a Cingi nagyreszt csak a kredenc tetejen levo fikuszon tolta a dolcsevitat. Mindig mond el anyadnak ha van kisallatod. Ez a tanulsag."

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!