Jelenlegi hely

Szánalom, bulvár, kaka

Utolsó bejegyzés

Lou képe
Lou
Donator

jaja, erről van szó, és van ahol meg is említik ezeket az apró részleteket, de sok ember csak a szalagcímeket látja sajnos, és az jut el a tudatukig, az fog rögzülni, hogy hatalmas siker volt, és "Éljen Orbi!"

Arról nem is beszélve, hogy rakat iskolából kötelezően hordták oda ingyenesen a diákcsoportokat, nyilván elenyésző részét kitéve a látogatói számnak.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



ha jól látom vége van. ettől függetlenül az ötmilliós cél sem irreális, jövő héten meglesz. gondolom hozzászámolják az index oldalletöltéseket is, mert ha valaki ott látta az is látta :D
szerk: most látom vannak még egyéb rendezvények december végéig, akkor 20 milla alatt elsem tudom képzelni a végeredményt



Így is kamu a 2M, ja. A 300-400k lesz a végén a reális (értsd: fizikailag is ott volt) ember szerintem. Ami egyébként egyáltalán nem rossz szám, ahhoz képest hány vadász vagy vadászati érdeklődésű emberke van az országban.

Az hogy mit hova könyvelnek, meg írnak, meg hány free meghívót küldenek ki, az nem számít.
Hazudnak reggel, délben, este.



szégyen, hogy egyáltalán ilyen megrendezésre kerülhetett. Hazai civil szervezetek korruptságát is bizonyítja...


LY képe
LY
Donator

He??? Mégis miben voltak korruptak?



abban, hogy hány környezetvédőt láttál tiltakozni a vadászati kiállítás ellen és hányat a liget projekt ellen?


LY képe
LY
Donator

De hát se a kiállítás, se maga a vadászat nem számít környezetszennyezőnek, rombolónak is csak akkor ha a vadállomány pusztulásához vezetne, az meg nálunk asszem azért nem jellemző.



Mondjuk nem régen volt egy tömeges ragadozó madár mérgezés sorozat, az elpusztult állatok által körbezárt terület mértani középén meg ott figyel egy közismert vadászkastély. Persze nyilván véletlen egybeesés.


LY képe
LY
Donator

Na de most azon meg mit segít egy kiállítás ellen tiltakozni?

A Liget lebetonozása viszont azért is gond, mert rettentően rontja a városi lakosság életminőségét, főleg a felmelegedéssel kombinálva.



A Városliget Budapest kb. 0,2%-át teszi ki, így kérdéses, hogy vajon a benne lévő fa és beton mennyisége milyen hatással lehet fővárosunk klímájára, pláne hogy nincs "lebetonozva" a terület. Ez csak egy ilyen urban legend, hogy a Városligetben láncfűrésszel irtják a faállományt a szadista neristák. A Magyar Zene háza pedig világszínvonalú, az új Néprajzi Múzeum meg pláne. Karácsonynak - ha már ő az úgynevezett főpolgármester - inkább a Népligettel kapcsolatban kellene terveket felvázolnia, de persze nem fog ilyet tenni, mert nincsenek meg hozzá a képességei.


LY képe
LY
Donator

LOL



Mikor jártál utoljára a Városligetben és a Népligetben? Milyen benyomásod alakult ki róluk?



Dante írta: https://index.hu/belfold/2021/10/15/kovacs-zoltan-vadaszati-kiallits-ket...
20 nap alatt 2 millió látogató :D :D :D :D
Tehát napi 100k. Úgy, hogy a covid előtt egy Louvre-ban 27k látogató fordult meg egy nap alatt.
Édes jó ég...

Most nem azért de mit hasonlítgatsz, holmi lepukkant zsákfaluban vegetáló Louvreot egy igaz MAGYAR kiállítás dicsőségéhez? :D

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



Teljesen igazad van, mea culpa 🤣



Mi sosem nőhetünk fel a nagyságos franciákhoz! Merjünk kicsinek lenni!

Chief Exorcist



Hagyjuk már ezt a faszságot, ki nem szarja le a franciákat?! :D

A Louvre, amit felhoztam példaként kb "A" top of mind múzeum a világban (ahol mondjuk 80 percet állsz sorba, hogy 20 másodpercig nézhesd a Mona Lisát).
De ott van a Universal Studios Hollywood, napi 25k látogatóval. Ahol 2 órás sor van egy szaros Transformers ridera és annyi ember, hogy a tömeg végét nem látod, ráadásul több hektáron oszlik el a látogatók összessége. Bármilyen fotót is láttam erről a hungexpós szarról, ennek tíz százalékát sem láttam.
(Ha Hungexpo, akkor HVG állásbörze, 4400 látogatóval. Voltam kint régen kiállítóként, heringparty.)

Egy puruttya, uszadékfával díszített koncepciódeficites kihaénnem vadászkiallítással ne vessük már össze ezeket.
Merjünk önkritikusak lenni és beismerni, hogy faszságot hazudnak.



Hát ha te a fotókon nem láttad, akkor nincs is itt tovább semmi kérdés, hazudnak aztán pont.

Chief Exorcist


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Mondjuk, világkiállításnak is csak a magyar nyelvü oldalukon nevezik azokat, az angolon nem, mert nem kaptak rá minösítést. Egyébként nekem a tömeg rossz reklám a Louvre-ot és az Eiffel-tornyot is passzoltam, az Ermitázs meg fasza volt, mert a Covid miatt kb. csak annyira volt tömött, mint a Tate-féle kollekcióval nemrég a Nemzeti Galéria.

Sors bona, nihil aliud.



Én ehhez nem értek sajnos, mert csak oda megyek, ahol inni lehet. Eddig Prágában az Új királyi palotában sikerült a legkulturáltabb helyen berúgni, mert ott volt a gála egy bemutató után, de azóta is folyamatosan keresem a lehetőségeket, hogy lehetne ezt überelni, remélem egyszer a Louvre-nak lesz saját kocsmája :D

Chief Exorcist



Universalba ne hétvégén menj és akkor nagyon szuper, nem kell sokat várni semmire :)



Attila1234 írta: Karácsonynak - ha már ő az úgynevezett főpolgármester - inkább a Népligettel kapcsolatban kellene terveket felvázolnia, de persze nem fog ilyet tenni, mert nincsenek meg hozzá a képességei.

https://www.kozossegitervezes.hu/dialogs/nepliget
Mindenki írhat véleményt, ötletet, aki a szívén viseli a park jövőjét. És írjon is! Ilyenkor kell, amikor van rá lehetőség. És ez gyakorlatilag csoda manapság, hisz általában soha senkit semmiről nem kérdeznek meg.

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson



Konkrétan hétfőn voltam :)



én hétfőn és asszem csütörtökön, szeptember közepén. Pár perc alatt bejutottunk, és talán a Jurassic World-ös csónakázásra kellett csak viszonylag sokat várni.
Harry Potternél meg konkrétan rossz irányból mentünk be és beelőztük az egész sort, úgy hogy senkinek se tűnt fel, így 1 perc alatt bejutottunk :D



Japánban már tervbe van véve az ottani Disneyland/DisneySea

Gyerekkoromban mindig el akartam menni oda és lám cirka 25 évvel később még össze is jöhet. :)

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



Szánalmas magának ennek a szarnak a létezése, a kálomistapicsogás körülötte, de hogy "oktatási, kulturális szempontból is fontos, magas művészi színvonalú mű"? Nem tudom mit szívnak, de van baj odafent. Ennyit a Nemzeti Filmirodáról (is).
https://telex.hu/zacc/2021/10/17/hatalmas-kulturalis-jelentoseggel-biro-...

Vélhetően ennek is hasonlóképp számolják a nézettségét, mint a vadászkiállítás látogatottságát...

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.


LY képe
LY
Donator

Várj csak, jön még egy "független" dokumentumfilm is az eseményekről kb. mostanra időzítve...



Autóbalesetben meghalt a Sztárban sztár egyik versenyzője.

Jó ez még nem szánalom de a következő történt.

- Belerohantak egy út szélén álló járműbe.
- Mindenki megsérült és kocsi kigyulladt.
- Ilyen esetben hívni kellene a mentőket/segélyhívót de a lány inkább lefényképezte a sérült barátait, majd a facebbook egy zárt csoportjába feltöltve segítséget kért.
- A segítség nem jött meg időben és mindenki meghalt.

Most komolyan ez mi?

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



Wtf ez komoly? Letezik ilyen?

Szerk: most latom h Ukrajnaban tortent. Ott azert nem olyan egyertelmu hogyan kell segitseget hivni. Meg valszeg amugy sem volt eselyuk :(



remelem csak kitalalt bulvar szar. nem akartam elhinni, mikor olvastam.

Parizer forever.



Plusz súlyos sérülés, nyilván durván sokkos állapot, és igen, idegen ország. Szerintem nem szabad ítélkezni ebben a dologban, abban az állapotában próbálkozott valamivel.

Chief Exorcist

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!